I opet to nema nikakve veze s Amarom. A ti konstatno trolas i jos nesto kao pametujes.. De malo se saberi, oduzmi, skontaj sta pisesHongKong je napisao/la: ↑11 avg 2021, 14:30Nema aktuelnijeg desavanja od cinjenice da je disciplinska komisija presudila da platimo ljude ili necemo igrati. Raspravljamo kako vratiti pare i ko nas je doveo u takvu situaciju.admin je napisao/la: ↑11 avg 2021, 14:28Opet vi isto.
upozorenje i za plavousrcu i za ekipu odgovarača i etiketirača.
Na ovom forumu niko neće biti banovan ili otjeran jer hvali/voli/cijeni najtrofejnijeg trenera kluba. Takav forum već imate, nema razloga uništavati i ovaj. Isto tako, nema razloga ni svaki treći post ovdje da bude o njemu, ovo je tema za aktuelna dešavanja, ko želi pisati o radu ranijih trenera neka otvori njima posvećenu temu.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Ima, ima, samo ti ne vidiš dalje od nosa.Benderrr je napisao/la: ↑11 avg 2021, 14:44I opet to nema nikakve veze s Amarom. A ti konstatno trolas i jos nesto kao pametujes.. De malo se saberi, oduzmi, skontaj sta pisesHongKong je napisao/la: ↑11 avg 2021, 14:30Nema aktuelnijeg desavanja od cinjenice da je disciplinska komisija presudila da platimo ljude ili necemo igrati. Raspravljamo kako vratiti pare i ko nas je doveo u takvu situaciju.admin je napisao/la: ↑11 avg 2021, 14:28Opet vi isto.
upozorenje i za plavousrcu i za ekipu odgovarača i etiketirača.
Na ovom forumu niko neće biti banovan ili otjeran jer hvali/voli/cijeni najtrofejnijeg trenera kluba. Takav forum već imate, nema razloga uništavati i ovaj. Isto tako, nema razloga ni svaki treći post ovdje da bude o njemu, ovo je tema za aktuelna dešavanja, ko želi pisati o radu ranijih trenera neka otvori njima posvećenu temu.
Znaci Amar okupio neformalnu grupu ljudi koja je usla u klub i toliko su nesposbni da nisu stigli uplatnicu popuniti, nisu znali marku namaci u klub, okupio strucni stab koji je uspio zaredati polusezonu bez pobjede i sad nas isti ti levati i Amarovi jarani tuze...ali kakve to veze ima s Amarom
Zavrsavam na ovu temu, fakat svi znaju i vide kakvo je stanje u klubu. Nadam se da ce se sto prije rijesiti skupstina i novi UO i NO. Ovo sto se desava na terenu je nazalost manje bitno imamo mi mnogo vecih problema. Treba rijesiti placanje svim igracima s kojim se dogovorilo, evo imamo i rok da isplatimo strucni stab, tu je i dug prema poreznoj. Tek onda mozemo razmisljati o igri i rezultatima.

Zavrsavam na ovu temu, fakat svi znaju i vide kakvo je stanje u klubu. Nadam se da ce se sto prije rijesiti skupstina i novi UO i NO. Ovo sto se desava na terenu je nazalost manje bitno imamo mi mnogo vecih problema. Treba rijesiti placanje svim igracima s kojim se dogovorilo, evo imamo i rok da isplatimo strucni stab, tu je i dug prema poreznoj. Tek onda mozemo razmisljati o igri i rezultatima.
Cuva Bog Zelju svog!
https://fkzeljeznicar.ba/zeljeznicar-i- ... ecu/46152/Željezničar i Rudar u ponedjeljak u 18 sati, ponovo besplatan ulaz za djecu
Protekli meč sa Posušje sa stadiona je pratilo preko 600 djece, a FK Željezničar će i za susret sa Rudarom osigurati besplatan ulaz za djecu do 12 godina.
Utakmica se igra u ponedjeljak s početkom od 18 sati.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Za djecu je besplatno u Pon pa možete komotno na utakmicu..
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
Pričamo o Želji.... klubu koji ima BUDŽET !HongKong je napisao/la: ↑11 avg 2021, 12:59Brrrr moro sam se strest. Moze past meteor moze se zemlja trest al izgubis zato sto si los. Moze te sudija zeznut jednu dvije, mozes imat nesrecu jednu dvije, al pricamo o Zelji...![]()
E moj analni planinaru![]()
E više ga nema,a bio je dok nije došao,ko ga je opuhao?

Svako ko ima trun mozga zna ko ga je opuhao.....

....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
-
- Kontakt:
Ispoštovati klub, ekipu i stručni štab u ponedjeljak maksimalno.
ŽELJO TE FAKAT TREBA!
ŽELJO TE FAKAT TREBA!
Željezničar za život cijeli!
Teren je jako bitan,nismo tjerali najtrofejnijeg kojeg ova uprava nije ispostovala nicim,da bi ovo gledali.HongKong je napisao/la: ↑11 avg 2021, 14:58Znaci Amar okupio neformalnu grupu ljudi koja je usla u klub i toliko su nesposbni da nisu stigli uplatnicu popuniti, nisu znali marku namaci u klub, okupio strucni stab koji je uspio zaredati polusezonu bez pobjede i sad nas isti ti levati i Amarovi jarani tuze...ali kakve to veze ima s Amarom![]()
Sklonili smo ga da bi usli ti milioneri sa parama koji nisu htjeli da rade sa Najtrofejnijim.
Ostavke svi!
A vidim pljuvao si i prethodne,znaci da si jedan klasicni placenicki bot,ne brukaj se.
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙
Kritikovao sam svakog ko nije radio dobro za klub.Cunami87 je napisao/la: ↑11 avg 2021, 15:15Teren je jako bitan,nismo tjerali najtrofejnijeg kojeg ova uprava nije ispostovala nicim,da bi ovo gledali.HongKong je napisao/la: ↑11 avg 2021, 14:58Znaci Amar okupio neformalnu grupu ljudi koja je usla u klub i toliko su nesposbni da nisu stigli uplatnicu popuniti, nisu znali marku namaci u klub, okupio strucni stab koji je uspio zaredati polusezonu bez pobjede i sad nas isti ti levati i Amarovi jarani tuze...ali kakve to veze ima s Amarom![]()
Sklonili smo ga da bi usli ti milioneri sa parama koji nisu htjeli da rade sa Najtrofejnijim.
Ostavke svi!
A vidim pljuvao si i prethodne,znaci da si jedan klasicni placenicki bot,ne brukaj se.
Cuva Bog Zelju svog!
Dzeko besplatno u Inter. Steta
Sretan rođendan najboljem treneru Želje u zadnjih nekoliko godina
Sretno Tomo i podrška kao i uvijek
Sretno Tomo i podrška kao i uvijek
....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
E ako si ti kritikovao onda je to, to. A sta si uradio osim kritikovanja?HongKong je napisao/la: ↑11 avg 2021, 15:18Kritikovao sam svakog ko nije radio dobro za klub.Cunami87 je napisao/la: ↑11 avg 2021, 15:15Teren je jako bitan,nismo tjerali najtrofejnijeg kojeg ova uprava nije ispostovala nicim,da bi ovo gledali.HongKong je napisao/la: ↑11 avg 2021, 14:58Znaci Amar okupio neformalnu grupu ljudi koja je usla u klub i toliko su nesposbni da nisu stigli uplatnicu popuniti, nisu znali marku namaci u klub, okupio strucni stab koji je uspio zaredati polusezonu bez pobjede i sad nas isti ti levati i Amarovi jarani tuze...ali kakve to veze ima s Amarom![]()
Ostavke svi!
by KANA
by KANA
Nas fakat ništa neće,evo Edina besplatno,svaka čast i kapa ljudima koji Želju izvedu na nulu dugovanja,a bit će teško počistit go.vna posrana 3 godine
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
- plavousrcu
- Kontakt:
100 hiljada nam nista ne bi pomoglo... Toliko ce dati Sejo Brajlovic ako ga neko zamoli da pomogne klubu.
Puna podrška!!!svrakino1921 je napisao/la: ↑11 avg 2021, 09:04Ono sto mi mozemo uradit do 31.08.
A to je da u ponedjeljak napunimo stadion al da platimo karte
Da skupimo na kartama 30 do 40 000 maraka i da Velez rentu plati za ove Svede
Jedno 70 000 maraka
Samo mogu reci
Nazife izdrzi
I svaka ti cast
Cega se uhvati ti
Svi na Rudar!
Jamak vas tuzio na 24 000 KM..
Sindikat preuzeo.
Sve isto kao kod nas se ponavlja jbt
I mi smo ovog Serbu morali isplatiti 10 000
Sindikat preuzeo.
Sve isto kao kod nas se ponavlja jbt
I mi smo ovog Serbu morali isplatiti 10 000
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Samo neka prljav veš izlazi na vidjelo,da se zna ko je kopiko krao i uzimao,bitno je da se krenulo od nule,uz Božiju pomoć i ovo će se pregurati nekako.....
Al je žalost kad vidiš kakvi su svi seljaci bili u klubu i njima tim istim seljacima plivaš hiljade....
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
Zeljo je najsretniji klub u svijetu, pogledajte samo zrijeb za euro takmicenja. Skoro svake godine smo izvlacili neatraktivne a vrlo jake izraekske klubove. Jedne godine smo izbacili ultra jakog Serifa i u sljedecem kolu smo izvukli nenosioca Makabija.
Dzeko se prodao samo dva puta u karijeri, Visca nijedanput, Hadziahetovic nijednom, itd.
Zolotic, Kvesic su se treabli prodati za ozbiljnu lovu i na kraju dozive teske povrede.
Dzeko se prodao samo dva puta u karijeri, Visca nijedanput, Hadziahetovic nijednom, itd.
Zolotic, Kvesic su se treabli prodati za ozbiljnu lovu i na kraju dozive teske povrede.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.