FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Meni Kobiljar odigrao odlično. Kad je uzme i krene naprijed sa njom, nema oklijevanja. Pa i kad pogriješi nije mi žao, bar pokuša.
ORIGINAL 1987
nevjerovatno da neko lupi ovako... momak ne trazi platu ni u pola toliku, kao da bismo pregovarali sa njim uopste da su te pare u pitanju, pogotovo u ovakvoj situaciji
Pa dobro ali to je napisao samo jedan lik a Pantelija i ti kao da se neka zavjera širokih razmjera protiv kluba pravi.
Sta se sve ovdje pisalo i izmisljalo ovo je super.
Ne vidim nikakvu potrebu za takvim reakcijama od muhe se slon pravi.
Btw momak je rekao da nije 100% provjeren info.
You are someone else I am still right here
poslozila je ovo Sabrina fino,akademci igraju,skupih igraca nema na vrhu smo tabele,na plate ne trosimo nista
Ona bi i Real digla na noge
Ona bi i Real digla na noge
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Zato sto kad i ako dodje kapic nakon prvog pasa bi ce "majku ti retardiranu uzimaš 20 milja a lopte dodati ne znas" na to se nakači jos 20 ljudi i eto
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Koliko dajemo para za igrace koji nikako neigraju mogli smo Di Mariu dovest a ne pricati jeli puno za Kapica ovoliko ili onoliko. Proslo kolo nekih cca 9 je bilo koji su u prvom timu a ko da i nisu,od toga samo Dupovac zbog kartona i Dal zbog povrede opravdano izostavljeni.Sta cemo za ovih 7 kojima plate idu i docice na naplatu a mi k.urcinu od njih imamo.Mislim da je ovih 7 vjerovatno skuplje nego 70% komplet ekipe PL .To nas treba da interesuje i da neko odgovara za to,a sad jel Kapic 7 il 10 koga boli kura.c ,kad dodje mozemo o tome.
Uprava napolje!
Uprava napolje!
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Eto jedan je lik rekao da trazi 20k vas bar trojica ga je naruzilo znaci nece niko Rikiju psovati

Drug nisu bas svi ovce recimo Pejovic da je za 500 km igrao skup je jer veze nema i uzimao je mjesto mladim igracima. Za Tinu se pocelo o plati pricati kad se vidjelo da ne ispunjava ocekivanja.
Kapic ako dođe i bude dobro igrao nece ga niko pljuvati a ako bude los pa onda ce se izmisliti sve i svasta jer takvi smo mi.
U ostalom i da trazi 20 hiljada nigdje ne pise da ih mora i dobiti mozda on na kraju prihvati pola od toga ko ce znati.
Sad nevezano za ovu pricu s Pantelijom, neko je spomenuo Kobiljara da je dobar... Po meni generalno prelazni rok dosta dobar od izbora trenera pa do igraca koji su dosli. Jedina greska po meni je Lazic i to samo zato sto opet sjedi na tribinama ili gdje je vec...
Bolje se radi kad nema para izgleda.
Tom logikom je i Sevelj greska jer sjedi na tribinama. Lazic ce biti u prvih 11 kad i AKO bude registrovan jer je nas najkvalitetniji stoper sigurno, a postoji i ta opcija gdje bi igrali sa 3 stopera, pa bi pored njega priliku za igru imali i Dupovac, Kurdic i Trako, obzirom da ce sasvim sigurno biti povreda i kartona.fera je napisao/la: ↑23 avg 2021, 11:52Eto jedan je lik rekao da trazi 20k vas bar trojica ga je naruzilo znaci nece niko Rikiju psovati![]()
Drug nisu bas svi ovce recimo Pejovic da je za 500 km igrao skup je jer veze nema i uzimao je mjesto mladim igracima. Za Tinu se pocelo o plati pricati kad se vidjelo da ne ispunjava ocekivanja.
Kapic ako dođe i bude dobro igrao nece ga niko pljuvati a ako bude los pa onda ce se izmisliti sve i svasta jer takvi smo mi.
U ostalom i da trazi 20 hiljada nigdje ne pise da ih mora i dobiti mozda on na kraju prihvati pola od toga ko ce znati.
Sad nevezano za ovu pricu s Pantelijom, neko je spomenuo Kobiljara da je dobar... Po meni generalno prelazni rok dosta dobar od izbora trenera pa do igraca koji su dosli. Jedina greska po meni je Lazic i to samo zato sto opet sjedi na tribinama ili gdje je vec...
P.S. Raduje cinjenica da smo i fizicku spremu podigli na zavidan nivo obzirom da nismo prosli kompletne pripreme, a i manjak pripremnih utakmica je evidentan. Zrinjski je fantasticno naspanovan, bukvalno su u mogucnosti drzati jako visok nivo intenziteta i na taj nacin vrsiti presing u vise navrata tokom meca.
P.S.S. Ima li ikakvih naznaka da li bi ostatak ekipe mogao biti registrovan do petka?
Zadnja izmjena: Napapijri, dana/u 23 avg 2021, 12:14, ukupno mijenjano 3 puta.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
- Kontakt:
A zasto ce nam Kapic ? Ramic,Djokanovic,Kobiljar,Bodul
Da gusi ovu djecu ? Onda jos Sevelj,Palic, kome treba vise ? Taldzijama i menadzerima. DOSTA VISE lopovluka.
Imamo mi dosta onih koji samo opterecuju budzet, jer su dobri ljudi. Ako ono nije slucajno i ako ponovi u naredne 2-3 tekme Ramic je Mesi i Maradona u jednom za sve Kapice.
Imamo priliku, strpite se jednu sezonu i imat cete FKS za ponos. Uprava iz svog dzepa nek isplati otpremnine Oremusu,Velkoskom,Lazicu, pa i Hebibu, Ahmi
Zadnja izmjena: Samozdravlje, dana/u 23 avg 2021, 12:14, ukupno mijenjano 1 put.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
Ubjedljivo,daleko najbolje odradjen prijelazni rok zadnje 3-4 godine
Pohvale ko je zavrsavao i dovodio igrace
Pohvale ko je zavrsavao i dovodio igrace
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Najbolji veznjak poslije Bodula. Tačno po mojim procjenama.PeakyBlinders je napisao/la: ↑23 avg 2021, 11:17Meni Kobiljar odigrao odlično. Kad je uzme i krene naprijed sa njom, nema oklijevanja. Pa i kad pogriješi nije mi žao, bar pokuša.
Kurdic solidan, Lazić nepotreban.
Halid do sada više uradio nego Oremuš cijelu prošlu sezonu.
Nasa bućapotočka sabljarka

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Shategabri
- Kontakt:
Neko je spomenuo da se očekuje rješenje tog problema tek u reprezentativnoj pauzi.
Koševo Zapad
Po mojoj logici nije isto jer Sevelj je mlad igrac, nije povratnik koji je vec jednom pola sezone proveo na tribini i vjerovatno ga je Sablic trazio.Napapijri je napisao/la: ↑23 avg 2021, 12:13Tom logikom je i Sevelj greska jer sjedi na tribinama. Lazic ce biti u prvih 11 kad i AKO bude registrovan jer je nas najkvalitetniji stoper sigurno, a postoji i ta opcija gdje bi igrali sa 3 stopera, pa bi pored njega priliku za igru imali i Dupovac, Kurdic i Trako, obzirom da ce sasvim sigurno biti povreda i kartona.fera je napisao/la: ↑23 avg 2021, 11:52Eto jedan je lik rekao da trazi 20k vas bar trojica ga je naruzilo znaci nece niko Rikiju psovati![]()
P.S. Raduje cinjenica da smo i fizicku spremu podigli na zavidan nivo obzirom da nismo prosli kompletne pripreme, a i manjak pripremnih utakmica je evidentan. Zrinjski je fantasticno naspanovan, bukvalno su u mogucnosti drzati jako visok nivo intenziteta i na taj nacin vrsiti presing u vise navrata tokom meca.
P.S.S. Ima li ikakvih naznaka da li bi ostatak ekipe mogao biti registrovan do petka?
Lazic nek nas razuvjeri dobrim partijama ako nekad zaigra ali on kod nas je samo prvih 6 mjeseci bii dobar ostalo sto je odigrao bolje ne komentarisati.
-
- Kontakt:
Ovako prica neko ko ne zna ili je taldjija:" Prerano je i opasno mladom igracu dati priliku u cijeloj utakmici. Sagorit ce i prepast ce se, po 5-10 min. po utakmici ,pa onda za 4-5 god. nek pokazu sta znaju. Sada je vrijeme za Lazica,Kapica,TSS,Zlatkovica i ove dzuturume sto imamo da nas zasmijavaju, a da od smijeha lexilium pijemo".
Bolje treci sa Ramicem,Trakom,Sabanovicem,Pidrom,Dizdarevicem,Djokanovicem,Palicem,Kurdicem,Kobiljarom uz 3-4 iskusna ala Bodul,Bagaric, Dupovac, nego titula sa igracima od 33+ god.
Sve sto nam titule sa dzuturumima mogu donijeti je max. 1,5 mil.€, a oni to i 2-3x vise na klasu pojedu(ugovori,plate premije).
Kome sad nije jasno da se momak od 18 god.u GROTLU PRIMITIVIZMA nosio bolje nego svi "dobri ljudi" sa 33+ god. taj nije dobronamjeran za FKS.
Bolje treci sa Ramicem,Trakom,Sabanovicem,Pidrom,Dizdarevicem,Djokanovicem,Palicem,Kurdicem,Kobiljarom uz 3-4 iskusna ala Bodul,Bagaric, Dupovac, nego titula sa igracima od 33+ god.
Sve sto nam titule sa dzuturumima mogu donijeti je max. 1,5 mil.€, a oni to i 2-3x vise na klasu pojedu(ugovori,plate premije).
Kome sad nije jasno da se momak od 18 god.u GROTLU PRIMITIVIZMA nosio bolje nego svi "dobri ljudi" sa 33+ god. taj nije dobronamjeran za FKS.
Kod malog Ramica se vidi jos da ima tremu pocetkom utakmice i to je normalno ali dečko kad se opusti vidi se kakav je potencijal.
Mogu oni tuzlaci pricati sta hoces ali koliko su pretjerali s primitivizmom da su Pidru razbudili prvi put se u njemu vidjela volja za igrom i borbenost jos od povrede.
Mogu oni tuzlaci pricati sta hoces ali koliko su pretjerali s primitivizmom da su Pidru razbudili prvi put se u njemu vidjela volja za igrom i borbenost jos od povrede.
-
- Kontakt:
Bosniacum Lilium je napisao/la: ↑23 avg 2021, 12:22Najbolji veznjak poslije Bodula. Tačno po mojim procjenama.PeakyBlinders je napisao/la: ↑23 avg 2021, 11:17Meni Kobiljar odigrao odlično. Kad je uzme i krene naprijed sa njom, nema oklijevanja. Pa i kad pogriješi nije mi žao, bar pokuša.
Kurdic solidan, Lazić nepotreban.
Halid do sada više uradio nego Oremuš cijelu prošlu sezonu.
Nasa bućapotočka sabljarka![]()
![]()
BRAVO, SVE ISTINA

- napoleon72
- Kontakt:
Joj i ti vala malo peres s tom akademijom. Postujem te jer si stariji covjek al stvaras kontraefekat. Cuj bolje treci nego prvi. Eto probali smo uc u sezonu sa Dalom, Salcinom, Dervisagicem, pa corak. Dok nisu dosli Bodul i Bagaric, nismo meda mogli. Izbaci za Siroki Bodula i Bagarica iz ekipe i necemo im do gola doci. Slazem se da je Kapic nepotreban i da Ramicu tu treba pruzit priliku, al ne treba nazor trpat djecu i gdje mogu i gdje ne mogu. Nama je ogroman plus sto ne moramo izmjenu radit u 20. minuti jer uvijek imamo dva dobra mlada igraca na terenu i to je to. Ubacivat nazor 6-7 omladinaca samo et jer su nasi je samoubistvo. A to za prvo i trece mjesto, isto kad roditelji tjese djecu u skoli da je bolja jaka cetvorka nego slaba petica. E nije bolje, slaba petica upise fakultet i ostvari nesta, a jaka cetvorka ide u Njemacku guzove prat. Prvo mjesto sa 35togodisnjacima donosi koeficijent i pare, trece mjesto sa akademcima ne donosi nista, cak ih ne mozes ni prodat jer nece igrat Ligu sampiona, ne idu na najjace trziste. Cilj je titula, a sredstvo do cilja nije vazno.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
previse se oremus kritikuje, zahvalan igrac koji pokriva vise pozicija... samo sto ga raja ne stavi u kos sa melunovicem, kramarom i ostalima...pretjerujete
tekma u petak 20h
Trako je malo zapostavljen ali momku je ovo bila prva prava utakmica i odigrao je jako zrelo.
Mislim da ga je Ramic? iz slobode nadvisio u duelu kad smo primili gol ali osim te situacije sve je odradio kako treba, puno je faulova napravio na vrijeme ne znam jel dobio i usmenu opomenu jer ne pravi krkanske prekrsaje.
Nama ove sezone da se isprofiliraju 3 ova mlađa igraca veci dobitak nam ne treba.
Mislim da ga je Ramic? iz slobode nadvisio u duelu kad smo primili gol ali osim te situacije sve je odradio kako treba, puno je faulova napravio na vrijeme ne znam jel dobio i usmenu opomenu jer ne pravi krkanske prekrsaje.
Nama ove sezone da se isprofiliraju 3 ova mlađa igraca veci dobitak nam ne treba.
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, rimljanin90 i 45 gostiju.