FK Drina Zvornik

ComyZV
Kontakt:

Re: FK Drina Zvornik

Post Postao/la ComyZV » 21 jan 2011, 15:45

Ова ? $ је &!...." ? " простора ? на $ ",$ " ове ? $...$ & $ " " ? "(? & &' га отворе),? се $ ' паре а " ? "...' " ' о "..." се ? ' ",$ " ту а управа ? ?....' ?..
''? $ ' & ",$ је $ " ?..."

kamiondzija
Kontakt:

Post Postao/la kamiondzija » 21 jan 2011, 15:48

ComyZV je napisao/la:Ова ? $ је &!...." ? " простора ? на $ ",$ " ове ? $...$ & $ " " ? "(? & &' га отворе),? се $ ' паре а " ? "...' " ' о "..." се ? ' ",$ " ту а управа ? ?....' ?..
Управо то,% се ", " су $ су овај ' ? " ? ?,а " се % ' " " & $ се $ о ",? $ не " " "," " " ' - & него госте,? о ",$ не " о ". ;)

ComyZV
Kontakt:

Post Postao/la ComyZV » 21 jan 2011, 15:52

kamiondzija je napisao/la:
ComyZV je napisao/la:Ова ? $ је &!...." ? " простора ? на $ ",$ " ове ? $...$ & $ " " ? "(? & &' га отворе),? се $ ' паре а " ? "...' " ' о "..." се ? ' ",$ " ту а управа ? ?....' ?..
Управо то,% се ", " су $ су овај ' ? " ? ?,а " се % ' " " & $ се $ о ",? $ не " " "," " " ' - & него госте,? о ",$ не " о ". ;)
" " $ у ? " су за " $,па " " & у ? својој '! " " Ја се $,$ %..а " " ' ' & то $...? ' везе...$ је " $ & $ % "

МајЕВицА
Kontakt:

Post Postao/la МајЕВицА » 21 jan 2011, 15:58

kamiondzija je napisao/la:slika

Овај ? $ је $ $ у ",& :D :D :D :D :D ,? на страну ? $ $ су $ " ? су. А по овој ? $ $ је ? " 7000-10000 $.
& ? $ је $ ?,$ ' $ ? & је то '.
$ & " $ у ",¥ ", $ " " " $ " не " $ ?," " ? $ ?,а & ? % ". О $ & " " & је & на ' ' "," ' све " " $," ' % не $ на гостовања,% нас ",сутра $ " & ?,% " - $ $ $ $ на /, " " $ " " " ? ? "!?!

kamiondzija
Kontakt:

Post Postao/la kamiondzija » 21 jan 2011, 16:24

$ & " $ у ",¥ ", $ " " " $ " не " $ ?," " ? $ ?,а & ? % ". О $ & " " & је & на ' ' "," ' све " " $," ' % не $ на гостовања,% нас ",сутра $ " & ?,% " - $ $ $ $ на /, " " $ " " " ? ? "!?!
Управо то,& " те 2003. $ " " јавно & % је се заправо $ - су ? & % " у Авазу," " стао у $ " " " & праву ".

МајЕВицА
Kontakt:

Post Postao/la МајЕВицА » 21 jan 2011, 16:34

Овај пут " ? % горе,? " % је " ? " " &,$ " " " & " % су се " горе " $,$ горе,па " " " ",? $ то " " ? $ &.

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 21 jan 2011, 18:27

ComyZV je napisao/la:
kamiondzija je napisao/la: Управо то,% се ", " су $ су овај ' ? " ? ?,а " се % ' " " & $ се $ о ",? $ не " " "," " " ' - & него госте,? о ",$ не " о ". ;)
" " $ у ? " су за " $,па " " & у ? својој '! " " Ја се $,$ %..а " " ' ' & то $...? ' везе...$ је " $ & $ % "
Nisam vam pričao kad sam došao da tražim dozvolu za slikanje navijača sa terena. Kaže predsjednik treba da uzmem neku dozvolu u FS BiH koja vrijedi 300 KM :D pa jel on normalan, misli da može mene da laže, kako neki moji poznanici novinari slikaju niti ih ko pita niti im ko brani, još mi zabraniše da uđem na istočnu tribinu također da slikam naše navijače, kažu da predstavljam potencijalnu opasnost da bi se mogli sukobiti navijači Drine i gostiju (Ultrasi Mostar) iako bi bio udaljen jedno stotinjak metara od njih, a već tu sjede oko 50 navijača Drine, al nema veze, misle da su najači, vidjećemo kako će se ponašati ako ne izbore opstanak!
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

ComyZV
Kontakt:

Post Postao/la ComyZV » 21 jan 2011, 19:19

B o X je napisao/la:
ComyZV je napisao/la:
kamiondzija je napisao/la: Управо то,% се ", " су $ су овај ' ? " ? ?,а " се % ' " " & $ се $ о ",? $ не " " "," " " ' - & него госте,? о ",$ не " о ". ;)
Nisam vam pričao kad sam došao da tražim dozvolu za slikanje navijača sa terena. Kaže predsjednik treba da uzmem neku dozvolu u FS BiH koja vrijedi 300 KM :D pa jel on normalan, misli da može mene da laže, kako neki moji poznanici novinari slikaju niti ih ko pita niti im ko brani, još mi zabraniše da uđem na istočnu tribinu također da slikam naše navijače, kažu da predstavljam potencijalnu opasnost da bi se mogli sukobiti navijači Drine i gostiju (Ultrasi Mostar) iako bi bio udaljen jedno stotinjak metara od njih, a već tu sjede oko 50 navijača Drine, al nema veze, misle da su najači, vidjećemo kako će se ponašati ako ne izbore opstanak!
% %....' у " не ' $ се $ & &...

ComyZV
Kontakt:

Post Postao/la ComyZV » 21 jan 2011, 22:07

& $ ",? " на & $ "," нас...
http://www.facebook.com/fk.drina.zvornik
& су ? " " ' $ 1969 $ $ :)...

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 21 jan 2011, 22:12

Mozel mi neko reci kakav je igrac Acimovic,bio je kod vas proslu sezonu,hvala unaprijed?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 21 jan 2011, 22:18

On je bio na pregovorima,nije se ni on jos dogovorio,a za tog Pavlovica prvi put cujem od tebe.Mislim da ovi nasi samo spica ganjaju odn tog Acimovica,eventualno lijevog beka dobrog,a jeftinog :D .Sta igra taj Pavlovic?I nemoj tako da pises da ce nama biti pojacanje,a vama nije valjao,kad smo skoro svaki put dobili u prijateljskim 8-) ..Hvala u svakom slucaju.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

МајЕВицА
Kontakt:

Post Postao/la МајЕВицА » 21 jan 2011, 22:37

+19drina45+ je napisao/la:slika

" % ја " " рођен " вјероватно $ се ова " ?,' ? & ",& је то ' ",? " ? ",$ " & ". $ ?!
Ова " је " у " 80 " &,% је $ " 1-3," ја $ " " рођен ;) ,' $ је заправо " " ' " " ".
У & ? " $ је то " ?,' % $ " се $ $ ? " " пута " $ а ' $ " ? пет пута " $ $ овог -.

ComyZV
Kontakt:

Post Postao/la ComyZV » 21 jan 2011, 22:45

+19drina45+ je napisao/la:
kupus army je napisao/la:Mozel mi neko reci kakav je igrac Acimovic,bio je kod vas proslu sezonu,hvala unaprijed?
Ја " ' - ?,$ ' га " пута,? за вас - " ¥ ;) Је ? ' он $ " $ $ вас ? је " " " $?
" је $ Нестора у " $ ;)

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 22 jan 2011, 12:45

' " се " &," је & & " него $. А ? $ - Нестору " / јер ' % " ? на његовој ".
- зна ? " је ? & " тај " " ($ " за ?," са " ")јер на $ сајту " $ је он - ? $?
& $ - & " - & - &
ФСРС

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 22 jan 2011, 13:17

zvornicki klan je napisao/la:Потпуно се ? за $. Ех $ " ? $ " његовог & на & ? " % " & то ? " & " то ? & ". :) :) ? ' "," је он у " ? " " за ? % " је $.Е $ ? $ је % " " $ је то ? % он не " % тренутно,$ $ $ ' $ на & познантства а " & ' је ту. ;)
& " ја " то ?,? ? је & $ " " не ' ' $ " ? пара & је $ у &.А " он ' ? $ у ' & " " $ " ",а ' су паре $ -.То % " ' & то је &,? & $ је " " &," он " ".' је " $ ' у ' ' " " "," ту " на " $ " ". ;)
& $ - & " - & - &
ФСРС

kamiondzija
Kontakt:

Post Postao/la kamiondzija » 22 jan 2011, 13:54

Ево $ управо ' % по нету $ " су то $ ",а " " $ у $ " ? :) на $ " за ? ? & " је " за & &. ? $ " он (? ' " $) $ $ $ & ?,а " " $ уз ? % ".

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 jan 2011, 13:58

kamiondzija je napisao/la:Ево $ управо ' % по нету $ " су то $ ",а " " $ у $ " ? :) на $ " за ? ? & " је " за & &. ? $ " он (? ' " $) $ $ $ & ?,а " " $ уз ? % ".
Pa on je na pripremama sa Novim Pazarom,ima ugovor do leta.
A ja sam rekao da bi vama dobro dosao Kujundzic,slobodan je a ima iskustvo igranja u PL.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 22 jan 2011, 14:00

Вјероватно ? на " &? ? он ? ја ' " $," & " с ? " уговор. ? ' ? је Новог Пазара,$ је ? & ",' $ " то $ је $?
& $ - & " - & - &
ФСРС

kamiondzija
Kontakt:

Post Postao/la kamiondzija » 22 jan 2011, 14:03

drinin vuk je napisao/la:Вјероватно ? на " &? ? он ? ја ' " $," & " с ? " уговор. ? ' ? је Новог Пазара,$ је ? & ",' $ " то $ је $?
$ на њега ' ?,$ ' % на $ $ '," & га " ,те " $ је $ " $ " " $ $ & ' за ",& тога ' њега " '. ;)
" " је он $ '.

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 22 jan 2011, 14:23

Devil je napisao/la:
kamiondzija je napisao/la:Ево $ управо ' % по нету $ " су то $ ",а " " $ у $ " ? :) на $ " за ? ? & " је " за & &. ? $ " он (? ' " $) $ $ $ & ?,а " " $ уз ? % ".
Pa on je na pripremama sa Novim Pazarom,ima ugovor do leta.
A ja sam rekao da bi vama dobro dosao Kujundzic,slobodan je a ima iskustvo igranja u PL.
" " ",? $ је то његово " ;) ," је за $ " ? ? ' - ?,? све " %,? ' " ? њега,& $ ' не & % $ " - $ " & 90 ". А " " ' за $ ? &,& " ? ",него " " са "!
& $ - & " - & - &
ФСРС

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.