Vico Zeljković

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Maestro
Kontakt:

Re: Vico Zeljković

Post Postao/la Maestro » 14 jul 2021, 07:28

h1a2s3o4 je napisao/la:
13 jul 2021, 23:21
I sta kazete, namjestio Vico titulu Borcu?

Prodali Ziljkica, uzeli lovu. Uzeli lovu od LP, uzece i od KL. Sa tim novcem mogu sklopiti tim kakav zele. I prije bih ja rekao da je Vico sposoban predsjednik, da ne kazem sposobniji.

Ljudi stigli 3:1 iz prosle utakmice, odigrali sjajan meč i da se nije promijenjeno pravilo za gol u gostiima sad bi slavili prolaz.

Ali ipak Chipchinu će igrati u sledecoj rundi. :mrgreen:

Šalu na stranu, svaka cast Borcu. :bih:
Vico drži lekcije klupskoj predsjednickoj eliti. :kafa:
Vico je obicna nula. On samo izgleda sposoban jer su ostali iz lige jos gori.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 14 jul 2021, 10:17

GangEvil je napisao/la:
14 jul 2021, 07:23
h1a2s3o4 je napisao/la:
13 jul 2021, 23:57
Ja razumijem da je teško prihvatiti sve događaje u zadnje vrijeme. Nije dzaba najgora kletva "Dabogda imao, pa nemao".
Poenta je da bi TOŠK sačuvao prednost.

Ne bih te vise zadržavao.
A šta si ti inače....navijač BiH?
Inače sam realan. Kao sto je i @Maestro napisao ako Vico izgeda sposobno i dijeli lekcije, zamisli kakvi su tek ostali. :kafa:

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 14 jul 2021, 11:54

h1a2s3o4 je napisao/la:
14 jul 2021, 10:17
GangEvil je napisao/la:
h1a2s3o4 je napisao/la:
13 jul 2021, 23:57
Ja razumijem da je teško prihvatiti sve događaje u zadnje vrijeme. Nije dzaba najgora kletva "Dabogda imao, pa nemao".
Poenta je da bi TOŠK sačuvao prednost.

Ne bih te vise zadržavao.
Inače sam realan. Kao sto je i @Maestro napisao ako Vico izgeda sposobno i dijeli lekcije, zamisli kakvi su tek ostali. :kafa:
Dobro. A kad si već realan reci je li realno da nakon 2 kola na proljeće i utakmice Velež Borac 2:0, gdje su gosti nadigrani u svim elementima fudbalske igre i nisu se žalili na suđenje, suspenduješ najboljeg BH sudiju koji je sudio tu utakmicu i pošalješ ga na hlađenje u Grčku da sudi AEK Paok i slične tekme, samo da ne sudi kod nas završnicu lige?

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 14 jul 2021, 12:59

Pogledaj nekoliko mojih postova ranije na ovoj temi, vidjeces da sam spominjao tu utakmicu i rekao da je suđenje bilo kriminalno. Pisao sam i odmah nakon te utakmice na temi PL ili suđenje, ne sjecam se vise.

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 14 jul 2021, 14:25

A ako je suđenje kako ti kažeš bilo kriminalno, čemu onda ova izjava Maksimovića za zvanični sajt "velikana" iz Platonove:

"Zaslužena pobjeda Veleža. Mi imamo situaciju da opet napravimo jedan korak naprijed pa dva nazad. Moramo nešto da mijenjamo jer je ovo bilo još jedno gostovanje bez reakcije. Dug period se ponavljaju ovakve stvari. Falilo nas je sedam istina, ali to smo znali i prije utakmice. U prvom poluvremenu je Velež tražio igru, stvarao šanse, ali mi smo skoro uspjeli da se nakon lošeg prvog poluvremena izvučemo sa remijem. Moramo da imamo mentalno spremne igrače, ako poslije lošeg poluvremena ne primimo gol onda moramo da izdržimo i tih 20 sekundi, a ne da pogrešmo pas i odemo sa zaostatkom na odmor. Isto se tako nastavilo u u drugom poluvremenu, kao da smo jedva čekali da primimo gol i onda je utakmica otišla u drugi tok. Moramo da se okrenemo ka srijedi, da pokušamo da se skupimo i da probamo da odigramo što bolji meč protiv Širokog, rekao je trener Borca Marko Maksimović."

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 14 jul 2021, 15:03

Utakmica u kojoj je suđenje bilo kriminalno je bila u prvom dijelu sezone, u onom u kojem ste i stvorili prednost od -13. Pa ti hoces da kazes da taj dio sezone nije regularan ?!
Ta utakmica koju spominjes je igrana u martu u Mostaru.

A i kakve molim te veze utakmica Borac vs Velez ima sa vama? Koje su to relacije ? :D
Igrali su Borac i Velez jos jednom, pa je bilo nerijeseno.

Ti izgovori koje vi imate namaju veze sa mozgom. Pa mogao bi se Željeznicar isto tako zaliti, jer su u prvom dijelu sezonu bili odlicni. Ili Zrinjski koji je ima jednu od skupljih ekipa.
To je sve cesca praksa da velike derbije, u savezima koji se za to odluce, sude "neutralne" sudije. :D :D :D

Skoro sam vidio da je jos neka drzava usvojila tu praksu.
Zadnja izmjena: h1a2s3o4, dana/u 14 jul 2021, 15:49, ukupno mijenjano 1 put.

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 14 jul 2021, 15:14

Dovoljno je reci da je desna ruka Ceferina.

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 25 jul 2021, 23:14

h1a2s3o4 je napisao/la:
14 jul 2021, 15:03
Utakmica u kojoj je suđenje bilo kriminalno je bila u prvom dijelu sezone, u onom u kojem ste i stvorili prednost od -13. Pa ti hoces da kazes da taj dio sezone nije regularan ?!

A i kakve molim te veze utakmica Borac vs Velez ima sa vama? Koje su to relacije ? :D

Ti izgovori koje vi imate namaju veze sa mozgom. Pa mogao bi se Željeznicar isto tako zaliti, jer su u prvom dijelu sezonu bili odlicni. Ili Zrinjski koji je ima jednu od skupljih ekipa.
To je sve cesca praksa da velike derbije, u savezima koji se za to odluce, sude "neutralne" sudije. :D :D :D

A za koga ti navijaš, kad već voliš srati protiv Sarajeva....za reprezentaciju BiH?

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 26 jul 2021, 00:05

GangEvil je napisao/la:
25 jul 2021, 23:14
h1a2s3o4 je napisao/la:

A za koga ti navijaš, kad već voliš srati protiv Sarajeva....za reprezentaciju BiH?

Jesi svjestan da si mi to pitanje, u skoro identicnom obliku, postavio samo stranicu prije ? :mrgreen:
GangEvil je napisao/la:

I ne serem ja protiv Sarajeva, Boze sacuvaj. Cak sta vise, meni je krivo sto ste amaterski ispustili titulu. A forum dozvoljava da se kritikuje...

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 26 jul 2021, 11:51

****, sta je sa najavljenim renoviranjem travnjaka u Tuzli, Bijeljini i Mostaru???????

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 26 jul 2021, 21:16

h1a2s3o4 je napisao/la:
26 jul 2021, 00:05
GangEvil je napisao/la:
25 jul 2021, 23:14
h1a2s3o4 je napisao/la:

Jesi svjestan da si mi to pitanje, u skoro identicnom obliku, postavio samo stranicu prije ? :mrgreen:
GangEvil je napisao/la:

I ne serem ja protiv Sarajeva, Boze sacuvaj. Cak sta vise, meni je krivo sto ste amaterski ispustili titulu. A forum dozvoljava da se kritikuje...
Al mi nije jasno da se pitaš kakve veze utakmica Velež Borac 2:0 ima s nama. Pa objasnio sam ti, ali izgleda da ti treba crtati:

1. Na toj utakmici je sudio najbolji BH sudija Irfan Peljto (bez greške).
2. Nakon te utakmice Vicin savez ga suspendovao na par kola i poslao u Grčku da sudi grčke derbije.
3. Kormilo preuzeli Gigović i kompanija.
4. Uprava Radnika htjela biti Upravu Borca u loži nakon sramnog penala za Borac.
5. Kakav su gol dali Zrinjskom u BL za 2:1 pogledaj sam izvještaj na YT.
6. Penal u BL protiv Širokog za anale.
7. Penal Zrinjskom protiv Sarajeva u Mostaru.
8. Crveni za Oremuša u Tuzli kad je Sarajevo nakon derbija prešlo Borca na 1 mjestu.
9. Hoćeš još ili da te pustim da pregledaš ovih par stvarčica na YT?
10. Hajd pustiću te kad si tako objektivan, pa pregledaj i objektivno se javi i reci koja od ovih mojih izjava ne odgovara istini.
11. Živio prijatno.

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 26 jul 2021, 21:36

Ti si jedan jako naporan covjek. :D

Evo ovako cemo, Vico & Co su vas prosle "opljackali" , a u isto vrijeme pretprosle sezone vam "malo" pomogli da dođete do titule. Pa nije belaj zaustavit prvenstvo u momentu kad su skoro svi nastavili igrati. Sta ima veze, jel tako?

Znaci sa Vicom ste egal, a Milsami vam je pokazao koliko ste stvarno jaki. Jer su bile "dobre" sudije.

Eto budi mi dobar i mani me se. O ovome smo pisali prije vec dvije sedmice, ti se sad sjetio. :D
Vjerovatno okurazen pobjedom protiv Posusja. :D

mahic
Kontakt:

Post Postao/la mahic » 26 jul 2021, 21:43

Lakoste je napisao/la:
26 jul 2021, 11:51
****, sta je sa najavljenim renoviranjem travnjaka u Tuzli, Bijeljini i Mostaru???????
ovo je najvaznije pitanje, ostala prepucavanja su gubljenje vremena

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 26 jul 2021, 21:45

h1a2s3o4 je napisao/la:
26 jul 2021, 21:36

Evo ovako cemo, Vico & Co su vas prosle "opljackali" , a u isto vrijeme pretprosle sezone vam "malo" pomogli da dođete do titule. Pa nije belaj zaustavit prvenstvo u momentu kad su skoro svi nastavili igrati. Sta ima veze, jel tako?

Znaci sa Vicom ste egal, a Milsami vam je pokazao koliko ste stvarno jaki. Jer su bile "dobre" sudije.

Eto budi mi dobar i mani me se. O ovome smo pisali prije vec dvije sedmice, ti se sad sjetio. :D
Pitaj Vicu gdje su tereni obecani ? Da nije sleper sto ih vozi zaluto ?
Takodjer ako nije problem da @admin odgovori zasto niko u redakciji ovog portala, kojeg neki smatraju za najbolji sportski portal, nema hrabrosti nazvati Vicu i pitati ga isto pitanje vezano za terene ?

https://sportsport.ba/fudbal/izgradnja- ... vic/397264
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 26 jul 2021, 21:52

Zasto ja da ga pitam? Pitajte ga vi, dobri ste sa njim.

Ko sa đavolom tikve sadi...

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 26 jul 2021, 21:56

h1a2s3o4 je napisao/la:
26 jul 2021, 21:36

Šta će oni nama jadan ne bio pomagati da zaustave prvenstvo i mi osvojimo titulu. Mi ili željezniČmar bi je svakako osvojili, a velikan iz Platonove nikad ne bi ostao na 4 mjestu koje vodi u Evropu da se nastavilo. Tako da nisu prekinuli zbog nas nego zbog sebe. Ali pošto je očito da se u naš domaći fudbal slabo razumiješ, predlažem da od sada praviš samo postove vezane za naš strani fudbal, jer za to si jedino expert. Za ovu temu si prdimahovina. Za temu Miralem Pjanić si doktor.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 jul 2021, 22:03

Momak ne prati fudbal, to je dokazao kada sam sa njim pisao prije, elementarne stvari ne poznaje. Sad kaže dokazao vam je Milsami koliko ste jaki i poredi to sa našom ligom a dosta standardnih prvotimaca je napustilo klub u međuvremenu i on to sad kao poredi. :D
Računica je prosta, to što se neko pravi slijep iz neznanja je druga strana priče.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 26 jul 2021, 22:29

MortemHz je napisao/la:
26 jul 2021, 22:03
Momak ne prati fudbal, to je dokazao kada sam sa njim pisao prije, elementarne stvari ne poznaje. Sad kaže dokazao vam je Milsami koliko ste jaki i poredi to sa našom ligom a dosta standardnih prvotimaca je napustilo klub u međuvremenu i on to sad kao poredi. :D
Računica je prosta, to što se neko pravi slijep iz neznanja je druga strana priče.
Pa ko vam je kriv sto ste se raspali? :kafa:
Pricas o fudbalskom znanju, a nasjednu na novinsku patku i kupe igraca na osnovu toga. :D :D :D

Ima izreka: "Nikad se ne raspravljas sa budalama! Prvo te spuste na svoj nivo, onda te sa iskustvom dotuku".

Uzivajte. Vi ste drama jaki, samo to jos ne znate da ispoljite.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 27 jul 2021, 18:40

SS.ba ne smije da pita u vezi renoviranja terena jer su deklarisani Vicini pusikurci.

retromoos
Kontakt:

Post Postao/la retromoos » 31 jul 2021, 20:01

Vico sitni krimos opet slagao lizace supka, kako u stvarnom, tako i ovdje na forumu u virtualnom svijetu. Prvenstvo pocelo a 3 nova terena??

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, denza, Vaya i 25 gostiju.