Možda kad narastete i osvojite bar bajramski turnir.antisisoja1919 je napisao/la: ↑24 avg 2021, 00:05Nastavit cemo sutra divanit FK Sabrinine picajzleMaroonBjelave je napisao/la: ↑24 avg 2021, 00:03E ybt, šteta što je pokasno, baš je interesantno divaniti sa FK Maca Diskrecija
Premijer liga BiH - aktuelno
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Dosta kvalitetna rasprava
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
Ma ja ba. Kakav Vico on konta vas uzeti na foru, niste vi budale da padate na te njegove fore.Sky9 je napisao/la: ↑24 avg 2021, 00:06on kao faca neka, fore neke prodajeobrijanopile je napisao/la: ↑24 avg 2021, 00:04Izvini,malo sam pretjerao. Stvarno mi je drago da si shvatio i da smo na istoj strani.
Oprosti jos jednom, čuvaj se... Sretno u daljim utakmicama...![]()
![]()
Ako si umoran, ne moraš na svaku poruku odgovarati, a bas mi drago sto se isprcasmo.
Javi se ti, nemoj gledati ko je zadnji pisao.
Laku noc
Evo i oni tebe selame!
sabrina najstrože kara fk mentrualac, čak jače od morža kad kmelja kara on 

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
E to necemo nikad. Boli nas **** za rezlultate, mi smo dosli pitare ****MaroonBjelave je napisao/la: ↑24 avg 2021, 00:07Možda kad narastete i osvojite bar bajramski turnir.antisisoja1919 je napisao/la: ↑24 avg 2021, 00:05Nastavit cemo sutra divanit FK Sabrinine picajzleMaroonBjelave je napisao/la: ↑24 avg 2021, 00:03E ybt, šteta što je pokasno, baš je interesantno divaniti sa FK Maca Diskrecija
Volim tebe, više od sebe
hahaha ja šege, ja šale, ja pošalice ajle mi mojjjeee mrtveeeeobrijanopile je napisao/la: ↑24 avg 2021, 00:08Ma ja ba. Kakav Vico on konta vas uzeti na foru, niste vi budale da padate na te njegove fore.Sky9 je napisao/la: ↑24 avg 2021, 00:06on kao faca neka, fore neke prodajeobrijanopile je napisao/la: ↑24 avg 2021, 00:04
Izvini,malo sam pretjerao. Stvarno mi je drago da si shvatio i da smo na istoj strani.
Oprosti jos jednom, čuvaj se... Sretno u daljim utakmicama...![]()
![]()
Ako si umoran, ne moraš na svaku poruku odgovarati, a bas mi drago sto se isprcasmo.
Laku noc
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Pozdrav ljepoto i prenesi teti što vam čisti klupske prostorije da obriše prašinu u vitrini.antisisoja1919 je napisao/la: ↑24 avg 2021, 00:09E to necemo nikad. Boli nas **** za rezlultate, mi smo dosli pitare ****MaroonBjelave je napisao/la: ↑24 avg 2021, 00:07Možda kad narastete i osvojite bar bajramski turnir.

Igrači će odmah na trening.
-
- Kontakt:
I ti mislis da je se Vico šalio kada je rekao za teren na Tusnju? Koji je to smrad, s tim da se šali.Sky9 je napisao/la: ↑24 avg 2021, 00:10hahaha ja šege, ja šale, ja pošalice ajle mi mojjjeee mrtveeeeobrijanopile je napisao/la: ↑24 avg 2021, 00:08Ma ja ba. Kakav Vico on konta vas uzeti na foru, niste vi budale da padate na te njegove fore.
Laku noc
Samo ga pritisnite, mora prestati da se sali i da pocne raditi.
Evo i oni tebe selame!
-
- Kontakt:
Hocu, hvala. Evo i ona tebe selamiMaroonBjelave je napisao/la: ↑24 avg 2021, 00:15Pozdrav ljepoto i prenesi teti što vam čisti klupske prostorije da obriše prašinu u vitrini.antisisoja1919 je napisao/la: ↑24 avg 2021, 00:09E to necemo nikad. Boli nas **** za rezlultate, mi smo dosli pitare ****MaroonBjelave je napisao/la: ↑24 avg 2021, 00:07
Možda kad narastete i osvojite bar bajramski turnir.
![]()
Volim tebe, više od sebe
A u raspru tad uđe on, u potpisu mu: Svi vole pičić, samo Mile Kitić
Pa jeb.em ti ženo majku
Pa jeb.em ti ženo majku

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
U školi te zvaše dijareja?obrijanopile je napisao/la: ↑24 avg 2021, 00:16I ti mislis da je se Vico šalio kada je rekao za teren na Tusnju? Koji je to smrad, s tim da se šali.Sky9 je napisao/la: ↑24 avg 2021, 00:10hahaha ja šege, ja šale, ja pošalice ajle mi mojjjeee mrtveeeeobrijanopile je napisao/la: ↑24 avg 2021, 00:08
Ma ja ba. Kakav Vico on konta vas uzeti na foru, niste vi budale da padate na te njegove fore.
Laku noc
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- ElCartel11
- Kontakt:
Trener im priznao, da je naša pobjeda čista ali dzabe njima covjek govori.
Ako ne vjerujete nama, onda barem treneru svom morate.
Ako ne vjerujete nama, onda barem treneru svom morate.
Žižović je za SportSport.ba govorio o samom 'incidentu', a prvo je čestitao FK Sarajevo na kako kaže zasluženoj pobjedi.
“Ambijent i atmosferu su bili vrhunski, odavno ovakvo interesovanje nije zapamćeno u Tuzli. Sarajevo smo dočekali u istinskom derbiju, a sama utakmica je protekla u dominaciji Slobode, no Sarajevo je iskoristilo svoje prilike i zasluženo slavilo. Tu nema prigovora. Mi moramo greške tražiti u svojim redovima. Čestitam FK Sarajevo“, kazao je Žižović.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Kako si pogodio? Mora da je i tebi to nadimak. Ma sta nas boli briga, mene nekada a tebe sad. E, jes mi drago sto se dopisujemo. Vidis sto je svijet mali. Mene nekada tako zvali, a ti sad imaš taj nadimak.Sky9 je napisao/la: ↑24 avg 2021, 00:18U školi te zvaše dijareja?obrijanopile je napisao/la: ↑24 avg 2021, 00:16I ti mislis da je se Vico šalio kada je rekao za teren na Tusnju? Koji je to smrad, s tim da se šali.
Nemoj da se stidiš, ponosno ga nosi...
Evo i oni tebe selame!
Ove godine ce im ukrasti Evropu ako istu i izbore! Velez, TC i Zrinjski su jace ekipe od njih.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- ElCartel11
- Kontakt:
Eto taman onda mi kao 4 idemo u Hevropuuu

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Ma hajdeobrijanopile je napisao/la: ↑24 avg 2021, 00:23Kako si pogodio? Mora da je i tebi to nadimak. Ma sta nas boli briga, mene nekada a tebe sad. E, jes mi drago sto se dopisujemo. Vidis sto je svijet mali. Mene nekada tako zvali, a ti sad imaš taj nadimak.Sky9 je napisao/la: ↑24 avg 2021, 00:18U školi te zvaše dijareja?obrijanopile je napisao/la: ↑24 avg 2021, 00:16
I ti mislis da je se Vico šalio kada je rekao za teren na Tusnju? Koji je to smrad, s tim da se šali.
Nemoj da se stidiš, ponosno ga nosi...

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Zaboravio si na Borac ? i sam znaš da oni moraju igrati Evropu! A gore 3 ekipe navedene ce biti ispred vas to u to sam siguran.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Kontakt:
Gdje ćemo? Ako misliš na proteste protiv Vice I sudija tu smo uvijek.Sky9 je napisao/la: ↑24 avg 2021, 00:28Ma hajdeobrijanopile je napisao/la: ↑24 avg 2021, 00:23Kako si pogodio? Mora da je i tebi to nadimak. Ma sta nas boli briga, mene nekada a tebe sad. E, jes mi drago sto se dopisujemo. Vidis sto je svijet mali. Mene nekada tako zvali, a ti sad imaš taj nadimak.
Nemoj da se stidiš, ponosno ga nosi...![]()
Sky9= Dijareja, moj novi najbolji drugar...
Evo i oni tebe selame!
obrijanasabrininapička = dijareični feces moj dobar drugobrijanopile je napisao/la: ↑24 avg 2021, 00:33Gdje ćemo? Ako misliš na proteste protiv Vice I sudija tu smo uvijek.Sky9 je napisao/la: ↑24 avg 2021, 00:28Ma hajdeobrijanopile je napisao/la: ↑24 avg 2021, 00:23
Kako si pogodio? Mora da je i tebi to nadimak. Ma sta nas boli briga, mene nekada a tebe sad. E, jes mi drago sto se dopisujemo. Vidis sto je svijet mali. Mene nekada tako zvali, a ti sad imaš taj nadimak.
Nemoj da se stidiš, ponosno ga nosi...![]()
Sky9= Dijareja, moj novi najbolji drugar...

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴