FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pa hocel neko nesto pokrenuti gdje su ta udruženja navijača?
Kakav stadion Kosevo i sumnjivi sporazumi? Ja zaista ne kontam kako mozemo i da razmisljamo o tome. NAMa gori egzistencija kluba i druge stvari zbog ovakvih ljudi u klubu. Pa dovoljno je vidjeti Sabrinine slike iz proslosti, a neki botovi poput zipa pricaju o nekakvoj kompetenciji
. Nase iz uPrave samo treba poslati na neku njivu, ako neki forumas ima moze se javiti da ih zaposlimo.
Dinamo igra na kanti od stadiona i mi cemo kao napraviti stadion kategorije 4 najbolji u drzavi. Ti isti ljudi koji sa budzetom 10 miliona, pare od Evrope, prodaje igraca i ostalih prihoda dodju u minus od najmanje 760.000 KM.
Ovo je sportski zlocin koji se cini nad nasim FK SARAJEVO. Dokle je doslo na dan utakmice se najmanje prica o utakmici i ovdje se vrti ista prica vec mjesecima. Odbili ste navijace, javnost i svakog zivog kojeg ste mogli.

Dinamo igra na kanti od stadiona i mi cemo kao napraviti stadion kategorije 4 najbolji u drzavi. Ti isti ljudi koji sa budzetom 10 miliona, pare od Evrope, prodaje igraca i ostalih prihoda dodju u minus od najmanje 760.000 KM.
Ovo je sportski zlocin koji se cini nad nasim FK SARAJEVO. Dokle je doslo na dan utakmice se najmanje prica o utakmici i ovdje se vrti ista prica vec mjesecima. Odbili ste navijace, javnost i svakog zivog kojeg ste mogli.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Pa nema te vise informacije koja moze unijeti nemir,sve smo vidjeli i na svaki scenario smo spremni.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 avg 2021, 23:34Ovi sto nisu registrovani nece ni biti tu za slobodu, kao ni za siroki. Tako sam bar cuo. Obecano je da ce biti tu poslije rep. pauze.
Ima mahalskih sta bi bilo ako se ne registruju do tad, ali necu bezveze da unosim nemir jer nije pouzdano.
Zato reci slobodno da ce otici i Sablic i Sevelj,a vrlo vjerovatno i jos neki igraci ukoliko se ne zavrsi registracija do poslije rep pauze.
Ja ne znam samo otkuda ovoliko strpljenje medu pitarskim pukom,valjda se raja zabavila vlastitom egzistencijom,a i ohladili vise od kluba nakon svega videnog.
-
- Kontakt:
Ne znam šta je sa tim akademicima iz "Bordo prijatelja", stalno pricaju da vole Sarajevo i da im je interes i napredak kluba na prvom mjestu.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑21 avg 2021, 01:18Pa hocel neko nesto pokrenuti gdje su ta udruženja navijača?
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma ima gore od goregzagorski je napisao/la: ↑21 avg 2021, 01:45Pa nema te vise informacije koja moze unijeti nemir,sve smo vidjeli i na svaki scenario smo spremni.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 avg 2021, 23:34Ovi sto nisu registrovani nece ni biti tu za slobodu, kao ni za siroki. Tako sam bar cuo. Obecano je da ce biti tu poslije rep. pauze.
Ima mahalskih sta bi bilo ako se ne registruju do tad, ali necu bezveze da unosim nemir jer nije pouzdano.
Zato reci slobodno da ce otici i Sablic i Sevelj,a vrlo vjerovatno i jos neki igraci ukoliko se ne zavrsi registracija do poslije rep pauze.
Ja ne znam samo otkuda ovoliko strpljenje medu pitarskim pukom,valjda se raja zabavila vlastitom egzistencijom,a i ohladili vise od kluba nakon svega videnog.
1:2 sutra, patnja, ali 3 boda su nasa

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ma kad si skoro pa ubijeden da ce nas ovi odvesti putem Celika nijedan moguci crni scenario ti nije toliko crn,ybg.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 avg 2021, 01:52Ma ima gore od goregzagorski je napisao/la: ↑21 avg 2021, 01:45Pa nema te vise informacije koja moze unijeti nemir,sve smo vidjeli i na svaki scenario smo spremni.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 avg 2021, 23:34Ovi sto nisu registrovani nece ni biti tu za slobodu, kao ni za siroki. Tako sam bar cuo. Obecano je da ce biti tu poslije rep. pauze.
1:2 sutra, patnja, ali 3 boda su nasa![]()
O kakvim vi udruzenjima pricate, pa ne moze se organizovati 200 ljudi u kop ili da se organizuje za gostovanje u ilegali. Svi samo pametujemo, krenem od sebe. Nece niko dodatnih problema u zivotu.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Ma dobro,nismo mi sad u nikakvom prevelikom duguFoux87 je napisao/la: ↑21 avg 2021, 00:43Brate Bog dragi zna šta se sve dešava u i oko kluba, strah me najgore scenarija vjeruj mi. Znam da će sve ovo proći ali isto tako znam da kad ode ova gamad od wanna be uprave biti ćemo šokirani saznanjem šta se sve muti. Samo mi nije jasno jedno a to je kad je Husref dobio otkaz i drmlje i kamenje na upravu, a sada kada klub propada niko da se oglasi niko da gine glas samo skandiranje tokom i nakon utakmice ,, Uprava napolje" sa tim nećemo ništa postići neke malo jaće mjere treba da se urade.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 avg 2021, 23:40Sramota....
Momak odbio 3 ponude iz HNL da bi dosao kod nas,oni ga jebu
Nece on sigurno dugo jos cekati
Ode on 1000% ako ga ne registruju poslije reprezentativne
Pa nije budala da sjedi na tribinama i da mu propadaju najbolje godine za razvoj u karijeri
Ojjj pa jel moguce koliko su samo nesposobni
Pa jel tesko posuditi od nekoga jeb.eni 770k KM i vratis kad Poljaci uplate za Kovu
Jel oni uopste razmisljaju??Jel njih brine ovo bar malo sto svaku utakmicu igramo bez 8+ bitni igraca ili im je svejedno??
Isto ko da namjerno nece da registruju igrace,a mogu vrlo jednostavno bez problema to zavrsiti za dan
Sta dugujemo,2 plate i 770k KM poreza
Problem je ako u naredna 3-4 mjeseca ne nadju investitora i taj dug pocne se gomilati
Hajd ovako moze i nekako
Legnu pare od Kove pa platis porez
Prodas Fanima i Andreja po 400k eura i platis 3-4 plate
Pa te malo sponzori i navijaci poguraju,itd.
Ali ne mozemo citav zivot ziviti od prodaje najbolji igraca
Pitanje investitora se mora rijesiti najkasnije do januara
Ako nesposobnjakovici ne rijese to do januara onda nek nam je Bog na pomoci
Ali trenutno nisam previse zabrinut i ne razmisljam puno o egzistenciji
Ohrabruje me da ne dugujemo nijednom bivsem igracu nista za razliku od vecine klubova
Kone duguju jedno 10 plata+placaju porez u ratama+duguju bivsim igracima samo Bog zna koliko i opet nekako zive
A Celik je poseban slucaj za sebe
Bili smo mi u tezim vremenima u puno vecim belajima od ovoga i izasli smo nekako
Siguran sam da cemo i sad
Samo treba imati malo volje i pameti,ali nisam siguran da li neko iz nase uprave ima to
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 21 avg 2021, 08:43, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Moram paziti kako cu se sada izrazavati.Potrudicu se da budem max pristojan.**** raspala dosla na trening ,obecala registraciju i otisla.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
Pisali su da se oporavio i da ce igrati???
Ima li ga bar na klupi?
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 21 avg 2021, 08:59, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
"Ali nije rekla kad"

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- feniksptica
- Kontakt:
jel moguce da me ljudi banuju,jer ne podrzavam ni vodjenje ekipe,ni upravu ,nista oko kluba.
najbolje svaki dan objavljivat dug i pred utakmicu taktike postavljati a nema ekipe koja nas nije nadigrala.
katastrofa ,samo ne znam otkud snaga momcima koji dodju na utakmicu,da bodre iste one sto su prodali titulu i sto nisu namjesten mec u moldaviji mogli dobiti
najbolje svaki dan objavljivat dug i pred utakmicu taktike postavljati a nema ekipe koja nas nije nadigrala.
katastrofa ,samo ne znam otkud snaga momcima koji dodju na utakmicu,da bodre iste one sto su prodali titulu i sto nisu namjesten mec u moldaviji mogli dobiti
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Mi imamo dug od par miliona eura, to je neki dan Kasum reko.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 avg 2021, 08:24
Ma dobro,nismo mi sad u nikakvom prevelikom dugu
Sta dugujemo,2 plate i 770k KM poreza
Problem je ako u naredna 3-4 mjeseca ne nadju investitora i taj dug pocne se gomilati
Upitna je budućnost kluba.
U većim smo go.vnima nego kone zahvaljujući Sabrini, Rumenom, Kasumu, Hadžiji i dobro poznatim botovima sa foruma.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Foux87 je napisao/la: ↑21 avg 2021, 00:43Brate Bog dragi zna šta se sve dešava u i oko kluba, strah me najgore scenarija vjeruj mi. Znam da će sve ovo proći ali isto tako znam da kad ode ova gamad od wanna be uprave biti ćemo šokirani saznanjem šta se sve muti. Samo mi nije jasno jedno a to je kad je Husref dobio otkaz i drmlje i kamenje na upravu, a sada kada klub propada niko da se oglasi niko da gine glas samo skandiranje tokom i nakon utakmice ,, Uprava napolje" sa tim nećemo ništa postići neke malo jaće mjere treba da se urade.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 avg 2021, 23:40Sramota....
Momak odbio 3 ponude iz HNL da bi dosao kod nas,oni ga jebu
Nece on sigurno dugo jos cekati
Ode on 1000% ako ga ne registruju poslije reprezentativne
Pa nije budala da sjedi na tribinama i da mu propadaju najbolje godine za razvoj u karijeri
Ojjj pa jel moguce koliko su samo nesposobni
Pa jel tesko posuditi od nekoga jeb.eni 770k KM i vratis kad Poljaci uplate za Kovu
Jel oni uopste razmisljaju??Jel njih brine ovo bar malo sto svaku utakmicu igramo bez 8+ bitni igraca ili im je svejedno??
Isto ko da namjerno nece da registruju igrace,a mogu vrlo jednostavno bez problema to zavrsiti za dan
To ti je samo dokaz zbog cega/koga se protestovalo. Mislim da je sada klub u 3x vecem qrcu a ne poduzima se nista...
Nayebali smo jer su nam ocito pojedinci veci od kluba (Husref, Sabrina, Tan, Nam...)...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Pa ko da protestuje ?? Kad su otudjili navijace, legende, djecu, od kluba.
Kad su nas podijelili, nikad manje nas nije bilo, nismo slozni nemamo snagu. Navijaci Sarajeva zbunjeni, nema dovoljno kriticne mase da se nesto pokrene. Jednom rijeci dobro su nas razjebali, pa evo ovdje na forumu smo nas par bili dušmani kluba kad smo pisali protiv Sabrine i uprave. I ovdje je vecina bila uz botove eh tako je i medju navijacima jednostavno došlo do rasula.
Kad su nas podijelili, nikad manje nas nije bilo, nismo slozni nemamo snagu. Navijaci Sarajeva zbunjeni, nema dovoljno kriticne mase da se nesto pokrene. Jednom rijeci dobro su nas razjebali, pa evo ovdje na forumu smo nas par bili dušmani kluba kad smo pisali protiv Sabrine i uprave. I ovdje je vecina bila uz botove eh tako je i medju navijacima jednostavno došlo do rasula.
- feniksptica
- Kontakt:
Legende se same otudjile kad su mogle a nisu htjele pomoc. Navijaci su uvijek tu i bit ce, znaci opet laz. Niko nas nije dijelo. vi ste se odlucili da vam je jedan covjek vazniji i veci od kluba i tjt.bordobijeli je napisao/la: ↑21 avg 2021, 09:37Pa ko da protestuje ?? Kad su otudjili navijace, legende, djecu, od kluba.
Svi su protiv uprave, samo sto vi to neeecete da shvatite, ali vecina je i protiv ovih stvari gore
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.