FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Koliko vidim,nama ce ubuduce ova Premijer Liga BiH sluziti samo za uigravanje tima za kvalifikacije za Ligu Sampiona.Toliko smo dominantni da nam je i posjeta na domacim utakmicama pocela opadati jer nam te utakmice sve vise lice na trening.
Ljudi cekaju Evropu,gdje nam je mjesto,pa da opet pune stadion.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
dali mi ko moze reci kako napraviti avatara i potpis
Ulična brača su uvek tu uz tebe a kad dodju problemi onda stari ko te **** vjeruj mi brate malo je pravih drugara koji su uz tebe u frki i kad nemass para
Imas pri vrhu stranice,na lijevoj strani sekciju profil-postavke,udji tu i samo ce ti se reci.
iso sam tu ali nesto nece da postavi avatara iako sam odabro sliku sa racunaraDule 078 je napisao/la:Imas pri vrhu stranice,na lijevoj strani sekciju profil-postavke,udji tu i samo ce ti se reci.
Ulična brača su uvek tu uz tebe a kad dodju problemi onda stari ko te **** vjeruj mi brate malo je pravih drugara koji su uz tebe u frki i kad nemass para
Vjerovatno je moras smanjiti na dimenzije koje ovaj sajt zahtjeva,ja sam to uradio u pointu.
posjeta na domacim utakmica vam opada zato sto ste tek treci klub u banja luci ,gledajuci utakmice izmedzu nas i vas moze se zakljuciti kakva je razlika u navijacima ova 2 kluba ,na grbavici se osjeti ljubav prema klubu na svim tribinima dok u bl se to moze da vidi na dijelu istoka gdje stoje lesinari a na ostalim tribinama je zanimljivije sve osim borca i igre na terenu , o nekoj podrsci je suvisno i pricati zapadna tribina vam lici na narodno pozoriste a istocna van kopa je samo tu da mi mogli pjevati vec poznati repertoar pjesama ,svaku tekmu poslije nas je po 2000 maksimalno jer nema zanimljivih tema nabrojanih iznadDule 078 je napisao/la:Koliko vidim,nama ce ubuduce ova Premijer Liga BiH sluziti samo za uigravanje tima za kvalifikacije za Ligu Sampiona.Toliko smo dominantni da nam je i posjeta na domacim utakmicama pocela opadati jer nam te utakmice sve vise lice na trening.

Relano kvalitet lige nam je slab, jedino se istice par timova Borac, Zeljo, Siroki, Sarajevo.Dule 078 je napisao/la:Koliko vidim,nama ce ubuduce ova Premijer Liga BiH sluziti samo za uigravanje tima za kvalifikacije za Ligu Sampiona.Toliko smo dominantni da nam je i posjeta na domacim utakmicama pocela opadati jer nam te utakmice sve vise lice na trening.
A sto se tice posjete, mozda Borac ima slabu posjetu ali Zeljo ubjedivo ima najvise navijaca i najvecu posjetu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Zeljeznicar ima boljku kao i svi ostali klubovi u ligi,a to je da navijaca ima dok su rezultati super,i dok je vrijeme super.Isto tako i Borac,i Sarajevo,tako da se niko ne izdize nesto iznad drugih.Mentalitet ala Balkan.
- kamiondzija
- Kontakt:
& $ сте не ¥ - & ¥,овај " је за ово тужно " $!
Уз ? " њега у $ је ",стога - " " са $ " $ у ?. ? $ $ $ " ? - " & је $ у ?.
Najveci problem je taj sto nema atraktivnog nogometa. Bez obzira na titule, uspjehe itd. raja nema sta da vidi. Ruku na srce prosle godine samo su vrijedile utakmice Borac - Zeljo. Bilo je i nogometa i drame, i finih poteza i navijanja i profita i malo se kao za trenutak vratila nada u PL BiH ali osim duela ova dva tima sve ostalo lici na jednu ruzno je sto cu ovo reci ali seljacku ligu.
Ko nije gledao jugoslovenski nogomet ovo nikad nece shvatiti. 80% starih ljubitelja nogometa nemaju volju da gledaju nabijanje lopti u nasoj ligi. Radije ce ostati kuci i pogledati neku utakmicu Engleske, Njemacke, Spanske lige itd. Nista bolja situacija nije ni u susjedstvu. Recimo Zvijezda i Partizan imaju jace timove od Borca, Zelje i Sarajeva ali tribine su opet prazne. Iz istoga razloga, nema atraktivnoga nogometa.
I onda povrh svega toga sastane se grupa djecaka sa jedne i sa druge strane da hvali igracki kadar i igru svoga tima. I ne samo da hvali nego se prepire i svadja. Da nije bilo Borca i Zelje za mene bi prosla sezona bila najveci promasaj. U narednom period od ova dva tima ocekujem da mi ako nista daju razlog da gledam utakmice PL BiH. I neka bolji pobjedi i neka bolji slavi na kraju.
Nista ja nemam protiv PL BiH mada od mene ima ocjenu -1. Ja se oznojim gledajuci kad Hajduk igra nije mi jasno da je "nas" nogomet postao tako neatraktivan.
Borac je dobio super pojacanje i drago mi je da se nece tek tako oprostiti od titule jer su mnogi poceli da slave "raspad" Borca zato su su 2-3 igraca napustila kluba.
Ko nije gledao jugoslovenski nogomet ovo nikad nece shvatiti. 80% starih ljubitelja nogometa nemaju volju da gledaju nabijanje lopti u nasoj ligi. Radije ce ostati kuci i pogledati neku utakmicu Engleske, Njemacke, Spanske lige itd. Nista bolja situacija nije ni u susjedstvu. Recimo Zvijezda i Partizan imaju jace timove od Borca, Zelje i Sarajeva ali tribine su opet prazne. Iz istoga razloga, nema atraktivnoga nogometa.
I onda povrh svega toga sastane se grupa djecaka sa jedne i sa druge strane da hvali igracki kadar i igru svoga tima. I ne samo da hvali nego se prepire i svadja. Da nije bilo Borca i Zelje za mene bi prosla sezona bila najveci promasaj. U narednom period od ova dva tima ocekujem da mi ako nista daju razlog da gledam utakmice PL BiH. I neka bolji pobjedi i neka bolji slavi na kraju.
Nista ja nemam protiv PL BiH mada od mene ima ocjenu -1. Ja se oznojim gledajuci kad Hajduk igra nije mi jasno da je "nas" nogomet postao tako neatraktivan.
Borac je dobio super pojacanje i drago mi je da se nece tek tako oprostiti od titule jer su mnogi poceli da slave "raspad" Borca zato su su 2-3 igraca napustila kluba.
od kad ti pratis ligu, momak je vise nego dobar ali hrgovic, beslija, turkovic svi su veci igraci od njega...kamiondzija je napisao/la:& $ сте не ¥ - & ¥,овај " је за ово тужно " $!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- kamiondzija
- Kontakt:
Ја ? " $ ове сезоне," ' ? &...ц за ".? " & " $ " своје "," су ?.То не " $ & " " $ " " -,па " $ се о " $.Стога & " " $ ? " " $ " ' ",? $ " ? " је познато ? & је $ & " $ ? $,& " ? $ - " ' $ $,- " за " $ је - " & је ?,? & $ је ¥ - & је $ ?.pile87 je napisao/la:od kad ti pratis ligu, momak je vise nego dobar ali hrgovic, beslija, turkovic svi su veci igraci od njega...kamiondzija je napisao/la:& $ сте не ¥ - & ¥,овај " је за ово тужно " $!
i jedan i drugi i treci zajedno sa amarom mogu lagano čistiti kopake veljovicu...
NAŠ KLUB,NAŠ GRAD,SAMO NAMA PRIPADA,SAMO BORAC U EVROPI,NEKA SRPSKOM ODZVANJA
Dodao bih i Skoru uz ova imena, zatim svojevremeno Nermina Sabica, Wagnera i slicnih igracapile87 je napisao/la:od kad ti pratis ligu, momak je vise nego dobar ali hrgovic, beslija, turkovic svi su veci igraci od njega...kamiondzija je napisao/la:& $ сте не ¥ - & ¥,овај " је за ово тужно " $!
Cuva Bog Zelju svog!
Opa Rade Veljovic,ekstra pojacanje,odlican napadac koji ce itekako da znaci Borcu u borbi za titulu,sada Borac ima po meni najjaci napadacki tandem lige Veljovic-Nikolic.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Daj malo biografiju tog Veljovica, da vidim tu igracinuDevil je napisao/la:Opa Rade Veljovic,ekstra pojacanje,odlican napadac koji ce itekako da znaci Borcu u borbi za titulu,sada Borac ima po meni najjaci napadacki tandem lige Veljovic-Nikolic.

Cuva Bog Zelju svog!
@ kamiondzija
Ti momak moras biti prvo iskren prema samome sebi pa onda prema drugima. Znaci ovaj Veljovic je izabrao Borac preko nekog Evropskoga kluba. A Hrgovic i Beslija su dosli u PL BiH zato sto nisu mogli nigdje drugo. AKo je tako svaka cast Veljovicu ali dobro razmisli. Momak jeste pojacanje za nasu ligu. Ali dobro prouci ovo nasu ligu.
Malo koji kvalitetan igrac ili igrac sa vise opcija kao prvu opciju izabira PL BiH.
Ti momak moras biti prvo iskren prema samome sebi pa onda prema drugima. Znaci ovaj Veljovic je izabrao Borac preko nekog Evropskoga kluba. A Hrgovic i Beslija su dosli u PL BiH zato sto nisu mogli nigdje drugo. AKo je tako svaka cast Veljovicu ali dobro razmisli. Momak jeste pojacanje za nasu ligu. Ali dobro prouci ovo nasu ligu.
Malo koji kvalitetan igrac ili igrac sa vise opcija kao prvu opciju izabira PL BiH.
i veljovic i komplet liga bi guzice dali da mogu odigrati ono sto je beso ligrao u LP ovome je plafon bila rumunija daleko od toga da kazem da je los igrac ali da je najveca zvijezda koja je dosla u ligu...kamiondzija je napisao/la:
Ја ? " $ ове сезоне," ' ? &...ц за ".? " & " $ " своје "," су ?.То не " $ & " " $ " " -,па " $ се о " $.Стога & " " $ ? " " $ " ' ",? $ " ? " је познато ? & је $ & " $ ? $,& " ? $ - " ' $ $,- " за " $ је - " & је ?,? & $ је ¥ - & је $ ?.
Amar kad je osvajao kup u japanu veljovic je sutao loptu u nekom napredku al eto ako ti mislis tako i ako te to cini sretnim u redu je nemoj samo da naljutis Amara da ga uzme na iducem prelaznom rokublrs je napisao/la:i jedan i drugi i treci zajedno sa amarom mogu lagano čistiti kopake veljovicu...

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
malo ste mi pretjerali s tim amarom.ali kao sto ti rece ako to vas cini sretnim onda ok.od osima jedino cijenim gsp.ivicu,velikog covjeka i trenera.a to da cete dovesti veljovica,ne sekiram se,nije on makedonac.cuvajte vi pericu ako pitari ponude vrecu paprika vise od zelje ne javi se on na mobitel...
NAŠ KLUB,NAŠ GRAD,SAMO NAMA PRIPADA,SAMO BORAC U EVROPI,NEKA SRPSKOM ODZVANJA
- kamiondzija
- Kontakt:
Потпуно се ? & " "," ? $ је " $ у &,а " $ &.PL BiH -1 je napisao/la:@ kamiondzija

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.