Premijer liga BiH - aktuelno
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Isti sindrom i kod komšija. Valja Ivković, ne valja Ivković. Danas im na temi prenos izjave nekog čikice što voda cuku kako Ivković ne valja, jer zaboga bio je golman.
jel to vec pocelo kolektivno drkanje na Bodula zbog jucerasnjeg prolaska dva igraca Rudara iz Prijedora? Nije da nismo navikli da histerisete nakon najobicnijeg poteza nekog profi igraca, nesto slicno je bilo i sa Susicem pa vidimo sta sad pisete o njemu.Shategabri je napisao/la: ↑09 avg 2021, 14:08Nemoj biti siguran da vam Bodul neće prodati neku čaroliju na derbiju![]()
Jel taj Bodul vec najbolji igrac lige?! Nadam se iskreno da nece dozivjeti ni sudbinu Pidre nekada ubjedljivo najboljeg beka lige i zamalo igraca Lazija

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
- Shategabri
- Kontakt:
Nije nikakvo drkanje, nisam ja dijete pa da padam u nekakvu euforiju.dejavu je napisao/la: ↑09 avg 2021, 14:18jel to vec pocelo kolektivno drkanje na Bodula zbog jucerasnjeg prolaska dva igraca Rudara iz Prijedora? Nije da nismo navikli da histerisete nakon najobicnijeg poteza nekog profi igraca, nesto slicno je bilo i sa Susicem pa vidimo sta sad pisete o njemu.Shategabri je napisao/la: ↑09 avg 2021, 14:08Nemoj biti siguran da vam Bodul neće prodati neku čaroliju na derbiju![]()
Jel taj Bodul vec najbolji igrac lige?! Nadam se iskreno da nece dozivjeti ni sudbinu Pidre nekada ubjedljivo najboljeg beka lige i zamalo igraca Lazija![]()
Al vidi se da čovjek zna lopte što je za našu ligu, priznaćeš, raritet.
Nisam ja rekao da je nabolji igrač lige, ali da ima vic u svojoj igri itekako.
Sudbinu Pidre? Pa ne vidim kako, Pidro je psihički pao nakon povrede.
Jel bar malo lakše kad koji sarkazam baciš tipa Pidro, Lazio ovo ono?
A ja vi ste sad fini i bacate cvijeće na igrače, niste ko zli pitari sa Koševa

Koševo Zapad
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ne bih da namećem svoje mišljenje, međutim, volio bih da Bodula & Co dižemo u nebesa onda kad nas budu pozdravljali sa balkona iznad vječne vatre.dejavu je napisao/la: ↑09 avg 2021, 14:18jel to vec pocelo kolektivno drkanje na Bodula zbog jucerasnjeg prolaska dva igraca Rudara iz Prijedora? Nije da nismo navikli da histerisete nakon najobicnijeg poteza nekog profi igraca, nesto slicno je bilo i sa Susicem pa vidimo sta sad pisete o njemu.Shategabri je napisao/la: ↑09 avg 2021, 14:08Nemoj biti siguran da vam Bodul neće prodati neku čaroliju na derbiju![]()
Jel taj Bodul vec najbolji igrac lige?! Nadam se iskreno da nece dozivjeti ni sudbinu Pidre nekada ubjedljivo najboljeg beka lige i zamalo igraca Lazija![]()
Zakucao vam je Fanimo debelom crncugom.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Moroncino, nacrtaj , ali prije nego pocnes crtati moras shvatiti da krivca morate traziti u svojim redovima. Druga stvar, da se Azmir lize sa vicom, nebi TC bila u grupi klubova koja nesto pokusava promijeniti, moron si da bi neke stvari shvatio, pucajute kompleksi zbog prvog kola ove sezone, i titule koju ste prosuli..MaroonBjelave je napisao/la: ↑09 avg 2021, 11:43Mislim da bi se ljakanu neke stvari morale nacrtati da bi shvatio.ElCartel11 je napisao/la: ↑09 avg 2021, 11:27Jedna lasta ne cini proljece pa tako ni jedna utakmica titulu.elvirbaljic je napisao/la: ↑09 avg 2021, 10:34
Haha jos mi krivi sto vas bojac "nabio" na Kosevu, uzeo titulu jer ste nesposobni.
Borac se je na ostalim utakmicama dosta gurao, da bi bilo ravno čudu, da nisu osvojili titulu.
Tuzla City / Sloga Simin Han
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Balegaru, od seljačkog plastičnog tima me ne mogu pucati kompleksi. Tačnije od tima, koji sa svim svojim tzv ulaganjima ne može ni Evropu izboriti. Ljakane, kompleksi i jaz nisu isto. A jaz je iz razloga što se tebi ljakane i ljakanima poput tebe napelo ghovno a ti i tebi slični ljakani mislite da je srce.elvirbaljic je napisao/la: ↑09 avg 2021, 14:53Moroncino, nacrtaj , ali prije nego pocnes crtati moras shvatiti da krivca morate traziti u svojim redovima. Druga stvar, da se Azmir lize sa vicom, nebi TC bila u grupi klubova koja nesto pokusava promijeniti, moron si da bi neke stvari shvatio, pucajute kompleksi zbog prvog kola ove sezone, i titule koju ste prosuli..MaroonBjelave je napisao/la: ↑09 avg 2021, 11:43Mislim da bi se ljakanu neke stvari morale nacrtati da bi shvatio.ElCartel11 je napisao/la: ↑09 avg 2021, 11:27
Jedna lasta ne cini proljece pa tako ni jedna utakmica titulu.
Borac se je na ostalim utakmicama dosta gurao, da bi bilo ravno čudu, da nisu osvojili titulu.
Bola papčino šta je tebi sjecas li se kako te guza bolila i plakao si nakon kupa zašto opet prizivaš
Zakucala vam je vasa kurava Amar vise eksera u tabut, pa ste nervozni..StrikeWarzone je napisao/la: ↑09 avg 2021, 14:07Čekamo bordo quravu da nam zakuca posljednji ekser u kovčeg, kao što to "rade" svake godine.![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Prognozirao sam ovako
1-Borac
2-Velež
3-Zrinjski
4-Sarajevo
5-Tuzla City
6-Široki Brijeg
7-Sloboda
8-Željezničar
9-Rudar
10-Radnik
11-Posušje
12-Leotar
A po utisku nakon 4 kola,bilo bi ovako...
1-Zrinjski
2-Tuzla City
3-Sloboda
4-Velez
5-Siroki Brijeg
6-Sarajevo
7-Posušje
8-Rudar
9-Radnik
10-Borac
11-Leotar
12-Željezničar
Vidjećemo na kraju koja će tabela biti približnija
1-Borac
2-Velež
3-Zrinjski
4-Sarajevo
5-Tuzla City
6-Široki Brijeg
7-Sloboda
8-Željezničar
9-Rudar
10-Radnik
11-Posušje
12-Leotar
1-Zrinjski
2-Tuzla City
3-Sloboda
4-Velez
5-Siroki Brijeg
6-Sarajevo
7-Posušje
8-Rudar
9-Radnik
10-Borac
11-Leotar
12-Željezničar
Vidjećemo na kraju koja će tabela biti približnija

-
- Kontakt:
MaroonBjelave je napisao/la: ↑09 avg 2021, 15:02Balegaru, od seljačkog plastičnog tima me ne mogu pucati kompleksi. Tačnije od tima, koji sa svim svojim tzv ulaganjima ne može ni Evropu izboriti. Ljakane, kompleksi i jaz nisu isto. A jaz je iz razloga što se tebi ljakane i ljakanima poput tebe napelo ghovno a ti i tebi slični ljakani mislite da je srce.elvirbaljic je napisao/la: ↑09 avg 2021, 14:53Moroncino, nacrtaj , ali prije nego pocnes crtati moras shvatiti da krivca morate traziti u svojim redovima. Druga stvar, da se Azmir lize sa vicom, nebi TC bila u grupi klubova koja nesto pokusava promijeniti, moron si da bi neke stvari shvatio, pucajute kompleksi zbog prvog kola ove sezone, i titule koju ste prosuli..MaroonBjelave je napisao/la: ↑09 avg 2021, 11:43
Mislim da bi se ljakanu neke stvari morale nacrtati da bi shvatio.

- MaroonBjelave
- Kontakt:
Jeste li vi ojačali ili se to opet ghovno malo napelo?elvirbaljic je napisao/la: ↑09 avg 2021, 16:24MaroonBjelave je napisao/la: ↑09 avg 2021, 15:02Balegaru, od seljačkog plastičnog tima me ne mogu pucati kompleksi. Tačnije od tima, koji sa svim svojim tzv ulaganjima ne može ni Evropu izboriti. Ljakane, kompleksi i jaz nisu isto. A jaz je iz razloga što se tebi ljakane i ljakanima poput tebe napelo ghovno a ti i tebi slični ljakani mislite da je srce.elvirbaljic je napisao/la: ↑09 avg 2021, 14:53
Moroncino, nacrtaj , ali prije nego pocnes crtati moras shvatiti da krivca morate traziti u svojim redovima. Druga stvar, da se Azmir lize sa vicom, nebi TC bila u grupi klubova koja nesto pokusava promijeniti, moron si da bi neke stvari shvatio, pucajute kompleksi zbog prvog kola ove sezone, i titule koju ste prosuli..Pomalo, ne palise kao papak, trenirajte sa Prijedorom, kad ojacate javite se.
-
- Kontakt:
Buranijasu, za takve kao vi, uvijek jaki. Doduse kad vas sudije poguraju, kao par puta dosad , tad znate i da otmete.MaroonBjelave je napisao/la: ↑09 avg 2021, 16:31Jeste li vi ojačali ili se to opet ghovno malo napelo?elvirbaljic je napisao/la: ↑09 avg 2021, 16:24MaroonBjelave je napisao/la: ↑09 avg 2021, 15:02
Balegaru, od seljačkog plastičnog tima me ne mogu pucati kompleksi. Tačnije od tima, koji sa svim svojim tzv ulaganjima ne može ni Evropu izboriti. Ljakane, kompleksi i jaz nisu isto. A jaz je iz razloga što se tebi ljakane i ljakanima poput tebe napelo ghovno a ti i tebi slični ljakani mislite da je srce.Pomalo, ne palise kao papak, trenirajte sa Prijedorom, kad ojacate javite se.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Kako si ti meni simpatičan hahahahaelvirbaljic je napisao/la: ↑09 avg 2021, 16:39Buranijasu, za takve kao vi, uvijek jaki. Doduse kad vas sudije poguraju, kao par puta dosad , tad znate i da otmete.MaroonBjelave je napisao/la: ↑09 avg 2021, 16:31Jeste li vi ojačali ili se to opet ghovno malo napelo?elvirbaljic je napisao/la: ↑09 avg 2021, 16:24
Pomalo, ne palise kao papak, trenirajte sa Prijedorom, kad ojacate javite se.
Veliš, uvijek jaki? Hahahaahahah
Usrivoje je kriv sto je onda u Banovicima ostavio u ligi ovaj Sisin Han i sad to kurcevito na osnovu svoje bogate trogodisnje historije..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Hahaha "lahko se prodajete". Skuplja kurava u Frankfurtu, od Sarajeva u PL

1.SarajevoSchlager je napisao/la: ↑09 avg 2021, 16:11Prognozirao sam ovako
1-Borac
2-Velež
3-Zrinjski
4-Sarajevo
5-Tuzla City
6-Široki Brijeg
7-Sloboda
8-Željezničar
9-Rudar
10-Radnik
11-Posušje
12-Leotar
1-Zrinjski
2-Tuzla City
3-Sloboda
4-Velez
5-Siroki Brijeg
6-Sarajevo
7-Posušje
8-Rudar
9-Radnik
10-Borac
11-Leotar
12-Željezničar
Vidjećemo na kraju koja će tabela biti približnija![]()
2. Velež
3. Zrinjski
4. Borac
5. Tuzla City
6. Rudar
7. Široki Brijeg
8. Željezničar
9. Sloboda
10. Posušje
11. Leotar
12. Radnik
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- MaroonBjelave
- Kontakt:
A vašoj quravi dođe neki Sisoje i promijeni joj identitet kako mu sisi ćeifelvirbaljic je napisao/la: ↑09 avg 2021, 17:58Hahaha "lahko se prodajete". Skuplja kurava u Frankfurtu, od Sarajeva u PL![]()