uskoro i još neki detalji
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kao što i rekoh 
Zadnja izmjena: inside, dana/u 21 avg 2021, 22:07, ukupno mijenjano 1 put.
Prosjek godina malo jaci od 20.
@samozdravlje na sedmom nebu garant
@samozdravlje na sedmom nebu garant
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
konju, samo sam pitao ko je buljubašić jer mi je čudno bilo.
čim se ti tu ložiš, ima tu nešto.
bilo je i prije talenata pa nisu ni minute dobili.
čim se ti tu ložiš, ima tu nešto.
bilo je i prije talenata pa nisu ni minute dobili.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Treba obratit paznju da imamo 3/3 na strani. I sa jacim sastavima smo znali pusiti foru na ovim oranicama i selima
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Sa trecim sastavom oderasmo lidera Ja ne pamtim mladju ekipu Sarajeva kako se igra premijer liga.
Svako ko ima tesko prezime se mora nauciti nositi s pritiskom.NazorUso je napisao/la: ↑21 avg 2021, 21:41Zato sto ovde pisu svakojaki debilkani, i svjesno stavljaju teret na pleca mladog momka samo zbog prezimena. Isti taj Buljubasic NEMA VEZE sa Sabrinom, i uopste nisu iz istig mjesta. Umjesto da podrze dijete (koje je btw grizlo veceras i grijesilo zbog neiskustva i prevelike zelje), oni ga blate !!!SjevernaKoreja je napisao/la: ↑21 avg 2021, 21:31Buljubasic je vrhunski talenat, ja fkt ne znam zbog cega se lazno trpaju informacije ?
Kakve mi neprijatelje imamo u "svojim redovima" ti je strasno ! Stidite se spodobe sto ste vec "oznacili" momka da ga raja uzme na zub !!!
Mene boli briga i da joj je sin ako igra dobro i bori se moju podrsku ce uvijek imati.
Vise stete ces mu napraviti ti ako ga budes branio tako
U ostalom napisao sam da se šalim ne znam zasto ti se sva komunikacija na to svodi.
You are someone else I am still right here
meĐede mozda zato sto imamo 15 igraca u rosteru, data je prilika Buljubasicu. Bacas li drk.icu na tekmu i Mostar? Ne skace orangutan s klupe TC kao.protiv nas na Kosevu...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
2 gola i 3 asistencije u 5 utakmica

2 gola i 2 asistencije u 5 utakmica

2 gola i 2 asistencije u 5 utakmica

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Dan deseti, i dalje nema bana.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Bravo dive, idemo dalje.
Ustase su sledece, bez 12 standardni igraca bice tesko, al SARAJEVO mora ici i u ovakvim situacijama na pobjedu..
Trcanje kretanje Bodula i reakcija pri suti tesko se vidja u pl bh..
Drugi go dobar fin potez kod prvig driblinga sreca ga je posluzila al sreca prati hrabre..
Nadam se da ga ovo nece poljuljat da misli da je mesi pa da sledecu utakmicu bude krste ili parmakovski..
Dizdarevic pokazuje da ima kvalitet..
Ustase su sledece, bez 12 standardni igraca bice tesko, al SARAJEVO mora ici i u ovakvim situacijama na pobjedu..
Trcanje kretanje Bodula i reakcija pri suti tesko se vidja u pl bh..
Drugi go dobar fin potez kod prvig driblinga sreca ga je posluzila al sreca prati hrabre..
Nadam se da ga ovo nece poljuljat da misli da je mesi pa da sledecu utakmicu bude krste ili parmakovski..
Dizdarevic pokazuje da ima kvalitet..
Ja koliko znam Oruc je bio na klupi, tako da, velik si Abdulaše 
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma nije on loš igrač, ja sam uvjeren da bi zabio koji gol da je imao recimo Bodula iza ali kasno je sad
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ne navijam ja za Usrefa i pojedince , samo za Sarajevo.
Ćao , papak.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Cudna vam ta ljubav i navijanje da prozivate momka od 17 godina ni krivog ni duznog...Testo je napisao/la: ↑21 avg 2021, 22:04Ne navijam ja za Usrefa i pojedince , samo za Sarajevo.
Ćao , papak.
Cao mahac zastavom
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Oruč trenerčina! Samo nastavi tako imaš moju podršku!
- SjevernaKoreja
- Kontakt:
Pa ne preziva se Ronaldo, pa da ima tesko prezimefera je napisao/la: ↑21 avg 2021, 21:54Svako ko ima tesko prezime se mora nauciti nositi s pritiskom.NazorUso je napisao/la: ↑21 avg 2021, 21:41Zato sto ovde pisu svakojaki debilkani, i svjesno stavljaju teret na pleca mladog momka samo zbog prezimena. Isti taj Buljubasic NEMA VEZE sa Sabrinom, i uopste nisu iz istig mjesta. Umjesto da podrze dijete (koje je btw grizlo veceras i grijesilo zbog neiskustva i prevelike zelje), oni ga blate !!!SjevernaKoreja je napisao/la: ↑21 avg 2021, 21:31Buljubasic je vrhunski talenat, ja fkt ne znam zbog cega se lazno trpaju informacije ?
Kakve mi neprijatelje imamo u "svojim redovima" ti je strasno ! Stidite se spodobe sto ste vec "oznacili" momka da ga raja uzme na zub !!!
Mene boli briga i da joj je sin ako igra dobro i bori se moju podrsku ce uvijek imati.
Vise stete ces mu napraviti ti ako ga budes branio tako![]()
U ostalom napisao sam da se šalim ne znam zasto ti se sva komunikacija na to svodi.
Koliko ste vi samo dali na vaznosti sabrini, koja ne vrijedi ni pola ove "paznje" koju joj pridonosite.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Google [Bot], MojaMalenkost, N3R3D i 58 gostiju.