Jadnikfeniksptica je napisao/la: ↑02 avg 2021, 22:15Najveca dijabola foruma. Nema posta da ne uvrijedi druge. Najgore sto misli da je pametniji od drugistaravremena je napisao/la: ↑02 avg 2021, 22:09Kakav dubokoumni postBaader je napisao/la: ↑02 avg 2021, 22:06Izgubili nakon 20+ utakmica, forum implodirao, shizopitari u ekstazi predvođeni sa Šlaufdžijom i fantomskim zviždanjem svojim igračima, Borčevci se vratili na forum (![]()
), najveći mitomani i falsifikstori u uobičajenom kočerinskom modu.
![]()
![]()
Čestitke svim forumskim debilima na porazu Veleža![]()
![]()
![]()
![]()
Debil mrtvi proziva raju a nek vrati postove od cetvrtka i vidjet ce da su isti pisali i bodrili Velez.
Nema sposobnost da shvati i prihvati da je fudbal i bit navijanja i prcanje drugih navijaca koje smatras koliko toliko dostojnim protivnica. Neces zajebavat navijace Radnika kad izgube
I Leotar koji uze bod Borcu u gostima, a mi im nanijeli prvi poraz. Moze nam se.
Velež Zrinjski Željezničar,između ova tri kluba ćeš naći novog prvaka.
Niko ti nije javio da ne igraju fudbal Fukare, nego igraci?Meraak1921 je napisao/la: ↑02 avg 2021, 22:00Kakav pacijent. Tuzlu i ja ocekujem medju 4, sta su se Fukare uzdigle u pm, oni su godinama evo smijurija, 40 ih u kopu a navija samo 14, glavni im igrac DZ B ..
Smajli na kraju, ali treba crtati glupanima kad je nesto sarkasticno napisano.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑02 avg 2021, 22:06Statisticar nas, prognozira ko ce osvojit ligu nakon 2 kola![]()
1) Zrinjski
Izmedju?
Mislio sam da će se Borac stabilizovati ali izgleda veoma su loši uprkos promjeni trenera.
Evo ovog trola, jadniku niko nije javio da ni trolat ne zna.
Borac jedino sa sucima moze u top tri mjesta ove sezone. Vidjet cemo sta ce ovaj napadac kada im se oporavi jer je za nasu ligu Lewandowski. S njim ce biti dosta jaci. Ekipa koja ispadne od amatera ne zasluzuje biti ozbiljno shvacena, pa makar se radilo i o ovoj smijesnoj ligi.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bing [Bot], Google [Bot], Hrammm1921, Jadnimi i 35 gostiju.