FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma za ovu ekipu Kapić je vrhunski igrač.
Meni je ostala u memoriji njegova dobra partija na Grbavici kad smo dobili 3:0, on je u drugom poluvremenu ušao i fino smo tad baš kombinovali, nisu nam loptu mogli uzet. Sjećam se i na Tušnju njegove top asistencije za Rahmanovića kad je dao golčinu.
Meni je ostala u memoriji njegova dobra partija na Grbavici kad smo dobili 3:0, on je u drugom poluvremenu ušao i fino smo tad baš kombinovali, nisu nam loptu mogli uzet. Sjećam se i na Tušnju njegove top asistencije za Rahmanovića kad je dao golčinu.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
I protiv Širokog cini mi se.miky_hz je napisao/la: ↑16 avg 2021, 23:24Dobro si,prosli put ja se sjecam jednu samo dobru da je imao i to protiv Zvijezde na kraju kad smo ih 4-0 dobili.Ostalo bas podbacio s obzirom da smo ocekivali dosta od njega.
Meni je nada ako dodje to sto ga je Sablic trenirao pa bude mogao izvuci od njega nesto vise.
Tada se bilo teze isticati jer su i ostali bili dobri sad bi dosta vece pojacanje bio.
You are someone else I am still right here
Ako je istina, ovo su top vijesti, da od iduce tekme imamo strance.
Jos Kapic i lijevi bek, i to je skroz druga ekipa, i mozemo se pofajtat sa svima.
Bice ovo dobro
Jos Kapic i lijevi bek, i to je skroz druga ekipa, i mozemo se pofajtat sa svima.
Bice ovo dobro
U kur.ac ljubim te

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ElCartel11
- Kontakt:
Kapic je ekstra igrač za nas i nasu ligu. To sto ga je tadasnji trener koristio na poziciji AM pa i krila je drugi par cipela. Inace imamo tu manu, da guramo igrace na neprirodne pozicije.
Ali po izjavi Sablica gdje kaže, da nam treba doci "osmica" sto u fudbalu znaci pozicija CM, koja je Kapicu prirodna, a mi je nemamo nikako trenutno.
Ps. Ko ima pristup Cometu nek provjeri za te strance i Sablica jesu li stvarno registrovani ili nas bezveze fura brat
Ali po izjavi Sablica gdje kaže, da nam treba doci "osmica" sto u fudbalu znaci pozicija CM, koja je Kapicu prirodna, a mi je nemamo nikako trenutno.
Ps. Ko ima pristup Cometu nek provjeri za te strance i Sablica jesu li stvarno registrovani ili nas bezveze fura brat

Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 17 avg 2021, 02:38, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Dizdarevic
Sevelj Lazic Dupovac Pidro
Đokanović Kapić Kobiljar
Fanimo Bodul Bagarić
Sevelj Lazic Dupovac Pidro
Đokanović Kapić Kobiljar
Fanimo Bodul Bagarić
- GalileoGalilei
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Fanimo(Hebibovic).........Bagaric..................................Kobiljar
........................................Bodul...................................................
.............................Djokanovic......Kapic.....................................
Pidro...................Lazic............Sevelj............................Oremus
.....................................Dizdarevic..............................................
Sastav za Tuzlu ako bi danas zvanicno zavrsili Kapica i ako je istina da su stranci registrovani
Sa ovim timom necemo imati nikakvi problema da u Tuzli dodjemo do glat pobjede
Pa i ako ne zavrsimo Kapica bitno je da se stranci registruju
Moze Djokanovic-Oremus vezni,Sabanovic da ostane na desnom beku
Hajdeeee Riki šarni to

........................................Bodul...................................................
.............................Djokanovic......Kapic.....................................
Pidro...................Lazic............Sevelj............................Oremus
.....................................Dizdarevic..............................................
Sastav za Tuzlu ako bi danas zvanicno zavrsili Kapica i ako je istina da su stranci registrovani

Sa ovim timom necemo imati nikakvi problema da u Tuzli dodjemo do glat pobjede
Pa i ako ne zavrsimo Kapica bitno je da se stranci registruju
Moze Djokanovic-Oremus vezni,Sabanovic da ostane na desnom beku
Hajdeeee Riki šarni to

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Shategabri
- Kontakt:
Nabijem ih, Vladan im se triput otplatio dosad!vedinjo98 je napisao/la: ↑16 avg 2021, 22:33Pare od Vladana su nedavno trebale biti uplacene, ali valjda su ti Poljaci cekali pare iz Njemacke. Medjutim, do dana danasnjeg ni marka nije prebacena nama, tako da se spominjala i neka tuzba.
Sad ako ima neka druga porezna zavrzlama da imamo strance u Tuzlu, bas bi mi se uljepsala noc kao i svi dani do utakmice.
Koševo Zapad
- SjevernaKoreja
- Kontakt:
Ljudi pricaju o Kapicu, kao da je bio katastrofalan.fera je napisao/la: ↑17 avg 2021, 00:10I protiv Širokog cini mi se.miky_hz je napisao/la: ↑16 avg 2021, 23:24Dobro si,prosli put ja se sjecam jednu samo dobru da je imao i to protiv Zvijezde na kraju kad smo ih 4-0 dobili.Ostalo bas podbacio s obzirom da smo ocekivali dosta od njega.
Meni je nada ako dodje to sto ga je Sablic trenirao pa bude mogao izvuci od njega nesto vise.
Tada se bilo teze isticati jer su i ostali bili dobri sad bi dosta vece pojacanje bio.
A zaboravljaju cinjenicu na kojoj je poziciji bio i da mu je u sredini bio konkurencija Rahmanovic i nije bio lider ekipe.
Sad ce doci, totalno drugu ulogu igrati i biti nosilac igre, oko njega ce se sve vrtiti.
Taj tip igraca nam treba trenutno u sredini.
Ne moze nama biti Djokanovic play i organizoator igre, zato i lose on izgleda jer to nije njegova prirodna pozicija.
Je li ovo Vladan imao saobracajnu nesrecu?
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Nije
Evo sad za s 1 rekao da su to dezinformacije
Neki njegov saigrac je imao tu nesrecu,ne on
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- SjevernaKoreja
- Kontakt:
Jedan od saigrača je imao lakši udes, ali ništa dramatično. Ne znam kako sam ja povezan sa tim. Ja sam dobro, nisam učestvovao ni u kakvom udesu i hvala Bogu zdrav sam i sa nestrpljenjem čekam naredne utakmice koje dolaze, poručio nam je Vladan preko svog trenera i prijatelja Mrkobrade.
- feniksptica
- Kontakt:
Nisu jos, mada reko je tokom sedmiceElCartel11 je napisao/la: ↑17 avg 2021, 00:40Kapic je ekstra igrač za nas i nasu ligu. To sto ga je tadasnji trener koristio na poziciji AM pa i krila je drugi par cipela. Inace imamo tu manu, da guramo igrace na neprirodne pozicije.
Ps. Ko ima pristup Cometu nek provjeri za te strance i Sablica jesu li stvarno registrovani ili nas bezveze fura brat![]()
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
U 13h press!
-
- Kontakt:
Investitor ili Kapic ?
- feniksptica
- Kontakt:
Ma sumnjam da je press da se igrac predstavi.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)