Ljetna sezona, godisnji, pola dijaspore u kopu. Sacekajmo 10 mjesec i 100 ljudi u kopu. Raseljeno je to sve, imaju putovnicu, briga ih boli. Samo pogledas one sezone kada su uzeli dvije titula zaredom ili koliko vec, tuzna tribina.
Navijacki izvjestaji (PL BIH)
Re: Navijacki izvjestaji (PL BIH)
-
- Kontakt:
Ima li neka slika ?
37 prebrojano u polumjesecu90minut je napisao/la: ↑07 avg 2021, 13:10Hahaha nekad se i ja nasmijem sam sebi kome odgovaram da budem iskren jer ima ovdje raje nađe se koji su išli itekako i znaju, ti uletiš kao padobranac pa ti covjek odgovori.
Pošto ne znaš ništa nema potrebe da nastavljam pisati jer mi neces ni znati odgovoriti.
Samo cu napisati ovo kolonu od bog zna koliko kombija i auta je napalo otprilike 40 momaka.
- prijeratni mangup
- Kontakt:
A vjerovatno si bio kad su nam se svezanim na podu skidali i pokusavali da skidaju salovi,dok zenicki kerovi samo posmatraju .Navijacki bas.avenija je napisao/la: ↑07 avg 2021, 13:03Nije to nista sta sam ja sve upikao, tada ste bili lider na Balkanu po snimanju klipova i stavljanja na YouTube preko fksinfo, tako ste i tu akciju snimali mislili evo sad cemo ih poniziti i kacimo odmah srpska tribina youtube a naletili na ekipu koja je na Marakani vodila cijelu tribinu protiv Srbije, pa ni snimak okršaja nikad ne ugleda svjetlo dana. I ovo ti pise neko ko je sve to gledao svojim ocima sa 17 godina a ne da mi je neko pricao kao tebi. Objekti nisu porazbijani zbog obicnih ljudi vec su pojedinci vasi utrcavali u njih barem njih 10-15, dok je onaj ostatak od 50-60 ljudi vratio se odakle je došao.
Ali ne brini niste vi jedini se nasukali na tu istu ekipu pitajte manijake po povratku iz Banja Luke kad su nedeljom u 10 uvečer stali kod istočne tribine Bilinog Polja i zapalili baklje pa nek neko njihov napise kako su uspjeli izaci iz grada i kako to da veliki ultrasi sa mentalitetom iz glavnog grada utrcavaju u PS Crkvice trazeci pomoc od policijenemoguce da niko od njih ne naleti ovdje koju suplju procitati pa da napise i svog ugla sta se desilo
I nemoj bolan suplje pisati evo mene nikad neces vidjeti da pisem za bilo kakav dogadjaj 6-7 zadnjih godina jer pojma nemam i jer sam obicni simpatizer sada a ti glavni kolovodja ovdje a sam kazes godinama nisi vise navijac.
Pusti ove koji sada su u tome ako hoce nek pisu a nase da je koga zanima da ih gledamo i čitamo a ne da citamo sta je tebi pricao rodjak od tetke kako su napali Lechove navijace.
Uvijek objektivni i neutralni forumasi ss ba 

Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
- Antipolitika3
- Kontakt:
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
odlicno izgleda
dobri boysi danas
dobri boysi danas
Logično da je ruglo kada ne žele uložiti u stadion. Inače je ta tribina katastrofalna, posebno ulica ispod nje, jedva se dva auta mogu mimoići.
Sta je uzrok ovako dobrog izdanja Ultrasa a pogotovo brojke.Antipolitika3 je napisao/la: ↑08 avg 2021, 15:37
Svaka im cast pa neku koreografiju na onom ruglu od stajanja uspiju napraviti.
Ta grupa faktički zadnjih 2-3 godine nije skupila nikada ni pola ovog broja. Iz ponora ovako izdanje odjednom cudo nevidjeno.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Mobilizirao ih velež.avenija je napisao/la: ↑08 avg 2021, 21:25Sta je uzrok ovako dobrog izdanja Ultrasa a pogotovo brojke.Antipolitika3 je napisao/la: ↑08 avg 2021, 15:37
Ta grupa faktički zadnjih 2-3 godine nije skupila nikada ni pola ovog broja. Iz ponora ovako izdanje odjednom cudo nevidjeno.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Super izdanja Ultrasa prvo i ovo zadnje kolo na kojima su imali mogućnost prisustva. Stvarno prejako brojka i izgled 

Sačekajmo 10 mjesec kad dijaspora ode.
Pisao sam o tome neki dan, ponavljam opet
Pisao sam o tome neki dan, ponavljam opet

- Antipolitika3
- Kontakt:
I nas i komsije dijaspora drzi

Zato je pola grada roncalo kad su derbi odgodili

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Ima i teAntipolitika3 je napisao/la: ↑08 avg 2021, 21:39I nas i komsije dijaspora drzi![]()
Zato je pola grada roncalo kad su derbi odgodili![]()

Svaka čast Lešinarima na današnjem gostovanju u Posušju.Svih 90 minuta korektno navijanje, također grupa navijača koja će uvijek bit dobrodošla na Mokri Dolac.
HŠKP🇭🇷🏆🥇
Steta sto uhvatiše Velju Nevolju trebali su ga pustiti barem pola tribine da podere samo zbog ovog skandiranja.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
-
- Kontakt:
Vi robijasi fakat zivite u zabludi. Kad bacite dimnu u teren i kad zaganjate igraca protivnicke ekipe kontate da ste najludji i da ste huligani a ustvari mentalitet u rangu torcide sandzak.avenija je napisao/la: ↑07 avg 2021, 12:28Ti si bio balo tada, i ja sam bio balo ali sam barem gledao svojim očima bjezaniju hz u svom gradu i ostavljanje protivnicke skupine da ti divlja i rusi naselje90minut je napisao/la: ↑07 avg 2021, 10:02Hajde da vidimo identična je situacija kao naša velik belaj i policija u punoj spremi..Hajdeee je napisao/la: ↑07 avg 2021, 00:01Ma otici ce im Bbb u jakom broju. To je sigurno. Samo sto ce policije biti ko u ratnim filmovima.
Uvjek mi je bilo fascinantno kako malu brojku imaju i ocajno izgledaju u kopu na domacim utakmicama, a kako su redovno dobri na ulici. Skoro da ih ima vise na ulici nego u kopu.
Ok znam zabrane i ta prica. Ali bez obzira. Prevelik je Zagreb grad i jos jedan klub samo.
Joj Avenije brata
Ismijavali smo onu parolu robije od prije par godina kad su digli parolu u vezi ciglana kakvi šabani oko 35 momaka im razj.ebalo i gostovanje još ih nagrdilo on piše o obicnim ljudima što su se prepali pa pozatvarali.
Stvarno nikad od njih ništa.![]()
Ali tada 90 tka sa 14 godina je sve vidio i prezivio iz prve ruke uyeeaaa
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Dobra igra Zrinjskog.avenija je napisao/la: ↑08 avg 2021, 21:25Sta je uzrok ovako dobrog izdanja Ultrasa a pogotovo brojke.Antipolitika3 je napisao/la: ↑08 avg 2021, 15:37
ORIGINAL 1987
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
pa niko nije bio na stajanju godinu i po dana , prva povratnicka mora bit malo bolja brojka
Još dolazi Zeljeznicar.FaustinoAsprilla je napisao/la: ↑09 avg 2021, 12:48pa niko nije bio na stajanju godinu i po dana , prva povratnicka mora bit malo bolja brojka
Šteta da se derbi nije igrao isto u zapadnom?
Bilo bi puno stajanje
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv i 14 gostiju.