Pro Evolution Soccer 2011

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

Ponos Torina
Kontakt:

Re: Pro Evolution Soccer 2011

Post Postao/la Ponos Torina » 19 jan 2011, 14:40

igrali neko Online master ligu na originalu??
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Gistro_Bancho
Kontakt:

Post Postao/la Gistro_Bancho » 19 jan 2011, 15:24

Zna li iko gdje mogu kupiti orignal pes 2011 za pc i koliko košta.
Pitam radi igranja u online modu.

Hvala

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 19 jan 2011, 15:28

Gistro_Bancho je napisao/la:Zna li iko gdje mogu kupiti orignal pes 2011 za pc i koliko košta.
Pitam radi igranja u online modu.

Hvala
imas na pik. ba ili na sajtovima da narucis i platis preko kartice... ali ovi na pik-u su skupi a ne naletis na 40 km za polovno ili 60 novo jedno od to dvoje onda na sajtu naruci...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 19 jan 2011, 16:33

e raja, mozete li mi reci koji je najsvjeziji i najbolji patch sa domacom ligom za PES 2011? hvala lijepo :)
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 19 jan 2011, 17:48

zlaya_tm87 je napisao/la:e raja, mozete li mi reci koji je najsvjeziji i najbolji patch sa domacom ligom za PES 2011? hvala lijepo :)
http://www.pes-balkan.com
http://www.pes-bosnia.com

Mirro
Kontakt:

Post Postao/la Mirro » 19 jan 2011, 20:20

pozz za sve. E ovako novi sam na netu i forumima a i u pesu. Igro sam 2010, sada igram 2011. Može li detaljne upute za instalaciju petcha za transfere, gdje ga skinuti, kako, kao instalirati itd. I zna li netko jesu li vec Dzeku u City stavili, ima li to vec na patchu transferi. Uglavnom zanima me gdje da to sve skinem i kako instaliram. Hvala Vam unaprijed. forzza Bosna, Miro

ZEno.T.
Kontakt:

Post Postao/la ZEno.T. » 20 jan 2011, 16:12

Zna li iko kako se pvi patchevi instaliraju?Kad ga skinem,bude kao rar.dokument ali ne mogu da ga instaliram ili ne znam kako?
12.9.2009.

kivi
Kontakt:

Post Postao/la kivi » 20 jan 2011, 17:32

ZEno.T. je napisao/la:Zna li iko kako se pvi patchevi instaliraju?Kad ga skinem,bude kao rar.dokument ali ne mogu da ga instaliram ili ne znam kako?
prvo ga trebas extractovat, pa onda zavisi od patcha do patcha kako trebas dalje. u vecini slucajeva onda instaliras dio po dio i option file prebacis preko vec postojeceg i igras :D

nadam se da sam pomogao :P
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 21 jan 2011, 20:24

Mirro je napisao/la:pozz za sve. E ovako novi sam na netu i forumima a i u pesu. Igro sam 2010, sada igram 2011. Može li detaljne upute za instalaciju petcha za transfere, gdje ga skinuti, kako, kao instalirati itd. I zna li netko jesu li vec Dzeku u City stavili, ima li to vec na patchu transferi. Uglavnom zanima me gdje da to sve skinem i kako instaliram. Hvala Vam unaprijed. forzza Bosna, Miro
Prelistaj malo temu i imas sve zivo i za instalaciju i za patcheve :)
#miasanmia

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 jan 2011, 14:16

Evo vec igram trecu sezonu ML-e i ono sto sam primijetio da mi je nekolicina igraca svaku tekmu neraspolozena, konstantno je strelica okrenuta prema dole, sto oznacava najmanji nivo raspolozenja. :?

Mene zanima, je li neko imao takvu situaciju i ako zna u cemu je problem? Postoji li ikako mogucnost da se to popravi?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Gistro_Bancho
Kontakt:

Post Postao/la Gistro_Bancho » 24 jan 2011, 14:54

Omerbavarac je napisao/la:Evo vec igram trecu sezonu ML-e i ono sto sam primijetio da mi je nekolicina igraca svaku tekmu neraspolozena, konstantno je strelica okrenuta prema dole, sto oznacava najmanji nivo raspolozenja. :?

Mene zanima, je li neko imao takvu situaciju i ako zna u cemu je problem? Postoji li ikako mogucnost da se to popravi?

Postoji. Okreni monitor naopako :)

car_medju_kraljevima
Kontakt:

Post Postao/la car_medju_kraljevima » 24 jan 2011, 14:58

Gistro_Bancho je napisao/la:Postoji. Okreni monitor naopako :)
desni alt i strelica dole :D

da ne bude da spamam

kad trcim po strani (recimo bek) i onda ima ono krilo samo stoji na mjestu, mogul mu kako reci da trci naprijed da se otvori za dodavanje a ne da mi uvjek ostane iza ledja

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 24 jan 2011, 16:56

car_medju_kraljevima je napisao/la:
Gistro_Bancho je napisao/la:Postoji. Okreni monitor naopako :)
desni alt i strelica dole :D

da ne bude da spamam

kad trcim po strani (recimo bek) i onda ima ono krilo samo stoji na mjestu, mogul mu kako reci da trci naprijed da se otvori za dodavanje a ne da mi uvjek ostane iza ledja

Koju formaciju igras , to je jako bitno u ovom slucaju ;)

Moj novi tim :D 4-2-3-1
Diego Alves, Ramos , Zapata , Agger , Richards , Gerrard , De Rossi, Van der Vaart, C.Ronaldo, Babel, Torres

Klupa : Rui Patricio, Renato Augusto, David Luiz, Lukaku, Balotelli ,Pertotti 8-)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 jan 2011, 17:03

Gistro_Bancho je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:Evo vec igram trecu sezonu ML-e i ono sto sam primijetio da mi je nekolicina igraca svaku tekmu neraspolozena, konstantno je strelica okrenuta prema dole, sto oznacava najmanji nivo raspolozenja. :?

Postoji. Okreni monitor naopako :)
Vrlo duhovito. :roll:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 24 jan 2011, 18:12

Drug pazi na koju poziciju stavljas igrace ono vidi tamo kad kliknes select role i onda vidi imas tamo smf, lmf , cmf , dmf i vidi na kojoj mu je najdaze poziciji da igra gdje ima najveci rang tu ga stavi sa tim da i rezultati dosta uticu na raspolozenje , kod mene kunem se 9 igraca je uvijek crveno jer igram dobro i pobjedjujem 8-)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 jan 2011, 23:13

Dirk je napisao/la:Drug pazi na koju poziciju stavljas igrace ono vidi tamo kad kliknes select role i onda vidi imas tamo smf, lmf , cmf , dmf i vidi na kojoj mu je najdaze poziciji da igra gdje ima najveci rang tu ga stavi sa tim da i rezultati dosta uticu na raspolozenje , kod mene kunem se 9 igraca je uvijek crveno jer igram dobro i pobjedjujem 8-)
Hvala. 8-) 8-)

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 25 jan 2011, 14:30

Ma samo mi je glupo na ovom novom soceru sto igrace mozes dovesti za male pare
Samo jedan klub Velež Mostar

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 25 jan 2011, 15:24

Adnel je napisao/la:Ma samo mi je glupo na ovom novom soceru sto igrace mozes dovesti za male pare
Kad skines Patch popravi se. :mrgreen:
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 26 jan 2011, 01:07

Brate ja imam ruzno iskustvo sa tim patchem sa 2010 PESA imao je bagova milion jos sam skino provjeren patch zato me sada opet strah za novi skidati :mrgreen:
Samo jedan klub Velež Mostar

Vallter
Kontakt:

Post Postao/la Vallter » 28 jan 2011, 00:15

T-Com CG Liga Patch

PES-Balkana edit tim zavrsio je drugi projekat za PES 2011, T-Com Crnogorska Liga Patch. Ovaj dodatak sadrzi prvu, drugu i 12 timova iz trece crnogorske lige, za potpun ugodjaj tu je jos RTCG scoreboard, navijanja, meni... Patch ima poseban exe fajl i of, tako da ne zavisi od drugih patcheva.

Uzivaj te!
slika

----------------------------------------------------------------------------
http://www.pes-balkan.com/opsirnije.php?ID=105
http://www.pes-balkan.com

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.