Pesina i Toloi osvojili Euro sa Italijom

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Mislim da smo danas vidjeli da nam golman ne treba, treba Belu istrpiti, zaslužio je.PeakyBlinders je napisao/la: ↑26 jul 2021, 00:54Kukaju raja previše. Pljuvo se Goran odma na početku, a evo ispostavilo se da je odličan izbor. Još mu treba dati punu podršku, a ne ga pljuvati nakon poraza koji će naravno doći. Ima imunitet za ovu sezonu jer se vidi njegov rad i analiza. Školovan, obrazovan, ugledan, lijepo ga vidjeti... Gorane svaka čast.
Adilovića hitno ukoriti, zbog štete koju je nanio svojim odlukama.
Cmiljanić fino odigrao, mogo je komotno još jedan zabiti, fali mu utakmica.
Bodul i Bagarić odlično osvježenje za ekipu i 70% veča prijetnja za protivničku odbranu. Trenutno sam prezadovoljan njima.
Fanimo mi odsutan u ovoj tekmi, a i smeta mi što desnom nogom bukvalno ne zna u lift ući.
Sušić i Đokanović solidni.
Zadnja linija odlična, osim Pidre naravno. Kada ulete Lazić i Ševelj, bit će to kako treba.
Dizdarević Kan za onog amatera. Onako i ja mogu braniti.
Potrebni su nam:
-golman
-lijevi bek.
Šta nam je sa Gomezom i Babacarom? @keli, @GiS, @Morto, @NisamInsajder? Puni ste nekih informacija, ovaj jedan otkrio šta uigravamo.![]()
Šta ćeš ako se Dizda povrijedi ili bude kartoniran ( danas dobio žuti ) ? Halalit bodove dok se ne vrati.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑26 jul 2021, 01:02Mislim da smo danas vidjeli da nam golman ne treba, treba Belu istrpiti, zaslužio je.PeakyBlinders je napisao/la: ↑26 jul 2021, 00:54Kukaju raja previše. Pljuvo se Goran odma na početku, a evo ispostavilo se da je odličan izbor. Još mu treba dati punu podršku, a ne ga pljuvati nakon poraza koji će naravno doći. Ima imunitet za ovu sezonu jer se vidi njegov rad i analiza. Školovan, obrazovan, ugledan, lijepo ga vidjeti... Gorane svaka čast.
Adilovića hitno ukoriti, zbog štete koju je nanio svojim odlukama.
Cmiljanić fino odigrao, mogo je komotno još jedan zabiti, fali mu utakmica.
Bodul i Bagarić odlično osvježenje za ekipu i 70% veča prijetnja za protivničku odbranu. Trenutno sam prezadovoljan njima.
Fanimo mi odsutan u ovoj tekmi, a i smeta mi što desnom nogom bukvalno ne zna u lift ući.
Sušić i Đokanović solidni.
Zadnja linija odlična, osim Pidre naravno. Kada ulete Lazić i Ševelj, bit će to kako treba.
Dizdarević Kan za onog amatera. Onako i ja mogu braniti.
Potrebni su nam:
-golman
-lijevi bek.
Šta nam je sa Gomezom i Babacarom? @keli, @GiS, @Morto, @NisamInsajder? Puni ste nekih informacija, ovaj jedan otkrio šta uigravamo.![]()
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jul 2021, 23:15Hajd kontao sam da ne pisem ovdje, ali yebat gajohntravolta123 je napisao/la: ↑24 jul 2021, 23:13Nadam se da ce i Cmiljanica ubacit pa sta Bog dadne...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jul 2021, 23:08Sutra rutinski, 2:0.
Sutra je fokus na Bodulu i Bagaricu koji ce izgleda od prve minute krenuti sutra.
PS.Nek cemo malo i od Krste odmoriti...
Kako sam cuo ovo se uigravalo za sutra, sto se tice ofanzive
................. Bagaric
Cmiljanic....Bodul...Fanimo
Vidjet ćemo hoce li stvarno biti tako
Sabra me ne placa dovoljno, ovo joj je tek pocetak sta joj slijedi
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 jul 2021, 01:09GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jul 2021, 23:15Hajd kontao sam da ne pisem ovdje, ali yebat gajohntravolta123 je napisao/la: ↑24 jul 2021, 23:13
Nadam se da ce i Cmiljanica ubacit pa sta Bog dadne...
PS.Nek cemo malo i od Krste odmoriti...
Kako sam cuo ovo se uigravalo za sutra, sto se tice ofanzive
................. Bagaric
Cmiljanic....Bodul...Fanimo
Vidjet ćemo hoce li stvarno biti tako![]()
Nema analitičara dok ga Istok ne rodi. Pa vi ser'te po nama.hazarder je napisao/la: ↑21 jul 2021, 11:36Možda sam napuko malo, al' ja još ruke ne dižem od Cmilje. Nije on jadan kriv što su preko njega pare prali i što je hronično povrijeđen. Ako je u stanju da počne, njega na lijevo krilo, Bagaru na devetku, Bodula na desetku, Sušića sa Pecijem u vezi, Ševelja na desnog beka a Mirko nek' odmori poluvrijeme bar.
Je l' jadan svjestan ko mu leđa čuva?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 jul 2021, 01:26Tik tak sabro..
Sljedeci put ide cijeli sastav![]()
Ponudjeno nam je lijevo krilo.
Zato bi bilo idealno u narednih nekoliko sedmica organizovati koju prijateljsku utakmicu lakšeg intenziteta u Butmiru, čisto zbog uigravanja Lazića, Ševelja, Bodula i Bagarića.ElCartel11 je napisao/la: ↑26 jul 2021, 01:12Opet se momcima stavlja pritisak bezveze. Ako budu tu Ševelj i Lazic, znaci dva nova igraca u prvih 11 koji nisu uigrani i prvu put zajedno igraju sa ostatkom ekipe. Trebace njima jedno mjesec dana, da nadodju, a do tad mozda budemo tu oko vrha a mozda minus 7,8 bodova.
Sto kaže Sablic zakasnili smo i to je to, tesko je sad uhvatiti korak.
hazarder je napisao/la: ↑26 jul 2021, 01:30Je l' jadan svjestan ko mu leđa čuva?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 jul 2021, 01:26Tik tak sabro..
Sljedeci put ide cijeli sastav![]()
Ponudjeno nam je lijevo krilo.![]()
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, Bordo10, Haksss, PeppermintSA, rimljanin90, Tarapi i 49 gostiju.