Bravo majstori !
Bravo Velež !
Bravo Feđa !
Gledaš utakmicu i nije ti jasno u šta su te pare otisle individualni kvalitet naprosto ne postoji sve ono gledam realno domaci teren igraci Veleža ce se prepasti padaju 2 gola do 30te...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 jul 2021, 23:18Upravo to, uigraniji, konkretniji itd, ovaj AEK nije nista pokazao, ama bas nista, ubio ih je Velez, osim zadnjih 20 minuta drugog poluvremena danas.
Aek nije ni sekunde iskoristio individualni kvalitet pojedinaca
neiskusan sikillafrommanilla je napisao/la: ↑29 jul 2021, 23:17aj bola igra Vitez iz Buzima sutra s vama
Naravno da možeEpateguiHuleteti je napisao/la: ↑29 jul 2021, 23:16Da, bice lista za pola sata-sat kada svi veceras zavrse i bude se znalo ko sve ide daljeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 jul 2021, 23:13Ima li kakva lista ko je sve potencijalni protivnik ?EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑29 jul 2021, 23:10
90% nivo AEK-a
10% ajkule iz najjacih liga ili van njih sa ogromnim budzetima
Svi klubovi u 3. kolu imaju sansu da se plasiraju u grupnu fazu. Dva meca, pocetak sezone, prava forma, mnogo su manje razlike medju klubovima no sto se misli![]()
Elfsborg je u trenutku jaci od AEKa, bez sumnje, ali nisu ni oni svemirski brod, uz ovakav pristup ce i Elfsborg pasti![]()
Moze Velez i Svedjane izbaciti![]()
Kakvi ba crni karinaški šveđani uozbilji ako su s ovim mogli bez problema joj koji ce merak biti na grbavici gledati do zadnjeg mjesta ispunjeno uh kako ce se sasrati!bodi123 je napisao/la: ↑29 jul 2021, 23:22Ma ovi Šveđani su u takmičarskoj formi, odigrali već pola prvenstva, to je problem. Bit će teško, ali nije nemoguće, nisu individualno jaki kao AEK.
Najgore je to što poslije potencijalnog prolaska Elfsborga opet ide neki gigant u playoffu, a moguće i Roma, Tottenham, Rennes...
Oni bi to sad potpisali, zamisli dođeš do play-offa bilo čega a prvi ti je put da izađeš u europu nakon rata. Nije to mala stvar za naše klubove.bodi123 je napisao/la: ↑29 jul 2021, 23:22Ma ovi Šveđani su u takmičarskoj formi, odigrali već pola prvenstva, to je problem. Bit će teško, ali nije nemoguće, nisu individualno jaki kao AEK.
Najgore je to što poslije potencijalnog prolaska Elfsborga opet ide neki gigant u playoffu, a moguće i Roma, Tottenham, Rennes...
Bice rasprodaja kao što je uvijek bila pogotovo nakon ovog uspjeha za neke igrace Veleža ce se dobre pare ponuditigrbavicka1921 je napisao/la: ↑29 jul 2021, 23:24Zadrži 7-8 igrača 2 do 3 sezone i doći ćeš do ovog rezultata. Nisu u parama šolti. Velež je dokazao da može, samo bez rasprodaje
Feđa Duduić rekao " Ako prodjemo AEK osisat cemo se svi na celavo" pa zato to..moj uzor-S.G je napisao/la: ↑29 jul 2021, 23:07Rodjeni rodjeni!
P.S kakav je fazon sa šišanjem u Mostaru, nisam upratio?
Naravno, samo meni je više muka od tih playoff-ova, daj da iko ikad u te grupe uđe više, mora i nas prosrat nekad.MortemHz je napisao/la: ↑29 jul 2021, 23:25Oni bi to sad potpisali, zamisli dođeš do play-offa bilo čega a prvi ti je put da izađeš u europu nakon rata. Nije to mala stvar za naše klubove.bodi123 je napisao/la: ↑29 jul 2021, 23:22Ma ovi Šveđani su u takmičarskoj formi, odigrali već pola prvenstva, to je problem. Bit će teško, ali nije nemoguće, nisu individualno jaki kao AEK.
Mi bili 4 puta u play-offu i željo ja mislim jednom po starom sistemu i to je to od naših klubova, nije za pohvalu.
Trenutno korisnika/ca: mnon46, NeSamSafetee, tutankamon1905 i 20 gostiju.