Monolog je napisao/la:Ja ću tući na Hrvate. Ima u njima još rezerve, mogu se nositi sa Dancima koji su isuviše lako dobijali sve svoje protivnike(moraju nekada i oni stati).
Što je najzanimljivije, mislim da su igrali sa
pola snage. Nielsen, Hansen, Christiansen, Boesen, Noddesbo, Lindberg, Spelleberg, skoro svi su večeras odmarali...
Devil je napisao/la:Ja igram na Hrvate sutra aBd.Jednostavno Danci nisu prikazali neki kvalitet protiv nas,jednostavno bio je Hanssen raspolozen sa 10 golova,od toga svaki sa 9+ metara.Oni kao tim nisu nesta pogotovo sada kada nema Mogesena tu.Kao prvo Hanssen ne moze da ponovi takvu tekmu nikako,kao drugo Hrvati su dosta iskusna ekipa,sa trenerom koji zna znanje,i koji ce ako krene da ih trpa odigrati flaster na njemu.
Pa Hansen je poznat upravo po tome, ubica sa vanjske pozicije, a pivot radi odličan posao za njega. On je proradio protiv Srbije, Lindberg je bio sjajan u svakoj utakmici, Christiansen isto tako, Noddesbo redovno daje svojih pet komada na konto... nije to baš
one man show. Srbiju su samljeli brzinom, sjajnim protokom lopte, u pojedinim trenucima Srbi nisu znali gdje su. Jednostavno imaju najraznovrsnija rješenja i samo sjajna odbrana Hrvatske može napraviti neku razliku, ako u tome ne uspiju, teško će nešto uraditi.
Ivano se nikad nije naigrao protiv Danske, prošli put ih je potopio Buntić.