Benderrr je napisao/la: ↑28 jul 2021, 14:02
Borac je još jedan pokazatelj BIH fudbala. Osvoji titulu, odigraju odlično protiv Cluja, izgube dvije utakmice odmah otkaz.
Musemic osvoji tri titule, izgube dvije utakmice jebu mu sve živo.
Amar napravi klub najtrofejnim klubom jer da njega nije bilo mi bi imali jedan trofej, izgubi titulu višim silama i prekidom prvenstva naprave neprijatelja od kluba.
Nikad se ovdje neće napraviti neki rezultat. Ovo je zabava za budale i nista drugo. S od sporta ovdje nema nažalost.
Nisam rijeci ruzne o Amaru rekao,iz postovanja za sve ono prije. Upravu si i da smo generalno pljuvacka nacija koja bi majku popljuvala izaboravila sve dobro. Ali nemoj ga sqd branit.
Nije problem pogrijesit. Problem biti ubijedjen da ne grijesis.
Nije problem vratiti se u klub,problem je sto to uradis tako sto otjeras sposobne ljude i dovedes nesposobne klimace glavom.
Nije problem manjak para,problem je sto ti je ego veci od kluba koji vodis.
A evo vidis da ima postovanje velike vecine navijaca,niko mu grupno nije rijeci rekao iako je napravio porpilican haos.
E pa najmanje sto mozes je da kazes,**** ljudi zajebao sam. A ne da ga sad mnogi vide kao grobara kluba.
Ali jok treba da mu dodamo prefiks hazreti Amar.
Ama opet mi nije toliko mrzak,koliko ga vi koji ga slijepo branite ucinite jos odvratnijim ljudima.
Evo mene su nazivali njegovim,a sa njim nemam nista ko ni sa bilo kim,ali imao sam postovanje i imacu ga i dalje ali cu i imati gorak okus ovoga sad. Jer **** mi se za pojedinca,Zeljo je svetinja.
Ja sam Amara kritikivao kad je najjaci bio i kad su ovi sadasnji kriticari virili Amaru iz supka i napravili cuveni "sunnet" Amar najbolje ZNA .
Da ti kazem jednu stvar. Najveci Zeljovci nisu oni koji su ego manijaci i nesta dokazuju nekom,nesta nece,i nekom se inate.
Najveci Zeljovci su oni koji zive za klub i ne bi mogli gledat jedan jedini poraz i ne raduju se tome. Ne bojkotuju i rade jedni drugim iza ledja,da bi dokazali da su oni bolji od nekih drugih.
Zato sad imamo ovakvog Zelju.
Zeljo je jedinstvo i zajednistvo.
Zeljo nisu ljudi koji ga vode,Zeljo smo svi mi.
Ne moze te neko otjerat od Zelje,niti ces prestati biti Manijak radi nekog.Niti ce te bolit **** a uzimaces pare.