Taj samJavierBosnia je napisao/la: ↑30 jul 2021, 18:48Ovdje neki kako pricaju, jaki su na rijecima, a Koseva mislim da odavno nisu vidjeli

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Taj samJavierBosnia je napisao/la: ↑30 jul 2021, 18:48Ovdje neki kako pricaju, jaki su na rijecima, a Koseva mislim da odavno nisu vidjeli
Ma i kad se bude najbolje radilo nemamo garancije da ce biti svake sezone par vrhunskih akademaca. Ne moraju svi ni biti kalibar kao Kovacevic ili Andrej opet ako budu dobri za nase lige i za nas bolje nego dovoditi neke bezveze igrace sa strane.Samozdravlje je napisao/la: ↑30 jul 2021, 17:13
Vidi prijatelju kako ja razmisljam. Za jednu godinu loseg rada u Akademiji treba bar tri godine da se dodje na nulu. Evo kakao. Momci koji su usli sa 18 god. u U19 ce se rasprsiti po federalnim ligasima. Momci iz U17 sa losem perfomansama ulze u U18-19 i nema tog rada koji ce to popraviti i tako do U15 i nize. Nama treba 3 god. pocevsi od danas da imamo po 1-2-jicu Kovacevica ili Djokanovica u generaciji. Naravno ima izuzetaka pa suhi talenat ispliva u kvalitetnog igraca. Imali smo mi i raanije finih Akademaca, npr. N.Hadzic,Sadiku i isplatili su se finansijski, a ima i primjera gdje smo se olako rijesili talenata, npr. Zeljkovic - Velez.
Za ovo sto se tice losih rezultata sa OP je iskljuciva greska Uprave. Prica podnosili ostavku, ali nije prihvacena ne pije vode. Kad ozbiljna osoba se ne slaze sa poslodavcem podnosi "NEOPOZIVU OSTAVKU", tako radi moralna osoba, ali u FKS nema ljudi koji ga vode ono "zrno ljubavi"nego samo licni interes.
Sad ih je nevolja natjerala da se vrate Dizdarevicu,Kurdicu,Sabanovicu,Resicu,Dervisagicu, Ramicu .... Znam ja da oni za nas vecinu nisu u ovom trenutku aman kvalitet, ali ne daju manji doprinos od Oremusa,Velkoskog(nije se osjetilo njihovo odsustvo u Posusju). Onda tu dodas Ahmu i Hebiba ciji ucinak ravan nuli, a Uprava ih produzava na 2 god. Da se pitam ta cetvorica su i na treningu prekobrojni.
Neki opravdavaju produzenje time sto su im umanjili plate. Nisu bitne ni pare(i umanjene 3x vece od Dizdereviceve vjv.) koliko ce ta cetvorka gusiti napredak Kluba.
zamjeraju Ramicu da mu se lopta odbija kao od zid, a to ne vide kod Ahme(prije povrede bio potpuno van forme), da ne pisem o ostaloj trojici.
Nadam se da ces procitatilamSe
![]()
Ovog malog sam dva, tri puta gledo, odličan veznjak, tipa Rahmanović. Nevjerovatno da mu nisu dali ugovor. Nebitno hoće li uspjeti u Portugalu ili ne, ali kod nas bi mogo komotno da igra sad. Nek mu je sa srećom.
E ybg nije se niko upecao, ocekivao sam bar par ljudi da me citira
Evo jedanGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 jul 2021, 20:07E ybg nije se niko upecao, ocekivao sam bar par ljudi da me citira![]()
Ma on je ofanzivni vezni, Bagaric bi najvjerovatnije trebao biti desno krilo ako Fanima ne bude.
Ček onda, Bagarić desno, Boris lijevo, jel onda Bodul FC?
Cmiljanić napadač, Bodul iza koliko sam ja skontaoMaroonBjelave je napisao/la: ↑30 jul 2021, 20:55Ček onda, Bagarić desno, Boris lijevo, jel onda Bodul FC?
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bvsic, Hajdeee, misstianopenaldo, nedimmmm1337, SHZ82, skoJaa, Uvijeknapravojstrani i 77 gostiju.