Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Suska se da smo bacili ponudu za Haalanda iz Dortmunda
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Mrtvi arsenal spiska 200m na transfere a nasi lihvari jedva ulozili na stopera koji je trebao biti doveden jos proslo ljeto poslije prodaje lovrena
Tiago,jota, konate 100m ulozeno u 2 godine poslije osvajanja lige
Od NB odbili 50m po sezoni da bi uzeli drecavi nike od 28m i veci % od prodanih dresova. Ovo jedino ima smisla da dovedu superstara pa da uzmu vecu dobit
Tiago,jota, konate 100m ulozeno u 2 godine poslije osvajanja lige
Od NB odbili 50m po sezoni da bi uzeli drecavi nike od 28m i veci % od prodanih dresova. Ovo jedino ima smisla da dovedu superstara pa da uzmu vecu dobit
Dres je odličan, baš sam zadovoljan.Finn je napisao/la: ↑12 avg 2021, 22:02Thx, javni utiske kad stigne.nerkolfc je napisao/la: ↑12 avg 2021, 22:0075 KM, naručio preko nekog lika iz Bosne, vodi stranicu MOJ DRES na FB, ali uzimam prvi put preko njega i jos čekam.
Dres FAN verzija: 75 KM
Dres PLAYER verzija: 110 KM + GRATIS šorc
FAN – oficijelna replika, dresovi koji se prodaju u klupskim fan shopovima
PLAYER - autentični dresovi u kojima igraju igrači. Drugačije tehnologije od fan verzije, kvalitetniji, više strukirani i lakši
Jeste al pogledaj koliko su skocile nase plate zbog novih ugovora jos kad dodas bonuse na potpis i bonuse po ucinku to su ogromna novcana sredstva. Skoro sav novac koji klub zaradi spiskamo na plate.Torres_9 je napisao/la: ↑19 avg 2021, 05:26Mrtvi arsenal spiska 200m na transfere a nasi lihvari jedva ulozili na stopera koji je trebao biti doveden jos proslo ljeto poslije prodaje lovrena![]()
![]()
Tiago,jota, konate 100m ulozeno u 2 godine poslije osvajanja lige![]()
![]()
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Gdje je slika?nerkolfc je napisao/la: ↑19 avg 2021, 09:52Dres je odličan, baš sam zadovoljan.Finn je napisao/la: ↑12 avg 2021, 22:02Thx, javni utiske kad stigne.nerkolfc je napisao/la: ↑12 avg 2021, 22:00
75 KM, naručio preko nekog lika iz Bosne, vodi stranicu MOJ DRES na FB, ali uzimam prvi put preko njega i jos čekam.
Dres FAN verzija: 75 KM
Dres PLAYER verzija: 110 KM + GRATIS šorc
FAN – oficijelna replika, dresovi koji se prodaju u klupskim fan shopovima
PLAYER - autentični dresovi u kojima igraju igrači. Drugačije tehnologije od fan verzije, kvalitetniji, više strukirani i lakši
Koji si tip uzeo?
Uzeo sam ovu FAN verziju. A nece mi nesto ova opcija za postavljanje slike ovdje. Imas na FB stranicu MOJ DRES, postavio sam tamo prije desetak minuta mozes vidjeti.
Ljudi vazda zaboravljaju na plate na koje otpada najveci dio troskova. Barsa nije potonula radi transfera vec radi visokih plata. Kompletne prihode su trosili na plate sto je nevjerovatno. Svi ostali troskovi, koji su ogromni, ukljucujuci i transfere, su gomilali dug.StevieG8 je napisao/la: ↑19 avg 2021, 11:40Jeste al pogledaj koliko su skocile nase plate zbog novih ugovora jos kad dodas bonuse na potpis i bonuse po ucinku to su ogromna novcana sredstva. Skoro sav novac koji klub zaradi spiskamo na plate.Torres_9 je napisao/la: ↑19 avg 2021, 05:26Mrtvi arsenal spiska 200m na transfere a nasi lihvari jedva ulozili na stopera koji je trebao biti doveden jos proslo ljeto poslije prodaje lovrena![]()
![]()
![]()
Pogledati kako rade proracunati Nijemci koji ne vole ici u minus. Bajern ce radije pustiti fantasticnog igraca poput Alabe da ode besplatno nego pristati na astronomsku platu koja ce u buducnosti narusiti klupske finansije. Isto su uradili ranije sa Krosom. I vjerujte da se nisu zajebali iako se radi o vrhunskim igracima. Real pliva u dugovima a Bajern svake godine biljezi suficit u budzetu.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Arsenalov transfer rok ovog ljeta je jedan od najjadnijih u historiji fudbala. Bolje da su donirali novac u humanitarne svrhe.
Sa druge strane, pola tima je dobilo novi ugovor, a sprema se novi za Salaha i Hendersona.
Sa treće strane, potreban je peti napadač koji će igrati samo za vrijeme AFCONa (da se to takmičenje hoće nekako otkazati bilo bi najbolje), desni bek i eventualno jedan veznjak. Situacija sa rosterom i dubinom istog nije toliko loša koliko se to predstavlja i čini se da ljudi hoće transfer samo radi toga da se dovede neko.
AFCON će potpuno poremetiti taktiku i balans čitave ekipe. Takmičenje koje niko ne gleda i do kojeg nikom nije stalo ponovno će odrediti tok sezone.
Sa druge strane, pola tima je dobilo novi ugovor, a sprema se novi za Salaha i Hendersona.
Sa treće strane, potreban je peti napadač koji će igrati samo za vrijeme AFCONa (da se to takmičenje hoće nekako otkazati bilo bi najbolje), desni bek i eventualno jedan veznjak. Situacija sa rosterom i dubinom istog nije toliko loša koliko se to predstavlja i čini se da ljudi hoće transfer samo radi toga da se dovede neko.
AFCON će potpuno poremetiti taktiku i balans čitave ekipe. Takmičenje koje niko ne gleda i do kojeg nikom nije stalo ponovno će odrediti tok sezone.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ox False 9, Origi redemption season, Taki breakthrough, Liverpool is back 
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Sjecam se kad sam prvi put upalio FM i krenuo petljat nesto oko ugovora, toliko bonusa, procenata, dio za igraca, dio za agentaValencia je napisao/la: ↑19 avg 2021, 12:57Ljudi vazda zaboravljaju na plate na koje otpada najveci dio troskova. Barsa nije potonula radi transfera vec radi visokih plata. Kompletne prihode su trosili na plate sto je nevjerovatno. Svi ostali troskovi, koji su ogromni, ukljucujuci i transfere, su gomilali dug.StevieG8 je napisao/la: ↑19 avg 2021, 11:40Jeste al pogledaj koliko su skocile nase plate zbog novih ugovora jos kad dodas bonuse na potpis i bonuse po ucinku to su ogromna novcana sredstva. Skoro sav novac koji klub zaradi spiskamo na plate.Torres_9 je napisao/la: ↑19 avg 2021, 05:26Mrtvi arsenal spiska 200m na transfere a nasi lihvari jedva ulozili na stopera koji je trebao biti doveden jos proslo ljeto poslije prodaje lovrena![]()
![]()
![]()
Pogledati kako rade proracunati Nijemci koji ne vole ici u minus. Bajern ce radije pustiti fantasticnog igraca poput Alabe da ode besplatno nego pristati na astronomsku platu koja ce u buducnosti narusiti klupske finansije. Isto su uradili ranije sa Krosom. I vjerujte da se nisu zajebali iako se radi o vrhunskim igracima. Real pliva u dugovima a Bajern svake godine biljezi suficit u budzetu.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
"Funniest bit is that contract extension can be done at any point in the season. Only reason we're doing this on a weekly basis at the end of transfer window is to fool the fans."
Ovo je samo jedan od mnogih komentara na twitteru itekako frustriranih navijača.
Još jedno ljeto prođe u istom stilu kao i prethodno. Upratio sam da se već sada najavljuje velika rekonstrukcija sljedeće godine što znači da se ništa neće dogoditi. Već viđeno
Ovo je samo jedan od mnogih komentara na twitteru itekako frustriranih navijača.
Još jedno ljeto prođe u istom stilu kao i prethodno. Upratio sam da se već sada najavljuje velika rekonstrukcija sljedeće godine što znači da se ništa neće dogoditi. Već viđeno
“Of course I didn’t take my wife to see Rochdale as an anniversary present. It was her birthday. Would I have got married in the football season? Anyway, it was Rochdale reserves.”
Sutra bez Fabinha, preminuo mu otac.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Keita-Hendo-Thiago 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Mrzim onaj format

Nije dugo trebalo. Milner na beku, Tsimikas ni na klupi. Bobby, Hendo i Thiago od prve...
Mozda je fake leak, ali saznat cemo za pola sata
Fejk
13:30, kiša u Liverpoolu, Burnley 
Jedina dobra stvar je što će navijači biti na tribinama. Da je bez publike ozbiljno bi razmislio dal' bi palio uopšte.
Jedina dobra stvar je što će navijači biti na tribinama. Da je bez publike ozbiljno bi razmislio dal' bi palio uopšte.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Eh sta bih ja dao za koji dan na kisovitom otoku

Prava postava.
Fabinho opravdano izostaje, Henderson i Elliott od prve minute, Bobby na kupi (fuck my fantasy team). Milner i Ox ni na klupi, ali je Robertson na istoj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.