OI Tokyo 2020 - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: OI Tokyo 2020 - Bosna i Hercegovina
Ma nasi sportisti misle da ce im sve pasti s neba (cast izuzecima).Draze im je pusit nargilu i opijat se,nego se posvetiti samo sportu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Slažem se sa ovim, naravno uslovi nisu idealni ali nedostatak gladi za pobjedom i uspjehom, kao i općenito nedostatak talenta su meni mnogo veći faktor što još nismo bar nafakali jednu yebenu medalju osvojili.
-
- Kontakt:
Nešto je i do mentliteta, da li nam fali volje za radom i sl. Negdje sam pročitao da u bivoj Jugi nije nijedan Bosnjak uzeo medalju u individualnom sportu?
- ASD
- Kontakt:
Ono što bi se možda moglo nazvati Bošnjakom, a da su uzeli medalju u individualnim sportovima su:BIHpatriota je napisao/la: ↑27 jul 2021, 15:33Nešto je i do mentliteta, da li nam fali volje za radom i sl. Negdje sam pročitao da u bivoj Jugi nije nijedan Bosnjak uzeo medalju u individualnom sportu?
Jasna Fazlić (rođena u Foči, ali od malih nogu u Zagrebu)
Refik Memišević (U Vojvodini čitav život)
Sadik Mujkić (u Sloveniji čitav život)
Oni imaju veoma malo s Bosnom. Skoro nimalo.
Što se tiče Bosne i Hercegovine u kompletu.
Jedina prava medalja je zlato Antona Josipovića jer je čitav život bio u BiH.
Radomir Kovačević je proveo dio života i trenirao u BiH, ali je i tu medalju donio kao član kluba u Beogradu.
Da li je ovo moguće, odakle ovaj podatak? Pa Nedžad je dobio 5000 KM za evropsko srebro ove godine.U slučaju da neko od naših sportista i osvoji medalju, što bi bio historijski rezultat, dobio bi 2300 eura, bez obzira na to da li se radi o zlatu, srebru ili bronzi.
-
- Kontakt:
Dobro mislim na ove po Ustavu Bošnjake, ne na uopšteno Bosance (u šta spadaju i Srbi i Hrvati iz BIH).ASD je napisao/la: ↑27 jul 2021, 15:41Ono što bi se možda moglo nazvati Bošnjakom, a da su uzeli medalju u individualnim sportovima su:BIHpatriota je napisao/la: ↑27 jul 2021, 15:33Nešto je i do mentliteta, da li nam fali volje za radom i sl. Negdje sam pročitao da u bivoj Jugi nije nijedan Bosnjak uzeo medalju u individualnom sportu?
Jasna Fazlić (rođena u Foči, ali od malih nogu u Zagrebu)
Refik Memišević (U Vojvodini čitav život)
Sadik Mujkić (u Sloveniji čitav život)
Oni imaju veoma malo s Bosnom. Skoro nimalo.
Što se tiče Bosne i Hercegovine u kompletu.
Jedina prava medalja je zlato Antona Josipovića jer je čitav život bio u BiH.
Radomir Kovačević je proveo dio života i trenirao u BiH, ali je i tu medalju donio kao član kluba u Beogradu.
ako se parovi u ping pongu ne računaju kao individualni sport onda nije. ali nije to tako samo sa bošnjacima, to defakto važi za bosance uopšte! ante josipović je ustvari jedini pravi bosanac sa pojedinačnom olimpijskom medaljom, srećko pejović je jednom bio za dlaku četvrti. ima ih još par koji su manje više slučajno rođeni u bih ali njihov život i karijera nemaju ikakve veze sa bih, jedino je radomir kovačević proveo djetinjstvo u bih.BIHpatriota je napisao/la: ↑27 jul 2021, 15:33Nešto je i do mentliteta, da li nam fali volje za radom i sl. Negdje sam pročitao da u bivoj Jugi nije nijedan Bosnjak uzeo medalju u individualnom sportu?
@ASD kovačević se jeste bavio sportom u bih ali je sa judom počeo kad je odselio u srbiju
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 27 jul 2021, 16:26, ukupno mijenjano 3 puta.
- Trebinjac94
- Kontakt:
Ma kakvi uslovi i suplje price, cime se vi pojedini tjesite i zavaravate.
Kakve to uslove ima Filipini, Makedonija ili Kosovo ili CG pa imaju medalje i uspjesnije olimpijce od nasih?
Mentalitet je glavni problem.
Licno sam cuo za Muzaferiju npr da joj sad skijanje i nije neki prioritet, kazu ima dobre pare od sponzora (bh telecom i ostale pm), malo trenirucka i uopste nema nekakve zelje za nekim uspjesima u svom sportu, zadovoljni ovim sto imaju trenutno.
I takvih je na desetine.
Suplja, instagram, cucla vrhunac.
Ljudi se smiju kad vide Djokovica kako razbija rekete na treningu, ko veli vidi budale, navikli u nas opusteno, ma hajde dosta za danas, bit ce sve ok
Kakve to uslove ima Filipini, Makedonija ili Kosovo ili CG pa imaju medalje i uspjesnije olimpijce od nasih?
Licno sam cuo za Muzaferiju npr da joj sad skijanje i nije neki prioritet, kazu ima dobre pare od sponzora (bh telecom i ostale pm), malo trenirucka i uopste nema nekakve zelje za nekim uspjesima u svom sportu, zadovoljni ovim sto imaju trenutno.
I takvih je na desetine.
Ljudi se smiju kad vide Djokovica kako razbija rekete na treningu, ko veli vidi budale, navikli u nas opusteno, ma hajde dosta za danas, bit ce sve ok

Zadnja izmjena: forgempp, dana/u 27 jul 2021, 15:56, ukupno mijenjano 1 put.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
ne diraj elvedinu .. i janica je prestala čim je našla frajeraforgempp je napisao/la: ↑27 jul 2021, 15:55Ma kakvi uslovi i suplje price, cime se vi pojedini tjesite i zavaravate.
I takvih je na desetine.

Prestala kad joj se kicma savila vise od silnih medaljajestamaji je napisao/la: ↑27 jul 2021, 15:56ne diraj elvedinu .. i janica je prestala čim je našla frajeraforgempp je napisao/la: ↑27 jul 2021, 15:55Ma kakvi uslovi i suplje price, cime se vi pojedini tjesite i zavaravate.
I takvih je na desetine.
Suplja, instagram, cucla vrhunac.![]()
![]()

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Bas ono sto sam i ja napisao.forgempp je napisao/la: ↑27 jul 2021, 15:55Ma kakvi uslovi i suplje price, cime se vi pojedini tjesite i zavaravate.
I takvih je na desetine.
Ljudi se smiju kad vide Djokovica kako razbija rekete na treningu, ko veli vidi budale, navikli u nas opusteno, ma hajde dosta za danas, bit ce sve ok![]()
Najbolji dokaz mentaliteta...
Prosla olimpijada bilo je i vise nego realno da se ocekuje tukin plasman u finale...pa tamo sta Bog da
Rezultat ispo u 1/2finalu...kae neka je on otiso sta fali.
Larisa dobila stipendiju, stan sta li je vec..otisla i ispala nakon 2 minute...niko nista..jos govore kako ce bez uslova
Ja bi ulagao u ovaj 3x3 , nije toliko zahjjevan sa strane infrastrukture, jos je nov...napravi ligu i udri pa isplivace neko...ovo je ionako amaterski sport. Velika vecina 3x3 igraca su amateri, cak i ovi vruhunski poput buluta su na 30% pravih sportista tj njihovih treninga i odricanja...ako gledam duzi vremenski period.
Prosla olimpijada bilo je i vise nego realno da se ocekuje tukin plasman u finale...pa tamo sta Bog da
Rezultat ispo u 1/2finalu...kae neka je on otiso sta fali.
Larisa dobila stipendiju, stan sta li je vec..otisla i ispala nakon 2 minute...niko nista..jos govore kako ce bez uslova

Ja bi ulagao u ovaj 3x3 , nije toliko zahjjevan sa strane infrastrukture, jos je nov...napravi ligu i udri pa isplivace neko...ovo je ionako amaterski sport. Velika vecina 3x3 igraca su amateri, cak i ovi vruhunski poput buluta su na 30% pravih sportista tj njihovih treninga i odricanja...ako gledam duzi vremenski period.
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
-
- Kontakt:
Mene da se pita, ja bih savjetovao Tuki da se izjasni.kao žena, pa da trči s' trebama za medalju
Neka me biju,neka me tuku
Ja volim Borac i Banja Luku
Ja volim Borac i Banja Luku
sta nam bi od vaterpol-reprezentacije? zasto nema vise okupljanja?
Muslimanke vecinom ne zanima sport kod nas. Pogledaj zensku kosarkasku reprezentaciju. Sve srpkinje.Virtu4l je napisao/la: ↑27 jul 2021, 15:29Nema ni Crna Gora pa je svaku olimpijadu najbrojnija selekcija na svijetu (procentualno po broju stanovnika). Oni znaju u čemu su dobri i tu ulažu. Ženski rukomet je jasno definisan od pjetlića do seniora, zna se putanja igračice do najsitnijeg detalja. U svakom gradu su napravljena dva bazena za vaterpolo, vanjski i dvoranski, a i ostalim sportistima se pomaže po potrebi.
A imas dovoljno sportova za koje ti nisu potrebni nikakvi posebni uslovi. Samo zelja za rad i talenat. Imas samo ovih borilackih sportova masu gdje se moze do medalje.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Nemoj tako, dosta ih se bavi odbojkom do 12. godine života, ima ih par što ih bogati roditelji natjeraju na tenis pa i to furaju do bar 15. godine. A kasnije su veoma sportski aktivne, treba ići u teretanu svaki dan, mjesečno plaćati 80 maruna i slikati šejkove i smutije za instagrama

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kakve one i teretana, njima je dudlaona vrh u zivotu.AmirBvB je napisao/la: ↑27 jul 2021, 17:16Nemoj tako, dosta ih se bavi odbojkom do 12. godine života, ima ih par što ih bogati roditelji natjeraju na tenis pa i to furaju do bar 15. godine. A kasnije su veoma sportski aktivne, treba ići u teretanu svaki dan, mjesečno plaćati 80 maruna i slikati šejkove i smutije za instagrama![]()
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ma nemas uslove, nemas nista, nemas novca, onda smo mi bosnjaci jednostavno takvi potlačeni, radujemo se kurcevim uspjesima i ljestvica je jako nisko...
Sve zemlje oko nas desetine medalja mi nikad nijednu.
Ugasite nas na 10 godina i stvarajte uslove i sredstva pa da se 2040 pojavimo i pokusamo nesto
Ugasite nas na 10 godina i stvarajte uslove i sredstva pa da se 2040 pojavimo i pokusamo nesto
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- ASD
- Kontakt:
Zašto je?avenija je napisao/la: ↑27 jul 2021, 17:27Ma nemas uslove, nemas nista, nemas novca, onda smo mi bosnjaci jednostavno takvi potlačeni, radujemo se kurcevim uspjesima i ljestvica je jako nisko...
Samo nek ne puca, rat bio prije 30 godina...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.