FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Svi na KOŠEVO idemo po pobjedu.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Jel se i dalje mogu kupiti karte ma stadionu ?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Može, dođi za dva sata i bit će opet
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Znamo li ko će istrčati na teren?
Taj fax je tvornica diploma. Budući da sam pošao na AFH, neki drugi put ću ti ispričati iskustvo iz druge ruke za taj fax.kengur je napisao/la: ↑31 jul 2021, 16:45Kad spomenu fakultet, ja sam brzo preletio taj video ali da li ti mozda upratio na onom zadnjem razgovoru sa nasim "Hadzijom" u Garazi nakon otkaza da on cini mi se spomenu da je i on postao magistar sportskog prava u Madridu ?VenamaHrabrih je napisao/la: ↑31 jul 2021, 14:13Naš narod je općenito nepismen i generalno sportski neobrazovan, te uopšte ne razumije vrijednost i snagu sporta. Pritom još dodamo i sumnjivu diplomu sa nekog ISDE ili kako već, madridskog faxa koji je u rangu renomiranog supersvemirskog warp Unnywersyty of Cobilyacha, dobijemo prosječan broj gledalaca po utakmici.
Niko nije reagovao pa nisam siguran a i zvuci mi malo OFF.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Niko ne spori mahalu kao široku nazu navijača FKS. Ono na šta sam se referirao jest da se izgubio ovaj tzv građanski sloj i intelektualna elita i to je dio koji nedostaje i koji je zašravo sukus Sarajeva.Antikloc je napisao/la: ↑31 jul 2021, 15:17VenamaHrabrih je napisao/la: ↑31 jul 2021, 14:13Nikako da skontam; kakve veze ima broj stanovnika grada sa posjetom na utakmici?!?! Po toj logici Sinishajm i Menhebgladbah ne bi dali 100 gledalaca po tekmi. Iz kvantiteta ne proizilazi kvalitet, jer bi Kina i Indija bile fudbalske velesile, a Belgija i Niskozemska kharine.
Rezultati i društvena involviranost i zastupljenost, direktno utiču na posjetu. Također, to nema veze sa cijenom karte.
Naš narod je općenito nepismen i generalno sportski neobrazovan, te uopšte ne razumije vrijednost i snagu sporta. Pritom još dodamo i sumnjivu diplomu sa nekog ISDE ili kako već, madridskog faxa koji je u rangu renomiranog supersvemirskog warp Unnywersyty of Cobilyacha, dobijemo prosječan broj gledalaca po utakmici.
Utakmica mora biti spektakli na koji možeš odvesti ženu, đečurliju, svastiku, kuma, trebu, švalerku, a ne da idem sa predznanjem da nisu sposobni produžiti radnu dozvolu i/ili registrovati igrača. Kod komšija je rastući nacionalizam jedan of razloga nedolaska na tekme, a kod nas opće uvriježeno mišljenje; Đeće žensko na tekmu i iz toga proizilazeći stav: Nemoj mi dijete vodit među one budale da mu neko glavu razbije, što opet ukazuje na prethodno pomenutu sportsku nekulturu..
Kad Sarajevo bude ono što je bilo prije rata - klub visoke srednje klase i intelektualne elite, tad će se i publika vratiti taman da smo ko Visoko.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja sam iz stare FKS porodice. Dedu su mi jos 60-ih u lisicama iz Mostara dovodili. Stari je isto zivot proveo na tekmama,kao i ja. Sarajevo je mahalski klub,moja cijela mahala navija za FKS a moja mahala nije dala intelektualca od 1945 do danas a nismo ni prije![]()
![]()
Mi smo imali gledalaca do 1986,do rasprodaje sampionskog tima ,od tad do danas je isto sa pojedinim izuzecima i kracim periodima,povecanog interesa. Nama je na Osijeku,Vojvodini,Radnickom krajem 80-ih bilo po 3-4 hiljade gledalaca.
Za povecan dolazak publike treba imati dobar tim,sa nekoliko igraca od kojih ces praviti zvijezde. Da djeca po ulici vicu njihovo ime ( djeca po Zagrebu i Beogradu,Sarajevo se razumije ) ,da ocevi daju sinovima imena po njima ( imam prijatelja,sinu je dao ime Leon ) da curice vriste i pisnu u gace kad ih vide. A ko ce doci da gleda neke anonimuse i abortuse,bijedno placene amatere ! Kakvi trenutno kod nas igraju !!
Drugo moras imati rezultate,no to bi se s dobrim timom razumjelo. Rezultati i evropske tekme,tribine ima da pucaju od raje !!
Trece,fudbal je u principu sav od prevare ! Od hypa i reklame. A da bi dizao hype moras imati rezultate i zvijezde.
Bilo kako bilo, letim na stadion.
Nek nam je sretno večeras.
- ElCartel11
- Kontakt:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- SarajevoForza
- Kontakt:
Nije bilo ofsajda. Muharemović. GOOOOOOOOL!!! DVA JEDAN ZA SARAJEVO
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Dizdarević, Pidro, Šabanović, Kurdić, Dupovac, Palić, Đokanović, Bodul, Bagarić, Fanimo, Cmiljanić
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- ElCartel11
- Kontakt:
Samo da se citiram i pokažem ko ima jos uvijek veze u klubuElCartel11 je napisao/la: ↑30 jul 2021, 23:15AlfredNobel je napisao/la: ↑30 jul 2021, 23:06Veze nemašElCartel11 je napisao/la: ↑30 jul 2021, 23:05Bagaric - Cmiljanic - Fanimo
..................Bodul
Djokanovic -------- Palic![]()

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!