Liverpool FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da li Slot treba ostati trener Liverpoola?

1. Da
16
38%
2. Ne
12
29%
3. Dati mu do Nove godine
14
33%

Ukupno glasova: 42

StevieG8
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la StevieG8 » 21 avg 2021, 15:05

KSG je napisao/la:
21 avg 2021, 15:02
StevieG8 je napisao/la:
21 avg 2021, 15:01
Koja je prednost kad imas stopera koji zna odigrat loptu preko linija
Kad je klocina Spahic ovo pokusavao pred kraj reprezentativne karijere sa 0% uspjesnosti :rol:
Pokusavao je taj svasta :urnebes: malo ih je na visokom nivou s ovakvom preciznoscu i kontrolom. Bonnuci i Hummels mi prvi padaju na pamet.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

KSG
Kontakt:

Post Postao/la KSG » 21 avg 2021, 15:07

StevieG8 je napisao/la:
21 avg 2021, 15:05
KSG je napisao/la:
21 avg 2021, 15:02
StevieG8 je napisao/la:
21 avg 2021, 15:01
Koja je prednost kad imas stopera koji zna odigrat loptu preko linija
Kad je klocina Spahic ovo pokusavao pred kraj reprezentativne karijere sa 0% uspjesnosti :rol:
Pokusavao je taj svasta :urnebes: malo ih je na visokom nivou s ovakvom preciznoscu i kontrolom. Bonnuci i Hummels mi prvi padaju na pamet.
Pokraden je Virgil za Bdor definitivno. Klopp jos ne pravi izmjene.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 21 avg 2021, 15:15

Preludo ovaj Grk ulazi u duele, polomiće ga neko.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”

KSG
Kontakt:

Post Postao/la KSG » 21 avg 2021, 15:17

Arvid je napisao/la:
21 avg 2021, 15:15
Preludo ovaj Grk ulazi u duele, polomiće ga neko.
A kad zna da nece vise do Carabao kupa zaigrat

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 21 avg 2021, 15:19

Grk :tokralju: :tokralju: inace u dvije tekme pokazao da je vrh backup i da treba vise da mijenja robota :kafa:

KSG
Kontakt:

Post Postao/la KSG » 21 avg 2021, 15:24

23 boda bekovi na fantasyu, jedva cekam Thiago-Hendo-Fab sredinu.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 21 avg 2021, 15:26

To je to. Solidnih 90 minuta i jadnih 16 fantasy bodova. Devet TAA, šest Salah i bod Bobby... Arnold će dobiti 3 bonus poena :opaopa:

Fantasičan meč Tsimikasa i Elliotta, a ostali su odradili svoj posao solidno. Mane napokon zabio, a Salah po peti put u nizu ne zabija u GW2. Zašto mi je bio kapiten unatoč toj informaciji ne znam :mrgreen:

Ostalo sve super, odbrana se još uigrava i bilo je nekoliko nezgodnih situacija, no sve u svemu tri boda, čista postelja i miran vikend :bow:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

KSG
Kontakt:

Post Postao/la KSG » 21 avg 2021, 15:30

Alisson je isto bio odlican danas.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 21 avg 2021, 15:34

Torres_9 je napisao/la:
21 avg 2021, 15:19
Grk :tokralju: :tokralju: inace u dvije tekme pokazao da je vrh backup i da treba vise da mijenja robota :kafa:
Daje se Kloppu ocjenu na kraju, tri igrača i trener. Vidim da si ti upisao bod Thiagu, pa ako mozes samo popravi :D
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 21 avg 2021, 15:36

Otelo je napisao/la:
21 avg 2021, 15:34
Torres_9 je napisao/la:
21 avg 2021, 15:19
Daje se Kloppu ocjenu na kraju, tri igrača i trener. Vidim da si ti upisao bod Thiagu, pa ako mozes samo popravi :D
Ispravit cu ako dodas i za flopa utakmice :) nije fer da samo najbolje ocjenjujemo

KSG
Kontakt:

Post Postao/la KSG » 21 avg 2021, 15:47

Presmijesno

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 21 avg 2021, 18:44

Kakva borba :tokralju:

:salut:

slika

:ljepota:

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 21 avg 2021, 18:59

Otelo prepisivac s reddita :D
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 21 avg 2021, 19:04

StevieG8 je napisao/la:
21 avg 2021, 18:59
Otelo prepisivac s reddita :D
Naravno. Nemam twitter, pa moram negdje kupiti informacije. Lično, meni ništa od ovog ne treba ovdje jer sam sve vidio već par sati prije, ali zbog raje koja ne koristi reddit postavim par zanimljivih stvari.

Ne kradem besramno tuđi trud, bacim im upvote :D

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 22 avg 2021, 00:45

Otelo je napisao/la:
16 avg 2021, 16:14
Dobri rezultati, pa se nema o čemu raspravljati :mrgreen:

Generalno mi se čini da se na forumu piše sve manje i manje, nije kao nekad (unatoč tome što moj broj postova to ne pokazuje, ali vecina toga je napisano nekad davno). Ovdje je stalno bio ogroman broj korisnika, fera, reds, Johhny, OTYNS (tako nešto), osim13 :mrgreen: , Ponos Torina, scouser, henderson/rajaz, carlo, zodiac, moj uzor s.g, itd...
Tu smo, tu smo. Dobro si se sjetio cijele ove ekipe. :salut:

Kakva su to bila vremena. :ljepota: Čuvali se gigabajti Interneta da bi ostalo dovoljno prostora da se gledaju tekme i to u jednom od najgorih perioda u historiji kluba sa svakakvim poluigračima + streamovi u očajnoj rezoluciji. To je bio ozbiljan fanatizam. Da je Liverpool u naš vakat igrao ovako, pao bi forum od silnih postova. :mrgreen:

Inače pratim još uvijek par tema stalno (uključujući i ovu). Dođe mi često da napišem šta, ali bojim se raspisaću se previše :shifty: , a i slabo ima raje za ozbiljne diskusije. Nije da ne bih volio. :)

Pozdrav za sve, a posebno staru raju. :salut:
FK Pjetlovi

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 22 avg 2021, 08:07

reds je napisao/la:
22 avg 2021, 00:45
Otelo je napisao/la:
16 avg 2021, 16:14
Dobri rezultati, pa se nema o čemu raspravljati :mrgreen:

Generalno mi se čini da se na forumu piše sve manje i manje, nije kao nekad (unatoč tome što moj broj postova to ne pokazuje, ali vecina toga je napisano nekad davno). Ovdje je stalno bio ogroman broj korisnika, fera, reds, Johhny, OTYNS (tako nešto), osim13 :mrgreen: , Ponos Torina, scouser, henderson/rajaz, carlo, zodiac, moj uzor s.g, itd...
Tu smo, tu smo. Dobro si se sjetio cijele ove ekipe. :salut:

Kakva su to bila vremena. :ljepota: Čuvali se gigabajti Interneta da bi ostalo dovoljno prostora da se gledaju tekme i to u jednom od najgorih perioda u historiji kluba sa svakakvim poluigračima + streamovi u očajnoj rezoluciji. To je bio ozbiljan fanatizam. Da je Liverpool u naš vakat igrao ovako, pao bi forum od silnih postova. :mrgreen:

Inače pratim još uvijek par tema stalno (uključujući i ovu). Dođe mi često da napišem šta, ali bojim se raspisaću se previše :shifty: , a i slabo ima raje za ozbiljne diskusije. Nije da ne bih volio. :)

Pozdrav za sve, a posebno staru raju. :salut:
O, kako ugodno iznenađenje ujutro :D

To je stvarno loš period bio, uzimali se streamovi sa wiziwiga i to onaj što traži najmanje kb/s za gledanje, očaj bio. Svaku pravio svoju taktiku, stavljao ovdje, dovodio igrače po želji. :D I onda svakakvih igrača bilo. Sad se nešto slično Arsenalu dešava, a oni pišu ko ludi.

Napiši nekad nešto, sa zadovoljstvom sam čitao tvoje postove. Možda ti se neko pridruži i pokrene se priča :D

Elem, kaže Fabrizio da Henderson ubrzo potpisuje do 2024. :bow:

Shaqirija i Origija nije jučer bilo, prvi vjerovatno ide u Lyon, dok se za drugog ne zna ništa. Bezobrazno se ponaša, ne pokazuje nikakvu želju za igrom i za treningom, a pare dolaze. Relativno je mlad i to ga može zeznuti na duže staze, da bude primoran uzeti neki loš ugovor.

slika

:salut:

Inače, jučer je u18 tim dobio United 5:0 :kafa:

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 22 avg 2021, 21:18

Ode Shaq, a dođe qrac.

Hvala na svemu orle, leti visoko i u Francuskoj :salut:

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 22 avg 2021, 21:22

Uff ode nam prvi list fudbalskog svijeta :facepalm: tacno se vidi koliko su svi ovi "insajderi" kluba na placenickoj listi FSGa jucer pisu ne treba ni mijenjat Wijnalduma tu je Eliott sad nakon sto se pisalo svo vrijeme da dolasci ovise o odlasku Shaqiria i Origia opet Eliott moze da zamjeni :urnebes:

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 22 avg 2021, 21:31

Ma ne obazirati se na gmaza Pearcea, čuj Gordon da popunjava kup utakmice lmao
I found freedom. Losing all hope was freedom.

“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 22 avg 2021, 21:34

Ma bjezi ovo je cisto ludilo niko ne spori da su ogroman talenat i da imaju kvalitet da odigraju neke slabije utakmice ali za tim koji se bori za titulu i koji ima jednog od najboljih trenera na svijetu jos vrlo kratak period to je sramota. Djeca od 18 i 16 godina bez ikakvog EPL iskustva ce nam uz Minamina biti jedina alternativa u napadu :thumbup:

Odgovori

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.