FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
nevjerovatno da neko lupi ovako... momak ne trazi platu ni u pola toliku, kao da bismo pregovarali sa njim uopste da su te pare u pitanju, pogotovo u ovakvoj situaciji
Pa dobro ali to je napisao samo jedan lik a Pantelija i ti kao da se neka zavjera širokih razmjera protiv kluba pravi.
Sta se sve ovdje pisalo i izmisljalo ovo je super.
Ne vidim nikakvu potrebu za takvim reakcijama od muhe se slon pravi.
Btw momak je rekao da nije 100% provjeren info.
Ona bi i Real digla na noge
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Uprava napolje!
Eto jedan je lik rekao da trazi 20k vas bar trojica ga je naruzilo znaci nece niko Rikiju psovati

Drug nisu bas svi ovce recimo Pejovic da je za 500 km igrao skup je jer veze nema i uzimao je mjesto mladim igracima. Za Tinu se pocelo o plati pricati kad se vidjelo da ne ispunjava ocekivanja.
Kapic ako dođe i bude dobro igrao nece ga niko pljuvati a ako bude los pa onda ce se izmisliti sve i svasta jer takvi smo mi.
U ostalom i da trazi 20 hiljada nigdje ne pise da ih mora i dobiti mozda on na kraju prihvati pola od toga ko ce znati.
Sad nevezano za ovu pricu s Pantelijom, neko je spomenuo Kobiljara da je dobar... Po meni generalno prelazni rok dosta dobar od izbora trenera pa do igraca koji su dosli. Jedina greska po meni je Lazic i to samo zato sto opet sjedi na tribinama ili gdje je vec...
Bolje se radi kad nema para izgleda.
Tom logikom je i Sevelj greska jer sjedi na tribinama. Lazic ce biti u prvih 11 kad i AKO bude registrovan jer je nas najkvalitetniji stoper sigurno, a postoji i ta opcija gdje bi igrali sa 3 stopera, pa bi pored njega priliku za igru imali i Dupovac, Kurdic i Trako, obzirom da ce sasvim sigurno biti povreda i kartona.fera je napisao/la: ↑23 avg 2021, 11:52Eto jedan je lik rekao da trazi 20k vas bar trojica ga je naruzilo znaci nece niko Rikiju psovati![]()
Drug nisu bas svi ovce recimo Pejovic da je za 500 km igrao skup je jer veze nema i uzimao je mjesto mladim igracima. Za Tinu se pocelo o plati pricati kad se vidjelo da ne ispunjava ocekivanja.
Kapic ako dođe i bude dobro igrao nece ga niko pljuvati a ako bude los pa onda ce se izmisliti sve i svasta jer takvi smo mi.
U ostalom i da trazi 20 hiljada nigdje ne pise da ih mora i dobiti mozda on na kraju prihvati pola od toga ko ce znati.
Sad nevezano za ovu pricu s Pantelijom, neko je spomenuo Kobiljara da je dobar... Po meni generalno prelazni rok dosta dobar od izbora trenera pa do igraca koji su dosli. Jedina greska po meni je Lazic i to samo zato sto opet sjedi na tribinama ili gdje je vec...
P.S. Raduje cinjenica da smo i fizicku spremu podigli na zavidan nivo obzirom da nismo prosli kompletne pripreme, a i manjak pripremnih utakmica je evidentan. Zrinjski je fantasticno naspanovan, bukvalno su u mogucnosti drzati jako visok nivo intenziteta i na taj nacin vrsiti presing u vise navrata tokom meca.
P.S.S. Ima li ikakvih naznaka da li bi ostatak ekipe mogao biti registrovan do petka?
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
- Kontakt:
A zasto ce nam Kapic ? Ramic,Djokanovic,Kobiljar,Bodul
Da gusi ovu djecu ? Onda jos Sevelj,Palic, kome treba vise ? Taldzijama i menadzerima. DOSTA VISE lopovluka.
Imamo mi dosta onih koji samo opterecuju budzet, jer su dobri ljudi. Ako ono nije slucajno i ako ponovi u naredne 2-3 tekme Ramic je Mesi i Maradona u jednom za sve Kapice.
Imamo priliku, strpite se jednu sezonu i imat cete FKS za ponos. Uprava iz svog dzepa nek isplati otpremnine Oremusu,Velkoskom,Lazicu, pa i Hebibu, Ahmi
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
Pohvale ko je zavrsavao i dovodio igrace
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Najbolji veznjak poslije Bodula. Tačno po mojim procjenama.PeakyBlinders je napisao/la: ↑23 avg 2021, 11:17Meni Kobiljar odigrao odlično. Kad je uzme i krene naprijed sa njom, nema oklijevanja. Pa i kad pogriješi nije mi žao, bar pokuša.
Kurdic solidan, Lazić nepotreban.
Halid do sada više uradio nego Oremuš cijelu prošlu sezonu.
Nasa bućapotočka sabljarka

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Shategabri
- Kontakt:
Neko je spomenuo da se očekuje rješenje tog problema tek u reprezentativnoj pauzi.
Po mojoj logici nije isto jer Sevelj je mlad igrac, nije povratnik koji je vec jednom pola sezone proveo na tribini i vjerovatno ga je Sablic trazio.Napapijri je napisao/la: ↑23 avg 2021, 12:13Tom logikom je i Sevelj greska jer sjedi na tribinama. Lazic ce biti u prvih 11 kad i AKO bude registrovan jer je nas najkvalitetniji stoper sigurno, a postoji i ta opcija gdje bi igrali sa 3 stopera, pa bi pored njega priliku za igru imali i Dupovac, Kurdic i Trako, obzirom da ce sasvim sigurno biti povreda i kartona.fera je napisao/la: ↑23 avg 2021, 11:52Eto jedan je lik rekao da trazi 20k vas bar trojica ga je naruzilo znaci nece niko Rikiju psovati![]()
P.S. Raduje cinjenica da smo i fizicku spremu podigli na zavidan nivo obzirom da nismo prosli kompletne pripreme, a i manjak pripremnih utakmica je evidentan. Zrinjski je fantasticno naspanovan, bukvalno su u mogucnosti drzati jako visok nivo intenziteta i na taj nacin vrsiti presing u vise navrata tokom meca.
P.S.S. Ima li ikakvih naznaka da li bi ostatak ekipe mogao biti registrovan do petka?
Lazic nek nas razuvjeri dobrim partijama ako nekad zaigra ali on kod nas je samo prvih 6 mjeseci bii dobar ostalo sto je odigrao bolje ne komentarisati.
-
- Kontakt:
Bolje treci sa Ramicem,Trakom,Sabanovicem,Pidrom,Dizdarevicem,Djokanovicem,Palicem,Kurdicem,Kobiljarom uz 3-4 iskusna ala Bodul,Bagaric, Dupovac, nego titula sa igracima od 33+ god.
Sve sto nam titule sa dzuturumima mogu donijeti je max. 1,5 mil.€, a oni to i 2-3x vise na klasu pojedu(ugovori,plate premije).
Kome sad nije jasno da se momak od 18 god.u GROTLU PRIMITIVIZMA nosio bolje nego svi "dobri ljudi" sa 33+ god. taj nije dobronamjeran za FKS.
Mogu oni tuzlaci pricati sta hoces ali koliko su pretjerali s primitivizmom da su Pidru razbudili prvi put se u njemu vidjela volja za igrom i borbenost jos od povrede.
-
- Kontakt:
Bosniacum Lilium je napisao/la: ↑23 avg 2021, 12:22Najbolji veznjak poslije Bodula. Tačno po mojim procjenama.PeakyBlinders je napisao/la: ↑23 avg 2021, 11:17Meni Kobiljar odigrao odlično. Kad je uzme i krene naprijed sa njom, nema oklijevanja. Pa i kad pogriješi nije mi žao, bar pokuša.
Kurdic solidan, Lazić nepotreban.
Halid do sada više uradio nego Oremuš cijelu prošlu sezonu.
Nasa bućapotočka sabljarka![]()
![]()
BRAVO, SVE ISTINA

- napoleon72
- Kontakt:
1946
90ka deseti heroj Bosne
Mislim da ga je Ramic? iz slobode nadvisio u duelu kad smo primili gol ali osim te situacije sve je odradio kako treba, puno je faulova napravio na vrijeme ne znam jel dobio i usmenu opomenu jer ne pravi krkanske prekrsaje.
Nama ove sezone da se isprofiliraju 3 ova mlađa igraca veci dobitak nam ne treba.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, ajdohordas, Amidzaa, Anpa, Armija1987, Beli98, budzak, Confiance, Cwirek, EastMadness, ErosViverosViv, feniksptica, FranckRibery, Fudo, galia95, Hamagara, HordasFks, HZbec, itatabisine, kanarinac, klasik, Kockoglavi, Komercijala19, laznokrilo, Lecler, leo1946, macahz, Maroon1946, MaroonBjelave, mavi, misstianopenaldo, mosarajvosa83, muhamedhulk, Napapijri, nedimmmm1337, Oerde, Posejdon, r3m1, Rajvosa4ever, Riziko, ronaldo99, SamoDaKazeem, samoFKS, StevieG8, strahmeipomisliti, Taree, tenpenny, tuitamo, zagorski i 649 gostiju.