E ovdje si bas pokazao svoj intelekt. Bravo za povezivanjeMaroonBjelave je napisao/la: ↑22 avg 2021, 13:35Izvini inteletukac. Nisam znao da ste toliko intelektualno superiorni. Toliko da vam je klub slavan i trofejan.antisisoja1919 je napisao/la: ↑22 avg 2021, 13:30Joj care imas li sta drugo napisat, il si stvarno toliko intelektualno ogranicen??? Pitam za ostale pitare
Premijer liga BiH - aktuelno
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Volim tebe, više od sebe
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Joj sto volim kad vas inspirisem da sta drugo napisete, osim onih otrcanih fraza koje od sinoc vrtite. Ucite bebe, uciteMaroonBjelave je napisao/la: ↑22 avg 2021, 13:37Mi u Evropi k'o vi u PL BIH. Bitno je učestvovati.antisisoja1919 je napisao/la: ↑22 avg 2021, 13:34Kako igrate, bolje da ne igrate. Il se mozda vodite onom " Bitno je ucestvovat"hotonjskimaher je napisao/la: ↑22 avg 2021, 13:32
Mi barem igramo u Evropi vi je nece vidjet jos jedno 30 dobrih godina ako azmir da malo kakvih para sa strane![]()
Volim tebe, više od sebe
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Jbg, tebi se ne može napisati da se učiš na trofeje. Jer nekom iz Tuzle to je bila i ostala misaona imenica.antisisoja1919 je napisao/la: ↑22 avg 2021, 13:40Joj sto volim kad vas inspirisem da sta drugo napisete, osim onih otrcanih fraza koje od sinoc vrtite. Ucite bebe, uciteMaroonBjelave je napisao/la: ↑22 avg 2021, 13:37Mi u Evropi k'o vi u PL BIH. Bitno je učestvovati.antisisoja1919 je napisao/la: ↑22 avg 2021, 13:34
Kako igrate, bolje da ne igrate. Il se mozda vodite onom " Bitno je ucestvovat"
-
bordobijeli
- Kontakt:
Izgubi i vrbanjuša pa nikom nista. Bezz frku dizete
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Opet se na isto lik vraca. Ne vrijedi se s budalom raspravljat ocigledno.MaroonBjelave je napisao/la: ↑22 avg 2021, 13:41Jbg, tebi se ne može napisati da se učiš na trofeje. Jer nekom iz Tuzle to je bila i ostala misaona imenica.antisisoja1919 je napisao/la: ↑22 avg 2021, 13:40Joj sto volim kad vas inspirisem da sta drugo napisete, osim onih otrcanih fraza koje od sinoc vrtite. Ucite bebe, ucite
Volim tebe, više od sebe
- MaroonBjelave
- Kontakt:
-
bordobijeli
- Kontakt:
Stvarno ne kontam ovoliko nezadovoljstvo Tuzlaka, mi u raspadu s 10 juniora zavrsili utakmicu. Igrali kako smo mogli, branili, otezali, ginuli i zasluzeno pobjedili. Penali Veselinovic pao prije kontakta ispravna odluka simuliranje , Kurdiceva ruka se ne vidi, al njegov govor tijela i desna ruka iza ledja govore da nije bilo nikakve namjere da igra rukom. Tako da ove optuzbe su smiješne da se nesto gura Sarajevo. Mi smo kuci izgubili od Zrinjskog i Tz City pa nikom nista.
Problem je sto ni oni pojma nemaju našta se žale.bordobijeli je napisao/la: ↑22 avg 2021, 13:57Stvarno ne kontam ovoliko nezadovoljstvo Tuzlaka, mi u raspadu s 10 juniora zavrsili utakmicu. Igrali kako smo mogli, branili, otezali, ginuli i zasluzeno pobjedili. Penali Veselinovic pao prije kontakta ispravna odluka simuliranje , Kurdiceva ruka se ne vidi, al njegov govor tijela i desna ruka iza ledja govore da nije bilo nikakve namjere da igra rukom. Tako da ove optuzbe su smiješne da se nesto gura Sarajevo. Mi smo kuci izgubili od Zrinjskog i Tz City pa nikom nista.
Nekad na sudjenje, nekad na oduglovacenje, nekad na nesportsko ponašanje nasih igraca.
Izgleda najvece nezadovoljstvo im je poraz od juniora.
Je li prestalo autisticno skicanje tuzlanske omladine? Nemojte se ljutiti na nasu djecu, pa sta dijete zna sta je Slobodin pobjednicki niz i evropska Sloboda? Ono se zaigra lopte onako ko pred zgradom i napravi trojicu budalama kod gola.
Ne treba zatezati odnose sad, bit ce Sloboda opet u gornjem dijelu tabele.
Ne treba zatezati odnose sad, bit ce Sloboda opet u gornjem dijelu tabele.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
"FK Sloboda će nastaviti svoje djelovanje i biti svijetli primjer u m:tel BiH Premijer Ligi, po načinu igre, ulaganju u omladinski pogon, i ozbiljnom pristupu vođenja kluba s ciljem pravljenja održivog kolektiva."

- Generation74
- Kontakt:
Ja sam se bavio sportskim aspektima ne ulazeci u druge vrste ruralnih kompleksa. Najlakse je doci u centar paznje pljujuci uspjesne.antisisoja1919 je napisao/la: ↑22 avg 2021, 13:36Realna raja iz sehera. Ne znam gdje ste toliko nacitani, bas prava carsija.Generation74 je napisao/la: ↑22 avg 2021, 13:34Osobine velikih je da priznas posten poraz, okrenes se sljedecoj tekmi i krenes dalje.
Iskreno, najvise mrzim kad nam neko nesto pokloni…penal, faul, itd… jer tada pobjeda nije slatka. Ovo juce je bila cista pobjeda kao suza i svako normalan ce to potvrditi.
Pratim forume i drugih navijackih skupina iz Evrope i uglavnom najvise galame oni ciji klubovi nisu nikad nista osvojili.![]()
![]()
Ko o cemu, **** o postenju
Sad ce njeg Zuka staviti na 4 miliona KM, u to nema sumnje.....jest da nemozete prodati nikog iznad 500 000, al yebiga bitno je da je iz Sarajeva....djaba i Salcinu nabijao cijenu, pa ćorak.....U Slobodi drugu godinu zaredom igraju djeca i nikom nista.joker90 je napisao/la: ↑22 avg 2021, 14:25Je li prestalo autisticno skicanje tuzlanske omladine? Nemojte se ljutiti na nasu djecu, pa sta dijete zna sta je Slobodin pobjednicki niz i evropska Sloboda? Ono se zaigra lopte onako ko pred zgradom i napravi trojicu budalama kod gola.
Ne treba zatezati odnose sad, bit ce Sloboda opet u gornjem dijelu tabele.![]()
4R preimenovati u inicijativu za pomoc FK Sarajevu, valjda je to bila pocetna ideja.
- SjevernaKoreja
- Kontakt:
Ja jesmo ih ugasili

Smorili kitari. Skontali smo da ste preko k dobili ekipu kojoj je cilj 4. mjesto. Cestitke, mora da ste sretni jer vi vec duze vrijeme ne mozete nikoga dobiti. Ovako je bilo i prosle godine dizanje pa strmoglavi pad. Sabrina i kompanija su od vas napravili klub za ismijavanje.
Sada slijedi Listica, dakle kiks vjerovatno te poraz u Mostaru. I opet Sarajevo pada na niske grane, opet cete se veseliti pobjedama protiv Posusja, Radnika, Rudara..
Zrinjski i TC vidim u borbi za titulu, ne vidim ko bi im mogao stati na put. Zeljeznicar kao predstavnik glavnoga grada moze u borbu za Evropu zajedno sa Velezom i Slobodom. Sarajevo ce se sa Listicom boriti tu ko ce biti best of the rest. Borac bi im mogao pomrsiti racune.
Sada slijedi Listica, dakle kiks vjerovatno te poraz u Mostaru. I opet Sarajevo pada na niske grane, opet cete se veseliti pobjedama protiv Posusja, Radnika, Rudara..
Zrinjski i TC vidim u borbi za titulu, ne vidim ko bi im mogao stati na put. Zeljeznicar kao predstavnik glavnoga grada moze u borbu za Evropu zajedno sa Velezom i Slobodom. Sarajevo ce se sa Listicom boriti tu ko ce biti best of the rest. Borac bi im mogao pomrsiti racune.
- HordasOdMalena
- Kontakt:

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
bordobijeli
- Kontakt:
Tako je.Dimitrov je napisao/la: ↑22 avg 2021, 14:48Smorili kitari. Skontali smo da ste preko k dobili ekipu kojoj je cilj 4. mjesto. Cestitke, mora da ste sretni jer vi vec duze vrijeme ne mozete nikoga dobiti. Ovako je bilo i prosle godine dizanje pa strmoglavi pad. Sabrina i kompanija su od vas napravili klub za ismijavanje.
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Bitno je da ste vi carsija. Vecina vas se spustila sa okolnih brda u sarajevo. A ko ima vece komplekse, pokazujete vi.Generation74 je napisao/la: ↑22 avg 2021, 14:37Ja sam se bavio sportskim aspektima ne ulazeci u druge vrste ruralnih kompleksa. Najlakse je doci u centar paznje pljujuci uspjesne.antisisoja1919 je napisao/la: ↑22 avg 2021, 13:36Realna raja iz sehera. Ne znam gdje ste toliko nacitani, bas prava carsija.Generation74 je napisao/la: ↑22 avg 2021, 13:34Osobine velikih je da priznas posten poraz, okrenes se sljedecoj tekmi i krenes dalje.
Iskreno, najvise mrzim kad nam neko nesto pokloni…penal, faul, itd… jer tada pobjeda nije slatka. Ovo juce je bila cista pobjeda kao suza i svako normalan ce to potvrditi.
Pratim forume i drugih navijackih skupina iz Evrope i uglavnom najvise galame oni ciji klubovi nisu nikad nista osvojili.![]()
![]()
Ko o cemu, **** o postenju
Volim tebe, više od sebe
On ce sam imati vise od SlobodeSkver je napisao/la: ↑22 avg 2021, 14:45
Sad ce njeg Zuka staviti na 4 miliona KM, u to nema sumnje.....jest da nemozete prodati nikog iznad 500 000, al yebiga bitno je da je iz Sarajeva....djaba i Salcinu nabijao cijenu, pa ćorak.....U Slobodi drugu godinu zaredom igraju djeca i nikom nista.
4R preimenovati u inicijativu za pomoc FK Sarajevu, valjda je to bila pocetna ideja.
Ma nece mozda mali nikakav transfer napraviti, ali jucer je ugasio neartikulisane krike vrle tuzlanske publike. Od pocetka utakmice naelektrisana atmosfera i toksicna do bola ko da vam je dosao u goste ne znam ti ko jbt. Svaka odluka sudija popraćena majmunskim kricima, skakanjem, lupanjem, ko da je finale lige prvaka, a ne tekma protiv Sarajeva koje je doslo sa djecom.Skver je napisao/la: ↑22 avg 2021, 14:45Sad ce njeg Zuka staviti na 4 miliona KM, u to nema sumnje.....jest da nemozete prodati nikog iznad 500 000, al yebiga bitno je da je iz Sarajeva....djaba i Salcinu nabijao cijenu, pa ćorak.....U Slobodi drugu godinu zaredom igraju djeca i nikom nista.joker90 je napisao/la: ↑22 avg 2021, 14:25Je li prestalo autisticno skicanje tuzlanske omladine? Nemojte se ljutiti na nasu djecu, pa sta dijete zna sta je Slobodin pobjednicki niz i evropska Sloboda? Ono se zaigra lopte onako ko pred zgradom i napravi trojicu budalama kod gola.
Ne treba zatezati odnose sad, bit ce Sloboda opet u gornjem dijelu tabele.![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
U čemu je problem? Nervoza uhvatila malo? Obrazloži.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac, Samba71, Zigazaga i 14 gostiju.