P.S. Ljudi, ljudi vratija se Obuca i donija friske hrinovke..
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Zaduzili su opremu sto znaci da ipak ...Baja_Zvjerka je napisao/la:Me nek' ovaj desni ostane, lici mi na Obafemi Martinsa...![]()
A ovaj lijevi ima crvene stucne pa mi veze n'akvu suhvu k'o da hoce belaja sa manijacima..
![]()
![]()
P.S. Ljudi, ljudi vratija se Obuca i donija friske hrinovke..![]()
![]()
boccaccio je napisao/la:Ukoliko se obavi taj posao i lazo nam ode za cifru koja se spominje,mislim da bi se napravio solidan posao,s obzirom na ulozeno...nesto bi se zaradilo i cifra koju zahtijevamo nije nerealna,a nerealno bi bilo uzeti vise za njega,tako da kontam da bi to bio dobro sklopljen posao...posto se ne nazire dogovor ni sa rovcaninom,jasno je da bi u ovom slucaju Amar morao potraziti bar dva napadaca...za ovu ligu bi cifra od 100 000 eura bila sasvim dovoljna za dva dobra napadaca...problem je samo naci dva dobra napadaca,liga se bas ne moze pohvaliti takvim...ali sigurno amar ima asa u rukavu,i jos da mu ostane para od ovog transfera,taman da je isplacen lazo za svoj boravak ovde,i jos da kupimo dvojicu...mislim da bi to bilo dobro
Amar ima zelju da zadrzi rovcanina ali ne pod svaku cijenu( da ima ponudu kao za Lazu prodao bi ga bez razmisljanja)...Sto se tice Laze kao sto vec znas znace se sve do kraja mjeseca...boccaccio je napisao/la:Ukoliko se obavi taj posao i lazo nam ode za cifru koja se spominje,mislim da bi se napravio solidan posao,s obzirom na ulozeno...nesto bi se zaradilo i cifra koju zahtijevamo nije nerealna,a nerealno bi bilo uzeti vise za njega,tako da kontam da bi to bio dobro sklopljen posao...posto se ne nazire dogovor ni sa rovcaninom,jasno je da bi u ovom slucaju Amar morao potraziti bar dva napadaca...za ovu ligu bi cifra od 100 000 eura bila sasvim dovoljna za dva dobra napadaca...problem je samo naci dva dobra napadaca,liga se bas ne moze pohvaliti takvim...ali sigurno amar ima asa u rukavu,i jos da mu ostane para od ovog transfera,taman da je isplacen lazo za svoj boravak ovde,i jos da kupimo dvojicu...mislim da bi to bilo dobro
Ako ne nadje ovdje naci ce u srbiji ...boccaccio je napisao/la:Ukoliko se obavi taj posao i lazo nam ode za cifru koja se spominje,mislim da bi se napravio solidan posao,s obzirom na ulozeno...nesto bi se zaradilo i cifra koju zahtijevamo nije nerealna,a nerealno bi bilo uzeti vise za njega,tako da kontam da bi to bio dobro sklopljen posao...posto se ne nazire dogovor ni sa rovcaninom,jasno je da bi u ovom slucaju Amar morao potraziti bar dva napadaca...za ovu ligu bi cifra od 100 000 eura bila sasvim dovoljna za dva dobra napadaca...problem je samo naci dva dobra napadaca,liga se bas ne moze pohvaliti takvim...ali sigurno amar ima asa u rukavu,i jos da mu ostane para od ovog transfera,taman da je isplacen lazo za svoj boravak ovde,i jos da kupimo dvojicu...mislim da bi to bilo dobro
Pa bilo bi glupo dovesti nekog napadaca iz nase lige a da nije klasa a ja ne znam ni jednog da je bas dobar da bih ga volio vidjeti u Zeljinom dresu, mislim da i u klubu misle da se ne isplati dovesti napadaca koji nije klasa a nema pravo nastupa u kupu tako da ako dodje napadac iz nase lige moze biti zamjena za rovcanina za lazu nikako...nime_tm87 je napisao/la: Ako ne nadje ovdje naci ce u srbiji ...
tmtmtmtm je napisao/la:
ako nista dijete je zeljea gol pokazuje da zna lopte
prodamo li lazara za te pare to ce biti extra...jos jedno pitanje ljudi jesu li dzip i hodzic ubica golmana potpisali ugovor sa zeljom il imaju stipendijske ?????
I ovo je prepisano sa foruma tm.org.BLU SKY je napisao/la:Lazar Popović, napadač Željezničara u zimskom prelaznom roku mogao bi napustiti Grbavicu. Za usluge korpulentnog napadača zainteresovani su timovi iz Poljske i Češke, a jedan poljski prvoligaš poslao je ponudu za srbijanskog internacionalca na privremenom radu u Želji.
Pregovori su poodmakloj fazi i nije isključeno da Popović promjeni sredinu. Naravno, uslov je da sa Željom uspiju dogovoriti «sitnice» oko obeštećenja.
Prema pisanju SC revije menadžer Želje, Amar Osim spreman je pustiti svog napadača za 150. 000 eura. Prvobitno je potencijalni Popovićev «kupac» nudio 50. 000 eura, a nakon što su dobili odbijenicu sa Grbavice, uslijedila je nova «ponuda», koja je uduplana. Ipak, u Želji ne žele popustiti i fiksirali su obeštećenje na 150. 000 eura.
Popović je u prvom dijelu sezone odigrao 13 utakmica i postigao je četiri pogotka.
I drugi napadač, Damir Rovčanin želi napustiti Želju, jer je nezadovoljan statusom u klubu. Naime,on je bio drugi Osimov izbor (Popović je bio bio prvi izbor), a sjedenje na klupi ne zadovoljava Rovčanina. Menadžer Osim i direktor Dželaludin Muharemović danas su razgovarali o njegovom statusu, ali rješenja nije bilo ni na pomolu...
Niko ti nece nista braniti jer nema potrebe za losom atmosferom medju nama. Ipak derbi je derbi i to je jedino sto valja u ovoj ligi. Zato bez brige , sve ok...a da ces se morati isprsiti cifru za jug i pola zapada .. U TO MOZES BITI SIGURAN...milion %elSaik je napisao/la:Sjetih se nečega jutros i baš sam se zabrinuo. Šta mislite, hoće li nam Zijad Blekić zabraniti da budemo na čitavom jugu i dijelu zapada na Hadisonu, na derbiju?
Ne pratim desavanja u kinder gardenu pa zato postavjam ovo pitanje, zar Blekic nije stvar proslosti? Uostalom kakava im je ekonomska situacija molit ce nas da idemo na tekme a ja kazem bolje je da ne idemo.. Mali su oni klub za naselSaik je napisao/la:Sjetih se nečega jutros i baš sam se zabrinuo. Šta mislite, hoće li nam Zijad Blekić zabraniti da budemo na čitavom jugu i dijelu zapada na Hadisonu, na derbiju?