To nam je jedina opcija da je investitor iz Evrope da je tu uz klub, ili da postavi svoje ljude.Da poslozi organizacijski klub, finansijski, sportski segmenat i rad na akademiji.Shategabri je napisao/la: ↑06 avg 2021, 13:57A da Tan proda svoje nekom? Nekom ko bi aktivno učestvovao u klubu, kome bi bilo od interesa da taj klub pravi rezultate (i one finansijske prirode), a ne da ovako čekaš milostinju?!amypitar je napisao/la: ↑06 avg 2021, 13:51Kojim novim ljudima.,Pa mi smo privatni klub.
Koji bizmismen, poduzetnik ,neko ko je sposoban da to sve posloži će uci u klub.Koji je njegov interes da donosi pare Tanu. Kad ode Sabrina, doci će opet nova Sabrina,samo što će ta imati kitu.
U klub se može jedino vratiti Kusturica, Rizvanovic, tako nešto ko će raditi za Tana i platu,kao što to radi i ova garnitura.
Isto je sa državom, federacijom, kantonom,niko neda lovu tamo nekom Kinezu.
Nismo vise sportsko društvo pa da raja pogura na emocije, navijacki, da se jave sponzori gdje su direktori Pitari.
Tako da bila Sabrina ili ne, novi ljudi u upravi ,mi bez Tana smo mrtvi .
Bio sam se ponadao u tog Ismara ili kako se već zove, ali da je to ozbiljno moralo se brže reagovati. E sad možeš misliti kakvi su to vlasnici ,da ne mogu riješiti porez od nekih, 700 hiljada km.