FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
42
21%
2. Borbu za Evropu
94
47%
3. Sredinu tabele
38
19%
4. Borbu za opstanak
27
13%

Ukupno glasova: 201

Benderrr
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Benderrr » 11 avg 2021, 14:44

HongKong je napisao/la:
11 avg 2021, 14:30
admin je napisao/la:
11 avg 2021, 14:28
Opet vi isto.

upozorenje i za plavousrcu i za ekipu odgovarača i etiketirača.

Na ovom forumu niko neće biti banovan ili otjeran jer hvali/voli/cijeni najtrofejnijeg trenera kluba. Takav forum već imate, nema razloga uništavati i ovaj. Isto tako, nema razloga ni svaki treći post ovdje da bude o njemu, ovo je tema za aktuelna dešavanja, ko želi pisati o radu ranijih trenera neka otvori njima posvećenu temu.
Nema aktuelnijeg desavanja od cinjenice da je disciplinska komisija presudila da platimo ljude ili necemo igrati. Raspravljamo kako vratiti pare i ko nas je doveo u takvu situaciju.
I opet to nema nikakve veze s Amarom. A ti konstatno trolas i jos nesto kao pametujes.. De malo se saberi, oduzmi, skontaj sta pises
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA

drzgemboadislic
Kontakt:

Post Postao/la drzgemboadislic » 11 avg 2021, 14:47

Benderrr je napisao/la:
11 avg 2021, 14:44
HongKong je napisao/la:
11 avg 2021, 14:30
admin je napisao/la:
11 avg 2021, 14:28
Opet vi isto.

upozorenje i za plavousrcu i za ekipu odgovarača i etiketirača.

Na ovom forumu niko neće biti banovan ili otjeran jer hvali/voli/cijeni najtrofejnijeg trenera kluba. Takav forum već imate, nema razloga uništavati i ovaj. Isto tako, nema razloga ni svaki treći post ovdje da bude o njemu, ovo je tema za aktuelna dešavanja, ko želi pisati o radu ranijih trenera neka otvori njima posvećenu temu.
Nema aktuelnijeg desavanja od cinjenice da je disciplinska komisija presudila da platimo ljude ili necemo igrati. Raspravljamo kako vratiti pare i ko nas je doveo u takvu situaciju.
I opet to nema nikakve veze s Amarom. A ti konstatno trolas i jos nesto kao pametujes.. De malo se saberi, oduzmi, skontaj sta pises
Ima, ima, samo ti ne vidiš dalje od nosa.

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 11 avg 2021, 14:58

Znaci Amar okupio neformalnu grupu ljudi koja je usla u klub i toliko su nesposbni da nisu stigli uplatnicu popuniti, nisu znali marku namaci u klub, okupio strucni stab koji je uspio zaredati polusezonu bez pobjede i sad nas isti ti levati i Amarovi jarani tuze...ali kakve to veze ima s Amarom :urnebes:
Zavrsavam na ovu temu, fakat svi znaju i vide kakvo je stanje u klubu. Nadam se da ce se sto prije rijesiti skupstina i novi UO i NO. Ovo sto se desava na terenu je nazalost manje bitno imamo mi mnogo vecih problema. Treba rijesiti placanje svim igracima s kojim se dogovorilo, evo imamo i rok da isplatimo strucni stab, tu je i dug prema poreznoj. Tek onda mozemo razmisljati o igri i rezultatima.
Cuva Bog Zelju svog!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 11 avg 2021, 14:59

Željezničar i Rudar u ponedjeljak u 18 sati, ponovo besplatan ulaz za djecu

Protekli meč sa Posušje sa stadiona je pratilo preko 600 djece, a FK Željezničar će i za susret sa Rudarom osigurati besplatan ulaz za djecu do 12 godina.

Utakmica se igra u ponedjeljak s početkom od 18 sati.
https://fkzeljeznicar.ba/zeljeznicar-i- ... ecu/46152/
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Benderrr
Kontakt:

Post Postao/la Benderrr » 11 avg 2021, 15:00

Za djecu je besplatno u Pon pa možete komotno na utakmicu..
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA

Muki15
Kontakt:

Post Postao/la Muki15 » 11 avg 2021, 15:02

HongKong je napisao/la:
11 avg 2021, 12:59
jointunija je napisao/la:
11 avg 2021, 12:42
HongKong je napisao/la:
11 avg 2021, 12:28

:urnebes:
Pa kako onda cijeli svijet nije zavrsio polusezonu s jednom pobjedom :rol:
E moj paraglajderu :clap: :clap:

Brrrr moro sam se strest. Moze past meteor moze se zemlja trest al izgubis zato sto si los. Moze te sudija zeznut jednu dvije, mozes imat nesrecu jednu dvije, al pricamo o Zelji... :rol:
E moj analni planinaru :clap:
Pričamo o Želji.... klubu koji ima BUDŽET !

E više ga nema,a bio je dok nije došao,ko ga je opuhao? :hmmmmm:
Svako ko ima trun mozga zna ko ga je opuhao..... :x
....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 11 avg 2021, 15:08

Ispoštovati klub, ekipu i stručni štab u ponedjeljak maksimalno.

ŽELJO TE FAKAT TREBA!
Željezničar za život cijeli!

Cunami87

Post Postao/la Cunami87 » 11 avg 2021, 15:15

HongKong je napisao/la:
11 avg 2021, 14:58
Znaci Amar okupio neformalnu grupu ljudi koja je usla u klub i toliko su nesposbni da nisu stigli uplatnicu popuniti, nisu znali marku namaci u klub, okupio strucni stab koji je uspio zaredati polusezonu bez pobjede i sad nas isti ti levati i Amarovi jarani tuze...ali kakve to veze ima s Amarom :urnebes:
Zavrsavam na ovu temu, fakat svi znaju i vide kakvo je stanje u klubu. Nadam se da ce se sto prije rijesiti skupstina i novi UO i NO. Ovo sto se desava na terenu je nazalost manje bitno imamo mi mnogo vecih problema. Treba rijesiti placanje svim igracima s kojim se dogovorilo, evo imamo i rok da isplatimo strucni stab, tu je i dug prema poreznoj. Tek onda mozemo razmisljati o igri i rezultatima.
Teren je jako bitan,nismo tjerali najtrofejnijeg kojeg ova uprava nije ispostovala nicim,da bi ovo gledali.
Sklonili smo ga da bi usli ti milioneri sa parama koji nisu htjeli da rade sa Najtrofejnijim.
Ostavke svi!
A vidim pljuvao si i prethodne,znaci da si jedan klasicni placenicki bot,ne brukaj se.
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 11 avg 2021, 15:18

Cunami87 je napisao/la:
11 avg 2021, 15:15
HongKong je napisao/la:
Teren je jako bitan,nismo tjerali najtrofejnijeg kojeg ova uprava nije ispostovala nicim,da bi ovo gledali.
Sklonili smo ga da bi usli ti milioneri sa parama koji nisu htjeli da rade sa Najtrofejnijim.
Ostavke svi!
A vidim pljuvao si i prethodne,znaci da si jedan klasicni placenicki bot,ne brukaj se.
Kritikovao sam svakog ko nije radio dobro za klub.
Cuva Bog Zelju svog!

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 11 avg 2021, 15:33

Dzeko besplatno u Inter. Steta

Muki15
Kontakt:

Post Postao/la Muki15 » 11 avg 2021, 15:34

Sretan rođendan najboljem treneru Želje u zadnjih nekoliko godina
Sretno Tomo i podrška kao i uvijek
....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾

Benderrr
Kontakt:

Post Postao/la Benderrr » 11 avg 2021, 15:34

HongKong je napisao/la:
11 avg 2021, 15:18
Cunami87 je napisao/la:
11 avg 2021, 15:15
HongKong je napisao/la:
Ostavke svi!
Kritikovao sam svakog ko nije radio dobro za klub.
E ako si ti kritikovao onda je to, to. A sta si uradio osim kritikovanja?
by KANA

Muki15
Kontakt:

Post Postao/la Muki15 » 11 avg 2021, 15:36

Nas fakat ništa neće,evo Edina besplatno,svaka čast i kapa ljudima koji Želju izvedu na nulu dugovanja,a bit će teško počistit go.vna posrana 3 godine
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 11 avg 2021, 15:39

Muki15 je napisao/la:
11 avg 2021, 15:36
Nas fakat ništa neće,evo Edina besplatno,svaka čast i kapa ljudima koji Želju izvedu na nulu dugovanja,a bit će teško počistit go.vna posrana 3 godine
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 11 avg 2021, 15:43

100 hiljada nam nista ne bi pomoglo... Toliko ce dati Sejo Brajlovic ako ga neko zamoli da pomogne klubu.

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 11 avg 2021, 15:44

MrkiMedo je napisao/la:
11 avg 2021, 15:33
Dzeko besplatno u Inter. Steta
:rol: a jel moguce :facepalm: majke mi katanac i zakljucati

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 11 avg 2021, 15:44

svrakino1921 je napisao/la:
11 avg 2021, 09:04
Ono sto mi mozemo uradit do 31.08.
A to je da u ponedjeljak napunimo stadion al da platimo karte
Da skupimo na kartama 30 do 40 000 maraka i da Velez rentu plati za ove Svede

Jedno 70 000 maraka

Samo mogu reci

Nazife izdrzi
I svaka ti cast
Cega se uhvati ti
Puna podrška!!!

Svi na Rudar!

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 11 avg 2021, 15:50

Jamak vas tuzio na 24 000 KM..

Sindikat preuzeo.

Sve isto kao kod nas se ponavlja jbt

I mi smo ovog Serbu morali isplatiti 10 000
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Muki15
Kontakt:

Post Postao/la Muki15 » 11 avg 2021, 15:52

avenija je napisao/la:
11 avg 2021, 15:50
Jamak vas tuzio na 24 000 KM..

Sindikat preuzeo.

Sve isto kao kod nas se ponavlja jbt

I mi smo ovog Serbu morali isplatiti 10 000

Samo neka prljav veš izlazi na vidjelo,da se zna ko je kopiko krao i uzimao,bitno je da se krenulo od nule,uz Božiju pomoć i ovo će se pregurati nekako.....
Al je žalost kad vidiš kakvi su svi seljaci bili u klubu i njima tim istim seljacima plivaš hiljade....
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 11 avg 2021, 15:53

Zeljo je najsretniji klub u svijetu, pogledajte samo zrijeb za euro takmicenja. Skoro svake godine smo izvlacili neatraktivne a vrlo jake izraekske klubove. Jedne godine smo izbacili ultra jakog Serifa i u sljedecem kolu smo izvukli nenosioca Makabija.
Dzeko se prodao samo dva puta u karijeri, Visca nijedanput, Hadziahetovic nijednom, itd.
Zolotic, Kvesic su se treabli prodati za ozbiljnu lovu i na kraju dozive teske povrede.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Meshko91 i 19 gostiju.