Salcin je vec izrazio zelju da se nadje nacin da ostane u Velezu, takodjer i klub je zainteresovan da ga zadrzi na duzi period. Pokusat ce se dogovoriti sa Sarajevom da ga otkupimo nekakoKonzerva je napisao/la: ↑19 avg 2021, 17:36Ovo je desperatno onda bilo od veleza, da angazujes igraca do pola sezone konkurentu za titulu, taman kad se uigra prelazi konkurentu za titulu....definitivno nam treba bolja transfer politika do sad ko je radio za otrati guzicu stvarno.Mostarac45 je napisao/la: ↑19 avg 2021, 16:59On imam ugovor sa sarajevo do 2024 znaci tad mu istice
RŠD Velež Mostar
-
MostarskiSin
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
-
Mostarac45
- Kontakt:
I ja sam ovo isto cuo iz pouzdani izvoraMostarskiSin je napisao/la: ↑20 avg 2021, 00:32Salcin je vec izrazio zelju da se nadje nacin da ostane u Velezu, takodjer i klub je zainteresovan da ga zadrzi na duzi period. Pokusat ce se dogovoriti sa Sarajevom da ga otkupimo nekakoKonzerva je napisao/la: ↑19 avg 2021, 17:36Ovo je desperatno onda bilo od veleza, da angazujes igraca do pola sezone konkurentu za titulu, taman kad se uigra prelazi konkurentu za titulu....definitivno nam treba bolja transfer politika do sad ko je radio za otrati guzicu stvarno.Mostarac45 je napisao/la: ↑19 avg 2021, 16:59
On imam ugovor sa sarajevo do 2024 znaci tad mu istice
Samo što se sezona završava u maju.Konzerva je napisao/la: ↑19 avg 2021, 22:09100 godisnjica je u junu 2022, znaci mjesec dana cim se zavrsi ova sezona , nece valjda napadati 100 godisnjici na 101 rodjendan![]()
It was founded on 26 June 1922.
https://en.wikipedia.org/wiki/FK_Vele%C5%BE_Mostar
Osim ako brojiš godine kao moja rahmetli nena, još nemamo 100 godina.
Vidjećeš, klub će dogodine marketinški gurati tu godišnjicu.
Što se tiče Salčina i Pece, očekujem da će obadvoje ostati u Velež poslije posudbe. Naravno ako zadovolje.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- HasicuVratiSe
- Kontakt:
Musa je morao popiti 5 banova dok je objasnio da su transfer rokovi odrađeni katastrofalno !
Drago mi je da to svi uviđate sada, nadamo se da nije kasno i da se lijepa prica evropska nastavi i iduce ljeto.
Dovođenje Pece i Đanija su gašenje požara i treba već planirati igrače koji nas mogu na zimu pojačati,a ne biti prinove !
Zaganjat nekog mladog golmana naših korjena ako ima gdje vani i stopera keširati bezobrazno ako mora, rješiti se Georgijevića i Dejanovića, njihove plate dat stoperu!
Sva mudrost !
Drago mi je da to svi uviđate sada, nadamo se da nije kasno i da se lijepa prica evropska nastavi i iduce ljeto.
Dovođenje Pece i Đanija su gašenje požara i treba već planirati igrače koji nas mogu na zimu pojačati,a ne biti prinove !
Zaganjat nekog mladog golmana naših korjena ako ima gdje vani i stopera keširati bezobrazno ako mora, rješiti se Georgijevića i Dejanovića, njihove plate dat stoperu!
Sva mudrost !
Džemil Šošon: ako radite na nekom projektu i želite da propadne, samo se meni obratite da to sredim
-
THOMASSHELBY
- Kontakt:
Na prvu bih rekao da je neki Fejsalov rodjak
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Ni fejsalov rodjak, ni novi Manev.. Arman Dzankovic, onaj kosonja samo ga prolazak AEKa izoblicio malo 
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Meni ne lici na Dzankovica nimaloMostarwolf1981 je napisao/la: ↑20 avg 2021, 23:22Ni fejsalov rodjak, ni novi Manev.. Arman Dzankovic, onaj kosonja samo ga prolazak AEKa izoblicio malo![]()
Ti si naša ljubav jedina!
- HasicuVratiSe
- Kontakt:
Sudeći po zamotanoj ruci, Benzema.
Šošo uspio dovest igrača
Šošo uspio dovest igrača
Džemil Šošon: ako radite na nekom projektu i želite da propadne, samo se meni obratite da to sredim
21.08.2020.-21.08.2021.
Danas se navršava godina dana kako nas je napustio nas brat sa Ilidže. Neka mu dragi Allah podari džennet.
Danas se navršava godina dana kako nas je napustio nas brat sa Ilidže. Neka mu dragi Allah podari džennet.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Igracima ogranicen izlazak do 23h i kazna za prekoracenje tog vremena 1000KM.. ne znam je li prije bilo ovog pravila, ali treba se uvesti disciplina posebno za ove sto vole 'cugat' 
-
Mostarac45
- Kontakt:
Odakle ta info ako je istina onda podrzavam sto postoMostarwolf1981 je napisao/la: ↑21 avg 2021, 16:13Igracima ogranicen izlazak do 23h i kazna za prekoracenje tog vremena 1000KM.. ne znam je li prije bilo ovog pravila, ali treba se uvesti disciplina posebno za ove sto vole 'cugat'![]()
-
Mostarac1974
- Kontakt:
Samo vojnički režim.

-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Jedan igrac iz veznog reda je vec okusio slast ovog pravila.. nece vise sigurnoMostarac45 je napisao/la: ↑21 avg 2021, 16:21Odakle ta info ako je istina onda podrzavam sto postoMostarwolf1981 je napisao/la: ↑21 avg 2021, 16:13Igracima ogranicen izlazak do 23h i kazna za prekoracenje tog vremena 1000KM.. ne znam je li prije bilo ovog pravila, ali treba se uvesti disciplina posebno za ove sto vole 'cugat'![]()
![]()
-
Jsjsjsjsjs
- Kontakt:
Tako i treba, ja sinoć se vraćam kući, kad tamo Hasanović, Cvijanović, Ćosić sa bratom Kuduzom pošli malo u Oscar. Umjesto da misle samo o utakmici oni se provode.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑21 avg 2021, 16:13Igracima ogranicen izlazak do 23h i kazna za prekoracenje tog vremena 1000KM.. ne znam je li prije bilo ovog pravila, ali treba se uvesti disciplina posebno za ove sto vole 'cugat'![]()
- HasicuVratiSe
- Kontakt:
Jašta treba ih i ušuškat u krevet i ispričat im bajku za laku noć. Onda se cudis sto nema pojacanja, Cuj ogranicit izlazak, lol spucaj karanten dan prije utakmicu i cao, kakve zabrane kretanja, koji je to genijalac smislio da mi je znati !
Ti momci primaju redovnu i solidnu platu u Veležu. Dio njihovog posla je da održavaju svoju fizičku spremu i zdravlje na visokom nivou. Oni koji misle da je takav režim u Veležu prezahtjevan, mogu vazda da igraju za neki klub koji nema ambicije od njih praviti bolje igrače i ostvarivati bolje rezultate.HasicuVratiSe je napisao/la: ↑22 avg 2021, 06:53Jašta treba ih i ušuškat u krevet i ispričat im bajku za laku noć. Onda se cudis sto nema pojacanja, Cuj ogranicit izlazak, lol spucaj karanten dan prije utakmicu i cao, kakve zabrane kretanja, koji je to genijalac smislio da mi je znati !
Ako misli neko od njih da su im "radnička" prava narušena, treba ih poslati u Bingo da probaju za kasom zaraditi 10 puta manju platu. Kad shvate realnost neće im više past na pamet da se kockaju sa svojom karijerom i sa Veležovim rezultatima. Mnogima je kašika pala u med što su dobili šansu da se izgrade kroz Velež. Vrijeme je da to nauče cijeniti.
Hvala im na svim evropskim rezultatima, ali kontinuiran i profesionalan odnos uprave prema njima nam daje za pravo da imamo kontinuiran zahtjev za vrhunskim rezultatima. Ko ne može podnijet tempo uvijek može igrati za 11 lošijih ekipa od Veleža koje se takmiče u prvenstvu.
- HasicuVratiSe
- Kontakt:
Jadni Neymar prima tolike pare i ne smije da izadje u klub do jutraBabke je napisao/la: ↑22 avg 2021, 09:04Ti momci primaju redovnu i solidnu platu u Veležu. Dio njihovog posla je da održavaju svoju fizičku spremu i zdravlje na visokom nivou. Oni koji misle da je takav režim u Veležu prezahtjevan, mogu vazda da igraju za neki klub koji nema ambicije od njih praviti bolje igrače i ostvarivati bolje rezultate.HasicuVratiSe je napisao/la: ↑22 avg 2021, 06:53Jašta treba ih i ušuškat u krevet i ispričat im bajku za laku noć. Onda se cudis sto nema pojacanja, Cuj ogranicit izlazak, lol spucaj karanten dan prije utakmicu i cao, kakve zabrane kretanja, koji je to genijalac smislio da mi je znati !
Ako misli neko od njih da su im "radnička" prava narušena, treba ih poslati u Bingo da probaju za kasom zaraditi 10 puta manju platu. Kad shvate realnost neće im više past na pamet da se kockaju sa svojom karijerom i sa Veležovim rezultatima. Mnogima je kašika pala u med što su dobili šansu da se izgrade kroz Velež. Vrijeme je da to nauče cijeniti.
Hvala im na svim evropskim rezultatima, ali kontinuiran i profesionalan odnos uprave prema njima nam daje za pravo da imamo kontinuiran zahtjev za vrhunskim rezultatima. Ko ne može podnijet tempo uvijek može igrati za 11 lošijih ekipa od Veleža koje se takmiče u prvenstvu.![]()
Kakve ba gluposti pricate, naredjuje li tebi tvoj sef sta ces da radis kad ti istekne radno vrijeme ? Posebno mi je smijesna prica o Mehinim izlascima, Meho 3 utakmice moze istrcat
ANdjusic sinoc, 23:01 U LIFTU : male pobjede
-
killafrommanilla
- Kontakt:
Cuj muse kakve ba gluposti ahahahahaha
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.