Haha jos mi krivi sto vas bojac "nabio" na Kosevu, uzeo titulu jer ste nesposobni.MaroonBjelave je napisao/la: ↑08 avg 2021, 23:35Što Sisoje city? Pa on se liže s Vicom
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Tuzla City / Sloga Simin Han
A znaš mene i šta smo pisali, zato te amateri na tanak led navuku ovdjeBaader je napisao/la: ↑09 avg 2021, 10:25Šta ovo ti brt, stvarno misliš da ja ne znam svaki tvoj post kome je upućen i šta hoćeš da izazoveš? Pa ti si dečko amater, samo da znaš![]()
Al' vama još neprirodno da se sa pravim konjem prašina diže Velež po prvi put nakon rata je konkurencija i to vam treba biti čast.

Ma s tobom nije zanimljivo, previše si očigledan. Daj to malo zamaskiraj, umotaj u celfoan, daj nekog šmeka, ne tako ko seljos, čoban neki90minut je napisao/la: ↑09 avg 2021, 10:41A znaš mene i šta smo pisali, zato te amateri na tanak led navuku ovdje
Al' vama još neprirodno da se sa pravim konjem prašina diže Velež po prvi put nakon rata je konkurencija i to vam treba biti čast.![]()

Previše istine upakovano u zajebanciju?Baader je napisao/la: ↑09 avg 2021, 10:47Ma s tobom nije zanimljivo, previše si očigledan. Daj to malo zamaskiraj, umotaj u celfoan, daj nekog šmeka, ne tako ko seljos, čoban neki![]()

https://s6.gifyu.com/images/VID-1628459424948_1_2.gif
https://s6.gifyu.com/images/VID-1628459424948_1_2.gif
- ElCartel11
- Kontakt:
Jedna lasta ne cini proljece pa tako ni jedna utakmica titulu.elvirbaljic je napisao/la: ↑09 avg 2021, 10:34Haha jos mi krivi sto vas bojac "nabio" na Kosevu, uzeo titulu jer ste nesposobni.
Borac se je na ostalim utakmicama dosta gurao, da bi bilo ravno čudu, da nisu osvojili titulu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Pozdrav jedinim pravim i istinskim tuzlacima

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Mislim da bi se ljakanu neke stvari morale nacrtati da bi shvatio.ElCartel11 je napisao/la: ↑09 avg 2021, 11:27Jedna lasta ne cini proljece pa tako ni jedna utakmica titulu.elvirbaljic je napisao/la: ↑09 avg 2021, 10:34Haha jos mi krivi sto vas bojac "nabio" na Kosevu, uzeo titulu jer ste nesposobni.
Borac se je na ostalim utakmicama dosta gurao, da bi bilo ravno čudu, da nisu osvojili titulu.
Izvinite, ko je prvi 

- Shategabri
- Kontakt:
Koševo Zapad
Nasu ljubav ne kupuju titule

tuzlanska Sloboda
- Shategabri
- Kontakt:

Malo se ja zezam

Još da imate koga da da gol bilo bi 4/4.
Koševo Zapad
Otom potom,vi nemate kome **** majku.Vi vise ne postojite samo sto jos to ne znate.pravabaraba je napisao/la: ↑08 avg 2021, 08:35sta nije jasno?? udjes na zadnju objavu FKS i vidis **** mrtvih,ukopanih,pidri prijete smrcu,sabrini silovanjem.Udjes na Zeljinu stranicu,bogami nigdje neces vidjet ovo **** majke,samo podrska i ratumjevanje.mma_hz je napisao/la: ↑08 avg 2021, 08:29? WTFpravabaraba je napisao/la: ↑08 avg 2021, 08:15
za razliku od nekih sezona prije,kad su imali sve uslove,a na terenu kurcobolja,danas se zna da ne znaju,i zna se da smo kokuzi i da nemamo,sve dok se bore,imace podrsku,kao sto je unazad godinama imaju...
i da ispadnu,opet ce nas u federalnoj,vise biti na utakmicama nego vas,to znamo mi,to znate vi,i zato se bavite nama i kad smo losi i kad smo dobri,i ako budemo druga liga opet cete se bavit nama.Jednostavno,razlika je u mentalitetu.
Razlog zasto se osvrcem na tvoj post je upravo taj,sto kvarno pokusavas ono sto ste vi i sto se desava vama,nama da prikacis.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Shategabri
- Kontakt:
Yebavali su i oni sve dok su imali kome, sad poravnili, djeca, cvijeće, proljeće, ma ljepota.
Prije je boljelo dok ih je tamburao ko je stigao, sad je to postalo normalno, sad imaju ekipu koja je u skladu s tim.
Da im posudimo Bodula samo jednu tekmu da vide šta je pravi igrač, da im probudimo malo one stare sarajevske vatre pa da zagalame s tribina
Prije je boljelo dok ih je tamburao ko je stigao, sad je to postalo normalno, sad imaju ekipu koja je u skladu s tim.
Da im posudimo Bodula samo jednu tekmu da vide šta je pravi igrač, da im probudimo malo one stare sarajevske vatre pa da zagalame s tribina

Koševo Zapad
Zeljeznicar je odustao od bilo kakve trke za titulu i evropu to je razlika između nas i vas prije su i postojale šanse da se uzme titula sad više nema njih okrenuli ste se štednji para jer da se niste okrenuli desila bi se sudbina Čelika.
Klub ste koji nije osvojio titule zna se koliko godina i mala pozitiva unutar kluba vas tjera na ložionu i optimizam.
Klub ste koji nije osvojio titule zna se koliko godina i mala pozitiva unutar kluba vas tjera na ložionu i optimizam.
- Shategabri
- Kontakt:
Nisu ti javili da je nama Evropa cilj ove sezone90minut je napisao/la: ↑09 avg 2021, 13:58Zeljeznicar je odustao od bilo kakve trke za titulu i evropu to je razlika između nas i vas prije su i postojale šanse da se uzme titula sad više nema njih okrenuli ste se štednji para jer da se niste okrenuli desila bi se sudbina Čelika.

Tu titulu prekriži

A komšiluk...pa prošla sezona, odnosno s proljećem je taj san o titulama i evropskim izletima ugašen na neko vrijeme...vidjećemo dokad.
Koševo Zapad
I najbaksuzniji, klub koji je zijanio 9 finala kupa.
Jbt pola da se uzelo bili bi ko NATO

Ja bi nama kup zakonom zabranio

Fali nama tu vezni dobar, i jedan klasican spic, ubica...Ali zato imamo krila da podmirimo pola lige

Sama cinjenica da NK Zeljkan jos postoji je ravna malom cudu! Koliko jos mogu da dahcu ovako, vidjet cemo...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Čekamo bordo quravu da nam zakuca posljednji ekser u kovčeg, kao što to "rade" svake godine.

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- Shategabri
- Kontakt:
Nemoj biti siguran da vam Bodul neće prodati neku čaroliju na derbijuStrikeWarzone je napisao/la: ↑09 avg 2021, 14:07Čekamo bordo quravu da nam zakuca posljednji ekser u kovčeg, kao što to "rade" svake godine.![]()

Doduše strah me Pidre...ko vam igra po njegovoj strani

Koševo Zapad