FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 21 jan 2011, 02:15

Me nek' ovaj desni ostane, lici mi na Obafemi Martinsa... :lol: :lol: A ovaj lijevi ima crvene stucne pa mi veze n'akvu suhvu k'o da hoce belaja sa manijacima.. :D :D

slika

P.S. Ljudi, ljudi vratija se Obuca i donija friske hrinovke.. :D :D :D
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 21 jan 2011, 03:34

Hoće li Dialiba preći u Sarajevo, pitanje je sad? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 21 jan 2011, 08:22

Pa vi ste gori od pitara neko im bacio patku da dolazi dialiba a vi odma povjerovali ,sta vam je jedini klub za koji bi buba igrao u BIH je Zeljo provjereno 100% ovo sam vam juce isto napisao a vi padate na pitarske snove, vidite da su u raspadu sistema nece niko u sarajevo zato samo opusteno ;)
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 21 jan 2011, 10:43

A Borovina odmah objavi ,isto ko da cita ovaj forum, zivota mi .. :lol:

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 21 jan 2011, 11:29

Baja_Zvjerka je napisao/la:Me nek' ovaj desni ostane, lici mi na Obafemi Martinsa... :lol: :lol: A ovaj lijevi ima crvene stucne pa mi veze n'akvu suhvu k'o da hoce belaja sa manijacima.. :D :D

slika

P.S. Ljudi, ljudi vratija se Obuca i donija friske hrinovke.. :D :D :D
Zaduzili su opremu sto znaci da ipak ... :lol:

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 21 jan 2011, 11:59

Pustite covjeka prico je sa delimustaficem

jeli istina ovo za lazu citam tamo ,150 000 za lazu e to se zove poso :D
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 21 jan 2011, 12:07

Lazar Popović, napadač Željezničara u zimskom prelaznom roku mogao bi napustiti Grbavicu. Za usluge korpulentnog napadača zainteresovani su timovi iz Poljske i Češke, a jedan poljski prvoligaš poslao je ponudu za srbijanskog internacionalca na privremenom radu u Želji.

Pregovori su poodmakloj fazi i nije isključeno da Popović promjeni sredinu. Naravno, uslov je da sa Željom uspiju dogovoriti «sitnice» oko obeštećenja.

Prema pisanju SC revije menadžer Želje, Amar Osim spreman je pustiti svog napadača za 150. 000 eura. Prvobitno je potencijalni Popovićev «kupac» nudio 50. 000 eura, a nakon što su dobili odbijenicu sa Grbavice, uslijedila je nova «ponuda», koja je uduplana. Ipak, u Želji ne žele popustiti i fiksirali su obeštećenje na 150. 000 eura.

Popović je u prvom dijelu sezone odigrao 13 utakmica i postigao je četiri pogotka.

I drugi napadač, Damir Rovčanin želi napustiti Želju, jer je nezadovoljan statusom u klubu. Naime,on je bio drugi Osimov izbor (Popović je bio bio prvi izbor), a sjedenje na klupi ne zadovoljava Rovčanina. Menadžer Osim i direktor Dželaludin Muharemović danas su razgovarali o njegovom statusu, ali rješenja nije bilo ni na pomolu...
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 21 jan 2011, 12:13

Ukoliko se obavi taj posao i lazo nam ode za cifru koja se spominje,mislim da bi se napravio solidan posao,s obzirom na ulozeno...nesto bi se zaradilo i cifra koju zahtijevamo nije nerealna,a nerealno bi bilo uzeti vise za njega,tako da kontam da bi to bio dobro sklopljen posao...posto se ne nazire dogovor ni sa rovcaninom,jasno je da bi u ovom slucaju Amar morao potraziti bar dva napadaca...za ovu ligu bi cifra od 100 000 eura bila sasvim dovoljna za dva dobra napadaca...problem je samo naci dva dobra napadaca,liga se bas ne moze pohvaliti takvim...ali sigurno amar ima asa u rukavu,i jos da mu ostane para od ovog transfera,taman da je isplacen lazo za svoj boravak ovde,i jos da kupimo dvojicu...mislim da bi to bilo dobro
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 21 jan 2011, 12:24

boccaccio je napisao/la:Ukoliko se obavi taj posao i lazo nam ode za cifru koja se spominje,mislim da bi se napravio solidan posao,s obzirom na ulozeno...nesto bi se zaradilo i cifra koju zahtijevamo nije nerealna,a nerealno bi bilo uzeti vise za njega,tako da kontam da bi to bio dobro sklopljen posao...posto se ne nazire dogovor ni sa rovcaninom,jasno je da bi u ovom slucaju Amar morao potraziti bar dva napadaca...za ovu ligu bi cifra od 100 000 eura bila sasvim dovoljna za dva dobra napadaca...problem je samo naci dva dobra napadaca,liga se bas ne moze pohvaliti takvim...ali sigurno amar ima asa u rukavu,i jos da mu ostane para od ovog transfera,taman da je isplacen lazo za svoj boravak ovde,i jos da kupimo dvojicu...mislim da bi to bilo dobro

iskreno mislim da istog napadaca ko lazu mozemo naci i ovdje,bolljeg ne mozemo ali istog za nista para mozemo :) eh vidjet cemo sta ce bit ako ode extra ako ne onda se istrpit do ljeta izletit ce vec nesto, mada mislim da zvaka junior moze imat isti ucinak ko i lazo mozda i bolji ako bude igro konstantno
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 21 jan 2011, 12:30

boccaccio je napisao/la:Ukoliko se obavi taj posao i lazo nam ode za cifru koja se spominje,mislim da bi se napravio solidan posao,s obzirom na ulozeno...nesto bi se zaradilo i cifra koju zahtijevamo nije nerealna,a nerealno bi bilo uzeti vise za njega,tako da kontam da bi to bio dobro sklopljen posao...posto se ne nazire dogovor ni sa rovcaninom,jasno je da bi u ovom slucaju Amar morao potraziti bar dva napadaca...za ovu ligu bi cifra od 100 000 eura bila sasvim dovoljna za dva dobra napadaca...problem je samo naci dva dobra napadaca,liga se bas ne moze pohvaliti takvim...ali sigurno amar ima asa u rukavu,i jos da mu ostane para od ovog transfera,taman da je isplacen lazo za svoj boravak ovde,i jos da kupimo dvojicu...mislim da bi to bilo dobro
Amar ima zelju da zadrzi rovcanina ali ne pod svaku cijenu( da ima ponudu kao za Lazu prodao bi ga bez razmisljanja)...Sto se tice Laze kao sto vec znas znace se sve do kraja mjeseca...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 21 jan 2011, 12:34

ruku na srce 300 000 milja za lazu je odlican poso... eh nadam se da ce ovo bit zavrseno, mozda covjek proigra pa se vrati za par godina :mrgreen:

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 21 jan 2011, 12:36

Ako ne nadje ovdje naci ce u srbiji ...

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 21 jan 2011, 12:45

Neki klubovi (isto bodova na tabeli kao i mi) svoje najbolje igrače (kapiten) prodaju za približno istu cifru,koliko Amar traži za Lazu.Ako to uspije isposlovati,kapa do poda.Mislim da bi to bio extra posao za nas.
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

tmtmtmtm
Kontakt:

Post Postao/la tmtmtmtm » 21 jan 2011, 12:51

ako nista dijete je zelje :D a gol pokazuje da zna lopte :D prodamo li lazara za te pare to ce biti extra...jos jedno pitanje ljudi jesu li dzip i hodzic ubica golmana potpisali ugovor sa zeljom il imaju stipendijske ?????

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 21 jan 2011, 12:55

nime_tm87 je napisao/la: Ako ne nadje ovdje naci ce u srbiji ...
Pa bilo bi glupo dovesti nekog napadaca iz nase lige a da nije klasa a ja ne znam ni jednog da je bas dobar da bih ga volio vidjeti u Zeljinom dresu, mislim da i u klubu misle da se ne isplati dovesti napadaca koji nije klasa a nema pravo nastupa u kupu tako da ako dodje napadac iz nase lige moze biti zamjena za rovcanina za lazu nikako...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

leonardo
Kontakt:

Post Postao/la leonardo » 21 jan 2011, 13:01

tmtmtmtm je napisao/la:

ako nista dijete je zelje :D a gol pokazuje da zna lopte :D prodamo li lazara za te pare to ce biti extra...jos jedno pitanje ljudi jesu li dzip i hodzic ubica golmana potpisali ugovor sa zeljom il imaju stipendijske ?????

nogomet u mojoj mahali :)) sto jest jest zna ga zabit nedo
..Siamo l'armata Rossonera..

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 21 jan 2011, 13:18

Sjetih se nečega jutros i baš sam se zabrinuo. Šta mislite, hoće li nam Zijad Blekić zabraniti da budemo na čitavom jugu i dijelu zapada na Hadisonu, na derbiju? :?

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 21 jan 2011, 13:21

BLU SKY je napisao/la:Lazar Popović, napadač Željezničara u zimskom prelaznom roku mogao bi napustiti Grbavicu. Za usluge korpulentnog napadača zainteresovani su timovi iz Poljske i Češke, a jedan poljski prvoligaš poslao je ponudu za srbijanskog internacionalca na privremenom radu u Želji.

Pregovori su poodmakloj fazi i nije isključeno da Popović promjeni sredinu. Naravno, uslov je da sa Željom uspiju dogovoriti «sitnice» oko obeštećenja.

Prema pisanju SC revije menadžer Želje, Amar Osim spreman je pustiti svog napadača za 150. 000 eura. Prvobitno je potencijalni Popovićev «kupac» nudio 50. 000 eura, a nakon što su dobili odbijenicu sa Grbavice, uslijedila je nova «ponuda», koja je uduplana. Ipak, u Želji ne žele popustiti i fiksirali su obeštećenje na 150. 000 eura.

Popović je u prvom dijelu sezone odigrao 13 utakmica i postigao je četiri pogotka.

I drugi napadač, Damir Rovčanin želi napustiti Želju, jer je nezadovoljan statusom u klubu. Naime,on je bio drugi Osimov izbor (Popović je bio bio prvi izbor), a sjedenje na klupi ne zadovoljava Rovčanina. Menadžer Osim i direktor Dželaludin Muharemović danas su razgovarali o njegovom statusu, ali rješenja nije bilo ni na pomolu...
I ovo je prepisano sa foruma tm.org.

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 21 jan 2011, 13:57

elSaik je napisao/la:Sjetih se nečega jutros i baš sam se zabrinuo. Šta mislite, hoće li nam Zijad Blekić zabraniti da budemo na čitavom jugu i dijelu zapada na Hadisonu, na derbiju? :?
Niko ti nece nista braniti jer nema potrebe za losom atmosferom medju nama. Ipak derbi je derbi i to je jedino sto valja u ovoj ligi. Zato bez brige , sve ok...a da ces se morati isprsiti cifru za jug i pola zapada .. U TO MOZES BITI SIGURAN...milion %

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 21 jan 2011, 14:00

elSaik je napisao/la:Sjetih se nečega jutros i baš sam se zabrinuo. Šta mislite, hoće li nam Zijad Blekić zabraniti da budemo na čitavom jugu i dijelu zapada na Hadisonu, na derbiju? :?
Ne pratim desavanja u kinder gardenu pa zato postavjam ovo pitanje, zar Blekic nije stvar proslosti? Uostalom kakava im je ekonomska situacija molit ce nas da idemo na tekme a ja kazem bolje je da ne idemo.. Mali su oni klub za nas :D :D :D
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, KrajinaTm87, Ljozeeee, Semrush [Bot], ultra1987 i 47 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []