Smisleno i povezano, koji intelekt moras imat za ovo. Svaka castMaroonBjelave je napisao/la: ↑23 avg 2021, 23:46E čuj jodirani priča o tituli![]()
![]()

Smisleno i povezano, koji intelekt moras imat za ovo. Svaka castMaroonBjelave je napisao/la: ↑23 avg 2021, 23:46E čuj jodirani priča o tituli![]()
![]()
S picama imaš sreće k'o sa trofejima.
Nemoj tako. Ja sam siguran da ti tako ne mislis. Malo si revoltiran subotnjim porazom, ali i poraz je sastavni dio fudbala. Vjeruj da više naučiš iz poraza nego iz pobjeda.
Pa ne bih se bas slozio. Sarajke su uvijek pruzene ruke bile, makar neku korist od sarajeva imam
Mentalitaobrijanopile je napisao/la: ↑23 avg 2021, 23:54Nemoj tako. Ja sam siguran da ti tako ne mislis. Malo si revoltiran subotnjim porazom, ali i poraz je sastavni dio fudbala. Vjeruj da više naučiš iz poraza nego iz pobjeda.
Mi treba da budemo zajedno.
Siguran sam da u dubini duše ti voliš više FK Sarajevo nego neke klubove, koji sidiskim odlukama dolaze do Bodova.
Idemo zajedno ka boljem bosanskohercegovačkom fudbalu...
Bravo! Vidiš da si skontao da je Vico I oni oko njega šibicari i kriminalci. Svaka čast, to je taj stav. Zajedno do titula...Sky9 je napisao/la: ↑23 avg 2021, 23:56Mentalitaobrijanopile je napisao/la: ↑23 avg 2021, 23:54Nemoj tako. Ja sam siguran da ti tako ne mislis. Malo si revoltiran subotnjim porazom, ali i poraz je sastavni dio fudbala. Vjeruj da više naučiš iz poraza nego iz pobjeda.
Siguran sam da u dubini duše ti voliš više FK Sarajevo nego neke klubove, koji sidiskim odlukama dolaze do Bodova.
![]()
Da krava gaće nosi, pi.čke ti ne bi vidio.antisisoja1919 je napisao/la: ↑23 avg 2021, 23:56Pa ne bih se bas slozio. Sarajke su uvijek pruzene ruke bile, makar neku korist od sarajeva imam
A sta je to pi*ka?MaroonBjelave je napisao/la: ↑23 avg 2021, 23:58Da krava gaće nosi, pi.čke ti ne bi vidio.antisisoja1919 je napisao/la: ↑23 avg 2021, 23:56Pa ne bih se bas slozio. Sarajke su uvijek pruzene ruke bile, makar neku korist od sarajeva imam
dobro je ba obripičkuobrijanopile je napisao/la: ↑23 avg 2021, 23:58Bravo! Vidiš da si skontao da je Vico I oni oko njega šibicari i kriminalci. Svaka čast, to je taj stav. Zajedno do titula...Sky9 je napisao/la: ↑23 avg 2021, 23:56Mentalitaobrijanopile je napisao/la: ↑23 avg 2021, 23:54
Nemoj tako. Ja sam siguran da ti tako ne mislis. Malo si revoltiran subotnjim porazom, ali i poraz je sastavni dio fudbala. Vjeruj da više naučiš iz poraza nego iz pobjeda.
![]()
pič.ka je klub boje menstruacijeantisisoja1919 je napisao/la: ↑23 avg 2021, 23:59A sta je to pi*ka?MaroonBjelave je napisao/la: ↑23 avg 2021, 23:58Da krava gaće nosi, pi.čke ti ne bi vidio.antisisoja1919 je napisao/la: ↑23 avg 2021, 23:56
Pa ne bih se bas slozio. Sarajke su uvijek pruzene ruke bile, makar neku korist od sarajeva imam
Izvini,malo sam pretjerao. Stvarno mi je drago da si shvatio i da smo na istoj strani.
Nastavit cemo sutra divanit FK Sabrinine picajzleMaroonBjelave je napisao/la: ↑24 avg 2021, 00:03E ybt, šteta što je pokasno, baš je interesantno divaniti sa FK Maca Diskrecija
on kao faca neka, fore neke prodajeobrijanopile je napisao/la: ↑24 avg 2021, 00:04Izvini,malo sam pretjerao. Stvarno mi je drago da si shvatio i da smo na istoj strani.Sky9 je napisao/la: ↑24 avg 2021, 00:00dobro je ba obripičkuobrijanopile je napisao/la: ↑23 avg 2021, 23:58
Bravo! Vidiš da si skontao da je Vico I oni oko njega šibicari i kriminalci. Svaka čast, to je taj stav. Zajedno do titula...
Oprosti jos jednom, čuvaj se... Sretno u daljim utakmicama...