Istina da su me emocije ponijele i postujem sto ovako reagujes. Izvinjavam se radi gore napisanih rijeci.Dejan1921 je napisao/la: ↑23 avg 2021, 18:23Ponijele su momka emocije vjerovatno i nema veze, evo unormalili smo priču, tako i treba da bude. Ja sam možda pregrubo htio da kažem da kako se neko obogati tako izgubi empatiju prema klubu, a za to je i dokaz ova situacija u kojoj smo sad a svi naši “bogataši” to sa distance gledaju. Kako god ovdje treba i zaustaviti prepirku, ne volim se svadjati ni sa kim, a pogotovo sa bratom s kojim dijelim ljubav prema našem stogodišnjaku.KANA je napisao/la: ↑23 avg 2021, 18:15To sve mozes fino napisati a ne glumiti glupana (da ti vidim facu I te gluposti) covjeku koji je sigurno 20 godina stariji od tebe ,koji je manje propustio treninga nego ti utakmica ,koji je otisao I pomogao klub koliko je mogao ,pa tvoj brat je to sa tribineKONTRASVIH je napisao/la: ↑23 avg 2021, 17:20
Ne mogu ostati nijem na ova pisanja da smo klub sirotinje. Ne razumijem kako ti ne udje u glavu da s tim ponizavas ne samo klub vec i sve navijace pa i sebe. To jos nikad nisam cuo od navijaca Zeljeznicara.![]()
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
A to ti pricamDejan1921 je napisao/la: ↑23 avg 2021, 18:38KANA je napisao/la: ↑23 avg 2021, 18:28Ma brat moj sve si upravuDejan1921 je napisao/la: ↑23 avg 2021, 18:23
Ponijele su momka emocije vjerovatno i nema veze, evo unormalili smo priču, tako i treba da bude. Ja sam možda pregrubo htio da kažem da kako se neko obogati tako izgubi empatiju prema klubu, a za to je i dokaz ova situacija u kojoj smo sad a svi naši “bogataši” to sa distance gledaju. Kako god ovdje treba i zaustaviti prepirku, ne volim se svadjati ni sa kim, a pogotovo sa bratom s kojim dijelim ljubav prema našem stogodišnjaku.nego **** je ovaj sa cvikama jos ce nas nalupati
zamisli po stare dane nalupali ih Zeljovci sa foruma
![]()
![]()
![]()
![]()
zamisli dodjemo kuci zenama i djeci objasnjavano da su nas nalupali momci zbog pisanja na forumu
![]()

KONTRASVIH je napisao/la: ↑23 avg 2021, 18:42Istina da su me emocije ponijele i postujem sto ovako reagujes. Izvinjavam se radi gore napisanih rijeci.Dejan1921 je napisao/la: ↑23 avg 2021, 18:23Ponijele su momka emocije vjerovatno i nema veze, evo unormalili smo priču, tako i treba da bude. Ja sam možda pregrubo htio da kažem da kako se neko obogati tako izgubi empatiju prema klubu, a za to je i dokaz ova situacija u kojoj smo sad a svi naši “bogataši” to sa distance gledaju. Kako god ovdje treba i zaustaviti prepirku, ne volim se svadjati ni sa kim, a pogotovo sa bratom s kojim dijelim ljubav prema našem stogodišnjaku.

Nego gdje nam je Barba?ima li mu gdje punca 

- Bersaga
- Kontakt:
Vrijedi da ćemo ga vratiti u život (ne može da igra u drugoj ligi Turske, u ekipi koja nema velikih ambicija) i vrijedi da ćemo zaje*ati Beću i Durakovića na toj poziciji. Nadam se da nije istina jer će biti glup potez do bola, naravno ako je riječ o Harisu a ne nekom drugom Hajdareviću

Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
Bolje i Hajdar neko Crncevic...Bersaga je napisao/la: ↑23 avg 2021, 18:55Vrijedi da ćemo ga vratiti u život (ne može da igra u drugoj ligi Turske, u ekipi koja nema velikih ambicija) i vrijedi da ćemo zaje*ati Beću i Durakovića na toj poziciji. Nadam se da nije istina jer će biti glup potez do bola, naravno ako je riječ o Harisu a ne nekom drugom Hajdareviću![]()
A pored Crncevica se ni Beca ni Duraković neće naigrati.
Željo će u nastavku sezone biti jači za Harisa Hajdarevića saznaju ****. Veznjak koji je prošlu sezonu proveo u turskom Bolusporu odlučio je da se vrati na Grbavicu.
BOSANSKA KRAJINA
- lijevapolutka
- Kontakt:
Od Durakovica nemaš ništa, osim šuta. Spor, okretan ko doner. Kad protiv romanije ne mozes da se istaknes kako kako ćeš u premijer ligiBersaga je napisao/la: ↑23 avg 2021, 18:55Vrijedi da ćemo ga vratiti u život (ne može da igra u drugoj ligi Turske, u ekipi koja nema velikih ambicija) i vrijedi da ćemo zaje*ati Beću i Durakovića na toj poziciji. Nadam se da nije istina jer će biti glup potez do bola, naravno ako je riječ o Harisu a ne nekom drugom Hajdareviću![]()
moSa ljoŽe
- Bersaga
- Kontakt:
Najbolje je da nađu kakve normalne bekove a ne da na istoj poziciji imamo 5 igrača.mavi je napisao/la: ↑23 avg 2021, 18:58Bolje i Hajdar neko Crncevic...Bersaga je napisao/la: ↑23 avg 2021, 18:55Vrijedi da ćemo ga vratiti u život (ne može da igra u drugoj ligi Turske, u ekipi koja nema velikih ambicija) i vrijedi da ćemo zaje*ati Beću i Durakovića na toj poziciji. Nadam se da nije istina jer će biti glup potez do bola, naravno ako je riječ o Harisu a ne nekom drugom Hajdareviću![]()
A pored Crncevica se ni Beca ni Duraković neće naigrati.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Kako misle dovesti Hajdarevića ? Jedino ako se ljetos razišao s Turcima.Naime, prema odluci IO NSBiH klubovi će imati dozvolu da igrače profesionalce registruju u periodu od 1. juna do 13. avgusta ove godine.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- Bersaga
- Kontakt:
Mekić-Beća bi trebali da budu tandem na sredini terena. Mekić zbog znanja a i Beća jer je dočekao šansu i prema prikazanom je i zaslužio. To za Durakovića je nažalost tačno.lijevapolutka je napisao/la: ↑23 avg 2021, 19:01Od Durakovica nemaš ništa, osim šuta. Spor, okretan ko doner. Kad protiv romanije ne mozes da se istaknes kako kako ćeš u premijer ligiBersaga je napisao/la: ↑23 avg 2021, 18:55Vrijedi da ćemo ga vratiti u život (ne može da igra u drugoj ligi Turske, u ekipi koja nema velikih ambicija) i vrijedi da ćemo zaje*ati Beću i Durakovića na toj poziciji. Nadam se da nije istina jer će biti glup potez do bola, naravno ako je riječ o Harisu a ne nekom drugom Hajdareviću![]()
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
Hajdar je raskinuo ugovor prije kraj prelaznog roka kod nas tako da ne bi trebalo biti problema
mosa lošmi stićko tit-ula!
- Bersaga
- Kontakt:
Kako saznaje SportSport.ba, sjajni veznjak je na vrijeme završio sve oko raskida saradnje sa turskim timom. To je obavljeno prije kraja prelaznog roka u Bosni i Hercegovini, a to znači da će ga Željezničar bez problema moći registrovati kao novog igrača čim se završi sva potrebna papirologija oko registracije.StrikeWarzone je napisao/la: ↑23 avg 2021, 19:05Kako misle dovesti Hajdarevića ? Jedino ako se ljetos razišao s Turcima.Naime, prema odluci IO NSBiH klubovi će imati dozvolu da igrače profesionalce registruju u periodu od 1. juna do 13. avgusta ove godine.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
-
- Kontakt:
Hajdarevic dodje kao kec na desetku. Dobro dosao nazad momcino.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Hajdare dobro došao nazad! 

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Jedini juniori koji imaju potencijala su Beća i Drina,Duraković i Gasal su mnogo izvikani
Beća i Drina najviše obećavaju
Beća i Drina najviše obećavaju
BOSANSKA KRAJINA
sto bi nas jedan hvala bogu bivsi trener rekao ako nam je hajdar pojacanje bas smo se pojacali 

Dođe Hajdar, a na tim pozicijama smo popunjeniji nego na bilo kojoj drugoj, a na nekim nam hronično fali igrači kao recimo napadač ili desni bek.
Ali hajde eto, neka ga, mada ne očekujem ništa specijalno od njega, on svakako nije igrač koji će biti neki veliki upgrade.
Ali hajde eto, neka ga, mada ne očekujem ništa specijalno od njega, on svakako nije igrač koji će biti neki veliki upgrade.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Valjda se i Memija skonta u ovo par dana.Raonffa je napisao/la: ↑23 avg 2021, 20:00Dođe Hajdar, a na tim pozicijama smo popunjeniji nego na bilo kojoj drugoj, a na nekim nam hronično fali igrači kao recimo napadač ili desni bek.

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 43 gosta.