FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
40
22%
2. Borbu za Evropu
83
47%
3. Sredinu tabele
30
17%
4. Borbu za opstanak
25
14%

Ukupno glasova: 178

TMovac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la TMovac » 28 jul 2021, 11:12

Manijakdolopate je napisao/la:
28 jul 2021, 02:39
Jeste lijep rezultat i treba djeca da se dokazuju.

Ali momci amateri, proputuju 400 kilometara privatnim prevozom na dan utakmice da bi odigrali sa našim velikanom.

Zamisli kako im je, primiš 11 golova i opet nazad 400 kilometara a siguran sam da će neki u smjenu ujutro.

Na kraju, iz poštovanja prema herojskom Bužimu su trebali juniore mlađe pustiti, oni ih ne bi više od 5 napunili.

Znam da ih niko nije tjerao da dolaze, da su sami tražili, ali 11 komada, preko 800 kilometara, na +40, dečki amateri, u jednom danu, veliki teren brz, mislim da je nehumano.

Iz postovanja je upravo i trebala igrati prva ekipa. Za mene bi vise bio manjak postovanja da smo poslali mladje juniore na teren, nego ovo napucavanje od 11:0.

Zamisli mi dogovorimo za svoj 100-ti rodjendan prijateljsku sa recimo Bayernom i oni posalju neku C ekipu da igra sa nama. Ja bi prvi rekao je.bo ovo, koji su dzavo i pristajali.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 28 jul 2021, 14:02

Intervju sa Becom.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Benderrr
Kontakt:

Post Postao/la Benderrr » 28 jul 2021, 14:02

Borac je još jedan pokazatelj BIH fudbala. Osvoji titulu, odigraju odlično protiv Cluja, izgube dvije utakmice odmah otkaz.
Musemic osvoji tri titule, izgube dvije utakmice jebu mu sve živo.
Amar napravi klub najtrofejnim klubom jer da njega nije bilo mi bi imali jedan trofej, izgubi titulu višim silama i prekidom prvenstva naprave neprijatelja od kluba.

Nikad se ovdje neće napraviti neki rezultat. Ovo je zabava za budale i nista drugo. S od sporta ovdje nema nažalost.

Ista sudbina uskoro čeka Ivkovića. Ovo sad je pocetak, šatro neka podrška a onda orgije kreću od pravih navijača Kluba s društvenih mreža, a ostali su pitari i žele loše klubu.
Sad cu početi da pljujejem igrace Blazevica, Stilica, Zeca, Amara da budem raja s teletabisima, evo sad ću..
Zadnja izmjena: Benderrr, dana/u 28 jul 2021, 14:36, ukupno mijenjano 1 put.
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA

BarbareZeljin
Kontakt:

Post Postao/la BarbareZeljin » 28 jul 2021, 14:35

Benderrr je napisao/la:
28 jul 2021, 14:02
Borac je još jedan pokazatelj BIH fudbala. Osvoji titulu, odigraju odlično protiv Cluja, izgube dvije utakmice odmah otkaz.
Musemic osvoji tri titule, izgube dvije utakmice jebu mu sve živo.
Amar napravi klub najtrofejnim klubom jer da njega nije bilo mi bi imali jedan trofej, izgubi titulu višim silama i prekidom prvenstva naprave neprijatelja od kluba.

Nikad se ovdje neće napraviti neki rezultat. Ovo je zabava za budale i nista drugo. S od sporta ovdje nema nažalost.
Nisam rijeci ruzne o Amaru rekao,iz postovanja za sve ono prije. Upravu si i da smo generalno pljuvacka nacija koja bi majku popljuvala izaboravila sve dobro. Ali nemoj ga sqd branit.
Nije problem pogrijesit. Problem biti ubijedjen da ne grijesis.
Nije problem vratiti se u klub,problem je sto to uradis tako sto otjeras sposobne ljude i dovedes nesposobne klimace glavom.
Nije problem manjak para,problem je sto ti je ego veci od kluba koji vodis.
A evo vidis da ima postovanje velike vecine navijaca,niko mu grupno nije rijeci rekao iako je napravio porpilican haos.
E pa najmanje sto mozes je da kazes,**** ljudi zajebao sam. A ne da ga sad mnogi vide kao grobara kluba.
Ali jok treba da mu dodamo prefiks hazreti Amar.
Ama opet mi nije toliko mrzak,koliko ga vi koji ga slijepo branite ucinite jos odvratnijim ljudima.
Evo mene su nazivali njegovim,a sa njim nemam nista ko ni sa bilo kim,ali imao sam postovanje i imacu ga i dalje ali cu i imati gorak okus ovoga sad. Jer **** mi se za pojedinca,Zeljo je svetinja.
Ja sam Amara kritikivao kad je najjaci bio i kad su ovi sadasnji kriticari virili Amaru iz supka i napravili cuveni "sunnet" Amar najbolje ZNA .
Da ti kazem jednu stvar. Najveci Zeljovci nisu oni koji su ego manijaci i nesta dokazuju nekom,nesta nece,i nekom se inate.
Najveci Zeljovci su oni koji zive za klub i ne bi mogli gledat jedan jedini poraz i ne raduju se tome. Ne bojkotuju i rade jedni drugim iza ledja,da bi dokazali da su oni bolji od nekih drugih.
Zato sad imamo ovakvog Zelju.
Zeljo je jedinstvo i zajednistvo.
Zeljo nisu ljudi koji ga vode,Zeljo smo svi mi.
Ne moze te neko otjerat od Zelje,niti ces prestati biti Manijak radi nekog.Niti ce te bolit **** a uzimaces pare.

Benderrr
Kontakt:

Post Postao/la Benderrr » 28 jul 2021, 14:42

BarbareZeljin je napisao/la:
28 jul 2021, 14:35

Nisam rijeci ruzne o Amaru rekao,iz postovanja za sve ono prije. Upravu si i da smo generalno juvacka nacija koja bi majku popljuvala izaboravila sve dobro. Ali nemoj ga sqd branit.
Nije problem pogrijesit. Problem biti ubijedjen da ne grijesis.
Nije problem vratiti se u klub,problem je sto to uradis tako sto otjeras sposobne ljude i dovedes nesposobne klimace glavom.
Nije problem manjak para,problem je sto ti je ego veci od kluba koji vodis.
A evo vidis da ima postovanje velike vecine navijaca,niko mu grupno nije rijeci rekao iako je napravio porpilican haos.
E pa najmanje sto mozes je da kazes,**** ljudi zajebao sam. A ne da ga sad mnogi vide kao grobara kluba.
Ali jok treba da mu dodamo prefiks hazreti Amar.
Ama opet mi nije toliko mrzak,koliko ga vi koji ga slijepo branite ucinite jos odvratnijim ljudima.
Evo mene su nazivali njegovim,a sa njim nemam nista ko ni sa bilo kim,ali imao sam postovanje i imacu ga i dalje ali cu i imati gorak okus ovoga sad. Jer **** mi se za pojedinca,Zeljo je svetinja.
Ja sam Amara kritikivao kad je najjaci bio i kad su ovi sadasnji kriticari virili Amaru iz supka i napravili cuveni "sunnet" Amar najbolje ZNA .
Da ti kazem jednu stvar. Najveci Zeljovci nisu oni koji su ego manijaci i nesta dokazuju nekom,nesta nece,i nekom se inate.
Najveci Zeljovci su oni koji zive za klub i ne bi mogli gledat jedan jedini poraz i ne raduju se tome. Ne bojkotuju i rade jedni drugim iza ledja,da bi dokazali da su oni bolji od nekih drugih.
Zato sad imamo ovakvog Zelju.
Zeljo je jedinstvo i zajednistvo.
Zeljo nisu ljudi koji ga vode,Zeljo smo svi mi.
Ne moze te neko otjerat od Zelje,niti ces prestati biti Manijak radi nekog.Niti ce te bolit **** a uzimaces pare.
Lično sto se mene tice ja nikad nisam napisao da Amar treba ostati trener nakon loših rezultata. Al isto tako ne mogu pisati da je sve odron jer smo mi na terenu izgubili neke utakmice ne zato sto je Amar los trener nego zato sto su nas sudije klali dok nismo ispali iz borbe za titulu.
Isto tako mislim da Amar nije hazreti, ima grešaka, ima neke vizije koje se ne sviđaju navijačama. Al ovdje dolazimo do toga da se navijači ponašaju da bolje znaju od trenera znaju koji igrač valja ili ne.

Evo ti primjer. Sad imas Ivkovića s pomoćnikom, ljude iz druge fudbalske sredine, ljude koji su aktivno igrali gdje on kaže da Stjepanovic ostane jer ima kvaliteta a onda dodjes ovdje i vidis more komentara kako nije ništa pokazao, tanak je bla bla. Stavi Blazevica jer očigledno čovjek vidi da se bori i da moze da pomogne, a ovdje ga tjeraju, jedva čekaju da vide ledja i slicno.

Momak tek potpisao nije odigrao minute u ligi a već mu se stavila etiketa tankog igraca. S ovim stvarima se treba boriti a ne da se dopusta da se pljuje sve redom. Danas Amar, sutra Ivković, prekosutra Stilic i tako u krug.

Jel ti stvarno misliš da je ne kontam kako funkcioniše ova tema. Napises nesto normalno i odmah nakon toga lik dodje pise sam s sobom citira se da taj normalan post bude bivši, a kad treba da reaguje admin onda isto dva lika krenu u napad s 6acc i naravno admin koji sve to zna bolje da banuje mene, teletabisi mu trebaju.
Zadnja izmjena: Benderrr, dana/u 28 jul 2021, 15:07, ukupno mijenjano 1 put.
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 28 jul 2021, 14:51

Djeca navijaju za Želju! 🔵⚪

Za djecu do 12 godina ulaz na narednu domaću utakmicu je besplatan. Vidimo se!

FK Željezničar - HŠK Posušje
Subota, 19:00 sati
Za one koji imaju djecicu. :D

Muki15
Kontakt:

Post Postao/la Muki15 » 28 jul 2021, 14:55

LjoZee je napisao/la:
28 jul 2021, 14:51
Djeca navijaju za Želju! 🔵⚪

Za djecu do 12 godina ulaz na narednu domaću utakmicu je besplatan. Vidimo se!

FK Željezničar - HŠK Posušje
Subota, 19:00 sati
Za one koji imaju djecicu. :D
Pa eto povedi ih ako ih imaš :urnebes:
....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 28 jul 2021, 15:00

Muki15 je napisao/la:
28 jul 2021, 14:55
Pa eto povedi ih ako ih imaš :urnebes:
Jedino iz mahale da povedem, svoje nemam jos uvijek. :mrgreen:

Trener Posusja o nama i ocekivanjima za subotu:
"U subotu idemo u goste FK Željezničar, koji je u dva kola osvojio jedan bod, jer sreća im nije bila saveznik u tim utakmicama. Tim s Grbavice u svojim redovima ima odlične pojedince kao što su Bojo, Juričić, Mujezinović koji jednim potezom rješavaju utakmice”.

Trener povratnika u Premijer ligu BiH kaže da na Grbavici njegova ekipa želi pokazati da dobra igra protiv Sarajeva nije slučajnost.

"Mi idemo na Grbavicu pokazati koliko vrijedimo, da nismo slučajno u Premijer ligi BiH i da odlična igra protiv FK Sarajevo nije slučajnost. Idemo se boriti, dati sve od sebe i probati razveseliti naše navijače, te želim da igrači pokažu veliku želju i da ginu za grb kluba u subotu”, dodao je Ćorić.

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 28 jul 2021, 15:19

Ovaj bender/prolab je toliki bot i poltron, da ne kazem nesto gore, da u svakoj recenici provlaci ime njegovog babuke. Bez ikakve potrebe. Lik kad bi bio na samitu G7 nasao bi nekako prostora da ga uvuce u raspravu.

Kakav bot. Aferim.
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 28 jul 2021, 16:03, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 28 jul 2021, 16:01

Sarajevo osiguranje i u sezoni 2021/2022 zlatni sponzor FK Željezničar

FK Željezničar i Sarajevo osiguranje potpisali su produženje saradnje, te tako Sarajevo osiguranje ostaje Zlatni sponzor Kluba.
https://fkzeljeznicar.ba/sarajevo-osigu ... car/46021/

slika

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 28 jul 2021, 16:10

Djeca mogu besplatno na Grbavicu

FK Željezničar donio je odluku da djeca mogu besplatno ući na stadion Grbavica i gledati utakmicu protiv Posušja.

Plavi u subotu dočekuju na svom terenu Posušje, a djeca do 12 godina neće morati plaćati ulaznicu za ulazak na stadion.

Utakmica Željezničar - Posušje igra se u subotu od 19.00.
:salut:
@igrajlopte 🐦

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 28 jul 2021, 16:16

LjoZee je napisao/la:
28 jul 2021, 16:01
Sarajevo osiguranje i u sezoni 2021/2022 zlatni sponzor FK Željezničar

FK Željezničar i Sarajevo osiguranje potpisali su produženje saradnje, te tako Sarajevo osiguranje ostaje Zlatni sponzor Kluba.
https://fkzeljeznicar.ba/sarajevo-osigu ... car/46021/

slika
Amira brat najjači :salut: nakon povratka odmah jako
mosa lošmi stićko tit-ula!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 28 jul 2021, 16:16

Željezničar – Posušje: Prodaja ulaznica u četvrtak od 14 sati!

Prodaja ulaznica u četvrtak će se vršiti u Shopu od 14 do 17:30 sati, u petak od 9:30 do 17:30 sati, dok će prodaja na dan utakmice početi u 9:30 sati u kućicama ispred stadiona.

Cijene ulaznica su sljedeće:

Jug – 5 KM
Sjever – 8 KM
Istok – 10 KM

Molimo navijače da ranije uđu na stadion kako bi se izbjegle eventualne gužve i kako bi našoj ekipi pružili podršku već od zagrijavanja.
https://fkzeljeznicar.ba/zeljeznicar-po ... ati/46025/

Btw Coric za ** o nama, nasoj ekipi:
"Suvišno je pričati o Želji i ko je Željo u bh. nogometu. Oni jesu u formiranju jedne nove ekipe, mlade ekipe. Koja god ekipa dolazi na Grbavicu mora biti svjesna da je to Željo, klub koji ima ime, tradiciju, navijače. Ja ne smijem sebi dozvoliti da prijetim Želji. Želim da se Posušje predstavi u dobrom svjetlu, da odigramo dobar fudbal, da momci uživaju. Naravno, Željo je nošen i publikom tražiće pobjedu, ali nama ako se ukaže prilika, iskoristićemo je, ako ne, nećemo kukati. Imaju trenera koji ima iskustvo, ekipa koja ima u svojim redovima 3-4 igrača koja sam ja i trenirao. Ekipa koja uz 2-3 igrača ja vjerujem da će se u budućnosti pokazati kao pun pogodak. Imaju mladu ekipu, odličnih pojedinaca, Juričić, Mujezinović, Bojo, Vrhovac na štoperu, Mekić kojeg sam ja želio dovesti u ekipi, dobar igrač, motoričan, radnik. Apsolutno respektiram Želju, a mi idemo uživati, igrati i predstaviti se u najboljem svjetlu."

1921ba
Kontakt:

Post Postao/la 1921ba » 28 jul 2021, 17:12

Youtube: 1921tv
Facebook: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

timpramosavePla
Kontakt:

Post Postao/la timpramosavePla » 28 jul 2021, 17:19

Bezveze smo ljude natrpali ovoliko, moglo se na 4 stati. Ovo nije imalo smisla zadnjih 20tak minuta jedva su zivi ostali. Jednostavno nisu oni taj nivo.
Snaga se mora na Posusju pokazati. Nikog ne smijemo potcijeniti, jako uci pa sta Bog da. Iako se izgubi, ekipa mora imati podrsku. Nadam se da smo naucili na greskama. Nasa podrska ne smije izostati.

Vidim neko spominje Nedu, taj covjek je svu mrznju navukao na sebe samo zbog neke prosipanje pameti. Cak ni igre nisu toliki problem jer je davao 120% od sebe, iako i takav veze nije imao. Zamjera mu se samo lizanje sa tuborg ekipicom, ismijavanje "strebera", konstantno ulizivanje Amaru iako ga isti nije vodio, ismijavanje Krpica jer je toboze pitar a on i drustvo veliki Zeljovci koji nemaju misljenje o klubu ako ga Amar vodi..

Stopostozeljo
Kontakt:

Post Postao/la Stopostozeljo » 28 jul 2021, 17:23

Jel moguce da i dalje se raspravljate Amar ovaj onaj uhljupi jedni.

Benderrr
Kontakt:

Post Postao/la Benderrr » 28 jul 2021, 17:28

timpramosavePla je napisao/la:
28 jul 2021, 17:19
Bezveze smo ljude natrpali ovoliko, moglo se na 4 stati. Ovo nije imalo smisla zadnjih 20tak minuta jedva su zivi ostali. Jednostavno nisu oni taj nivo.
Snaga se mora na Posusju pokazati. Nikog ne smijemo potcijeniti, jako uci pa sta Bog da. Iako se izgubi, ekipa mora imati podrsku. Nadam se da smo naucili na greskama. Nasa podrska ne smije izostati.

Vidim neko spominje Nedu, taj covjek je svu mrznju navukao na sebe samo zbog neke prosipanje pameti. Cak ni igre nisu toliki problem jer je davao 120% od sebe, iako i takav veze nije imao. Zamjera mu se samo lizanje sa tuborg ekipicom, ismijavanje "strebera", konstantno ulizivanje Amaru iako ga isti nije vodio, ismijavanje Krpica jer je toboze pitar a on i drustvo veliki Zeljovci koji nemaju misljenje o klubu ako ga Amar vodi..
Znaci ako podržava Amara nije navijač, a da svrsava na studente i da mu je Krpic bog onda bi bio navijač? Zanimljivo jako
by KANA

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 28 jul 2021, 17:32

1921ba je napisao/la:
28 jul 2021, 17:12
Hvala

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 28 jul 2021, 17:38

Teško je ocijeniti ipak su ovo amateri ako Crnčević bude ovakav u prvenstvu definitivno smo dobili zamjenu za Sadikovića
mosa lošmi stićko tit-ula!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 28 jul 2021, 17:41

1921boy je napisao/la:
28 jul 2021, 17:38
Teško je ocijeniti ipak su ovo amateri ako Crnčević bude ovakav u prvenstvu definitivno smo dobili zamjenu za Sadikovića
Da je nama njega registrovati. :mrgreen:
Kako koji dan prolazi sve mi vise lici da on ima samo hrvatske papire i da i on je na cekanju ko Bruno.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Paromlinac, samoFKS i 48 gostiju.