FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Veljovic rekao sam,odlicno pojacanje,mozda presudno u borbi za titulu.Ne treba zaboraviti da je Borac konstantno kuburio sa plejmejkerima,Maksimovic je bio taj,medjutim povreda mu je zaustavila napredak karijere na duze vrijeme,Stanceski nije klasicni plejmejker,nije cak ni vezni,doveden je kao bek,ali sad je dosao Medjedovic,koji je isto klasa od igraca,i ako Nikolic ostane u formi i nastavi s golovima,a pridruzi mu se i Veljovic,bice to ubitacan trojac,za protivnike.
Ovo je pogotovo velika stvar,jer vidim da Popovic po svemu sudeci napusta Zeljeznicar,Rovcanin takodje,pa ne znam koji napadaci ostaju Amaru na raspolaganju?Treba se ici u trgovinu po napadaca,a kvalitetnog nije lako naci.Vidjecemo,bice zanimljivo.
Ovo je pogotovo velika stvar,jer vidim da Popovic po svemu sudeci napusta Zeljeznicar,Rovcanin takodje,pa ne znam koji napadaci ostaju Amaru na raspolaganju?Treba se ici u trgovinu po napadaca,a kvalitetnog nije lako naci.Vidjecemo,bice zanimljivo.
Poceo karijeru u Zvezdi,prosao mladje kategorije ali nikada nije dobio pravu sansu da zaigra u prvom timu,zatim prelazi u Jedinstvo iz Uba,pa onda u Napredak gde pocinje da pokazuje svoj talenat,odakle odalzi u Vozdovac koji je tada jos uvek igrao Meridian ligu.Odlicne dve sezone ima iza sebe,i tada veciti hoce da ga dovedu,ali on odlazi u Cluj,gde se ne snalazi i onda odlazi u Unireu gde je solidno igrao.mirzza je napisao/la:Daj malo biografiju tog Veljovica, da vidim tu igracinuDevil je napisao/la:Opa Rade Veljovic,ekstra pojacanje,odlican napadac koji ce itekako da znaci Borcu u borbi za titulu,sada Borac ima po meni najjaci napadacki tandem lige Veljovic-Nikolic.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Unireu ovu sto je igrala sa Hajdukom EL ?
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
-
- Kontakt:
Ma tanko je to sve, ja kontam sada ce reci neki bas strasan klub a ono Cluj i Unirea, a vidim po ovim statistikama koliko je odigrao utakmica da je dobro grijao klupu i da je bio najstandardniji na klupi. Ma da je on dobr otisao bi on nazad u Srbiju jer ipak tamo je mogao vise zaraditi nego u borcu a i kasnije se opet bolje prodati. Ovaj ako zabije par golova bice dobar, ali po meni dabogda.Devil je napisao/la:Poceo karijeru u Zvezdi,prosao mladje kategorije ali nikada nije dobio pravu sansu da zaigra u prvom timu,zatim prelazi u Jedinstvo iz Uba,pa onda u Napredak gde pocinje da pokazuje svoj talenat,odakle odalzi u Vozdovac koji je tada jos uvek igrao Meridian ligu.Odlicne dve sezone ima iza sebe,i tada veciti hoce da ga dovedu,ali on odlazi u Cluj,gde se ne snalazi i onda odlazi u Unireu gde je solidno igrao.mirzza je napisao/la:Daj malo biografiju tog Veljovica, da vidim tu igracinuDevil je napisao/la:Opa Rade Veljovic,ekstra pojacanje,odlican napadac koji ce itekako da znaci Borcu u borbi za titulu,sada Borac ima po meni najjaci napadacki tandem lige Veljovic-Nikolic.
Nije ta,druga,ali isto rumunska.tanzla je napisao/la:Unireu ovu sto je igrala sa Hajdukom EL ?
ne sekiraj se ti.nego gledajte da popusite sa sto manje razlike na grbavici.čačkali ste mečku,a to nije dobro...
NAŠ KLUB,NAŠ GRAD,SAMO NAMA PRIPADA,SAMO BORAC U EVROPI,NEKA SRPSKOM ODZVANJA
Statistika ne cini igraca,ne znam koliko je ko imao priliku da ga gleda uzivo,ja sam cak i igrao sa njim tako da znam o kakvom se igracu radi.Pirke_TM87 je napisao/la:Ma tanko je to sve, ja kontam sada ce reci neki bas strasan klub a ono Cluj i Unirea, a vidim po ovim statistikama koliko je odigrao utakmica da je dobro grijao klupu i da je bio najstandardniji na klupi. Ma da je on dobr otisao bi on nazad u Srbiju jer ipak tamo je mogao vise zaraditi nego u borcu a i kasnije se opet bolje prodati. Ovaj ako zabije par golova bice dobar, ali po meni dabogda.Devil je napisao/la:Poceo karijeru u Zvezdi,prosao mladje kategorije ali nikada nije dobio pravu sansu da zaigra u prvom timu,zatim prelazi u Jedinstvo iz Uba,pa onda u Napredak gde pocinje da pokazuje svoj talenat,odakle odalzi u Vozdovac koji je tada jos uvek igrao Meridian ligu.Odlicne dve sezone ima iza sebe,i tada veciti hoce da ga dovedu,ali on odlazi u Cluj,gde se ne snalazi i onda odlazi u Unireu gde je solidno igrao.mirzza je napisao/la: Daj malo biografiju tog Veljovica, da vidim tu igracinu
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ti sad poceo ko ovaj kamiondzija iz krajnosti u krajnost, nije tako vidices da se radi o pravo dobrom igracu i rumunska liga je prilicno jaka koliko god to glupo nama zvucalo, momak bi bio pojacanje za bilo koju ekipu u nasoj ligi.Osta je samo da se vidi koliko je potpisao od toga i zavisi koliko ce koristi imati od njega...Pirke_TM87 je napisao/la: Ma tanko je to sve, ja kontam sada ce reci neki bas strasan klub a ono Cluj i Unirea, a vidim po ovim statistikama koliko je odigrao utakmica da je dobro grijao klupu i da je bio najstandardniji na klupi. Ma da je on dobr otisao bi on nazad u Srbiju jer ipak tamo je mogao vise zaraditi nego u borcu a i kasnije se opet bolje prodati. Ovaj ako zabije par golova bice dobar, ali po meni dabogda.
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 21 jan 2011, 16:03, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Sta si ti mislio Inter,Milan,Barselona.....,joj kakvih sve ima na forumu,zasto se sad toliko iscudjavate sto je dosao u Borac a nije u Srbiju.Ma tanko je to sve, ja kontam sada ce reci neki bas strasan klub a ono Cluj i Unirea, a vidim po ovim statistikama koliko je odigrao utakmica da je dobro grijao klupu i da je bio najstandardniji na klupi. Ma da je on dobr otisao bi on nazad u Srbiju jer ipak tamo je mogao vise zaraditi nego u borcu a i kasnije se opet bolje prodati. Ovaj ako zabije par golova bice dobar, ali po meni dabogda.
Sigurno nije igrac za Zvezdu,Partizan i Vojvodinu a u ostalim klubovima mu ne moze biti bolje nikako,dosao je na pozajmicu, sigurno da su mu vece sanse da se vrati u Rumuniju iz Borca koji se bori za titulu nego iz nekog osrednjeg kluba u Srbiji.
jubitubi je napisao/la:Veljovic rekao sam,odlicno pojacanje,mozda presudno u borbi za titulu.Ne treba zaboraviti da je Borac konstantno kuburio sa plejmejkerima,Maksimovic je bio taj,medjutim povreda mu je zaustavila napredak karijere na duze vrijeme,Stanceski nije klasicni plejmejker,nije cak ni vezni,doveden je kao bek,ali sad je dosao Medjedovic,koji je isto klasa od igraca,i ako Nikolic ostane u formi i nastavi s golovima,a pridruzi mu se i Veljovic,bice to ubitacan trojac,za protivnike.
Zeljo nista slabiji nece uci u drugi dio sezone taman i otisao Popovic kojeg ja iznimno cijenim i drag mi je igrac ali ako ode dobijamo pristojno obestecenje od oko 150k eura sto je za Lazarov ucinak odlicno i dajem ruku da ga niko osim Osima nebi uspio ovako prodat shodno njegovom doprinosu, i dovodimo jedno pojacanje iz Srbije u napadu koje Amar krije od svakog, valjda bude dobar igrac ali ovaj dolazi samo u slucaju odlaska Lazara a druga stvar na koju polazem nadu su pripreme jer Amar je najbolji trener u ovoj Lizi i on ce ih sigurno kvalitetno pripremit za svoje igrace...
A sto se tice Veljovica momka sam nekoliko puta gledao na TV i davno sam nekad gledao njegove klipove postavio mi ih jaran da pogledam solidno pojacanje jest i bolji je od vecine igraca Borca mislim na ove ofanzivce ali govorit da je najbolji igrac u historiji PL je smijesno i ocajno pa Beslija voza auto ukupne vrijednosti vece nego sto je ovaj ukupno zaradio od fudbala... Ovaj ja mislim da moze igrati lijevo i desno krilo te napadaca al ne bas centralnog vec recimo kao sto bi rekli Italijanti Secunda Punta u prevodu napadac iza napadaca i mislim da ce se dobro uklopiti zajedno sa Stevom...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
...sto implicira da ste n.ajebaliArogantni je napisao/la:jubitubi je napisao/la:Veljovic rekao sam,odlicno pojacanje,mozda presudno u borbi za titulu.Ne treba zaboraviti da je Borac konstantno kuburio sa plejmejkerima,Maksimovic je bio taj,medjutim povreda mu je zaustavila napredak karijere na duze vrijeme,Stanceski nije klasicni plejmejker,nije cak ni vezni,doveden je kao bek,ali sad je dosao Medjedovic,koji je isto klasa od igraca,i ako Nikolic ostane u formi i nastavi s golovima,a pridruzi mu se i Veljovic,bice to ubitacan trojac,za protivnike.
Zeljo nista slabiji nece uci u drugi dio sezone taman i otisao Popovic kojeg ja iznimno cijenim i drag mi je igrac ali ako ode dobijamo pristojno obestecenje od oko 150k eura sto je za Lazarov ucinak odlicno i dajem ruku da ga niko osim Osima nebi uspio ovako prodat shodno njegovom doprinosu, i dovodimo jedno pojacanje iz Srbije u napadu koje Amar krije od svakog, valjda bude dobar igrac ali ovaj dolazi samo u slucaju odlaska Lazara a druga stvar na koju polazem nadu su pripreme jer Amar je najbolji trener u ovoj Lizi i on ce ih sigurno kvalitetno pripremit za svoje igrace...
A sto se tice Veljovica momka sam nekoliko puta gledao na TV i davno sam nekad gledao njegove klipove postavio mi ih jaran da pogledam solidno pojacanje jest i bolji je od vecine igraca Borca mislim na ove ofanzivce ali govorit da je najbolji igrac u historiji PL je smijesno i ocajno pa Beslija voza auto ukupne vrijednosti vece nego sto je ovaj ukupno zaradio od fudbala... Ovaj ja mislim da moze igrati lijevo i desno krilo te napadaca al ne bas centralnog vec recimo kao sto bi rekli Italijanti Secunda Punta u prevodu napadac iza napadaca i mislim da ce se dobro uklopiti zajedno sa Stevom...
NAŠ KLUB,NAŠ GRAD,SAMO NAMA PRIPADA,SAMO BORAC U EVROPI,NEKA SRPSKOM ODZVANJA
- kamiondzija
- Kontakt:
' & прво - " у " " $ се & " ",а $ " с ' све - " познато!

-
- Kontakt:
Uredjeno!
Ovaj post se ni jednom svojom rj,nije doticao teme kao i mnogi prije njega.Drzite se teme!
Ovaj post se ni jednom svojom rj,nije doticao teme kao i mnogi prije njega.Drzite se teme!
Ovo nije humano prema "konkurentima", Borac ulazi za najmanje 35% jači sa ovakva dva ciljana i kvalitetna pojačanja i kad Vlado odradi pripreme.
Gledao sam Veljovića par puta, i znam kakav potencijal i sposonosti ima taj momak,
tipujem već sad da je svojom kvalitetom ispred svih napadača u BiH ligi daleko
a sa sigurnošću mogu da tvrdim da će to i da dokaže cim se uigra malo s ekipom,
uglavnom Borac sa njim u napadu dobija dosta ozbiljnu ekipu, uprava vam napravila odličan korak njegovim aganžmanom.
Nikolić-Veljović (paklen napad, koji bi mogao da presudi u osvajanju titule.)
tipujem već sad da je svojom kvalitetom ispred svih napadača u BiH ligi daleko
a sa sigurnošću mogu da tvrdim da će to i da dokaže cim se uigra malo s ekipom,
uglavnom Borac sa njim u napadu dobija dosta ozbiljnu ekipu, uprava vam napravila odličan korak njegovim aganžmanom.
Nikolić-Veljović (paklen napad, koji bi mogao da presudi u osvajanju titule.)
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
prvenstvo će biti jako interesantno! nešto slično kao u godinama kada se Željo "ganjao" sa Širokim i Leotarom...mada se nadam da će krajnji plasman biti "malo" drugačiji!
Za ove koji već vide Borac na tronu, reći ću da samo malo pričekaju jer ima da se odigra još 15 kola!
Retrospektiva posljednjih sezonu i pol:
Sezona 2009/2010:
tabela nakon 8 kola:
Borac 8 7 1 0 - 22 boda
Željo 8 2 4 2 - 10 bodova
-------------------------------
tabela nakon 15 kola:
Borac 15 10 1 4 - 31 bod
Željo 15 7 4 4 - 25 bodova
--------------------------------
tabela nakon 30 kola:
Željo 30 18 7 5 - 61 bod
Borac 30 17 2 11 - 53 boda
Sezona 2010/2011
tabela nakon 15 kola:
Borac 15 10 3 2 - 33 boda
Željo 15 9 1 5 - 28 bodova
Znači samo polako momci i ne pokušavajte da letite ako nemate krila!

Za ove koji već vide Borac na tronu, reći ću da samo malo pričekaju jer ima da se odigra još 15 kola!
Retrospektiva posljednjih sezonu i pol:
Sezona 2009/2010:
tabela nakon 8 kola:
Borac 8 7 1 0 - 22 boda

Željo 8 2 4 2 - 10 bodova

-------------------------------
tabela nakon 15 kola:
Borac 15 10 1 4 - 31 bod
Željo 15 7 4 4 - 25 bodova
--------------------------------
tabela nakon 30 kola:
Željo 30 18 7 5 - 61 bod

Borac 30 17 2 11 - 53 boda

Sezona 2010/2011
tabela nakon 15 kola:
Borac 15 10 3 2 - 33 boda
Željo 15 9 1 5 - 28 bodova
Znači samo polako momci i ne pokušavajte da letite ako nemate krila!

U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
Sve mi se cini da ce tradicija zapoceta prosle sezone,da trofeje uzimaju Borac i Zeljo,biti nastavljena jos dugo vremena,i da ce se trebati desiti cudo da bi neki od ostalih klubova uzeli neki trofej. Organizaciono,i sa planskim radom,ova dva kluba su se daleko izdvojili od svih ostalih,i mislim da su to srbijanski Zvezda i Partizan,ili hrvatski Dinamo i Hajduk u sledecih nekoliko sezona. Jos cijenim Sarajevo i Siroki Brijeg od kojih ocekujem da ce svake godine izboriti Evropu. Ostali klubovi sa tradicijom,Celik,Zrinjski,Sloboda,Velez itd su negdje organizaciono zapeli. Inace,zao mi je jedino sto nijedan klub iz Republike Srpske osim mog Borca,nema nikakvih ambicija,a posebno mi je simpaticna Drina iz Zvornika.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
Da Borac, Zeljo i Siroki ne igraju kako igraju stvarno ne bi bilo smisla uopste da postoji domace natjecanje. FK Sarajevo je takodje dobro zapocelo ali onda problemi prirode dosao papak sa Pala koji obecava da ce se isjeci ako Zeljo bude prvi umjesto da kaze njegov tim ce biti prvi i tacka. Najgori su oni koji dizu sebe spustanjem drugih tako znas da su te osobe na veoma niskim granama.Dule 078 je napisao/la:Sve mi se cini da ce tradicija zapoceta prosle sezone,da trofeje uzimaju Borac i Zeljo,biti nastavljena jos dugo vremena,i da ce se trebati desiti cudo da bi neki od ostalih klubova uzeli neki trofej. Organizaciono,i sa planskim radom,ova dva kluba su se daleko izdvojili od svih ostalih,i mislim da su to srbijanski Zvezda i Partizan,ili hrvatski Dinamo i Hajduk u sledecih nekoliko sezona. Jos cijenim Sarajevo i Siroki Brijeg od kojih ocekujem da ce svake godine izboriti Evropu. Ostali klubovi sa tradicijom,Celik,Zrinjski,Sloboda,Velez itd su negdje organizaciono zapeli. Inace,zao mi je jedino sto nijedan klub iz Republike Srpske osim mog Borca,nema nikakvih ambicija,a posebno mi je simpaticna Drina iz Zvornika.
Da jos Dodik ima mozga Borac bi bio najjaci u drzavi ali eto Partizan je na prvom mijestu. Da samo malo grad pogura Borac. Da mu pomogne sa dugovanjima, da mu olaksa sa gradnjom stadiona i da se pozitivno prica o tome klubu Borac bi bio sampion drzave svake godine. Zeljo u drugu ruku ima sposobne ljude ali nikada ne bi mogao imati pomoc grada kao recimo Borac jer ipak Sarajevo ima 4 premijeligasa. Zeljo je uvijek imao simpatije cak i veliki politicara a nikada pomoc istih. I cesto se koristio za uzimanje glasova na izborima. Npr. Zeljko Komsic koji je velikih Zeljovac ali apsolutno nista nije uradio za Zelju iako mnogo moze da uradi. Takodjer tu je i Mujezinovic jos jedan Zeljovac koji nije k... mrdnuo za Zelju osim sto je zadnji put isao u Sloveniju da pokaze da je drzava spreman da uradi nista.
Borac tj. ljudi u Borcu moraju da postave svoje ljude u strukturama grada. Tako su uradili iz Celika i nekada 96-97 iz FK Sarajeva. I to je dobra stvar. Klubovi moraju ugurati svoje ljude na takve pozicije jer je ocigledno da vladajucim politicarima (gradonacelnicima pogotovo) nije stalo do sporta u drzavi. Pojavit ce se na finalu Kupa itd. ali se nece zaloziti za napredak sporta. Velika nesreca timova iz RS je Dodik jer on voli kosarku i bas ga domaci sport ne interesuje pogotovo sport u Banjaluci. Sto je zalosno.
(Ovo je striktno sa sportskog aspekta kada pricam od Dodiku, o politici neka se sa njim raspravljaju Zlatko, Bakir, Covic itd. jer su svi isti)
sad kako stvari stoje,borac ce biti prvi,siroki drugi a zeljo treci.msm da je ovo realno,kad se uzme u obzir raspored i pojacanja.siroki ce uzeti kup,to je definitivno,a zeljo kao treceplasirana ekipa ide u kup UEFA. i to ce biti u redu,3 najkvalitetnije ekipe ce igrati evropu,a poredak od 2 do 4 mjesta,msm da je nebitan.
sve dok zeljo pusta igrace,kerla,rovcanin,popovic,najvjerovatnije,ostali se konsoliduju i jacaju.stanceski nije pojacanje,a kolicina postova simpatizera i fanova,nekog kluba, na svim mogucim temamam na forumu,nazalost,ne uzima titule,a upravo su ovo glavni argumenti kada se raspravlja o buducem prvaku.
sve dok zeljo pusta igrace,kerla,rovcanin,popovic,najvjerovatnije,ostali se konsoliduju i jacaju.stanceski nije pojacanje,a kolicina postova simpatizera i fanova,nekog kluba, na svim mogucim temamam na forumu,nazalost,ne uzima titule,a upravo su ovo glavni argumenti kada se raspravlja o buducem prvaku.
Tesko je sad za sad ista reci... Nakon prvih 5-6 kola MOZDA ce se bolje znati. Ipak Borac ima gurava gostovanja Zeljo lagana a Siroki ce dosta reci u prvoj utakmici. A Sarajevo bi mnogima moglo pokvariti planove.vlakanje je napisao/la:sad kako stvari stoje,borac ce biti prvi,siroki drugi a zeljo treci.msm da je ovo realno,kad se uzme u obzir raspored i pojacanja.siroki ce uzeti kup,to je definitivno,a zeljo kao treceplasirana ekipa ide u kup UEFA. i to ce biti u redu,3 najkvalitetnije ekipe ce igrati evropu,a poredak od 2 do 4 mjesta,msm da je nebitan.
Zeljo inace pobudali na proljece ali ukoliko borac iscupa vazne bodove sa gostovanja onda je to vec druga prica. Samo budala moze reci da Borac nije favoriti. Favorit mora biti onaj ko bjezi 5 bodova. To je cista matematika. Ali je jos suvise rano da se ikakve predikcije donose a tek kad povrede krenu u ovoj nasoj kukuz/mesarskoj ligi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.