FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
87
49%
Prolazak u Play off
39
22%
Grupnu fazu
52
29%

Ukupno glasova: 178

napoleon72
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la napoleon72 » 06 avg 2021, 12:06

Shategabri je napisao/la:
06 avg 2021, 11:57
napoleon72 je napisao/la:
06 avg 2021, 11:54
06 avg 2021, 11:51

Abdulaha?
Gorana
Pa Goran još nije zvanično trener.

Čovjek nije takoreći ni pripreme prošao, na klupi sjedi Oruč, on s tribina ko i ja gleda kako igramo.

Ne znam kako da mu bilo šta pripišem od svega ovog.
Kad bude i zvanično trener onda ok.
Ma on vodi treninge, bira prvih 11, radi izmjene, sve zivo. Jedino sto im ne dovikuje nista u toku utakmice sa klupe nego sa tribine/iz tunela. Definitivno snosi ogromnu odgovornost.

@Zukanovic Dudic sa ekipom iz cvajte izbori Evropu, nas nasamara u Mostaru, pa izbaci AEK a sad ce vjerovatno i Elfsborg. Sa Isicem, yebenim Melvinom Osmicem, Vehabovicem, Lijom, Pistolerom Samketom... Svi nasi treneri se furaju na Guardiolu, daj nam 40% bolji roster od ostatka lige pa cemo nesta i osvojit, ako su imalo egal s nekim, gotovo. Jakirovic i Dudic su za Sablica izmislili fudbal. Vinko i Husref tu negdje s ovim, obojica dominirali kad su imali bogovsku ekipu
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 06 avg 2021, 12:07

Zagor je napisao/la:
06 avg 2021, 11:16
samoSA je napisao/la:
06 avg 2021, 09:58
Jel procurilo kakvih vijesti iz koreje
Pa et pobjego onaj u Italiju. Nece nikom da se javi. :roll: :rol:
Ferragosto, pa čovjek je Talijan :crazy:

BjelasnicaSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BjelasnicaSarajevo » 06 avg 2021, 12:15

06 avg 2021, 11:49
Amca007 je napisao/la:
06 avg 2021, 11:35
Odusevio me Feđa Dudic, kakav mudonja od trenera. Nema buraz nazad, samo napadaj i vrsi pritisak. Igraci puni snage i volje. Bolje Feđu platiti dobro, nego dovesti dva nova igrača ..
Za ovog naseg ublehasa je Najgelsman
:rol: :tokralju:

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 06 avg 2021, 12:22

Smijesno Allaha mi.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 06 avg 2021, 12:33

Zbog cega se Sablic proziva ?
Treneru koji nije bio u mogućnosti da ode na pripreme, yebena stupcanica je bila 7 dana u Turskoj, a mi nismo nigdje otisli. Da li je treneru bilo omogućeno da odigra 4 - 5 prijateljskih utakmica kako bi neke zamisli mogao da vidi hoce li u praksi biti dobre, pa ako nisu da moze plan mijenjati ovisno o onome sto ima. Da li je treneru omogućeno da u miru radi s ekipom, ili da svaki dan strijepi da ce mu neko otici ? Je li uredu da trener igra 1 yebenu prijateljsku utakmicu, gdje uigrava Milicevica u odbrani, i Jasmina Mesanovica u napadu, da bi mu ti isti otisli nakon par dana, te tako propada i zadnja prilika da ista uigra.
Je li realno da treneru nije omogućeno da sjedi na klupi, te mu se ne mogu registrovati 4 igraca, posto vidim pametnjakovici govore kako ima Mirka koji mu moze igrati desnog beka, e Boga mi ne može, isto kao sto ne može igrati Ševelj, Lazic i Krste. Je li realno da je pojacanja ka naprijed dobio tek nakon ispadanja od moldavaca, a da smo do tada igrali sa napadom od prosle polusezone koji nije mogao krupi 2 gola zabiti, a to nije cak ni takav napad, jer nam je u spicu igralo lijevo krilo, jer je Mesanovic otisao.
Taj isti trener trazi lijevog beka, a vidjet ce te da tog istog nece dobiti, pa ce opet poslije biti, ubleha koristi Pidru na beku, jok, otici ce i dogovoriti novog lijevog beka iz svog džepa.. problem ce opet biti u njemu, a ne u drugima, i na kraju ce on biti zrtva (ne)rada ostatka kluba, a ne bas ti koji su krivici za ovo sto se dogadja u klubu
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 06 avg 2021, 12:56

06 avg 2021, 12:06

Gorana

Čovjek nije takoreći ni pripreme prošao, na klupi sjedi Oruč, on s tribina ko i ja gleda kako igramo.

Ma on vodi treninge, bira prvih 11, radi izmjene, sve zivo. Jedino sto im ne dovikuje nista u toku utakmice sa klupe nego sa tribine/iz tunela. Definitivno snosi ogromnu odgovornost.

@Zukanovic Dudic sa ekipom iz cvajte izbori Evropu, nas nasamara u Mostaru, pa izbaci AEK a sad ce vjerovatno i Elfsborg. Sa Isicem, yebenim Melvinom Osmicem, Vehabovicem, Lijom, Pistolerom Samketom... Svi nasi treneri se furaju na Guardiolu, daj nam 40% bolji roster od ostatka lige pa cemo nesta i osvojit, ako su imalo egal s nekim, gotovo. Jakirovic i Dudic su za Sablica izmislili fudbal. Vinko i Husref tu negdje s ovim, obojica dominirali kad su imali bogovsku ekipu
Pistoler Samke bolji od svih naših igrača...
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

19BordoBijeli46

Post Postao/la 19BordoBijeli46 » 06 avg 2021, 12:58

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
06 avg 2021, 12:33
Zbog cega se Sablic proziva ?
Treneru koji nije bio u mogućnosti da ode na pripreme, yebena stupcanica je bila 7 dana u Turskoj, a mi nismo nigdje otisli. Da li je treneru bilo omogućeno da odigra 4 - 5 prijateljskih utakmica kako bi neke zamisli mogao da vidi hoce li u praksi biti dobre, pa ako nisu da moze plan mijenjati ovisno o onome sto ima. Da li je treneru omogućeno da u miru radi s ekipom, ili da svaki dan strijepi da ce mu neko otici ? Je li uredu da trener igra 1 yebenu prijateljsku utakmicu, gdje uigrava Milicevica u odbrani, i Jasmina Mesanovica u napadu, da bi mu ti isti otisli nakon par dana, te tako propada i zadnja prilika da ista uigra.
Je li realno da treneru nije omogućeno da sjedi na klupi, te mu se ne mogu registrovati 4 igraca, posto vidim pametnjakovici govore kako ima Mirka koji mu moze igrati desnog beka, e Boga mi ne može, isto kao sto ne može igrati Ševelj, Lazic i Krste. Je li realno da je pojacanja ka naprijed dobio tek nakon ispadanja od moldavaca, a da smo do tada igrali sa napadom od prosle polusezone koji nije mogao krupi 2 gola zabiti, a to nije cak ni takav napad, jer nam je u spicu igralo lijevo krilo, jer je Mesanovic otisao.
Taj isti trener trazi lijevog beka, a vidjet ce te da tog istog nece dobiti, pa ce opet poslije biti, ubleha koristi Pidru na beku, jok, otici ce i dogovoriti novog lijevog beka iz svog džepa.. problem ce opet biti u njemu, a ne u drugima, i na kraju ce on biti zrtva (ne)rada ostatka kluba, a ne bas ti koji su krivici za ovo sto se dogadja u klubu
Objasnio vam je sve.
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 06 avg 2021, 13:00

Zasto su se onda prozivala oba trenera prije njega? Ovdje je ljudima smetala Vinkova frizura, kae yebem ga gelirana, a lik igrao sa gladnim igracima. A nema kakvs nadimke nije dobio, cetnik, vojvoda itd. Za ovog ujkana je Murinjo, a i on je los i nikakav trener. Kriv je Sablic za guranje debile 442 formacijs, kriv je za trpanje Pidre kad se vidi da lik nije kalibar ni za Orasja, kriv je za Kanurica na golu protiv Tuzle iako je ovaj uyebo sve protiv Moldavaca, jel to nam trener slijep pa mu Adilovic mora reci "e ovaj mali ti je bolji od ovog", a taj mali primio gol odakle ja na terminu ne primim. Elokventna ubleha koja je uspjela izgubit tri domace u nizu. Eto cekat cemo do Nove godine pa cemo se opet zalit na neuigranost i pripreme, al do tad ce nas preslusat jos pet ekipa, pa cete valjda onda shvatit da je ovaj dobar samo za nekog analiticara kao i Nalic, nikako za trenera najveceg kluba u drzavi
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 06 avg 2021, 13:02

06 avg 2021, 12:06

Gorana

Normalno da je trener jedini i najveći krivac.
Uprava mu obezbjedi strašne pripreme ni manje ni više nego u Španjolskoj.
Uprava mu obezbjedi strašne prijateljske utakmice, odnosno po njegovoj želji i po mjeri kluba.
Uprava mu obezbjedi prezadovoljne igrače koji su i unaprijed plaćeni i to više nego što zaslužuju.
Uprava mu obezbjedi odličnu atmosferu među igračima zbog razloga iznad navedenog.
Uprava mu obezbjedi odlična pojačanja, koja on kaže.
Uprava mu nakon par treninga i prijateljske protiv Slobode u Mallorci nakon što je uigravao jednu ekipu, sačuva sve te igrače zbog uigranosti (Mešanović, Miličević, Jukić), jer je to bitan faktor.
Uprava mu obezbjedi na vrijeme registraciju kako bi bio uz ekipu od prvog kola.
Uprava mu obezbjedi da ima sve igrače na raspolaganju od prvog kola.
Uprava mu obezbjedi pojačanja iz super jake Krupe, njemačke 3 lige itd.
Uprava mu obezbjedi na vrijeme pripreme kako bi se ekipa što bolje spremila i uigrala.
Uprava mu obezbjedi na vrijeme giga-mega pojačanja kako bi se što uigrala do prvog kola i evrope.
..

Jedini krivac trener! Nakon svega toga, on nama vraća ispadanjem od Milsamija i gubitka protiv Tuzle i Zrinjskog na Koševu.
I sad će zbog njega uprava biti na udaru, e pa ne može!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 06 avg 2021, 13:06

Ljudi moji, pa sad da nam se Simeone ukaže na klupi šta bi to promijenilo kad od igrača imaš to što imaš?
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 06 avg 2021, 13:08

jedina stvar u klubu gora od trenera je ona kurava raspala iz Simin Hana i njene pudlice Kasum i kompanija. Nesposobna uprava dovela nesposobnog trenera, zato i imamo ovo sto imamo. Da je bio iko iole sposoban sad bi nas vodio Akrapovic ili Zekic, ovi na master ligi ne mogu nikog kvalitetnog dovest
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 06 avg 2021, 13:15

Samo restart od 0 sa novim ljudima i da se necemu nadamo.
Ovi su unistili sve sto se moglo unistit,da su radili kako treba+akademija sad bi grupe igrali Konferencijske lige.
Svakim danom sa njima u klubu mi tonemo sve dublje

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 06 avg 2021, 13:19

MaroonBjelave je napisao/la:
06 avg 2021, 13:06
Ljudi moji, pa sad da nam se Simeone ukaže na klupi šta bi to promijenilo kad od igrača imaš to što imaš?
Moze uprava sve trenere sto postoje izmjenjati ali nisu treneri najveci problem

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 06 avg 2021, 13:24

Kad bi Tan lično objavio da se ponovo vraća u klub, mislim da bi rest odmah prema gore krenuo. Treba nam neka pozitiva što prije, da se dignemo iz kolektivne depresije u koju smo upali.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 06 avg 2021, 13:27

samoSA je napisao/la:
06 avg 2021, 13:15
Ovi su unistili sve sto se moglo unistit,da su radili kako treba+akademija sad bi grupe igrali Konferencijske lige.
Može sigurno još. Oni odu kad potoneš skroz na dno.
Koševo Zapad

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 06 avg 2021, 13:35

Nemoze se

Odustajanje NAMA NEMOZE SVALIT NA SABLJICU
NEMOZESE NA SABLJICU SVALIT STO BAGARIC DOLAZI PO ISPADANJU OD AMATERA KAO NI BUDAK KAO I NE REGISTRACIJA LAZICA SEVILJA

NEMOZESE SVALIT NA SABLJICU NE PRIMANJE 7 mjeseci plate

ALI AKO SE POGLEDA DA SMO IZGUBILI OD KUHARA U CONFERENCISKOJ LIGI

DA SMO PROTIV POSUSJA PALI KODA SMO IGRALI PROTIV GENKA

DA SMO UZGUBILI sve 3 utakmice kuci pod njegovom palicom da je svalio krivicu na trenera golmana koji NE ODLUCUJE KO CE BRANIT I STO JE NAJGORE TRKACKI KONDICIONO SMO LOSI.

Velez veoma tanka ekipa bez obzira sto su Aik izbacili i juce su izvukli dobar rezuktat veoma slaba ekipa (cestitam velezu i zelim im prilazak u play off) jer ubjedjen sam da velez nece sledece godine ni izborit evropu..

Realno imali su srece sto je zeljo sarajevo zrinjski (posebno mi kone) bili razjebani orkestar..

Jedino sta mogu reci igraju do 70 min lijep fudbal i kondiciono su dobro tempirali formu..

Velez ce bit mnogo drugaci kad bude morao da ganja rezultat i kad u 75 min bude mora igrat a ne nakon svakog faula odugovlacit lezat..

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 06 avg 2021, 13:51

06 avg 2021, 13:27
samoSA je napisao/la:
Kojim novim ljudima. :?:,Pa mi smo privatni klub.
Koji bizmismen, poduzetnik ,neko ko je sposoban da to sve posloži će uci u klub.Koji je njegov interes da donosi pare Tanu. Kad ode Sabrina, doci će opet nova Sabrina,samo što će ta imati kitu.
U klub se može jedino vratiti Kusturica, Rizvanovic, tako nešto ko će raditi za Tana i platu,kao što to radi i ova garnitura.
Isto je sa državom, federacijom, kantonom,niko neda lovu tamo nekom Kinezu.
Nismo vise sportsko društvo pa da raja pogura na emocije, navijacki, da se jave sponzori gdje su direktori Pitari.
Tako da bila Sabrina ili ne, novi ljudi u upravi ,mi bez Tana smo mrtvi .

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 06 avg 2021, 13:57

amypitar je napisao/la:
06 avg 2021, 13:51
06 avg 2021, 13:27
samoSA je napisao/la:
Kojim novim ljudima. :?:,Pa mi smo privatni klub.
Koji bizmismen, poduzetnik ,neko ko je sposoban da to sve posloži će uci u klub.Koji je njegov interes da donosi pare Tanu. Kad ode Sabrina, doci će opet nova Sabrina,samo što će ta imati kitu.
U klub se može jedino vratiti Kusturica, Rizvanovic, tako nešto ko će raditi za Tana i platu,kao što to radi i ova garnitura.
Isto je sa državom, federacijom, kantonom,niko neda lovu tamo nekom Kinezu.
Nismo vise sportsko društvo pa da raja pogura na emocije, navijacki, da se jave sponzori gdje su direktori Pitari.
Tako da bila Sabrina ili ne, novi ljudi u upravi ,mi bez Tana smo mrtvi .
A da Tan proda svoje nekom? Nekom ko bi aktivno učestvovao u klubu, kome bi bilo od interesa da taj klub pravi rezultate (i one finansijske prirode), a ne da ovako čekaš milostinju?!
Koševo Zapad

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 06 avg 2021, 14:01

Tatamata1946 je napisao/la:
06 avg 2021, 13:19
MaroonBjelave je napisao/la:
06 avg 2021, 13:06
Moze uprava sve trenere sto postoje izmjenjati ali nisu treneri najveci problem
Tako je, problem nije u treneru sigurno. Pa bolan, koji će to trener Pidru "upraviti" i napraviti od njeg igrača?
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 06 avg 2021, 14:05

Moglo bi se svratiti do treninga ako odigraju nerješeno

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: BungaBum i 14 gostiju.