Ja ti kažem za radne dozvole za strance, općenito. Znaš i da smo za Ikića morali produžiti dozvolu na zimu pa se to zakomplikovalo. Stvarno ne znam šta Lokomotiva i sam Zdunić planira dalje u karijeri.Benderrr je napisao/la: ↑05 avg 2021, 14:23Pa sta stoji ovo na transfermarket? Do kad ima ugovor s Lokomotivom?SudoHusika je napisao/la: ↑05 avg 2021, 14:17Čovjek je na posudbi čitavu sezonu. Registracija za stranca se mora produžiti svakih 6 mjeseci.![]()
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Željezničar za život cijeli!
Treba Štila, naravno. I trebamo jedni drugima, Željo je bitan, a sve se dogovorom može postići.
Halo sta treba cega skinut da nas sviju ze.. da bi se vratio.Vozdra idi talase uzivaj pusti djecu nek se bore.
lijevapolutka je napisao/la: ↑05 avg 2021, 14:20Tako je i sa mrežom na sjeveru. Svakih šest mjeseci je postavljajuSudoHusika je napisao/la: ↑05 avg 2021, 14:17Čovjek je na posudbi čitavu sezonu. Registracija za stranca se mora produžiti svakih 6 mjeseci.![]()
![]()

Ja nisam za povratak Štilića. Zbog nekoliko faktora nisam za njegov povratak. Prvo zbog situacije kako je "nestao" i zato što se nije obratio navijačima i pokušao da se ogradi od situacije koja je bila. Drugo zbog toga što će uzimati mjesto Subašiću, Beći ili Boji a na njima možemo zaraditi više nego na njemu. Svakako da bi nam trebao takav igrač zbog kojeg bi nas klubovi gledali malo ozbiljnije i gdje bi on jednim potezom mogao riješiti neke "veće" utakmice i protivnike. Treće zbog nekih stvari koje nisu direktno vezane za teren.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Plavi sa Grbavice su povećali dug, trenutno su "lideri" i dužni su 4.136.663 KM. Glavnica Željinog duga iznosi 1,7 miliona KM, dok je kamata nešto veća od 2,4 miliona.

....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
- drzgemboadislic
- Kontakt:
To je naš ekonomKANA je napisao/la: ↑05 avg 2021, 15:18lijevapolutka je napisao/la: ↑05 avg 2021, 14:20Tako je i sa mrežom na sjeveru. Svakih šest mjeseci je postavljajuSudoHusika je napisao/la: ↑05 avg 2021, 14:17
Čovjek je na posudbi čitavu sezonu. Registracija za stranca se mora produžiti svakih 6 mjeseci.![]()
![]()
![]()

Muki, žakte si.
Jesi se nasekiro, sigurno veceras neces moći zaspati od stresa?
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
Ekonom
....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
2.2.2021 - "Željezničar oko 2.3 miliona KM"
10.5.2021 - "na dan 31. mart 2021. godine, a sarajevski tim je za samo tri mjeseca povećao svoje dugove sa 2,3 miliona KM na 3,8 miliona KM."
Glavnica duga Željezničara narasla je za približno 700.000 KM, dok su kamate narasle za blizu 800.000 KM. Saznajemo da je Porezna uprava FBiH u februaru ove godine u Željezničaru internom kontrolom ustanovila dugovanja od skoro miliona KM u periodu od 2007. do 2010. godine pa je moguće da je upravo to razlog zbog kojeg su dugovi povećani.
30.6 - "Objavljeni su podaci Porezne uprave Federacije Bosne i Hercegovine, a prema njima najveći dužnik je FK Željezničar koji duguje 4.136.663 KM (Glavnina duga 1.7 miliona, dok je kamata oko 2.4 miliona)."
Znači nikakve logike nema to što pojedinci pišu, onako bace samo informaciju na forum i pokreću bezvezna vrijeđanja i prepiranja ko je i kako napravio dugove
10.5.2021 - "na dan 31. mart 2021. godine, a sarajevski tim je za samo tri mjeseca povećao svoje dugove sa 2,3 miliona KM na 3,8 miliona KM."
Glavnica duga Željezničara narasla je za približno 700.000 KM, dok su kamate narasle za blizu 800.000 KM. Saznajemo da je Porezna uprava FBiH u februaru ove godine u Željezničaru internom kontrolom ustanovila dugovanja od skoro miliona KM u periodu od 2007. do 2010. godine pa je moguće da je upravo to razlog zbog kojeg su dugovi povećani.
30.6 - "Objavljeni su podaci Porezne uprave Federacije Bosne i Hercegovine, a prema njima najveći dužnik je FK Željezničar koji duguje 4.136.663 KM (Glavnina duga 1.7 miliona, dok je kamata oko 2.4 miliona)."
Znači nikakve logike nema to što pojedinci pišu, onako bace samo informaciju na forum i pokreću bezvezna vrijeđanja i prepiranja ko je i kako napravio dugove

mosa lošmi stićko tit-ula!
Jbt kad se sjetim Sase Ilica. Svi ga tamo voljeli, postovali, on postovao klub, igrao max...
Nama nasi dodju i sve uje.bu.
Ma i sa Dzekom bi bila neka frka garant. Umjesto da budes mentor, idol oni se tako razjebu.
Sta se kriju toliko, nije valjda trudan.
Nama nasi dodju i sve uje.bu.
Ma i sa Dzekom bi bila neka frka garant. Umjesto da budes mentor, idol oni se tako razjebu.
Sta se kriju toliko, nije valjda trudan.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Mi da taj dug ne otplacujemo, ne bi mogli registrovati strance. Ne sikirajte i ne stvarajte negativu pred svaku utakmicu
Čeka se da Macron pošalje adekvatan broj dresa za Štilu, onda se vraća. Sve je ok.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
bitniji su dugovi preba banci i drugim licima, ako ima potrazivanja a vjerujem da ima
nego ovaj porezni to vazda se nesto placa potpisuje reprogram i slicno 

Ko garantuje i otkud dokazi da se otplaćuju dugovi Fudbalskog Kluba Željezničar,a najveće pitanje je od kojih para? Koje prihode dobijamo pa otplaćujemo dugove FK Željezničar,evo ja sam prvi sretan ako je istina da su se svi dugovi bilo pravnim ili fizičkim licima počeli isplaćivati
Zadnja izmjena: Muki15, dana/u 05 avg 2021, 18:09, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
- lijevapolutka
- Kontakt:
Pusti ti dugove, šta je sa svlacionicama. Jel pada plafon po igračima, rušili se tribina?Muki15 je napisao/la: ↑05 avg 2021, 18:07Ko garantuje i otkud dokazi da se otplaćuju dugovi Fudbalskog Kluba Željezničar,a najveće pitanje je od kojih para? Koje prihode dobijamo pa ozplaćujeno dugove FK Željezničar,evo ja sam prvi sretan ako je istina da su se svi dugovi bilo pravnim ili fizičkim licima počeli isplaćivati
Zadnja izmjena: lijevapolutka, dana/u 05 avg 2021, 18:11, ukupno mijenjano 1 put.
moSa ljoŽe
Koliko ces biti sretan ako je tako?Muki15 je napisao/la: ↑05 avg 2021, 18:07Ko garantuje i otkud dokazi da se otplaćuju dugovi Fudbalskog Kluba Željezničar,a najveće pitanje je od kojih para? Koje prihode dobijamo pa otplaćujemo dugove FK Željezničar,evo ja sam prvi sretan ako je istina da su se svi dugovi bilo pravnim ili fizičkim licima počeli isplaćivati
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA