Pro Evolution Soccer 2011
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- Ponos Torina
- Kontakt:
Re: Pro Evolution Soccer 2011
igrali neko Online master ligu na originalu??
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Gistro_Bancho
- Kontakt:
Zna li iko gdje mogu kupiti orignal pes 2011 za pc i koliko košta.
Pitam radi igranja u online modu.
Hvala
Hvala
- Ponos Torina
- Kontakt:
imas na pik. ba ili na sajtovima da narucis i platis preko kartice... ali ovi na pik-u su skupi a ne naletis na 40 km za polovno ili 60 novo jedno od to dvoje onda na sajtu naruci...Gistro_Bancho je napisao/la:Zna li iko gdje mogu kupiti orignal pes 2011 za pc i koliko košta.
Hvala
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- zlaya_tm87
- Kontakt:
e raja, mozete li mi reci koji je najsvjeziji i najbolji patch sa domacom ligom za PES 2011? hvala lijepo 

Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
http://www.pes-balkan.comzlaya_tm87 je napisao/la:e raja, mozete li mi reci koji je najsvjeziji i najbolji patch sa domacom ligom za PES 2011? hvala lijepo
http://www.pes-bosnia.com
pozz za sve. E ovako novi sam na netu i forumima a i u pesu. Igro sam 2010, sada igram 2011. Može li detaljne upute za instalaciju petcha za transfere, gdje ga skinuti, kako, kao instalirati itd. I zna li netko jesu li vec Dzeku u City stavili, ima li to vec na patchu transferi. Uglavnom zanima me gdje da to sve skinem i kako instaliram. Hvala Vam unaprijed. forzza Bosna, Miro
Zna li iko kako se pvi patchevi instaliraju?Kad ga skinem,bude kao rar.dokument ali ne mogu da ga instaliram ili ne znam kako?
12.9.2009.
prvo ga trebas extractovat, pa onda zavisi od patcha do patcha kako trebas dalje. u vecini slucajeva onda instaliras dio po dio i option file prebacis preko vec postojeceg i igrasZEno.T. je napisao/la:Zna li iko kako se pvi patchevi instaliraju?Kad ga skinem,bude kao rar.dokument ali ne mogu da ga instaliram ili ne znam kako?

nadam se da sam pomogao

"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
- schweinsteiger
- Kontakt:
Prelistaj malo temu i imas sve zivo i za instalaciju i za patcheveMirro je napisao/la:pozz za sve. E ovako novi sam na netu i forumima a i u pesu. Igro sam 2010, sada igram 2011. Može li detaljne upute za instalaciju petcha za transfere, gdje ga skinuti, kako, kao instalirati itd. I zna li netko jesu li vec Dzeku u City stavili, ima li to vec na patchu transferi. Uglavnom zanima me gdje da to sve skinem i kako instaliram. Hvala Vam unaprijed. forzza Bosna, Miro

#miasanmia
- Omerbavarac
- Kontakt:
Evo vec igram trecu sezonu ML-e i ono sto sam primijetio da mi je nekolicina igraca svaku tekmu neraspolozena, konstantno je strelica okrenuta prema dole, sto oznacava najmanji nivo raspolozenja.
Mene zanima, je li neko imao takvu situaciju i ako zna u cemu je problem? Postoji li ikako mogucnost da se to popravi?

Mene zanima, je li neko imao takvu situaciju i ako zna u cemu je problem? Postoji li ikako mogucnost da se to popravi?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Gistro_Bancho
- Kontakt:
Omerbavarac je napisao/la:Evo vec igram trecu sezonu ML-e i ono sto sam primijetio da mi je nekolicina igraca svaku tekmu neraspolozena, konstantno je strelica okrenuta prema dole, sto oznacava najmanji nivo raspolozenja.![]()
Postoji. Okreni monitor naopako

-
- Kontakt:
desni alt i strelica doleGistro_Bancho je napisao/la:Postoji. Okreni monitor naopako

da ne bude da spamam
kad trcim po strani (recimo bek) i onda ima ono krilo samo stoji na mjestu, mogul mu kako reci da trci naprijed da se otvori za dodavanje a ne da mi uvjek ostane iza ledja
car_medju_kraljevima je napisao/la:desni alt i strelica doleGistro_Bancho je napisao/la:Postoji. Okreni monitor naopako
da ne bude da spamam
kad trcim po strani (recimo bek) i onda ima ono krilo samo stoji na mjestu, mogul mu kako reci da trci naprijed da se otvori za dodavanje a ne da mi uvjek ostane iza ledja
Koju formaciju igras , to je jako bitno u ovom slucaju

Moj novi tim

Diego Alves, Ramos , Zapata , Agger , Richards , Gerrard , De Rossi, Van der Vaart, C.Ronaldo, Babel, Torres
Klupa : Rui Patricio, Renato Augusto, David Luiz, Lukaku, Balotelli ,Pertotti

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- Omerbavarac
- Kontakt:
Vrlo duhovito.Gistro_Bancho je napisao/la:Omerbavarac je napisao/la:Evo vec igram trecu sezonu ML-e i ono sto sam primijetio da mi je nekolicina igraca svaku tekmu neraspolozena, konstantno je strelica okrenuta prema dole, sto oznacava najmanji nivo raspolozenja.![]()
Postoji. Okreni monitor naopako

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Drug pazi na koju poziciju stavljas igrace ono vidi tamo kad kliknes select role i onda vidi imas tamo smf, lmf , cmf , dmf i vidi na kojoj mu je najdaze poziciji da igra gdje ima najveci rang tu ga stavi sa tim da i rezultati dosta uticu na raspolozenje , kod mene kunem se 9 igraca je uvijek crveno jer igram dobro i pobjedjujem 

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- Omerbavarac
- Kontakt:
Hvala.Dirk je napisao/la:Drug pazi na koju poziciju stavljas igrace ono vidi tamo kad kliknes select role i onda vidi imas tamo smf, lmf , cmf , dmf i vidi na kojoj mu je najdaze poziciji da igra gdje ima najveci rang tu ga stavi sa tim da i rezultati dosta uticu na raspolozenje , kod mene kunem se 9 igraca je uvijek crveno jer igram dobro i pobjedjujem

Ma samo mi je glupo na ovom novom soceru sto igrace mozes dovesti za male pare
Samo jedan klub Velež Mostar
Kad skines Patch popravi se.Adnel je napisao/la:Ma samo mi je glupo na ovom novom soceru sto igrace mozes dovesti za male pare

Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
Brate ja imam ruzno iskustvo sa tim patchem sa 2010 PESA imao je bagova milion jos sam skino provjeren patch zato me sada opet strah za novi skidati 

Samo jedan klub Velež Mostar
T-Com CG Liga Patch
PES-Balkana edit tim zavrsio je drugi projekat za PES 2011, T-Com Crnogorska Liga Patch. Ovaj dodatak sadrzi prvu, drugu i 12 timova iz trece crnogorske lige, za potpun ugodjaj tu je jos RTCG scoreboard, navijanja, meni... Patch ima poseban exe fajl i of, tako da ne zavisi od drugih patcheva.
Uzivaj te!

----------------------------------------------------------------------------
http://www.pes-balkan.com/opsirnije.php?ID=105
http://www.pes-balkan.com
PES-Balkana edit tim zavrsio je drugi projekat za PES 2011, T-Com Crnogorska Liga Patch. Ovaj dodatak sadrzi prvu, drugu i 12 timova iz trece crnogorske lige, za potpun ugodjaj tu je jos RTCG scoreboard, navijanja, meni... Patch ima poseban exe fajl i of, tako da ne zavisi od drugih patcheva.
Uzivaj te!

----------------------------------------------------------------------------
http://www.pes-balkan.com/opsirnije.php?ID=105
http://www.pes-balkan.com
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.