Uvrijedile se mlade, pa banom usutkaju.Beduin je napisao/la: ↑26 jul 2021, 20:45Sto se ne udostojite pa ne odgovorite na mail nakon sto me banujete, bez objasnjenja? A par njih ovdje tolike bljuvotine pisu, kletve, vrijedjanja, a vidim i dalje piskaraju. Ako su sarajlije povlastene, onda druze i naglasite pa da znamo kome da uopste ne repliciramo na postove.
Admine, ti im trebas admine, da im spasis guzove, guzove smekerskeElCartel11 je napisao/la: ↑26 jul 2021, 16:49Sta je misevi dosao sam sa tebrom adminom, hajte sad ako smijete!
RedBlue je napisao/la: ↑26 jul 2021, 22:47Zanimljivo da se forumsko oko sokolovo usiti kad je Borac ostecen, pogledajte situaciju iz 94 minute kod sanse Zivkovica i povlacenje za dres pa mi recite jel to penal i onda zamislite koja bi to kuknjava ovde bila da tako nesto nije sudjeno Sarajevu, Velezu ili Zeljeznicaru.
Što, keve ti? Nisu stvoreni uslovi da pišete ovdje.
Postavi snimak da procjenimo. Sigurno je to Arena u videu od 1:21 istakla.RedBlue je napisao/la: ↑26 jul 2021, 22:47Zanimljivo da se forumsko oko sokolovo usiti kad je Borac ostecen, pogledajte situaciju iz 94 minute kod sanse Zivkovica i povlacenje za dres pa mi recite jel to penal i onda zamislite koja bi to kuknjava ovde bila da tako nesto nije sudjeno Sarajevu, Velezu ili Zeljeznicaru.
a kako te provale kad kreneš pisati na 3 razlicita profila
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], mosarajvosa83 i 11 gostiju.