A dobro to je više galama i pranje od odgovornosti, neozbiljno je da se sa par miliona duga priča o nekakvom gašenju.BordoSarajevo je napisao/la: ↑20 avg 2021, 13:56Isplaćujemo i mi Emira Hadžiča a ništa ne radi.Shategabri je napisao/la: ↑20 avg 2021, 13:44Oni malo više od par milionaBordoSarajevo je napisao/la: ↑20 avg 2021, 13:39Kako je krenulo, kone će prije riješit pitanje investitora od nas.
Zajedničko nam je sad da i jedni i drugi investitorima možemo zagarantovano ponudit par miliona eura duga. Mi kako smo krenuli i kako nas vode, ne bi me čudilo da ih sa dugom i preteknemo.
Sloboda sutra favorit, 2.20 kvota, na nas 3.00.![]()
Doduše imaju i taj pomoćni, onda stadion...može se tu i kakav stambeno-poslovni objekat završiti.
Poenta je da niko neće da uđe u u posao s njima, jer se postavljaju komplikovano, pogodoto onih 51-49% (ne znam je li im to još aktuelno).
Oni još uvijek Amara isplaćuju, to je potvrdio onaj njihov predsjenik.
Plaćaju i ove igrače koji ne igraju kao što je Štilić. Odnosno sabiraju dug, pa će platiti.
I milion nekih drugih troškova i sve se to sabira, a malo kaplje.
Mi smo još u dobroj poziciji, ali ako se nešto ne riješi skupljaće se i nama dug i onda smo nayebali.
Ovaj Mirvić je trenutno jedina nada da nas izvadi, a ne bi bilo loše da i Tan ako je već riješio da bude pasivan, daj tim nekim Česima da oni šta probaju.
Plaćamo Sušića koji trenira sa juniorima a ima sigurno dva-tri puta veću platu od Amara.
Isplaćujemo i Vinka Marinovića i njegovog pomoćnika zbog otkaza.
Kad tad će na naplatu doći (ako već nisu) tužbe od Pejovića, Adukora, Mešanovića, Mustedanagića..
Plaćamo sad i stadion i održavanje istog.
Imamo i mi milion problema, nagomilanih, koji su došli, koji dolaze i koji će tek doć na naplatu.
Sumnjam da nam je iko od skoro bivših igrača oprostio neplaćene plate i ostatak ugovora koji je prije vremena raskinut.
Nije džaba Kasum reko da je budućnost kluba upitna i da klub može izdržati 3-6 mjeseci a već je dosta vremena prošlo, vjerovatno tad se steže obruč i dolazi na naplatu ono što su oni svojim nesavjesnim radom uradili.
Oni su navikli plivat u gov.nima, mi nismo, dokazujemo to.
Kod njih je duktilni lom, kod nas krti.
Naravno, ako se nešto ne smisli upadaćemo u sve veću dubiozu jer realno ovako nemamo perspektive.