Santos vodi 1:0,dakle jos jedan gol deli me od prolaza.Devil je napisao/la:
Twente-Heracles 1 1.25![]()
Lille-Nancy 1 1.40![]()
Valencia-Zalgiris kp1 1.25![]()
Deportivo da gol 1.20![]()
Rytas-Pao kp2 1.25![]()
Dender da gol 1.20![]()
Santos-Mirassol 1&tim12+ 1.50
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
cuj 1.70, ja ocekivao oko 1.30...Uzimam sa apetitom..Kakva Hrvatska, ubit ce ih danci...
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
OTNYS_YNWA je napisao/la: Ima li iko ponudu za sutra ( da obuhvata rukomet/poene rukometasa i kosarku/poene kosarkasa ) ?
- Ponos Torina
- Kontakt:
bog sve vidi bog sve cuje Messi penal fulio

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ja igram na Hrvate sutra aBd.Jednostavno Danci nisu prikazali neki kvalitet protiv nas,jednostavno bio je Hanssen raspolozen sa 10 golova,od toga svaki sa 9+ metara.Oni kao tim nisu nesta pogotovo sada kada nema Mogesena tu.Kao prvo Hanssen ne moze da ponovi takvu tekmu nikako,kao drugo Hrvati su dosta iskusna ekipa,sa trenerom koji zna znanje,i koji ce ako krene da ih trpa odigrati flaster na njemu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Namjerno.Ponos Torina je napisao/la:bog sve vidi bog sve cuje Messi penal fulio![]()
![]()

@
Slazem se sa Devilom sto se tice utakmice
Ali ja cu Hanssena preko da odigram, moze 6 puta pogoditi da je*e rak raka.

- legenda reala
- Kontakt:
i ja ću ,znaš da sam uvijek uz tebe hoćemo li i Vujina danas je zakazo sutra bi trebo zabiti devet komada u svom stiluOTNYS_YNWA je napisao/la:Namjerno.Ponos Torina je napisao/la:bog sve vidi bog sve cuje Messi penal fulio![]()
![]()
@
a Hrvatska će izgubiti ,ma ne može više Balić sam protiv sviju
a sutra bi se mogla krila odigrati manje na golove Hrvatska -Danska jaka odbrana ,Poljska -Švedska isto ,može li ovdje kec na Poljake
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Citizen-X
- Kontakt:
ma ova tekma je smijesno naštimana... znaci smijesno... ne moram ni da gledam cuj u 4oj minuti betis 1:0 u 10toj 2:0...
treb'o bi betis rasprodat sve svoje fudbalere za jedno 100-200 miliona eura da konacno pokazu svoj volsebni talenat po evropi...
ma daj
treb'o bi betis rasprodat sve svoje fudbalere za jedno 100-200 miliona eura da konacno pokazu svoj volsebni talenat po evropi...
ma daj
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Sad ce barca preokrenuti, digo Guardiola sudije s' klupe da se zagrijavaju. 

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Scimmia,
De nam predloži šta da igramo od tenisa, pa da udarimo kontre i javimo ti se sa Bahama.
De nam predloži šta da igramo od tenisa, pa da udarimo kontre i javimo ti se sa Bahama.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Citizen-X
- Kontakt:
ti jarane upadnes ko g0vno u lokvu - pljesne sve i zatalasa se - de matere ti odyebiScimmia je napisao/la:Hanssen ne može ponoviti onakvu utakmicu? Onda si sigurno gledao Dance samo jednom u životu.Devil je napisao/la:Ja igram na Hrvate sutra aBd.Jednostavno Danci nisu prikazali neki kvalitet protiv nas,jednostavno bio je Hanssen raspolozen sa 10 golova,od toga svaki sa 9+ metara.Oni kao tim nisu nesta pogotovo sada kada nema Mogesena tu.Kao prvo Hanssen ne moze da ponovi takvu tekmu nikako,kao drugo Hrvati su dosta iskusna ekipa,sa trenerom koji zna znanje,i koji ce ako krene da ih trpa odigrati flaster na njemu.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Taj isti Hansen je ponovio danas tu istu tekmu i zabio 9 golova protiv Alžira.Pa sutra da je granica i 6.5 na njega igram over.On i Kristiansen će da ih ubiju,brate.Devil je napisao/la:Ja igram na Hrvate sutra aBd.Jednostavno Danci nisu prikazali neki kvalitet protiv nas,jednostavno bio je Hanssen raspolozen sa 10 golova,od toga svaki sa 9+ metara.Oni kao tim nisu nesta pogotovo sada kada nema Mogesena tu.Kao prvo Hanssen ne moze da ponovi takvu tekmu nikako,kao drugo Hrvati su dosta iskusna ekipa,sa trenerom koji zna znanje,i koji ce ako krene da ih trpa odigrati flaster na njemu.
3-4 razlike za Dance bez premca će da bude,no da li ću biti toliko hrabar da odigram na Dance,pitanje je.
I još nešto,sutra prepišite od mene,dobitak je neminovnost,znam šta govorim!

You'll never walk alone.
- Ponos Torina
- Kontakt:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Namjerno.Ponos Torina je napisao/la:bog sve vidi bog sve cuje Messi penal fulio![]()
![]()
@
nije ni bio penal sudija im dao kao ono evo vam dajte ga ljudi vas otresli ko slinu

cuj ovog namjestena

nije sve namjesteno mada 80% jeste dogovor
ovde se jasno vidi kakvu zelju imaju igraci Betisa da dobiju pred svojom publikom i da ovako sami sebi pozele dobrodoslicu u primeru
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Što je najzanimljivije, mislim da su igrali sa pola snage. Nielsen, Hansen, Christiansen, Boesen, Noddesbo, Lindberg, Spelleberg, skoro svi su večeras odmarali...Monolog je napisao/la:Ja ću tući na Hrvate. Ima u njima još rezerve, mogu se nositi sa Dancima koji su isuviše lako dobijali sve svoje protivnike(moraju nekada i oni stati).
Pa Hansen je poznat upravo po tome, ubica sa vanjske pozicije, a pivot radi odličan posao za njega. On je proradio protiv Srbije, Lindberg je bio sjajan u svakoj utakmici, Christiansen isto tako, Noddesbo redovno daje svojih pet komada na konto... nije to baš one man show. Srbiju su samljeli brzinom, sjajnim protokom lopte, u pojedinim trenucima Srbi nisu znali gdje su. Jednostavno imaju najraznovrsnija rješenja i samo sjajna odbrana Hrvatske može napraviti neku razliku, ako u tome ne uspiju, teško će nešto uraditi.Devil je napisao/la:Ja igram na Hrvate sutra aBd.Jednostavno Danci nisu prikazali neki kvalitet protiv nas,jednostavno bio je Hanssen raspolozen sa 10 golova,od toga svaki sa 9+ metara.Oni kao tim nisu nesta pogotovo sada kada nema Mogesena tu.Kao prvo Hanssen ne moze da ponovi takvu tekmu nikako,kao drugo Hrvati su dosta iskusna ekipa,sa trenerom koji zna znanje,i koji ce ako krene da ih trpa odigrati flaster na njemu.
Ivano se nikad nije naigrao protiv Danske, prošli put ih je potopio Buntić.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Citizen-X
- Kontakt:
evo trcim da odigram na 100 marakaScimmia je napisao/la:Nešto sinoć te kontre nisu prolazile.Monolog je napisao/la:@Scimmia,
Ja čekam za 300 Del Potra, Lopeza i Čilića. Za vas obične smrtnike bih preporučio i Jankovićku, Dolgopolova, Garciju Lopeza, Tsongu, hendikep gemova na Mullera. Dosta vam je to. Kvota vam je 25-30
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
SPY je napisao/la:Sad ce barca preokrenuti, digo Guardiola sudije s' klupe da se zagrijavaju.

@ legendo
Moze Vujin preko ici.
Slazem se i za golove. Tvrda ce utakmica sigurno biti.
Ja već odigrao, dok nisu smanjili kvotuCitizen-X je napisao/la:evo trcim da odigram na 100 maraka

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
De mi predlozite za sutra nesto kvota 25-30 ,nekih 7-8 parova.Kontam markicu dati pa sta bude 
ja sam konto nesto ovako:
atletico-real ck1
sporting 1
Barca 1
Bertdych 1
Brazil(20) 2
ISland 1
Assat 1
Wozniacki 1
Recite sta mislite o ovom tenisu ? mozeli se proci ?

ja sam konto nesto ovako:
atletico-real ck1
sporting 1
Barca 1
Bertdych 1
Brazil(20) 2
ISland 1
Assat 1
Wozniacki 1
Recite sta mislite o ovom tenisu ? mozeli se proci ?
- legenda reala
- Kontakt:
nemoj Larsa igrati on sutra neće dobiti toliku minutažu ,(prvi izbor je Egert ),on izvodi sedmerce i pomalo igra danas igro zato što je slab protivnikvolimliverpool je napisao/la:Taj isti Hansen je ponovio danas tu istu tekmu i zabio 9 golova protiv Alžira.Pa sutra da je granica i 6.5 na njega igram over.On i Kristiansen će da ih ubiju,brate.Devil je napisao/la:Ja igram na Hrvate sutra aBd.Jednostavno Danci nisu prikazali neki kvalitet protiv nas,jednostavno bio je Hanssen raspolozen sa 10 golova,od toga svaki sa 9+ metara.Oni kao tim nisu nesta pogotovo sada kada nema Mogesena tu.Kao prvo Hanssen ne moze da ponovi takvu tekmu nikako,kao drugo Hrvati su dosta iskusna ekipa,sa trenerom koji zna znanje,i koji ce ako krene da ih trpa odigrati flaster na njemu.
3-4 razlike za Dance bez premca će da bude,no da li ću biti toliko hrabar da odigram na Dance,pitanje je.
I još nešto,sutra prepišite od mene,dobitak je neminovnost,znam šta govorim!
a zar nije Hansen dao pet golova
Santos 2:0 ,evo i Stefana
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ne bih baš rek'o. Sinoć si govorio kako Dodig neće izgubiti u hendikepu, kako će se Gasquet namučiti(ili da upotrijebim tvoje riječi:"Nema šanse da dobije Manarina u hendikepu" te kako će danas Hrvatska dobiti Srbiju 5 razlike).Scimmia je napisao/la:Nešto sinoć te kontre nisu prolazile.
Šalu na stranu, mi obični smrtnici smo, ako ništa drugo, onda kulturni i uzajamno se poštujemo(ma koliko to smiješno zvučalo). No, dođe jedan Majmun(iliti @monkey) sa Olimpa

Smiri se, nemoj vrijeđati druge, ako ne dijeliš nečije mišljenje, možeš to na lijep način sročiti(ipak si novinar

Što se tiče tih tvojih parova, ne želim slutiti, ali ja opet imam u single-u kontra Čilića.
@Virtu4l,
Volio bih da kladionice podcijene Hrvate, pa da igram na njih. Ukoliko bude baš egal gledajući po kvotama, onda ću sigurno preskočiti taj par.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.