3 boda protiv Sarajeva otvaraju mnogo toga ili ideš u borbu za Evropu neplanski ako cemo realno mozda je i bolje tako, jer u vecini slucajeva kad nešto planiraš ne desi se baš onako kako si ocekivao.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Samo napunit Tušanj protiv Sarajeva,dat finansijsku injekciju klubu a 3 boda su sasvim realna prema igri koju pokazuju Sloboda i Sarajevo.Sta bude bit ce,al podrska ne smije izostati ovog puta!
DRŽAVA TUZLA!!
Imaju oni igrače top kvalitete: Bodul, Bagarić igrači koji potezom mogu riješiti meč. Ali i mi itekako imamo aduta, potući se, pa šta bude.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Samo da ih ne potrese euforija neka, mada zizovic je pametan i sigurno nece to dopustiti. Treba pohvaliti kako su odlicno analizirali veleza procitali njihovu igru, presjekli svaki dupli pas gotovo i ubacivanje njihovih igraca u prostor koji je svaki ispracen za svaku pohvalu stvarno vidi se da je organizovana igra. Jel poslije sarajeva ide rep. Pauza? Ako pobjede Sarajevo mislim da ce odrijesiti kesu i dovesti ono pojacanje sto sam spominjao skoro odlično bi nam došlo to pojacanje u veznom redu sto nam najvise i treba.
Zadnja izmjena: Pashoni, dana/u 19 avg 2021, 22:58, ukupno mijenjano 2 puta.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
-
- Kontakt:
Poslije zelje je pauza. Mislim da ce uveliko ovisiti dolazak tog pojacanja od posjete protiv sarajeva. Jer ovo je prilika da pokazemo kolko nam znaci i kolko nam treva dobra Sloboda, a za dobru Slobodu treba finansijska podrska navijacaPashoni je napisao/la: ↑16 avg 2021, 23:05Samo da ih ne potrese euforija neka, mada zizovic je pametan i sigurno nece to dopustiti. Treba pohvaliti kako su odlicno analizirali veleza procitali njihovu igru, presjekli svaki dupli pas gotovo i ubacivanje njihovih igraca u prostor koji je svaki ispracen za svaku pohvalu stvarno vidi se da je organizovana igra. Jel poslije sarajeva ide rep. Pauza? Ako pobjede Sarajevo mislim da ce odrijesiti kesu i dovesti ono pojacanje sto sam spominjao skoro odlično bi nam došlo to pojacanje u veznom redu sto nam najvise i treba.
Volim tebe, više od sebe
S tim pojačanjem čak i ja bih povjerovao u borbu za Evropu. Takav profil nam najviše treba.Pashoni je napisao/la: ↑16 avg 2021, 23:05Samo da ih ne potrese euforija neka, mada zizovic je pametan i sigurno nece to dopustiti. Treba pohvaliti kako su odlicno analizirali veleza procitali njihovu igru, presjekli svaki dupli pas gotovo i ubacivanje njihovih igraca u prostor koji je svaki ispracen za svaku pohvalu stvarno vidi se da je organizovana igra. Jel poslije sarajeva ide rep. Pauza? Ako pobjede Sarajevo mislim da ce odrijesiti kesu i dovesti ono pojacanje sto sam spominjao skoro odlično bi nam došlo to pojacanje u veznom redu sto nam najvise i treba.
Naravno borba za Evropu, ako budemo imali normalno suđenje do kraja prvenstva.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- Beduin
- Kontakt:
Sarajevo ce biti znatno oslabljeno na Tusnju, glavna karika u odbrani (Dupovac) im nece igrati, a mislim da sam danas procitao kako ni Palic nece igrati radi 3 zuta kartona, a on je bio prinudna zamjena Dupovcu. A njegov izostanak ce dodatno oslabiti i odbranu i vezni red.
Takodjer procitah da je Fanimo povrijedjen i trenira po posebnom rezimu te, vjerovatno, nece ni on zaigrati na Tusnju. A on nas je unistio prosle sezone na nasem stadionu i od tad proigrao u Sarajevu.
Stranci Sevelj i Lazic jos nisu registrovani sto je dodatni hendikep. I jos ako dodamo povrijedjene mladice Varesanovica i Islamovica, onda je to znatno skracen i oslabljen roster.
Takodjer procitah da je Fanimo povrijedjen i trenira po posebnom rezimu te, vjerovatno, nece ni on zaigrati na Tusnju. A on nas je unistio prosle sezone na nasem stadionu i od tad proigrao u Sarajevu.
Stranci Sevelj i Lazic jos nisu registrovani sto je dodatni hendikep. I jos ako dodamo povrijedjene mladice Varesanovica i Islamovica, onda je to znatno skracen i oslabljen roster.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Imamo dovoljan roster, pogotovo ako se doda veznjak, da se ganjamo cijelu sezonu. Ne treba zuriti, svaku utakmicu dobro pripremiti i odigrati. Niko u ovoj sezoni ne odskace puno. Jako je bitna promocija, eto imamo rezultate, dodjite na Tušanj.
P.s.
U kojem kolu smo prosle godine imali 13 bodova?
P.s.
U kojem kolu smo prosle godine imali 13 bodova?
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
- Beduin
- Kontakt:
U prvih 5 kola smo imali 4 boda. A 13 bodova smo imali u 10. kolu,
075 ❤
075 ❤
Ako registruju strance i stave ih u prvih 11 to je mač s dvije oštrice, prvo ne možemo ih analizirati i ne znamo na sta ce ličiti, ali ne znaju ni oni na sta ce ličiti. Koliko god neki igrači bili dobri, a ne znamo ni jesu li dobri, treba ipak vremena da se uigraju. Bila bi bas teška utakmica za prognozirati gdje je moguć i nas i njihov raspad sistema na terenu.Beduin je napisao/la: ↑17 avg 2021, 00:08Sarajevo ce biti znatno oslabljeno na Tusnju, glavna karika u odbrani (Dupovac) im nece igrati, a mislim da sam danas procitao kako ni Palic nece igrati radi 3 zuta kartona, a on je bio prinudna zamjena Dupovcu. A njegov izostanak ce dodatno oslabiti i odbranu i vezni red.
Objektivno bod je odličan, nismo pod imperativom pobjede zbog osvojenih 13/15 bodova, jos je početak sezone i nema potrebe ici u neku utakmicu po pobjedu pod svaku cijenu, kao što nismo ni protiv Širokog. Remi u ligi donosi puno više od samog boda na tabeli, nastavlja se dobra atmosfera i produžava se niz bez poraza, psihološki je puno bolje nego poraz a i najbitnije da izbijas 2 boda protivniku u ovom slučaju Sarajevu.
Opet s druge strane oni neuigrani, traže formu jos uvijek, mi u naletu, dobroj atmosferi, nakon dugo vremena 3 boda iz teškog gostovanja, nadam se dobra posjeta na Tusnju, tako da je opet šteta ne iskoristiti kad se tako pogleda.
Interesantan podatak: Velez je prošle sezone izborio Europu i čak bio u kombinacijama za titulu duboko u finišu sezone a krajnji skor im je 16-13-4. Dobra stvar za imati na umu u ovoj sezoni.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Ma naravno, mozda i ne dobijemo preko 10ak, tek je početak sezone. Ovo sam cisto stavio kao napomenu da je sezona duga i nema potrebe jurišati na pobjedu po cijenu poraza. I da su remiji u ovoj ligi zlatni zbog svih okolnosti tako da nam se promijeni malo percepcija kad odigramo neriješeno čak i na Tusnju.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- Beduin
- Kontakt:
Bez registracije ovih igraca njihov roster je kratak, dosta gube na sirini i mogucnostima sa klupe, a to nam odgovara. A i to sto kazes, ne mozes ih uigrati na treningu kad ne racunas na njih jos uvijek pa vrlo moguce da bi i bili opcije sa klupe.Madal je napisao/la: ↑17 avg 2021, 10:24Ako registruju strance i stave ih u prvih 11 to je mač s dvije oštrice, prvo ne možemo ih analizirati i ne znamo na sta ce ličiti, ali ne znaju ni oni na sta ce ličiti. Koliko god neki igrači bili dobri, a ne znamo ni jesu li dobri, treba ipak vremena da se uigraju. Bila bi bas teška utakmica za prognozirati gdje je moguć i nas i njihov raspad sistema na terenu.Beduin je napisao/la: ↑17 avg 2021, 00:08Sarajevo ce biti znatno oslabljeno na Tusnju, glavna karika u odbrani (Dupovac) im nece igrati, a mislim da sam danas procitao kako ni Palic nece igrati radi 3 zuta kartona, a on je bio prinudna zamjena Dupovcu. A njegov izostanak ce dodatno oslabiti i odbranu i vezni red.
Objektivno bod je odličan, nismo pod imperativom pobjede zbog osvojenih 13/15 bodova, jos je početak sezone i nema potrebe ici u neku utakmicu po pobjedu pod svaku cijenu, kao što nismo ni protiv Širokog. Remi u ligi donosi puno više od samog boda na tabeli, nastavlja se dobra atmosfera i produžava se niz bez poraza, psihološki je puno bolje nego poraz a i najbitnije da izbijas 2 boda protivniku u ovom slučaju Sarajevu.
Opet s druge strane oni neuigrani, traže formu jos uvijek, mi u naletu, dobroj atmosferi, nakon dugo vremena 3 boda iz teškog gostovanja, nadam se dobra posjeta na Tusnju, tako da je opet šteta ne iskoristiti kad se tako pogleda.
Interesantan podatak: Velez je prošle sezone izborio Europu i čak bio u kombinacijama za titulu duboko u finišu sezone a krajnji skor im je 16-13-4. Dobra stvar za imati na umu u ovoj sezoni.
075 ❤
075 ❤
Dobar playmaker nam je neophodan....a bilo bi previse kad bi dosao i dobar špic
...to bi onda bila perverzija na ovu odlicno poslozenu ekipu 

🔴⚫️
- Beduin
- Kontakt:
Samo Bekic umjesto Ramica i Prses umjesto Predragovica i ja bih itekako vjerovao u Evropu. A ovako sutim i uzivam od utakmice do utakmice i ne zelim naglas govoriti da nije nemoguca Evropa. 
075 ❤
075 ❤
Sarajevo ce najverovatnije imati registrovane igrace i trenera protiv nas u tom slucaju bod bi bio odlican za nas i sve osim poraza ce po meni biti odlicno jer kao sto nekk reci ne mozes ih onda analizirati i kako ce izgledati plus ve ti igraci imati vecu zelju za nekim dokazivanjem jer ce im biti prva utakmica ove sezone
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
-
- Kontakt:
Nece ni prvi ni drugi

Treba traziti nove fudbalere, svaki prelazni rok u BiH se vrti oko istih ljudi. Malo bolji i iskusniji fudbaleri sa ekipama, osim Sarajeva i Zrinjskog, donekle je to bio slucaj sa Zeljom sad mozda i Velezom, potpisu ugovor na godinu pa se svaki prijelazni rok cjenkaju sa klubovima.
Sarajevo je iskopalo Bodula, vratilo Bagarica u PL BIH.
Nemamo ni para ljudi ne treba se zalijetati bezveze, bolje da ovi sad imaju redovne plate i premije nego dovoditi jos 2 pa da nema na kraju niko.
Budzet koji nam je potreban za citavu sezonu jos uvijek nije obezbjedjen, prece je to nego pojacanja.
Budzet koji nam je potreban za citavu sezonu jos uvijek nije obezbjedjen, prece je to nego pojacanja.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Ima da polusezonu zavrsimo kako treba i bez problema a za dalje vidicemo.
Bice kako bude
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.