http://www.strategija.org/kratak-vek-su ... rvoligasa/Shategabri je napisao/la: ↑20 avg 2021, 08:12Halali bgt, ovi nisu upisali, koji je to trofej?FKBilder je napisao/la: ↑19 avg 2021, 21:52Sta je slagao...
To ti je tako druze, protiv Sarajeva,Zelje, Zrinjskog, mi nismo favoriti gdje god da se igra. To sto mi ne podnosimo realnost i mislimo si da smo neki faktor je druga stvar.
Imas jedan trofej i par izleta u evropu za 100 godina....Smirite bubice i uzivajte u momentu ove sezone dok traje jer sumnjam da cemo biti prvaci ili kup osvojiti, to je tako yebaji ga![]()
https://www.transfermarkt.com/fk-slobod ... erein/5405
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - općenito
Jedan grad, jedna ljubav!
- Shategabri
- Kontakt:
Pa mogli su vam zavesti da vas ne prozivaju netrofejnimGifron je napisao/la: ↑20 avg 2021, 08:16http://www.strategija.org/kratak-vek-su ... rvoligasa/Shategabri je napisao/la: ↑20 avg 2021, 08:12Halali bgt, ovi nisu upisali, koji je to trofej?FKBilder je napisao/la: ↑19 avg 2021, 21:52
Sta je slagao...
To ti je tako druze, protiv Sarajeva,Zelje, Zrinjskog, mi nismo favoriti gdje god da se igra. To sto mi ne podnosimo realnost i mislimo si da smo neki faktor je druga stvar.
Imas jedan trofej i par izleta u evropu za 100 godina....Smirite bubice i uzivajte u momentu ove sezone dok traje jer sumnjam da cemo biti prvaci ili kup osvojiti, to je tako yebaji ga![]()
https://www.transfermarkt.com/fk-slobod ... erein/5405

Koševo Zapad
Imamo 7 finala Kupa BIH jel se i to pika
, nego u subotu je derbi starih rivala tj.sutra, raduje dobra atmosfera, po meni sutra niko nije favorit i pobijedit ce onaj ko bude spretniji, gledat cemo otvoren fudbal sa obje strane, mi ne znamo igrati kad se ekipe zatvore poput Sirokog i Leotara, ovo je vec druga stvar jer i Sarajevo a i mi cemo napasti, ocekujem pun Tusanj 

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- Shategabri
- Kontakt:
Pika ko i Želji polufinale Kupa UEFAfukara87 je napisao/la: ↑20 avg 2021, 08:32Imamo 7 finala Kupa BIH jel se i to pika, nego u subotu je derbi starih rivala tj.sutra, raduje dobra atmosfera, po meni sutra niko nije favorit i pobijedit ce onaj ko bude spretniji, gledat cemo otvoren fudbal sa obje strane, mi ne znamo igrati kad se ekipe zatvore poput Sirokog i Leotara, ovo je vec druga stvar jer i Sarajevo a i mi cemo napasti, ocekujem pun Tusanj
![]()

Koševo Zapad
Mogu ja staviti Tuzle titulu za prvu ligu fed ako hocete 

Svaki put kad smo zapjevali "kup je nas" jedan mali trofej se pojavi u vitrinamafukara87 je napisao/la: ↑20 avg 2021, 08:32Imamo 7 finala Kupa BIH jel se i to pika, nego u subotu je derbi starih rivala tj.sutra, raduje dobra atmosfera, po meni sutra niko nije favorit i pobijedit ce onaj ko bude spretniji, gledat cemo otvoren fudbal sa obje strane, mi ne znamo igrati kad se ekipe zatvore poput Sirokog i Leotara, ovo je vec druga stvar jer i Sarajevo a i mi cemo napasti, ocekujem pun Tusanj
![]()
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
Naravno da ne, u nasim ocima niko nije veci od Veleza, i to ce ti reci sve do i jedan Rodeni.
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Sloboda je sastavila odlicnu ekipu ,spoj mladosti i iskustva,prepuna odlicnih igraca vekikih potencijala i svijetle buducnosti ! Upravljana sigurnom rukom velikog trenerskog maga,iskusnog prvoligaskog trenerskoga vuka,koji je odlicno poslozio i spremio ekipu Slobode !! Ekipu ,spremnu na najvece poduhvate,koju niko i nista ne moze zaustaviti !! Ekipu koja juri ka prvoj sampionskoj tituli za Tuzlu i Slobodu !! Objektivno i realno ,u BH ligi,u nasem prvenstvu ne postoji klub ,koji moze stati na put sampionskom pohodu Slobode !!
A najmanje to moze FK Sarajevo ! U dugovima,u krizi s investitorima,bez para,bez morala,bez igraca,bez trenera ! Ovo malo igraca sto imamo registrovano je drugorazredno ,staro i istroseno ili mlado i neiskusno. Nijedan od nasih igraca,ne bi u sampionskom timu Slobode ,ni na klupi sjedio !! Tako da ,u ovakvom odnosu snaga,sve osim gladkog poraza Sarajeva je ravno cudu !
Najveca nada Sarajeva ,je da u neko doba trener Slobode Zizovic,pokaze sportski duh,ustane sa klupe ,i mahne rukom,kaze dosta punjenja !! Samo to nas moze spasiti tekog poraza i Atalante 2.
Samo da jos pozelim srecu timu Sarajeva ,da se vrati sa samo nekoliko golova u mrezi !! Pa da slavimo !!
A najmanje to moze FK Sarajevo ! U dugovima,u krizi s investitorima,bez para,bez morala,bez igraca,bez trenera ! Ovo malo igraca sto imamo registrovano je drugorazredno ,staro i istroseno ili mlado i neiskusno. Nijedan od nasih igraca,ne bi u sampionskom timu Slobode ,ni na klupi sjedio !! Tako da ,u ovakvom odnosu snaga,sve osim gladkog poraza Sarajeva je ravno cudu !
Najveca nada Sarajeva ,je da u neko doba trener Slobode Zizovic,pokaze sportski duh,ustane sa klupe ,i mahne rukom,kaze dosta punjenja !! Samo to nas moze spasiti tekog poraza i Atalante 2.
Samo da jos pozelim srecu timu Sarajeva ,da se vrati sa samo nekoliko golova u mrezi !! Pa da slavimo !!
- Shategabri
- Kontakt:
Antikloc je napisao/la: ↑20 avg 2021, 09:09Sloboda je sastavila odlicnu ekipu ,spoj mladosti i iskustva,prepuna odlicnih igraca vekikih potencijala i svijetle buducnosti ! Upravljana sigurnom rukom velikog trenerskog maga,iskusnog prvoligaskog trenerskoga vuka,koji je odlicno poslozio i spremio ekipu Slobode !! Ekipu ,spremnu na najvece poduhvate,koju niko i nista ne moze zaustaviti !! Ekipu koja juri ka prvoj sampionskoj tituli za Tuzlu i Slobodu !! Objektivno i realno ,u BH ligi,u nasem prvenstvu ne postoji klub ,koji moze stati na put sampionskom pohodu Slobode !!

- Beduin
- Kontakt:
To te sabah-kaHva procerala pa od muke bauljas?Antikloc je napisao/la: ↑20 avg 2021, 09:09Sloboda je sastavila odlicnu ekipu ,spoj mladosti i iskustva,prepuna odlicnih igraca vekikih potencijala i svijetle buducnosti ! Upravljana sigurnom rukom velikog trenerskog maga,iskusnog prvoligaskog trenerskoga vuka,koji je odlicno poslozio i spremio ekipu Slobode !! Ekipu ,spremnu na najvece poduhvate,koju niko i nista ne moze zaustaviti !! Ekipu koja juri ka prvoj sampionskoj tituli za Tuzlu i Slobodu !! Objektivno i realno ,u BH ligi,u nasem prvenstvu ne postoji klub ,koji moze stati na put sampionskom pohodu Slobode !!
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Znas li nekim slucajem koliko ste ulaznica prodali do sada?fukara87 je napisao/la: ↑20 avg 2021, 08:32Imamo 7 finala Kupa BIH jel se i to pika, nego u subotu je derbi starih rivala tj.sutra, raduje dobra atmosfera, po meni sutra niko nije favorit i pobijedit ce onaj ko bude spretniji, gledat cemo otvoren fudbal sa obje strane, mi ne znamo igrati kad se ekipe zatvore poput Sirokog i Leotara, ovo je vec druga stvar jer i Sarajevo a i mi cemo napasti, ocekujem pun Tusanj
![]()
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Vec su rasprodate ulaznice a nije ni cudo, ostat ce nesto malo kod stadiona...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 avg 2021, 09:37Znas li nekim slucajem koliko ste ulaznica prodali do sada?fukara87 je napisao/la: ↑20 avg 2021, 08:32Imamo 7 finala Kupa BIH jel se i to pika, nego u subotu je derbi starih rivala tj.sutra, raduje dobra atmosfera, po meni sutra niko nije favorit i pobijedit ce onaj ko bude spretniji, gledat cemo otvoren fudbal sa obje strane, mi ne znamo igrati kad se ekipe zatvore poput Sirokog i Leotara, ovo je vec druga stvar jer i Sarajevo a i mi cemo napasti, ocekujem pun Tusanj
![]()
Nema kod Mide ?fukara87 je napisao/la: ↑20 avg 2021, 09:42Vec su rasprodate ulaznice a nije ni cudo, ostat ce nesto malo kod stadiona...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 avg 2021, 09:37Znas li nekim slucajem koliko ste ulaznica prodali do sada?fukara87 je napisao/la: ↑20 avg 2021, 08:32Imamo 7 finala Kupa BIH jel se i to pika, nego u subotu je derbi starih rivala tj.sutra, raduje dobra atmosfera, po meni sutra niko nije favorit i pobijedit ce onaj ko bude spretniji, gledat cemo otvoren fudbal sa obje strane, mi ne znamo igrati kad se ekipe zatvore poput Sirokog i Leotara, ovo je vec druga stvar jer i Sarajevo a i mi cemo napasti, ocekujem pun Tusanj
![]()
tz tz tz tz tz tz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Koliko je pušteno u prodaju, 3-4 hiljade?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nema restrikcija...
teoretski bi moglo biti 6/7 k
tz tz tz tz tz tz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Znači prosle sezone Široki morao sa juniorima igrat i sa 12 igrača protiv Sarajeva a ove sezone se odgađa kako kome padne na pamet. Toliko o regularnosti

Imaju sansu svi klubovi da se pridruze vec pomenutoj inicijativi za boljitak bh fudbala. Dok se klubovi ne ujedine za dobrobit, do tad ce kriminalci iz saveza krojiti sudbinu.
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska i 26 gostiju.