FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
U15 Radnik - FK Sarajevo 0-2 prvo poluvrijeme.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Nije nista ozbiljno koliko se misliloKomazec1233 je napisao/la: ↑14 avg 2021, 16:24Neko je nedavno napisao da je Bodul povrijedjen ?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 avg 2021, 16:12Svi su tu osim stranaca(Velkoski,Oremus,Lazic,Sevelj,Fanimo) i Varesanovica koji se izgleda jos nije oporavioKomazec1233 je napisao/la: ↑14 avg 2021, 16:01Ko igra sutra, ko ne igra ? Koji bi sastav mogao biti![]()
Edit:Dupovca isto nema jer nije jos odradio suspenziju zbog crvenog
Prizeljkujem isti sastav kao protiv Rudara,jedino mozda Cmiljanic umjesto Hebibovica
Igrat ce sutra izgleda
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Salcin je solidanhujka je napisao/la: ↑14 avg 2021, 16:34Kakav je ovaj Salčin kojeg ste nam posudili ?
Koje pozicije igra i moze li se ocekivati nesto od njega?
Pratim malo sta vam se desava, zalosno, ali vasi su krivi iz uprave. Plate velike a zarada mala. Saidu je bila kazu ( provjereno ) 20milja. To je van pameti. Al et. Da se sto prije izvucete.Sretno vam.
Fizicki dosta slab,tako da nemojte se cuditi ako nekad ne bude mogao ni sat vremena kako treba izdrzati
Prirodna pozicija je ofanzivni vezni(AM)
Ali kod nas je igrao svaku utakmicu lijevog beka
Samo jednu utakmicu u kupu je igrao na svojoj prirodnoj poziciji
Sto se tice tehnike on je jako dobar kad ga stavis na njegovu poziciju
Prekide isto fino izvodi
Tehnika mu je stvarno odlicna
Mlad momak
Kada udje u formu sigurno vam moze dosta toga doprinjeti igri
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Cerić
Gradišić
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Izdvaja li se iko da bas obecava ?
Dobro igraju, valjda bude materijala za budućnosti
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
S obzirom da opet nema novih igrača, očekujem identičnu postavu kao i protiv Rudara.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
0-3
Ceric
Ceric
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Evo i Džeko ima nekih potraživanja od Rome. Ybg, samo ovi naši bivši šOOPci ne trebaju tražiti ništa, jer zaboga, gdje ćeš tražiti nešto što je ugovorom zagarantovano.
Ja sam negdje procitao da Fanimu radna dozovla istice 28.08 ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- napoleon72
- Kontakt:
Dzeko jest supak, al nije bojkotovao utakmice zbog tog. Interovi igraci gladni titulu osvoje pa se razbjeze iz kluba, al nema setkanja na terenu i namjernog fulanja golova.MaroonBjelave je napisao/la: ↑14 avg 2021, 17:22Evo i Džeko ima nekih potraživanja od Rome. Ybg, samo ovi naši bivši šOOPci ne trebaju tražiti ništa, jer zaboga, gdje ćeš tražiti nešto što je ugovorom zagarantovano.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- MaroonBjelave
- Kontakt:
A šta bi vi svi radili da vam poslodavac ne isplaćuje ugovorom zagarantovane plate?napoleon72 je napisao/la: ↑14 avg 2021, 17:42Dzeko jest supak, al nije bojkotovao utakmice zbog tog. Interovi igraci gladni titulu osvoje pa se razbjeze iz kluba, al nema setkanja na terenu i namjernog fulanja golova.MaroonBjelave je napisao/la: ↑14 avg 2021, 17:22Evo i Džeko ima nekih potraživanja od Rome. Ybg, samo ovi naši bivši šOOPci ne trebaju tražiti ništa, jer zaboga, gdje ćeš tražiti nešto što je ugovorom zagarantovano.
U17
Radnik Sarajevo 0-1
Pramenković (pocetak)
Radnik Sarajevo 0-1
Pramenković (pocetak)
- ElCartel11
- Kontakt:
Ne bi radio vise. Napustio bi poslodavca i tužio bi ga za to.MaroonBjelave je napisao/la: ↑14 avg 2021, 17:47A šta bi vi svi radili da vam poslodavac ne isplaćuje ugovorom zagarantovane plate?napoleon72 je napisao/la: ↑14 avg 2021, 17:42Dzeko jest supak, al nije bojkotovao utakmice zbog tog. Interovi igraci gladni titulu osvoje pa se razbjeze iz kluba, al nema setkanja na terenu i namjernog fulanja golova.MaroonBjelave je napisao/la: ↑14 avg 2021, 17:22Evo i Džeko ima nekih potraživanja od Rome. Ybg, samo ovi naši bivši šOOPci ne trebaju tražiti ništa, jer zaboga, gdje ćeš tražiti nešto što je ugovorom zagarantovano.
Ali ne bi namjerno nanosio stetu firmi i gurao je u ponor.
Al to je nas mentalitet. Bolje bi bilo da su rekli necemo vise nikako igrati nego onako kako su igrali proslu polusezonu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Zaradio plate i premije te ih sa obrazom tražio.MaroonBjelave je napisao/la: ↑14 avg 2021, 17:47A šta bi vi svi radili da vam poslodavac ne isplaćuje ugovorom zagarantovane plate?napoleon72 je napisao/la: ↑14 avg 2021, 17:42Dzeko jest supak, al nije bojkotovao utakmice zbog tog. Interovi igraci gladni titulu osvoje pa se razbjeze iz kluba, al nema setkanja na terenu i namjernog fulanja golova.MaroonBjelave je napisao/la: ↑14 avg 2021, 17:22Evo i Džeko ima nekih potraživanja od Rome. Ybg, samo ovi naši bivši šOOPci ne trebaju tražiti ništa, jer zaboga, gdje ćeš tražiti nešto što je ugovorom zagarantovano.
Ovako ih sve treba tužiti zbog nanošenja poslovne štete.
-
- Kontakt:
Ado_77 je napisao/la: ↑14 avg 2021, 11:55Ljudi rade za 500 maraka,i cekaju plate mjesecima,sto su oni izuzetci kada imaju basnoslovne plate za nase uslove.MaroonBjelave je napisao/la: ↑14 avg 2021, 11:48Yebe mi se za Mešanovića, ali ako čovjek nije ni marke dobio od dolaska pa do raskida ugovora, baš me zanima kako bi to bilo ko od vas/nas igrao. Shvatite ljudi da nema više Haseta.
Ma to je rijetkost da neko ima platu manju od 800 maraka u KS a pogotovo da kasni plata mjesecima. Ne znam ko bi pristao na to i nastavio tu raditi. Ja jos nisam upoznao takvog
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Eh da ne budemo u poziciji kao većina privatnika,koji vape za kadrom. Yebu radnike, pa kasnije aj majko, nema mi ko raditi. I jesmo li mi uopšte poželjan poslodavac sad?ElCartel11 je napisao/la: ↑14 avg 2021, 18:09Ne bi radio vise. Napustio bi poslodavca i tužio bi ga za to.MaroonBjelave je napisao/la: ↑14 avg 2021, 17:47A šta bi vi svi radili da vam poslodavac ne isplaćuje ugovorom zagarantovane plate?napoleon72 je napisao/la: ↑14 avg 2021, 17:42
Dzeko jest supak, al nije bojkotovao utakmice zbog tog. Interovi igraci gladni titulu osvoje pa se razbjeze iz kluba, al nema setkanja na terenu i namjernog fulanja golova.
Ali ne bi namjerno nanosio stetu firmi i gurao je u ponor.
Al to je nas mentalitet. Bolje bi bilo da su rekli necemo vise nikako igrati nego onako kako su igrali proslu polusezonu.
U-17
O-2
Babić
O-2
Babić
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da ali fudbaleri nerijetko imaju više od predsjednika države/parlamentaraca. Sve i da im nešto kasni oni znaju da će to dobiti. Ok, treba svako dobiti koliko ga sljeduje ali nisu oni sirotinja, čak štaviše.Tatamata1946 je napisao/la: ↑14 avg 2021, 18:22Ado_77 je napisao/la: ↑14 avg 2021, 11:55Ljudi rade za 500 maraka,i cekaju plate mjesecima,sto su oni izuzetci kada imaju basnoslovne plate za nase uslove.MaroonBjelave je napisao/la: ↑14 avg 2021, 11:48
Yebe mi se za Mešanovića, ali ako čovjek nije ni marke dobio od dolaska pa do raskida ugovora, baš me zanima kako bi to bilo ko od vas/nas igrao. Shvatite ljudi da nema više Haseta.
Ma to je rijetkost da neko ima platu manju od 800 maraka u KS a pogotovo da kasni plata mjesecima. Ne znam ko bi pristao na to i nastavio tu raditi. Ja jos nisam upoznao takvog
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Proximic i 28 gostiju.