E nek si nam razbio mitove, de nam još koji razbij.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑20 avg 2021, 15:32Ja samo razbijam mitove o Slobodi kao "velikom klubu". Klub koji za 100 godina ništa nije osvojio (osim ove jedne titule koju tvoj kolega spominje) i koji postoji samo da bi postojao. Bez cilja.antisisoja1919 je napisao/la: ↑20 avg 2021, 15:03Hahaha. Ma ti si mentalni bolesnik, prelistaj historiju svojih objava i vidjet ces da ti opasan psihicki problem imas. Hvala Bogu ja kako znam Tuzlaci svima gode i svima su dobri, osim slucajevima kao tebi. Hvala Bogu sto se takvi kao ti ne vode kao Tuzlak, jer bi to samo sramota za ovakav grad bila. Mislim da je suvisno s tobom raspravljat vise, nije tema za to, a i ne vrijediPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑20 avg 2021, 14:53
Je se bolan uopće ne trudim da se vama dopadnem. Sta vam je.
Da sam vama dobar zapitao bih se da li je sve uredu sa mnom.
Ovako vas samo gađam čistom istinom. To sto vas to boli i pogađa to nije moj kompleks.
Klub na budzetskoj sisi od kojeg ima koristi 10 ljudi koji se vrte oko Slobode a vi ostali krezubi se lozite na neke svetinje.
Klub koji nikad niko ne uzima za ozbiljno u bilo kakvim organizacijama, planovima i projektima a vi ga predstavljate kao da je Real Madrid.
I ovo ima veze samo sa krezubom fukarom, ne sa svim tuzlacima.
Prave tuzlake kao i nas ostale građane više zanimaju ovolike rupe na cesti, što kroz pola grada nema ulične rasvjete, redovi čekanja u DZ, neregulisani semafori i ostali bitni problemi u gradu koje imamo.