uskoro i još neki detalji

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Svako ko ima tesko prezime se mora nauciti nositi s pritiskom.NazorUso je napisao/la: ↑21 avg 2021, 21:41Zato sto ovde pisu svakojaki debilkani, i svjesno stavljaju teret na pleca mladog momka samo zbog prezimena. Isti taj Buljubasic NEMA VEZE sa Sabrinom, i uopste nisu iz istig mjesta. Umjesto da podrze dijete (koje je btw grizlo veceras i grijesilo zbog neiskustva i prevelike zelje), oni ga blate !!!SjevernaKoreja je napisao/la: ↑21 avg 2021, 21:31Buljubasic je vrhunski talenat, ja fkt ne znam zbog cega se lazno trpaju informacije ?
Kakve mi neprijatelje imamo u "svojim redovima" ti je strasno ! Stidite se spodobe sto ste vec "oznacili" momka da ga raja uzme na zub !!!
meĐede mozda zato sto imamo 15 igraca u rosteru, data je prilika Buljubasicu. Bacas li drk.icu na tekmu i Mostar? Ne skace orangutan s klupe TC kao.protiv nas na Kosevu...
Dan deseti, i dalje nema bana.
Ma nije on loš igrač, ja sam uvjeren da bi zabio koji gol da je imao recimo Bodula iza ali kasno je sad
Ne navijam ja za Usrefa i pojedince , samo za Sarajevo.
Cudna vam ta ljubav i navijanje da prozivate momka od 17 godina ni krivog ni duznog...Testo je napisao/la: ↑21 avg 2021, 22:04Ne navijam ja za Usrefa i pojedince , samo za Sarajevo.
Ćao , papak.
Pa ne preziva se Ronaldo, pa da ima tesko prezimefera je napisao/la: ↑21 avg 2021, 21:54Svako ko ima tesko prezime se mora nauciti nositi s pritiskom.NazorUso je napisao/la: ↑21 avg 2021, 21:41Zato sto ovde pisu svakojaki debilkani, i svjesno stavljaju teret na pleca mladog momka samo zbog prezimena. Isti taj Buljubasic NEMA VEZE sa Sabrinom, i uopste nisu iz istig mjesta. Umjesto da podrze dijete (koje je btw grizlo veceras i grijesilo zbog neiskustva i prevelike zelje), oni ga blate !!!SjevernaKoreja je napisao/la: ↑21 avg 2021, 21:31Buljubasic je vrhunski talenat, ja fkt ne znam zbog cega se lazno trpaju informacije ?
Kakve mi neprijatelje imamo u "svojim redovima" ti je strasno ! Stidite se spodobe sto ste vec "oznacili" momka da ga raja uzme na zub !!!
Mene boli briga i da joj je sin ako igra dobro i bori se moju podrsku ce uvijek imati.
Vise stete ces mu napraviti ti ako ga budes branio tako![]()
U ostalom napisao sam da se šalim ne znam zasto ti se sva komunikacija na to svodi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.