FK Drina Zvornik
Re: FK Drina Zvornik
Ова ? $ је &!...." ? " простора ? на $ ",$ " ове ? $...$ & $ " " ? "(? & &' га отворе),? се $ ' паре а " ? "...' " ' о "..." се ? ' ",$ " ту а управа ? ?....' ?..
''? $ ' & ",$ је $ " ?..."
- kamiondzija
- Kontakt:
Управо то,% се ", " су $ су овај ' ? " ? ?,а " се % ' " " & $ се $ о ",? $ не " " "," " " ' - & него госте,? о ",$ не " о ".ComyZV je napisao/la:Ова ? $ је &!...." ? " простора ? на $ ",$ " ове ? $...$ & $ " " ? "(? & &' га отворе),? се $ ' паре а " ? "...' " ' о "..." се ? ' ",$ " ту а управа ? ?....' ?..

" " $ у ? " су за " $,па " " & у ? својој '! " " Ја се $,$ %..а " " ' ' & то $...? ' везе...$ је " $ & $ % "kamiondzija je napisao/la:Управо то,% се ", " су $ су овај ' ? " ? ?,а " се % ' " " & $ се $ о ",? $ не " " "," " " ' - & него госте,? о ",$ не " о ".ComyZV je napisao/la:Ова ? $ је &!...." ? " простора ? на $ ",$ " ове ? $...$ & $ " " ? "(? & &' га отворе),? се $ ' паре а " ? "...' " ' о "..." се ? ' ",$ " ту а управа ? ?....' ?..
& ? $ је $ ?,$ ' $ ? & је то '.kamiondzija je napisao/la:
Овај ? $ је $ $ у ",&![]()
![]()
![]()
![]()
,? на страну ? $ $ су $ " ? су. А по овој ? $ $ је ? " 7000-10000 $.
$ & " $ у ",¥ ", $ " " " $ " не " $ ?," " ? $ ?,а & ? % ". О $ & " " & је & на ' ' "," ' све " " $," ' % не $ на гостовања,% нас ",сутра $ " & ?,% " - $ $ $ $ на /, " " $ " " " ? ? "!?!
- kamiondzija
- Kontakt:
Управо то,& " те 2003. $ " " јавно & % је се заправо $ - су ? & % " у Авазу," " стао у $ " " " & праву ".$ & " $ у ",¥ ", $ " " " $ " не " $ ?," " ? $ ?,а & ? % ". О $ & " " & је & на ' ' "," ' све " " $," ' % не $ на гостовања,% нас ",сутра $ " & ?,% " - $ $ $ $ на /, " " $ " " " ? ? "!?!
Овај пут " ? % горе,? " % је " ? " " &,$ " " " & " % су се " горе " $,$ горе,па " " " ",? $ то " " ? $ &.
Nisam vam pričao kad sam došao da tražim dozvolu za slikanje navijača sa terena. Kaže predsjednik treba da uzmem neku dozvolu u FS BiH koja vrijedi 300 KMComyZV je napisao/la:" " $ у ? " су за " $,па " " & у ? својој '! " " Ја се $,$ %..а " " ' ' & то $...? ' везе...$ је " $ & $ % "kamiondzija je napisao/la: Управо то,% се ", " су $ су овај ' ? " ? ?,а " се % ' " " & $ се $ о ",? $ не " " "," " " ' - & него госте,? о ",$ не " о ".

FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!
% %....' у " не ' $ се $ & &...B o X je napisao/la:Nisam vam pričao kad sam došao da tražim dozvolu za slikanje navijača sa terena. Kaže predsjednik treba da uzmem neku dozvolu u FS BiH koja vrijedi 300 KMComyZV je napisao/la:" " $ у ? " су за " $,па " " & у ? својој '! " " Ја се $,$ %..а " " ' ' & то $...? ' везе...$ је " $ & $ % "kamiondzija je napisao/la: Управо то,% се ", " су $ су овај ' ? " ? ?,а " се % ' " " & $ се $ о ",? $ не " " "," " " ' - & него госте,? о ",$ не " о ".pa jel on normalan, misli da može mene da laže, kako neki moji poznanici novinari slikaju niti ih ko pita niti im ko brani, još mi zabraniše da uđem na istočnu tribinu također da slikam naše navijače, kažu da predstavljam potencijalnu opasnost da bi se mogli sukobiti navijači Drine i gostiju (Ultrasi Mostar) iako bi bio udaljen jedno stotinjak metara od njih, a već tu sjede oko 50 navijača Drine, al nema veze, misle da su najači, vidjećemo kako će se ponašati ako ne izbore opstanak!
- kupus army
- Kontakt:
Mozel mi neko reci kakav je igrac Acimovic,bio je kod vas proslu sezonu,hvala unaprijed?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- kupus army
- Kontakt:
On je bio na pregovorima,nije se ni on jos dogovorio,a za tog Pavlovica prvi put cujem od tebe.Mislim da ovi nasi samo spica ganjaju odn tog Acimovica,eventualno lijevog beka dobrog,a jeftinog
.Sta igra taj Pavlovic?I nemoj tako da pises da ce nama biti pojacanje,a vama nije valjao,kad smo skoro svaki put dobili u prijateljskim
..Hvala u svakom slucaju.

Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Ова " је " у " 80 " &,% је $ " 1-3," ја $ " " рођен+19drina45+ je napisao/la:
" % ја " " рођен " вјероватно $ се ова " ?,' ? & ",& је то ' ",? " ? ",$ " & ". $ ?!

У & ? " $ је то " ?,' % $ " се $ $ ? " " пута " $ а ' $ " ? пет пута " $ $ овог -.
" је $ Нестора у " $+19drina45+ je napisao/la:Ја " ' - ?,$ ' га " пута,? за вас - " ¥kupus army je napisao/la:Mozel mi neko reci kakav je igrac Acimovic,bio je kod vas proslu sezonu,hvala unaprijed?Је ? ' он $ " $ $ вас ? је " " " $?

- drinin vuk
- Kontakt:
' " се " &," је & & " него $. А ? $ - Нестору " / јер ' % " ? на његовој ".
- зна ? " је ? & " тај " " ($ " за ?," са " ")јер на $ сајту " $ је он - ? $?
- зна ? " је ? & " тај " " ($ " за ?," са " ")јер на $ сајту " $ је он - ? $?
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
- drinin vuk
- Kontakt:
& " ја " то ?,? ? је & $ " " не ' ' $ " ? пара & је $ у &.А " он ' ? $ у ' & " " $ " ",а ' су паре $ -.То % " ' & то је &,? & $ је " " &," он " ".' је " $ ' у ' ' " " "," ту " на " $ " ".zvornicki klan je napisao/la:Потпуно се ? за $. Ех $ " ? $ " његовог & на & ? " % " & то ? " & " то ? & ".![]()
? ' "," је он у " ? " " за ? % " је $.Е $ ? $ је % " " $ је то ? % он не " % тренутно,$ $ $ ' $ на & познантства а " & ' је ту.

& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
- kamiondzija
- Kontakt:
Ево $ управо ' % по нету $ " су то $ ",а " " $ у $ " ?
на $ " за ? ? & " је " за & &. ? $ " он (? ' " $) $ $ $ & ?,а " " $ уз ? % ".

Pa on je na pripremama sa Novim Pazarom,ima ugovor do leta.kamiondzija je napisao/la:Ево $ управо ' % по нету $ " су то $ ",а " " $ у $ " ?на $ " за ? ? & " је " за & &. ? $ " он (? ' " $) $ $ $ & ?,а " " $ уз ? % ".
A ja sam rekao da bi vama dobro dosao Kujundzic,slobodan je a ima iskustvo igranja u PL.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- drinin vuk
- Kontakt:
Вјероватно ? на " &? ? он ? ја ' " $," & " с ? " уговор. ? ' ? је Новог Пазара,$ је ? & ",' $ " то $ је $?
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
- kamiondzija
- Kontakt:
$ на њега ' ?,$ ' % на $ $ '," & га " ,те " $ је $ " $ " " $ $ & ' за ",& тога ' њега " '.drinin vuk je napisao/la:Вјероватно ? на " &? ? он ? ја ' " $," & " с ? " уговор. ? ' ? је Новог Пазара,$ је ? & ",' $ " то $ је $?

" " је он $ '.
- drinin vuk
- Kontakt:
" " ",? $ је то његово "Devil je napisao/la:Pa on je na pripremama sa Novim Pazarom,ima ugovor do leta.kamiondzija je napisao/la:Ево $ управо ' % по нету $ " су то $ ",а " " $ у $ " ?на $ " за ? ? & " је " за & &. ? $ " он (? ' " $) $ $ $ & ?,а " " $ уз ? % ".
A ja sam rekao da bi vama dobro dosao Kujundzic,slobodan je a ima iskustvo igranja u PL.

& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.