FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sranje za termin, al sta je tu je. Doci ce onaj ko je htio doci svakako, mozda ce uticati na neke koji rade do kasno ili u smjenama, ali opet, oni koji budu u mogucnosti i budu imali volje ce doci. Naredna 4 kola su po meni kljucna… 4 protivnika koji ne bi trebali odskakati ni po cemu od nas, cak neki ni po isustvu. Moramo ovo dobro iskoristiti i drzati se sredine tabele do zime. Tada mozemo ocekivati mozda neke blage promjene. Smanjite ocekivanja i pljuvanje i pokazite igracim i ss da smo uz njih!
Svi na Grbavicu!
Svi na Grbavicu!
- jointunija
- Kontakt:
Zar nije otišla iz kluba na bolje.LjoZee je napisao/la: ↑08 avg 2021, 19:42Bolje i on nego da ostavis Drinu ni na nebu ni na zemlji. Dijete traume od sinoc ima.lijevapolutka je napisao/la: ↑08 avg 2021, 19:32Pa moj LjoZee Aco je sinoć direktan krivac za 3 gol
A prisustvo gostujucih zavisi od mjera odredjenog grada, kantona. U Posusje mogu gostujuci.Tesko cemo zadrzati sad taj prosjek protiv Rudara zbog termina. Vidjet cemo kako ce se snaci na Grbavici sa manjim brojem nasih navijaca. Ako ko ne moze doci bilo bi dobro ako moze samo da kupi ulaznicu i tako se pomogne klubu. Sutra ce nam dati rokove za Memica i Erica i njihove dugove. Mora se to rijesiti da bismo mogli igrati protiv Rudara ili Radnika, a plus stici ce kazne za pirotehniku prethodna dva kola.Dejan1921 je napisao/la: ↑08 avg 2021, 19:23Bitno je da mi na utakmicama držimo prosjek kao protiv Borca i Posušja i da podrška bude kao u ta dva meča. Dok traje utakmica igrači i stručni štab moraju imati maksimalnu podršku. To je najbitnije. Ono što će ovdje neko iznijeti normalnu kritiku sa obrazloženjem ne treba nikome da smeta. Samo treba svima biti jasno da smo mi ekipa kojoj je jedini cilj opstanak u ligi, ne sanjajte Evropu a pogotovo trofeje.
Na zvanicnoj su stavili da je Maja sad generalni sekretar umjesto Brkovica.
E jadna nam majka sa generalnim sekretarom,i novim sazivom skupštine

I ko će odgovarati što nećemo dobiti naknadu za treniranje od Eldara Šehića?
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
-
- Kontakt:
A što ne bi dobili naknadu za Eldara? Nema veze ima li važeći ugovor koliko ja znam?
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
Da zadrzimo prosjek? Nema sanse sa ovakvom igrom. Dosta raje nece da gleda ovaj defanzivan fudbal i povlacenje u 16 protiv prosjecnih premijerligaskih klubova.
-
- Kontakt:
E pa nek' jedu **** ti što hoće evropski fudbal.zeljovac21 je napisao/la: ↑08 avg 2021, 20:18Da zadrzimo prosjek? Nema sanse sa ovakvom igrom. Dosta raje nece da gleda ovaj defanzivan fudbal i povlacenje u 16 protiv prosjecnih premijerligaskih klubova.
Traži se restart, traže se naša djeca a kada dođe period da se neke stvari istrpe, dižu nos i zanovijetaju.
Je li 90% navijača bilo za opciju guranja mladih igrača i stabilizaciju kluba određeni period? I šta je sada?
Ma svi na Grbavicu u ponedjeljak!!!!!!!!!!
Željezničar za život cijeli!
Sviii!!!!! 

- lijevapolutka
- Kontakt:
Ti što u ovakvoj situaciji hoće europski fudbal Grbavicu su vidjeli samo na slikama
moSa ljoŽe
-
- Kontakt:
Upravo takolijevapolutka je napisao/la: ↑08 avg 2021, 20:39Ti što u ovakvoj situaciji hoće europski fudbal Grbavicu su vidjeli samo na slikama
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Imaju lige petice na Areni i SKzeljovac21 je napisao/la: ↑08 avg 2021, 20:18Da zadrzimo prosjek? Nema sanse sa ovakvom igrom. Dosta raje nece da gleda ovaj defanzivan fudbal i povlacenje u 16 protiv prosjecnih premijerligaskih klubova.
Ono sinoc je najgora utakmica Zelje koju sam gledao, situacija je jasna cime raspolazemo treba momke podrzati ali ovo je grcevita borba za opstanak
Mi moramo naći stopere ili vratiti Kosorica u prvi tim. Ovo forsiranje na silu mladih igrača nece nas dovesti nigdje. Ekipa smo koja već sad ima najviše primljenih golova u ligi. Ovaj mali ne moze čuvati nijednog ozbiljnog napadača, a Vrhovac ne moze igrati sam.
Protiv jačih ekipa stavljati iskusnije, a protiv slabijih staviti ova stoperski par.
Nemamo mi prostora za zajebancije i treba da ispadnemo iz lige
Protiv jačih ekipa stavljati iskusnije, a protiv slabijih staviti ova stoperski par.
Nemamo mi prostora za zajebancije i treba da ispadnemo iz lige
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
- lijevapolutka
- Kontakt:
Ma imaš šta imaš od ekipe, nema se tu šta puno mijenjati osim kad bi lupam doslo do neke radikalne promjene formacije sa 3 nazad, pa da onda nešto tumbaš.
Protiv Rudara bih vratio Boju da igra iza Juričića zbog razloga kojih sam ranije pisao o Boji. Desno bih ostavio Zdunića, lijevo Mustafa i u špicu Luka. Eh sad da li će mijenjati šta prema nazad tipa Vištica, Jahić ili Crnčević ne usuđujem se prognozirati.
Protiv Rudara bih vratio Boju da igra iza Juričića zbog razloga kojih sam ranije pisao o Boji. Desno bih ostavio Zdunića, lijevo Mustafa i u špicu Luka. Eh sad da li će mijenjati šta prema nazad tipa Vištica, Jahić ili Crnčević ne usuđujem se prognozirati.
Ma Bojo mora igrati, na krilu ne, ali u sredini da. Volio bih nazad jos vidjeti Jahica.braco je napisao/la: ↑08 avg 2021, 21:42Ma imaš šta imaš od ekipe, nema se tu šta puno mijenjati osim kad bi lupam doslo do neke radikalne promjene formacije sa 3 nazad, pa da onda nešto tumbaš.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ili to sto kazes mijenjati formaciju. Ovo neće moći ovako dugo jer će nas punit ko stigne.
Kad čujem priču bolje trpit mladog igrača, sta da ga trpim da primimo 50 golova i ispadnemo iz lige zbog zajebancije.
Do polusezone već tražiti dva ili tri kvalitetna igraca da imas za drugi dio prvenstvo to je pod obavezno.
Kad čujem priču bolje trpit mladog igrača, sta da ga trpim da primimo 50 golova i ispadnemo iz lige zbog zajebancije.
Do polusezone već tražiti dva ili tri kvalitetna igraca da imas za drugi dio prvenstvo to je pod obavezno.
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
Vidjet ćemo za Jahića, ne kažem da treba ili ne treba dobiti šansu ali ne smijem prognozirati jer ne znam hoće li Tomo ići na to se štoperski tandem mora uigravat i imati kontinuitet uprkos greškama dok se ne prebole te "dječije bolesti" i neuigranost tandema ili će već od narednog kola ići na to da Jahić uleti umjesto Drine ili Vrhovca. Naravno i ja bih više volio da Jahić dobije šansu nego Kosorić ako već do toga dođe.LjoZee je napisao/la: ↑08 avg 2021, 21:49Ma Bojo mora igrati, na krilu ne, ali u sredini da. Volio bih nazad jos vidjeti Jahica.braco je napisao/la: ↑08 avg 2021, 21:42Ma imaš šta imaš od ekipe, nema se tu šta puno mijenjati osim kad bi lupam doslo do neke radikalne promjene formacije sa 3 nazad, pa da onda nešto tumbaš.
Što se tiče formacije s 3 nazad to je više bio onako usputni komentar i ne vjerujem baš da će odmah do toga doći. Ali pošto je forum i mogu se valjati svakakve gluposti, evo i jedna moja glupost:
3-4-1-2
-----------Juričić-----------Zdunić--------
-------------------Bojo/Mule--------------
Malić/Vištica--Mekić--Beća------Blažević
-----------Vrhovac---Jahić---Drina---------
---------------------Bender-------------------
3-4-3
----------Mule---Juričić----Zdunić--------
Malić/Vištica--Mekić--Beća------Blažević
-----------Vrhovac---Jahić---Drina---------
-----------------------Bender-----------------
U prvoj formaciji možda bi dobro funkcionisalo jer bi Luka bio onaj snažni napadač koji spušta lopte za brzog Zdunića. Možda bi nam ovo dalo malo defanzivne stabilnosti jer bi se branili s petoricom u fazi odbrane plus bi lakše čistili centaršuteve koji su nas sinoć mučili. Samo ne znam koliko bi naši bekovi bili spremni za ovo. Ali eto kažem vjerujem da nema ništa od ovoga, već obično neko moje forumsko šupljiranje.
Kad Ivković dobije otkaz za trenera postaviti Brku, Boga mi najbolje rješenje. Odvest ce nas bar u Evropu ako ništa. 
by KANA
by KANA
- Meraak1921
- Kontakt:
Kosoric kad je usao protiv Zrinje, vidjelo se iskustvo, to nam je falilo, ja bih ga bogme stavio ..
Ja bih volio da on nesto novo proba na ovim prijateljskim. Ne mora se ni sastav u javnost iznositi, neka bude zatvorena za javnost, ali da vidi neku varijantu jer ova ne ide. Ne vidim sad svrhu prijateljskih gdje igraju igraci koji kasnije ili nemaju minutazu ili udju sa 10-im saigracima. Nesto mora novo probati da se pokusa malo igra podici jer smo i ispuhali, a i provaljeni smo. Dva prva kola mozes gurati dok ne skontaju te svi i kapak.braco je napisao/la: ↑08 avg 2021, 22:07Vidjet ćemo za Jahića, ne kažem da treba ili ne treba dobiti šansu ali ne smijem prognozirati jer ne znam hoće li Tomo ići na to se štoperski tandem mora uigravat i imati kontinuitet uprkos greškama dok se ne prebole te "dječije bolesti" i neuigranost tandema ili će već od narednog kola ići na to da Jahić uleti umjesto Drine ili Vrhovca. Naravno i ja bih više volio da Jahić dobije šansu nego Kosorić ako već do toga dođe.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Mene Crncevic nije nikako odusevio ova dva kola sto je igrao. Nadam se da ce se popraviti.braco je napisao/la: ↑08 avg 2021, 21:42Ma imaš šta imaš od ekipe, nema se tu šta puno mijenjati osim kad bi lupam doslo do neke radikalne promjene formacije sa 3 nazad, pa da onda nešto tumbaš.
Sljedeca 3-4 kola su nam itekako bitna za miran nastavak prvenstva.