Slijepi. Dusmani bgmi, eh et.samirr je napisao/la: ↑21 avg 2021, 23:22Neki nece da vide.
Premijer liga BiH - aktuelno
- SjevernaKoreja
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
- ElCartel11
- Kontakt:
Sloboda 1 - 2 Akademija FK Sarajevo
Mene bi bilo stid ista napisati kad bi moj klub izgubio protiv ekipe koja u odbrani ima samu djecu. Trako 17 godina cak.
Djeca vas oderala pokrijte se usima i u rupe
Mene bi bilo stid ista napisati kad bi moj klub izgubio protiv ekipe koja u odbrani ima samu djecu. Trako 17 godina cak.
Djeca vas oderala pokrijte se usima i u rupe

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Kreteni ste i jedni i drugi, a Bandić jedva dočekao da vas iskartonira.
Debilu ovaj covjek je bolestan psihicki ali je navijac Slobode koliko znam. Koliko ogranicen Sarajlija moras biti da ovo postavis. Kakvi ste vi cigani nerealno.

Čuj neČete nije valjda. Koliko ste nepismeni u glavnom gradu nisam znao. Ko vas gasi mentolcicu nisam ja navijac ali vas volim prskati ovdje. Gasi mentalno zaostale Sarajlijice. Listica vec upisala 3 boda.Osttribine je napisao/la: ↑21 avg 2021, 23:21
Pjeniš li k.urtončiću, znaš koliko nam je bitno sto nas ovi ili oni ne vole, nečemo evo moči zaspati![]()
"Gasite" vi nas godinama, ali mozete nas za qrac povuci pametnjakovicu![]()
- Antipolitika3
- Kontakt:
nema potrebe da psujete Sabrini i Kasumu kad imate sjajnu akademiju !ElCartel11 je napisao/la: ↑21 avg 2021, 23:23Sloboda 1 - 2 Akademija FK Sarajevo
Djeca vas oderala pokrijte se usima i u rupe![]()
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- feniksptica
- Kontakt:
Je l te stid ? Sto Imamovicu malom psujete i smrt mu zelite je l ?? Je l vam on psovo il vas nije ni pogledo ?? Sta mislis ako nekom psujes mislis da ti taj nece uzvratit ? Nas pomocni trener je fakticki bio glavni trener i covjek sumnjam da i moze trcat..opet grijesisPashoni je napisao/la: ↑21 avg 2021, 23:21Dugo veci cigani nisu gostovali na tusnju. Pa 15 minuta ste se izlezavali ko pi c kice onaj 20 sekundi izvodi aut i na kraju se jos zali i nabija loptu na tribine. Zizovicu da crveni zbog svadje s vasim pomocnim trenerom koji je cak dotrcao do nase klupe samo da bih usao u obracun i ni zutog nije dobio?
Vi nekome pricate o seljakluku? Vi ste najgori od svih dovoljno smo vidjeli protiv sloge i vrijeđanje husrefa i igraca. Sta ste ocekivali da dodete ovdje da nam yebete familiju,izlezavate se,udarate,kradete i da vam damo aplauz? Ma mrs u tri pi c ke materine
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Pure,samo pure i opet pure...
Mozda nekad i pobijedite Sarajevo , pura je tajna uspjeha...
Mozda nekad i pobijedite Sarajevo , pura je tajna uspjeha...

Postoji li pismeni Sarajlijica?
1. NE.
2. NARAVNO DA NE.
3. APSOLUTNO NE.
1. NE.
2. NARAVNO DA NE.
3. APSOLUTNO NE.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
E čuj Goretzka nekoga školuje 

Gledaj pitara jest im drago što su dobili njima tamo neku nebitnu Slobodu a ovamo slave više nego kad dobiju Zelju toliko o tome.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
J.E.B.E.M li ti familiju onu iz solane đilkošu kalesijski.
-
- Kontakt:
A sad mali osvrt na prvu utakmicu dana.
Krezuba komunisticka fukara je pokazala zasto ih niko ne voli.
Ja kad to kažem ovde upale se kao kutnjak. Nigdje van Tuzle nisu dobrodošli jer su umislili da su nešto a evo pokažu ko su i sta su. Čak i u Tuzli im opada podrška.
Kad neko prođe gradom u dresu TC, Sarajeva ili npr Zelje to reži ko bjesno, ali zato kad vide nekog sa dresom C Zvezde, Partizana (klubova čije se utakmice prekidaju zbog veličanja ratnih zločinaca) onda je to multi kulti, to je ba fina raja i sl
Krezuba komunisticka fukara je pokazala zasto ih niko ne voli.
Ja kad to kažem ovde upale se kao kutnjak. Nigdje van Tuzle nisu dobrodošli jer su umislili da su nešto a evo pokažu ko su i sta su. Čak i u Tuzli im opada podrška.
Kad neko prođe gradom u dresu TC, Sarajeva ili npr Zelje to reži ko bjesno, ali zato kad vide nekog sa dresom C Zvezde, Partizana (klubova čije se utakmice prekidaju zbog veličanja ratnih zločinaca) onda je to multi kulti, to je ba fina raja i sl
Sta uradise papci od grada Tuzle...skup djikana na tribinama
Lijepi moji zrinjevci na čelu s poglavarom Čovketom bar znaš na cemu si s njima pljuvace te i psovati ti ova stoka iz Tuzle da može ganjala bi te nožem po terenu.
Poslacemo Sfk 2000,ali me opet strah da ne izgubite...
Ono jest da su zene,ali vi kad vidite grb noge vam se odsjeku...
Vama je i onako u vasih 102 g brukanje u krvi...
- tutankamon1905
- Kontakt:
Selvereeeee..kakva seljacina, ko je ovo pustio u javnost 

Trenutno korisnika/ca: bvsic, denimen99, Hajdeee, KimJongEsmer, laszlo, perodeformero, Tatamata1946 i 40 gostiju.