Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - općenito
Veceras ce biti yebeno......ne znamo sta je Napoleon spremio....nije isto sa Tarikom i bez Tarika
....

🔴⚫️
Sada je 10 KM, nemamo nista protiv da bude 12 KM, da dvije KM idu za Celik.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑15 avg 2021, 10:00Neće na Tušanj ako nije džaba ulaz, a kamo li put Mostara.
Oni za ulaznicu od 4 marke traže vlasnika prava u klubu.
🔴⚫️
Nije istina, na svakoj utakmici imas kamere Savez + kamera od Arenasport ako ne ide uzivo utakmica. Ta kamera je jedna centralna kamera i zato je sve pregledno na njoj.feniksptica je napisao/la: ↑14 avg 2021, 23:36Ma ovo ti je vjerovatno zato sto nisu ni slali svoje kamere nego uzeli snimak od saveza. Vidi se da je sve s jedne kamere samo. Al da je bolje ovako jest, mada se ne treba navikavati.
Poceli su pustat duzi snimak s Borcevih utakmica, valjda i ostali klubovi dobiju isti tretman.
Ali slozio bih se s konstatacijom da su HL losi pogotovo sa utakmica uzivo. Imam iskustva produkcije jer se povremeno bavim istim poslom, a radio sam i po Turskoj, Portugalu, Austriji... za televizije iz Rusije, Češke, Švedske itd itd
Neko "pravilo" kojeg sam se ja drzao jest da svaki gol prikazem prvo sa glavne (široke) kamere kako bi gledatelj vidio na koji način se došlo do gola, a nakon toga prikazujes ostale kamere. To je neki standard bio highlightsa i mislim da je bolje nego ovo što gledamo.
Nažalost, ako pogledate sažetke 2. HNL puno su opširniji, bolji, sadržajniji, sa audio komentarom za razliku od PL BiH. U nasoj ligi se ne prikazu ni sve šanse, a kamoli nešto više. A to dovoljno govori. Što je to tako ne bih znao.
It's better when it's live
-
- Kontakt:
Biti će zanimljiva utakmica Velež-Sloboda. Biti će zanimljivo vidjet kako će sada Velež da se prebaci "iz evrope" na PL. Ključni moment će biti motivacija igrača Veleža, poslije onog kraha protiv Elfsborga u četvrtak. Ne bih se iznenadio da Sloboda uzme bod, pa čak i tri. Bilo kako bilo, 'ajmo tuzlanski kozojebi 

Hus krenuo po titulu, interesantnu ekipicu ima. A i zna najbolje kako se to radi u ovoj ligi.
- Beduin
- Kontakt:
Rece ridjikosi u ime dimijasa koji i dan-danas primaju donacije od arapskih zemalja, slikaju se u maramama za clanske kartice donacijskih organizacija.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑15 avg 2021, 10:00Neće na Tušanj ako nije džaba ulaz, a kamo li put Mostara.
Znam da te nije stid, jer da jeste prest'o bi traperice i bafalo cipele nosati po Korzou subotom uvecer.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Klasična krezuba fukara.Beduin je napisao/la: ↑15 avg 2021, 11:35Rece ridjikosi u ime dimijasa koji i dan-danas primaju donacije od arapskih zemalja, slikaju se u maramama za clanske kartice donacijskih organizacija.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑15 avg 2021, 10:00Neće na Tušanj ako nije džaba ulaz, a kamo li put Mostara.
Znam da te nije stid, jer da jeste prest'o bi traperice i bafalo cipele nosati po Korzou subotom uvecer.
Pa to donedavno nije ni znalo gdje je Tusanj....da nije bilo "rato" ne bi to ni vidjelo grada....zaobidjes ga samo, vidis da je neko pašče, samo laje.....Beduin je napisao/la: ↑15 avg 2021, 11:35Rece ridjikosi u ime dimijasa koji i dan-danas primaju donacije od arapskih zemalja, slikaju se u maramama za clanske kartice donacijskih organizacija.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑15 avg 2021, 10:00Neće na Tušanj ako nije džaba ulaz, a kamo li put Mostara.
🔴⚫️
- svrakino1921
- Kontakt:
MaroonBjelave je napisao/la: ↑14 avg 2021, 21:37Yebem li te ja, vidim znaš se šaliti i na vlastiti račun. Tako da izvinjenje za ono nekadašnje "Olovski dilber" i sl. Halali još jednom.svrakino1921 je napisao/la: ↑14 avg 2021, 21:32Jel zna netko od ovih upucenijih i uvazenijih forumasa
Jel Zeljo uplatio svojim legendama Memicu i Serbi uplatio 20 000 marki
Sutra istice rok
I po mogucnosti gdje se to moze provjerit
Znam da ako i bude novca da se plati
Nama je problem ispunit uplatnicu
Zato mi he bitna i ova mogucnost provjere
Hvala unaprijed![]()

Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑14 avg 2021, 21:05Posušje arhivirano.
Sad slijedi Zrinjski (a vjerovatno i Borac zaostala). Te dvije će pokazati da li smo materijal za titulu.
Idemo TC.

Pa prije ce Leotar biti sampion ili Norwich osvojiti EPL ,nego sto ce seoski plastikaneri,sisatog kokosara,uzeti BH ligu. Uspalili se poslije 4 kola ,k'o zeljeznicmari prosle sezone !

A kraj ce biti isti,7-8 mjesto.
Jos dvije-tri sezone cete se vrtiti a onda niz vodu !!

-
- Kontakt:
Kako služi komšijin internet? Znam da svoj nemas da platiš dok sjediš u poluraspalom stanu koji je Tito dodijelio kad su tvoji dolazili sa okolnih brda. Srećom pa vam je još stara stolarija na stanovima "bolje vam signal prolazi".Skver je napisao/la: ↑15 avg 2021, 12:05Pa to donedavno nije ni znalo gdje je Tusanj....da nije bilo "rato" ne bi to ni vidjelo grada....zaobidjes ga samo, vidis da je neko pašče, samo laje.....Beduin je napisao/la: ↑15 avg 2021, 11:35Rece ridjikosi u ime dimijasa koji i dan-danas primaju donacije od arapskih zemalja, slikaju se u maramama za clanske kartice donacijskih organizacija.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑15 avg 2021, 10:00
Neće na Tušanj ako nije džaba ulaz, a kamo li put Mostara.
Zadnja izmjena: Ponosnipodrinjac, dana/u 15 avg 2021, 12:38, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Hvala baba Vanga sto si nam saopćio šta nas čeka u budućnosti, da ne razbijamo glavu razmisljajući o sudbini.Antikloc je napisao/la: ↑15 avg 2021, 12:33Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑14 avg 2021, 21:05Posušje arhivirano.
Sad slijedi Zrinjski (a vjerovatno i Borac zaostala). Te dvije će pokazati da li smo materijal za titulu.
Idemo TC.![]()
![]()
![]()
Pa prije ce Leotar biti sampion ili Norwich osvojiti EPL ,nego sto ce seoski plastikaneri,sisatog kokosara,uzeti BH ligu. Uspalili se poslije 4 kola ,k'o zeljeznicmari prosle sezone !![]()
![]()
![]()
Bas si nepismen kompa. Oci peku od ovih recenica.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑15 avg 2021, 12:34Kako služi komšijin internet? Znam da svoj nemas da platiš dok sjediš u poluraspalom stanu kojinje tito dodijelio kad su tvoji dolazili sa okolnih brda. Srećom pa vam još stara stolarija na stanovima "bolje vam signal prolazi"
Druze odakle si ti dosao nema ni komsijinog interneta, a o stolariji da ne pricamo.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑15 avg 2021, 12:34Kako služi komšijin internet? Znam da svoj nemas da platiš dok sjediš u poluraspalom stanu koji je Tito dodijelio kad su tvoji dolazili sa okolnih brda. Srećom pa vam je još stara stolarija na stanovima "bolje vam signal prolazi".
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Vi nemate sudbine,nemate buducnosti,nemate ni glave. Vi nemate nista. Vi ste jedno veliko nista. Vase se zna,svako zna.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑15 avg 2021, 12:36Hvala baba Vanga sto si nam saopćio šta nas čeka u budućnosti, da ne razbijamo glavu razmisljajući o sudbini.Antikloc je napisao/la: ↑15 avg 2021, 12:33Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑14 avg 2021, 21:05Posušje arhivirano.
Idemo TC.![]()
![]()
![]()
Pa prije ce Leotar biti sampion ili Norwich osvojiti EPL ,nego sto ce seoski plastikaneri,sisatog kokosara,uzeti BH ligu. Uspalili se poslije 4 kola ,k'o zeljeznicmari prosle sezone !![]()
![]()
![]()
Kazu svih 14 navijaca tc bilo jucer nije Azmir uplatio dnevnicePonosnipodrinjac je napisao/la: ↑15 avg 2021, 10:00Neće na Tušanj ako nije džaba ulaz, a kamo li put Mostara.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
-
- Kontakt:
Prvo, mi nismo nikakvi drugovi.Skojevska je napisao/la: ↑15 avg 2021, 12:40Druze odakle si ti dosao nema ni komsijinog interneta, a o stolariji da ne pricamo.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑15 avg 2021, 12:34Kako služi komšijin internet? Znam da svoj nemas da platiš dok sjediš u poluraspalom stanu koji je Tito dodijelio kad su tvoji dolazili sa okolnih brda. Srećom pa vam je još stara stolarija na stanovima "bolje vam signal prolazi".
Drugo, trebaš skupiti koju marku od djedove penzije i obići malo našu lijepu domovinu pa i Podrinje. Nije svijet stao tu oko zgrade u kojoj ziviš ako uopće i živiš u zgradi.
-
- Kontakt:
Tako je. Mi ne postojimo. Sve je ovo dio mašte i imaginacijaAntikloc je napisao/la: ↑15 avg 2021, 12:41Vi nemate sudbine,nemate buducnosti,nemate ni glave. Vi nemate nista. Vi ste jedno veliko nista. Vase se zna,svako zna.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑15 avg 2021, 12:36Hvala baba Vanga sto si nam saopćio šta nas čeka u budućnosti, da ne razbijamo glavu razmisljajući o sudbini.Antikloc je napisao/la: ↑15 avg 2021, 12:33
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Beduin
- Kontakt:
Humor straight from Bare. 
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAZIN, club21, jurisicduska, Levin, Turo, Vanja8 i 51 gost.