Iz Gracanice, dosao iz Slobode tj njihove akademije.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Dakle jos Djokanovic i Sabanovic na listu nedostupnih igraca za iduce kolo.Ovdje je umjece postalo i sastaviti 11 igraca a kamoli pobjediti 4/6 utakmica.
Moj Gorane gdje si bio kad smo para imali,nemozes dva dobra sastaviti da si pita.
Moj Gorane gdje si bio kad smo para imali,nemozes dva dobra sastaviti da si pita.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- BordoSarajevo
- Kontakt:

Bravo momci, bravo Sabliću!
Samo Sarajevo!!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Pa on fakat Sabrinin mali

Steta sto se gura pored malog Mesica koji je veliki potencijal

Zezam se nije dijete nista krivo ako se dokaze nek igra mi samo mozemo imati koristi ako ne valja nece ga Oruč gurati sve je on te sto ne zasluzuju rastjerao.
You are someone else I am still right here
Buljubasic je iz Gracanice, i nikakve veze nema sa Sabrinom, nemoj odmah djetetu da stavljamo omcu na vrat
Palić umjesto Đokanovića, Hebib umjesto Halida a Cmilja na lijevo krilo. Rutinska pobjeda.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Jedva cekam protiv sirokogMortemHz je napisao/la: ↑21 avg 2021, 21:08Šteta, uživao bi pravo brateTatamata1946 je napisao/la: ↑21 avg 2021, 21:06Nisam stigao gledati utakmicu zbog posla ali sam presretan. Ova pobjeda nam puno znaci. Svaka cast igracima i sš!
Šabanovic, Đokanovic out da li ce sad registrovati? 

Heba ne može djecu dekom pokriti, a ne desnog bekaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 avg 2021, 21:16Nek ja vala dobio crveni
Ali neprocjenjiv osjecaj kad je papcima nabio loptu iz sve snage na tribinu i digao 2 prsta
Heba moze pokriti desnog beka sljedecu
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Bravo Sabliću
- SjevernaKoreja
- Kontakt:
Buljubasic je vrhunski talenat, ja fkt ne znam zbog cega se lazno trpaju informacije ?
mora da je talenat ko messi onda
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Sablic iz ove ekipe vadi maximum, svaka mu cast 

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ima li gdje gol Ramića, sa tribina izgledalo je kao da prolazi čunjeve na terenu kad ga je dao
Bordo bijeli za život cijeli!!
-
- Kontakt:
Imaju li gdje golovi?
Bit će uskoro braćo 

Zato sto ovde pisu svakojaki debilkani, i svjesno stavljaju teret na pleca mladog momka samo zbog prezimena. Isti taj Buljubasic NEMA VEZE sa Sabrinom, i uopste nisu iz istig mjesta. Umjesto da podrze dijete (koje je btw grizlo veceras i grijesilo zbog neiskustva i prevelike zelje), oni ga blate !!!SjevernaKoreja je napisao/la: ↑21 avg 2021, 21:31Buljubasic je vrhunski talenat, ja fkt ne znam zbog cega se lazno trpaju informacije ?
Kakve mi neprijatelje imamo u "svojim redovima" ti je strasno ! Stidite se spodobe sto ste vec "oznacili" momka da ga raja uzme na zub !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Ali je lijepo Sarajevo naše.
Uprava napolje. Jel vas stid Sablića i ove djece?
Uprava napolje. Jel vas stid Sablića i ove djece?
ORIGINAL 1987
+10000NazorUso je napisao/la: ↑21 avg 2021, 21:41Zato sto ovde pisu svakojaki debilkani, i svjesno stavljaju teret na pleca mladog momka samo zbog prezimena. Isti taj Buljubasic NEMA VEZE sa Sabrinom, i uopste nisu iz istig mjesta. Umjesto da podrze dijete (koje je btw grizlo veceras i grijesilo zbog neiskustva i prevelike zelje), oni ga blate !!!SjevernaKoreja je napisao/la: ↑21 avg 2021, 21:31Buljubasic je vrhunski talenat, ja fkt ne znam zbog cega se lazno trpaju informacije ?
Kakve mi neprijatelje imamo u "svojim redovima" ti je strasno ! Stidite se spodobe sto ste vec "oznacili" momka da ga raja uzme na zub !!!
Trenutno korisnika/ca: bvsic, ErosViverosViv, Nantess, NeSamSafetee, Rule_hz i 30 gostiju.